به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پرویز شاهینخو بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1294 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار پرویز شاهینخو میتوان به بازیگری در سریال امام علی (ع)، سریال روزگار قریب و سریال تنهاترین سردار اشاره کرد.
پرویز شاهینخو نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1352 در 58 سالگی در سریال خانهبهدوش (مراد برقی) به کارگردانی پرویز کاردان بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال امام علی (ع)، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای پرویز شاهینخو محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون پرویز کاردان، ناصر گیتیجاه، مینو و نگار را تجربه کرد.
پرویز شاهینخو در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم پرویز شاهینخو در این سال، بازیگری در فیلم فصل پنجم به کارگردانی رفیع پیتز، سریال امام علی (ع) به کارگردانی سید داود میرباقری و سریال تنهاترین سردار به کارگردانی مهدی فخیمزاده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی پرویز شاهینخو بازی در سریال امام علی (ع) بوده است. پرویز شاهینخو سال 1375 در 81 سالگی در سریال امام علی (ع) نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. پرویز شاهینخو توانست با بازی در سریال امام علی (ع) تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر داریوش ارجمند، مهدی فتحی، بهزاد فراهانی و محمدرضا شریفینیا بر تجارب او افزود.
پرویز شاهینخو علاوهبر سریال امام علی (ع)، سال 1386 در 92 سالگی در سریال روزگار قریب نیز بازی کرده است. پرویز شاهینخو اینبار با کیانوش عیاری یعنی کارگردان سریال روزگار قریب و هنرمندانی چون مهدی هاشمی، شهاب کسرائی، ناصر هاشمی و کاوه آهنگر همکاری داشت.
در این سالها پرویز شاهینخو با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران فرهاد خانمحمدی با 5 مرتبه، ملیحه نظری با 5 مرتبه، حسین پناهی با 4 مرتبه، مرتضی ضرابی با 4 مرتبه و محسن قاضیمرادی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با پرویز شاهینخو داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی پرویز شاهینخو آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. پرویز شاهینخو را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 66% آثار وی سینمایی و 34% آثارش تلویزیونی است. در واقع پرویز شاهینخو از مجموع 30 اثری که در کارنامه دارد، در 20 اثر در سینما با نامهای فیلم ما همه خوبیم، فیلم بابا عزیز، فیلم ایران سرای من است، فیلم فصل پنجم، فیلم شیرین و فرهاد، فیلم طالع سعد، فیلم روز واقعه، فیلم سپید یال، فیلم باز باران، فیلم یکبار برای همیشه، فیلم تویی که نمیشناختمت...، فیلم حکایت آن مرد خوشبخت، فیلم دخترک کنار مرداب، فیلم مجنون، فیلم نقش عشق، فیلم دوران سربی، فیلم پرستار شب، فیلم روزهای انتظار، فیلم مادیان و فیلم مسافر به ایفای نقش پرداخته و در 10 اثر در تلویزیون با نامهای سریال راز مهتاب، سریال روزگار قریب، سریال شهریار، سریال امام علی (ع)، سریال تنهاترین سردار، سریال داستان یک شهر، سریال زیر گنبد کبود، سریال آپارتمان، سریال تخت ابونصر و سریال خانهبهدوش (مراد برقی) بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 103 ساله و بیوگرافی پرویز شاهینخو آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی پرویز شاهینخو و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار پرویز شاهینخو در منظوم سر بزنید. همه 30 اثر مهم پرویز شاهینخو در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار پرویز شاهینخو در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر پرویز شاهینخو در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی پرویز شاهینخو درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی پرویز شاهینخو بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال امام علی (ع) محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی پرویز شاهینخو کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم تویی که نمیشناختمت... محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی پرویز شاهینخو نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران پرویز شاهینخو کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی پرویز شاهینخو، آثار پرویز شاهینخو، جوایز پرویز شاهینخو، همکاران پرویز شاهینخو، گالری عکس پرویز شاهینخو، قد پرویز شاهینخو، وزن پرویز شاهینخو، رنگ چشم پرویز شاهینخو، وضعیت تأهل و همسر پرویز شاهینخو، فرزندان پرویز شاهینخو، حواشی پرویز شاهینخو و کودکی پرویز شاهینخو میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
پرویز شاهینخو همچنین در سال ۱۳۱۳ در ادارهی "تفتیش قاچاق مملکتی"، مفتش بود و از سال ۱۳۱۶ کارمند بانک گردید. نام وی در ابتدا «امیر زند» بود که به دلیل ممنوعیت انتخاب نام امیر به دستور رضاشاه، وی نام خود را به پرویز تغییر داد. در سال ۱۳۴۵ بازنشسته گردید.
وی در سال ۱۳۸۲ در فیلم سینمایی «بابا عزیز» به کارگردانی محمد ناصر خمیر با گلشیفته فراهانی و حسین پناهی همبازی بود. آخرین فعالیت تلویزیونی وی، نقشآفرینی در سریال «روزگار قریب» کیانوش عیاری (۱۳۸۶) و آخرین کار سینماییاش، «صد سال به این سالها» سامان مقدم (۱۳۸۶) است.
پرویز شاهینخو در سریالهایی نظیر؛ «روزگار قریب» (۱۳۸۶)، «معصومیت از دست رفته» (۱۳۸۱-۱۳۸۲)، «سربداران» (۱۳۶۳)، «روزی روزگاری» (۱۳۷۰-۱۳۷۱)، «تفنگ سرپر» (۱۳۷۷-۱۳۸۱)، «امام علی» (۱۳۷۰)، «ولایت عشق» (۱۳۷۹)، «میرزا کوچک خان جنگلی» (۱۳۶۳-۱۳۶۶) و «افسانه سلطان و شبان» (۱۳۶۳)، بازی کردهاست. وی همچنین در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «صد سال به این سالها» (۱۳۸۶)، «ما همه خوبیم» (۱۳۸۳)، «بابا عزیز» (۱۳۸۲)، «ایران سرای من است» (۱۳۷۷)، «فصل پنجم» (۱۳۷۵)، «شیرین و فرهاد» (۱۳۷۴)، «طالع سعد» (۱۳۷۴)، «روز واقعه» (۱۳۷۳)، «سپید یال» (۱۳۷۲)، «باز باران» (۱۳۷۱)، «یکبار برای همیشه» (۱۳۷۰)، «حکایت آن مرد خوشبخت» (۱۳۶۹)، «مجنون» (۱۳۶۹)، «نقش عشق» (۱۳۶۹)، «دوران سربی» (۱۳۶۷)، «شاخههای بید» (۱۳۶۷)، «پرستار شب» (۱۳۶۶)، «روزهای انتظار» (۱۳۶۵)، «مادیان» (۱۳۶۴) و «مسافر» (۱۳۵۳)، به نقشآفرینی پرداختهاست.