به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
نگار فروزنده بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1357 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار نگار فروزنده میتوان به بازیگری در سریال من یک مستاجرم، فیلم اخراجیها و فیلم دایره زنگی اشاره کرد.
نگار فروزنده نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1374 در 17 سالگی در فیلم بازیهای پنهان به کارگردانی کریم هاتفینیا بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال من یک مستاجرم، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای نگار فروزنده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون داوود رشیدی، دانیال حکیمی، حسن پورشیرازی و شهاب عسگری را تجربه کرد.
نگار فروزنده در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم نگار فروزنده در این سال، بازیگری در سریال من یک مستاجرم به کارگردانی پریسا بختآور و فیلم کافه ستاره به کارگردانی سامان مقدم محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی نگار فروزنده بازی در سریال من یک مستاجرم بوده است. نگار فروزنده سال 1383 در 26 سالگی در سریال من یک مستاجرم نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با پریسا بختآور همکاری داشته است. نگار فروزنده توانست با بازی در سریال من یک مستاجرم تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سروش خلیلی، بهاره رهنما، محسن قاضیمرادی و مجید شهریاری بر تجارب او افزود.
نگار فروزنده علاوهبر سریال من یک مستاجرم، سال 1385 در 28 سالگی در فیلم اخراجیها نیز بازی کرده است. نگار فروزنده اینبار با مسعود دهنمکی یعنی کارگردان فیلم اخراجیها و هنرمندانی چون اکبر عبدی، کامبیز دیرباز، محمدرضا شریفینیا و قاسم زارع همکاری داشت.
در این سالها نگار فروزنده با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمدرضا شریفینیا با 7 مرتبه، اکبر عبدی با 5 مرتبه، سپند امیرسلیمانی با 4 مرتبه، کامبیز دیرباز با 4 مرتبه و سید جواد هاشمی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با نگار فروزنده داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی نگار فروزنده آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. نگار فروزنده را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 62% آثار وی سینمایی و 38% آثارش تلویزیونی است. در واقع نگار فروزنده از مجموع 27 اثری که در کارنامه دارد، در 17 اثر در سینما با نامهای فیلم افسونگر، فیلم اخراجیها3، فیلم شرط اول، فیلم اخراجیها ۲، فیلم دعوت، فیلم محاکمه در خیابان، فیلم دایره زنگی، فیلم اخراجیها، فیلم پاپیتال، فیلم دایره تلخ، فیلم کافه ستاره، فیلم دعوت به شام، فیلم میکس، فیلم داستانهای جزیره (اپیزود اول، دختردایی گمشده)، فیلم معصوم، فیلم پشت دیوار شب و فیلم بازیهای پنهان به ایفای نقش پرداخته و در 10 اثر در تلویزیون با نامهای سریال دارا و ندار، سریال ثانیه شمار، سریال انتقال، سریال شهر دقیانوس، سریال بلند گریه کن، سریال ریحانه، سریال من یک مستاجرم، سریال جست و جو در شهر، سریال راه سوم و سریال گلهای آفتابگردان بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 40 ساله و بیوگرافی نگار فروزنده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی نگار فروزنده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار نگار فروزنده در منظوم سر بزنید. همه 27 اثر مهم نگار فروزنده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار نگار فروزنده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر نگار فروزنده در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی نگار فروزنده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی نگار فروزنده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال من یک مستاجرم محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی نگار فروزنده کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم دایره تلخ محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی نگار فروزنده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران نگار فروزنده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی نگار فروزنده، آثار نگار فروزنده، جوایز نگار فروزنده، همکاران نگار فروزنده، گالری عکس نگار فروزنده، قد نگار فروزنده، وزن نگار فروزنده، رنگ چشم نگار فروزنده، وضعیت تأهل و همسر نگار فروزنده، فرزندان نگار فروزنده، حواشی نگار فروزنده و کودکی نگار فروزنده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
مسعود کیمیایی، ابراهیم حاتمیکیا دیگر کارگردانانی هستند که وی با آنها همکاری داشتهاست. از ویژگیهای بارز بازیگری نگار فروزنده، ایفای نقشهای متفاوت است.
نگار فروزنده، در مجموعههایی نظیر؛ «دو پنجره» (1374)، «کارآگاه» (1375)، «گلهای آفتابگردان» (1376)، «راه سوم» (1377)، «همسفر» (1379)، «پاورچین» (1381)، «من یک مستأجرم» (1382)، «بانوی دیگر» (1383-1382)، «ریحانه» (1384)، «دارا و ندار» (1389) و «شهر دقیانوس» (1390)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «بازیهای پنهان» (1374)، «پشت دیوار شیشه» (1376)، «میکس» (1377)، «داستانهای جزیره (دختردایی گمشده)» (1378)، «دعوت به شام» (1379)، «اخراجیها 1 و 2» (1385 و 1387)، «دایره زنگی» (1386)، «محاکمه در خیابان» (1387)، «شرط اول» (1388) و «کمی شیرین، بسی فرهاد» (1389)، به نقشآفرینی پرداختهاست.