آریا عظیمی‌نژاد

‏آریا عظیمی‌نژاد‏
Arya Aziminejad


آریا عظیمی‌نژاد، آهنگساز سینما، سال 1352 در شهر تهران متولد شد.
وی فارغ‌التحصیل رشته‌ی موسیقی است.
عظیمی‌نژاد فعالیت سینمایی خود را از سال (1381) با فیلم «عروس خوش‌قدم» آغاز کرد.
آریا عظیمی‌نژاد، مقام دوم در رشته‌ی موسیقی فولکلور بین‌المللی با تکنوازی سه تار در جشنواره‌ی موسیقی بریتانیا (2004)، را در کارنامه دارد.

نامزد 1 سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
سوابق کاری آریا عظیمی‌نژاد
آهنگ ساز
مهمان
بازیگر
کارشناس
نوازنده
خواننده تیتراژ
آریا عظیمی‌نژاد از اعطاى جايزه‌ی بهترين موسيقى متن به استفان واربک، آهنگساز سينماى هاليوود که سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن در دوره‌ سي و دوم جشنواره‌ی بين‌المللي فيلم فجر (1392) را برای فیلم «رستاخیز» گرفت، ابراز ناراحتی کرد.
عظیمی نژاد در یادداشتی نوشت: شنيدن خبر اعطاى جايزه بهترين موسيقى متن به آهنگساز سينماى هاليوود غم سنگينى به دلم نشاند. نه از آن جهت كه شايسته اين نشان نبود كه بى شك بهتر از همه ما آهنگسازان ايرانى مشق موسيقى مي كند. اما در يك لحظه، آهنگسازان صاحب نامى كه نامزد دريافت جايزه بودند و ديگرانى كه نامشان نبود و تلاشى سخت در سينماى ايران كرده اند، آنان كه در حفظ و نگهدارى پيكر نيمه جان سينما در اين هشت سال گذشته سهمى داشتند، از برابر چشمانم گذر كردند.
«جادوی ایرانی» نام نخستین آلبوم رسمی از آهنگ‌های ساخته شده توسط آریا عظیمی نژاد است که در اکتبر سال (2002) منتشر شده‌است.
آلبوم دوم منتشر شده از عظیمی نژاد، «میم مثل مادر» نام دارد.
«آلبوم ساقی سر مست» سومین کار وی است. در سال (1392) مجموعه‌ی دوم از «جادوی ایرانی» به صورت پخش دیجیتال برروی iTunes منتشر شد.
از جمله فعالیت‌های وی در زمینه‌ی موسیقی پاپ، می‌توان به آثار زیر اشاره کرد: «مقدمه بر آتش»، «مرو ای دوست» و نوازندگی سه تار در آلبوم برکت محمد اصفهانی، «خیال کن که غزالم» با صدای محمّد اصفهانی برای امام هشتم، نوازندگی سه تار در آلبوم «حال من بی تو» علیرضا عصار، نوازندگی سه تار در آلبوم «غریبه» فریدون آسرایی، موسیقی تیتراژ «سینما یک»، موسیقی ویدئو کلیپ «لحظه‌های ماندگار» به کارگردانی حسین ستاره، «در این قطعه از بهشت» با مداحی استاد کریم خانی برای امام هشتم و «نان و ماه» موسیقی برنامه ویژه ماه مبارک رمضان (کاری از باران صالح علا) و...
علاقه‌ی عظیمی‌نژاد به موسیقی فولکلور ایرانی سبب شد تا مجموعه‌ای از موسیقی نواحی ایران را جمع‌آوری کرده و از آن‌ها در ساخت موسیقی فیلم تاثیر گیرد.
نظرات مردم (7 نظر)
هدی خلیلی
هنرمند فروتن و دوست داشتنی
براتون همیشه بهترین آرزو هارو داریم استاد جان
ارادتمند همیشگی شما هستم.
1 لایک
1 نظر
1399/10/07
زینب عراقچی
سرکار خانم خلیلی ؛ شما از بهترین ها در عرصه فن پیجی هستید . برای شما و جناب عظیمی نژاد آرزوی بهترین ها رو دارم .
0 لایک
1399/10/07
آسمان
تولدتون مبارک.عالی ترین و با اخلاق ترین و حرفه ای ترین آهنگساز ایران.
0 لایک
0 نظر
1399/02/05
آسمان
عالی عااااااااالی هستن ایشون.چقدر آروم و صبور و احساساتی.آثارشون هم که عالی. بخصوص میم مثل مادر.
2 لایک
0 نظر
1398/02/29
فریبرز نیازی
جناب عظیمی نژاد سلام ،
من یک مرد 50 ساله هستم، سن و سالم اونقدری هست که اسیر شور و حال جوانی نشم و یا بی مورد چیزی در مورد کسی نگم. اونقدر حواسم هست که الکی کسی رو گنده نکنم و بیخودی به کسی پر و بال ندم.تعریف و تمجیدهای کلیشه ای بدجوری حالم رو بد میکنه مثل بسیاری از تعارفات و تمجیدهائی که معمولا توی صدا و سیما مثل نقل و نبات بین مثلا بازیگران سینما ( که اغلب هم خودشون رو هنرمند میدونن!!!) و مجریان کلیشه گو رد و بدل میشه.
من موندم اصلا چرا سینما رو یک هنر میدونن در حالی که صنعت سینما از بازیگری گرفته تا تمامی عوامل آن، تماماً یک فن و پیشه هست. بنظر من هنر به چیزهائی گفته میشه که با عوامل زیبائی شناختی همراه باشه. هنر می بایست به سرچشمۀ ذات قدسی ارتباطی نزدیک داشته باشه. مثل نقاشی، مثل سفالگری، مثل شعر و شاید از همه مهمتر مثل موسیقی. خدوند در اولین قدم با انسان با صدا ارتبط برقرار کرد، یعنی با موسیقی.
از این مقوله بگذرم. من خواستم بگم با این سن و سالم دیگه تقریبا میدونم که چه زمانی چی بگم و چه زمانی سکوت کنم. میدونم ارزش گفتن یک کلمه گاهی اوقات تا چه اندازه ارزشمند هستش و نباید اون کلمه رو هرجائی بکار برد.
آقای عظیمی نژاد، با شناختی که من از شما پیدا کردم، مطالعه ی آثار شما و دنبال کردن برنامه ی تلویزیونی شما پی بردم که آدمی مثل شما یک آدم معمولی نیست. آدمها یا باسوادند یا بی سواد و کم سواد. با سوادها یا مغرورند یا متواضع. متواضع ها یا با احساسند و یا بی احساس و کم احساس. با احساس ها یا اشک می ریزند و یا اشک نمی ریزند. اونهائی که اشک می ریزند، در اشک ریختنشان یا فقط اشک می ریزند که خودشان را سبک کنند و احساسشان رو به رخ دیگران بکشند و بگویند که چقدر انسان احساساتی هستند و یا اونقدر صاف و صادقند و اونقدر زیبا می گریند و اونقدر به اشکی که می ریزند آگاهند و با شعور گریه میکنند که قلب دیگران رو به گریه وا میدارند و پیوندی آسمانی بین قلب خودشون و قلبهای صاف و صادق و ساده بوجود می آورد.
آریای عزیز،
تو با همۀ سواد و تجربه ای که داری، نشان دادی که چقدر انسان ، متواضع، با احساس، آگاه ، با شعور و صاف و صادق هستی.
من در تمام لحضاتی که اشک میریختی با تو گریستم و قلبم با قلبت به شور می آمد و ارام می گرفت. اشک ریختنت اشک من را در می آورد و خندیدنت نشانی از عشق و مهربانی با خود داشت. به جرات می گویم ، کمتر کسی اینهمه من را به معنای عاشقی نزدیک کرده است. وقتی می گریی من زیبائیه گریه بر همه ی خوبی ها را در گریه ی تو حس می کردم و از درون به یک آرامش و حس قشنگ وصف ناشدنی می رسیدم.
خدا را شکر میکنم که هنوز امثال تو هستند تا آدم بتواند در کنار شماها با آرامش و عشق بخندد و گریه کند. کاش میتوانستم از نزدیک تو را در آغوش بگیرم و گریه هایت را حس کنم.
ارادتمند: زرتشت
09126141634
1 لایک
0 نظر
1398/02/11
علی عزیزی فر
مسخره
0 لایک
0 نظر
1398/02/05
طاها مزینانی
عالی
0 لایک
0 نظر
1397/04/21