به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
حسین علیزاده آهنگ ساز سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1330 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار حسین علیزاده میتوان به فعالیت در سریال در چشم باد، فیلم آواز گنجشک ها و فیلم آسمان زرد کم عمق اشاره کرد.
حسین علیزاده کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1367 در 37 سالگی در فیلم چوپانان کویر به کارگردانی حسین محجوب به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال در چشم باد، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین علیزاده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون اسماعیل پوررضا، رضا ژیان، علیاکبر جهانبخش و فردوس کاویانی را تجربه کرد.
حسین علیزاده در سال 1387 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم حسین علیزاده در این سال، فعالیت در سریال در چشم باد به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی حسین علیزاده فعالیت در سریال در چشم باد بوده است. حسین علیزاده سال 1387 در 57 سالگی در سریال در چشم باد به عنوان آهنگ ساز فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. حسین علیزاده توانست با فعالیت در سریال در چشم باد تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر پارسا پیروزفر، شیرین صفری، ارسلان قاسمی و مصطفی زمانی توانست سطح کاری او را متحول کند.
حسین علیزاده علاوهبر سریال در چشم باد، سال 1386 در 56 سالگی در فیلم آواز گنجشک ها نیز فعالیت داشته است. حسین علیزاده اینبار با مجید مجیدی یعنی کارگردان فیلم آواز گنجشک ها و هنرمندانی چون رضا ناجی، حامدآغازی، پویا صالحی و محمدرضا شیخی همکاری داشت.
با اینکه حسین علیزاده را بیشتر بعنوان آهنگ ساز میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. حسین علیزاده علاوهبر آهنگ ساز بهعنوان بازیگر نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر حسین علیزاده در حرفهی بازیگر، فیلم چاووش، از درآمد تا فرود است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. حسین علیزاده سال 1377 در 47 سالگی برای فیلم زشت و زیبا به کارگردانی احمدرضا معتمدی توانست در 17مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین حسین علیزاده سال 1386 در 56 سالگی برای فیلم آواز گنجشک ها به کارگردانی مجید مجیدی توانست در 26مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین حسین علیزاده سال 1390 در 60 سالگی برای فیلم ملکه به کارگردانی محمدعلی باشهآهنگر توانست در 30مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین حسین علیزاده سال 1374 در 44 سالگی برای فیلم گبه به کارگردانی محسن مخملباف توانست در 14مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برنده شود. همچنین حسین علیزاده سال 1376 در 46 سالگی برای فیلم ابر و آفتاب به کارگردانی محمود کلاری توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی حسین علیزاده آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. حسین علیزاده را باید بیشتر آهنگ ساز سینما بدانیم چرا که 95% آثار وی سینمایی و 5% آثارش تلویزیونی است. در واقع حسین علیزاده از مجموع 21 اثری که در کارنامه دارد، در 20 اثر در سینما با نامهای فیلم سرو زیر آب، فیلم شرفناز، فیلم بیگانه، فیلم آسمان زرد کم عمق، فیلم ملکه، فیلم آسمان محبوب، فیلم آواز گنجشک ها، فیلم تنها دوبار زندگی میکنیم، فیلم نیوه مانگ، فیلم زمستان است، فیلم لاک پشت ها هم پرواز می کنند، فیلم دختران خورشید، فیلم زمانی برای مستی اسبها، فیلم عشق طاهر، فیلم زشت و زیبا، فیلم ابر و آفتاب، فیلم مدرسه ای که باد برد، فیلم گبه، فیلم دلشدگان و فیلم چوپانان کویر فعالیت داشته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال در چشم باد فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 67 ساله و بیوگرافی حسین علیزاده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی حسین علیزاده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار حسین علیزاده در منظوم سر بزنید. همه 21 اثر مهم حسین علیزاده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار حسین علیزاده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر حسین علیزاده در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی حسین علیزاده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی حسین علیزاده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال در چشم باد محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی حسین علیزاده کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم شرفناز محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی حسین علیزاده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران حسین علیزاده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی حسین علیزاده، آثار حسین علیزاده، جوایز حسین علیزاده، همکاران حسین علیزاده، گالری عکس حسین علیزاده، قد حسین علیزاده، وزن حسین علیزاده، رنگ چشم حسین علیزاده، وضعیت تأهل و همسر حسین علیزاده، فرزندان حسین علیزاده، حواشی حسین علیزاده و کودکی حسین علیزاده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
حسین علیزاده در سال (۱۳۴۷) عضو ارکستر رودکی بود. دو کنسرت وی در جشن هنر شیراز و در آغاز راه به عنوان یکی از وزنههای موسیقی ایرانی بود. علیزاده با عضویت در کانون چاووش همراه با دیگر استادان موسیقی ایران از جمله محمدرضا لطفی و پرویز مشکاتیان آثار جاودانهای در موسیقی ایران به نام مجموعهی «آلبومهای چاووش» اجرا کرد و نیز با آموزش به هنرجویان موسیقی تأثیر مهمی در تربیت موسیقیدانان و نوازندگان پس از انقلاب گذاشت. علیزاده در اوایل دههی هفتاد ریاست هنرستان موسیقی را بر عهده داشت. وی تا سال (۱۳۸۴) با محمدرضا شجریان در قالب گروهی چهار نفره همراه با کیهان کلهر و همایون شجریان به برگزاری کنسرت و اجرای برنامه در کشورهای مختلف مشغول بود. «سلانه» سازی است که زیر نظر علیزاده توسط سیامک افشاری ساخته شدهاست و صدایی شبیه عود و تار دارد. ابداع مقام «داد و بیداد» که از ترکیب گوشهی «داد» از دستگاه ماهور و گوشهی «بیداد» از دستگاه همایون است از دیگر ابتکارهای حسین علیزاده است. علیزاده در سال (۱۳۹۰) فعالیتهای آموزشی خود را با عنوان «مکتب علیزاده» از سرگرفت و برای این منظور وبسایتی با همین عنوان را راهاندازی و آن را، تنها وبسایت رسمی و مورد تأیید خود معرفی کرد.
این نوازندهی برجسته پس از انقلاب به منظور تحصیل و تدریس به آلمان رفت و به عنوان تز دورهی آهنگسازی قطعهی «عصیان» را ساخت. با برگشت به ایران در سال شصت و هفت به اجرای شورانگیز و ترکمن پرداخت که دریچهای جدید به روی موسیقی ایران گشود. تکنوازیها و همنوازیهای وی با ارشد تهماسبی، سخنرانی و اجراهای متعدد در ایران و خارج از ایران، ضبط آثار، اجرای ردیف میرزاعبداله فراهانی، تدوین کتابهای «ده قطعه برای تار» که آثارش را ارائه کرده، کتابهای آموزشی، کاستهای آموزشی، تدریس تار و سهتار، کار بر روی مقام ابداعی و اجرای کنسرتهای داد و بیداد، ساخت موسیقی فیلم از جمله فعالیتهای وی در سالهای پس از انقلاب است. علیزاده عضو هیئت موسس و اولین مدیرعامل خانهی موسیقی بوده و سخنگوی شورای عالی خانهی موسیقی نیز است(تا سال 1395).
از حسین علیزاده کتابهایی نظیر؛ «ده قطعه برای تار ۱»، «ده قطعه برای تار ۲»، «ده قطعه برای تار ۳»، «ده قطعه برای تار ۴»، «آموزش سهتار، دوره مقدماتی»، «آموزش تار و سهتار، دوره متوسطه»، «ردیف مقدماتی تار و سهتار (کتاب سوم هنرستان)» و «بوسههای باران» تصنیفهای حسین علیزاده انتشارات ماهور (۱۳۸۴)، به چاپ رسیدهاست. حسین علیزاده آهنگسازی آثاری نظیر؛ «دلشدگان» (۱۳۷۰)، «گبه» (۱۳۷۴)، «زشت و زیبا» (۱۳۷۷)، «زمانی برای مستی اسبها» (۱۳۷۸)، «لاکپشتها هم پرواز میکنند» (۱۳۸۶)، «آواز گنجشکها» (۱۳۸۷) و «ملکه» (۱۳۹۰)، را برعهده داشتهاست.
حسین علیزاده، چهاربار جایزهی بهترین موسیقی فیلم را از جشنوارهی فیلم فجر برای فیلمهای «گبه»، «زشت و زیبا»، «آواز گنجشکها» و «ملکه»، جایزهی بهترین موسیقی متن برای فیلم «آسمان زرد کم عمق» در جشن انجمن منتقدان سینمای ایران در سال (1392)، را در کارنامه دارد. وی همچنین تا به حال سه بار برای آلبومهای «فریاد»، «بی تو به سر نمیشود» و «به تماشای آبهای سپید» نامزد دریافت جایزهی گرمی در بخش «بهترین آلبوم سنتی جهان» شدهاست. جوایز گرمی معتبرترین جایزهی صنعت ضبط و پخش موسیقی در آمریکا محسوب میشوند.