به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1353 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار فقیهه سلطانی میتوان به بازیگری در سریال امام علی (ع)، سریال روز رفتن و سریال آهوی ماه نهم اشاره کرد.
فقیهه سلطانی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1374 در 21 سالگی در سریال بیبییون به کارگردانی حسین پناهی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال امام علی (ع)، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای فقیهه سلطانی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون حسین پناهی، فهیمه راستکار، رضا کرمرضایی و ژاله علو را تجربه کرد.
فقیهه سلطانی در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم فقیهه سلطانی در این سال، بازیگری در سریال امام علی (ع) به کارگردانی سید داود میرباقری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی فقیهه سلطانی بازی در سریال امام علی (ع) بوده است. فقیهه سلطانی سال 1375 در 22 سالگی در سریال امام علی (ع) نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. فقیهه سلطانی توانست با بازی در سریال امام علی (ع) تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر داریوش ارجمند، مهدی فتحی، بهزاد فراهانی و محمدرضا شریفینیا بر تجارب او افزود.
فقیهه سلطانی علاوهبر سریال امام علی (ع)، سال 1385 در 32 سالگی در سریال روز رفتن نیز بازی کرده است. فقیهه سلطانی اینبار با جواد افشار یعنی کارگردان سریال روز رفتن و هنرمندانی چون سعید رحمانی، دانیال حکیمی، حسن پورشیرازی و مریم بوبانی همکاری داشت.
فقیهه سلطانی سال 1375 در 22 سالگی برای فیلم معجزهی خنده به کارگردانی یدالله صمدی توانست در 15مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول زن نامزد شود.
در این سالها فقیهه سلطانی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سروش خلیلی با 2 مرتبه، مهوش وقاری با 2 مرتبه، اصغر همت با 2 مرتبه، حسین پناهی با 2 مرتبه و زیبا بروفه با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با فقیهه سلطانی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی فقیهه سلطانی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. فقیهه سلطانی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 54% آثار وی تلویزیونی و 46% آثارش سینمایی است. در واقع فقیهه سلطانی از مجموع 13 اثری که در کارنامه دارد، در 7 اثر در تلویزیون با نامهای سریال مثل شیشه، سریال خانهساحلی، سریال بوی گلهای وحشی، سریال روز رفتن، سریال آهوی ماه نهم، سریال امام علی (ع) و سریال بیبییون نامهای و در 6 اثر در سینما با نامهای فیلم جاودانگی، فیلم جدا افتاده، فیلم دوشیزه، فیلم صورتی، فیلم نغمه و فیلم عینک دودی بازی کرده است.
اینستاگرام فقیهه سلطانی یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. فقیهه سلطانی در اینستاگرام بیش از 73،069 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 553 نفر را دنبال میکند. همچنین فقیهه سلطانی تاکنون در اینستاگرام بیش از 772 پست بارگذاری کرده است. فقیهه سلطانی فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/10/29 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 457 لایک و 20 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی فقیهه سلطانی تاکنون بیش از 35،720 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی فقیهه سلطانی تاکنون بیش از 798 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 44 ساله و بیوگرافی فقیهه سلطانی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی فقیهه سلطانی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار فقیهه سلطانی در منظوم سر بزنید. همه 13 اثر مهم فقیهه سلطانی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار فقیهه سلطانی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر فقیهه سلطانی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی فقیهه سلطانی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی فقیهه سلطانی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال امام علی (ع) محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی فقیهه سلطانی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم جدا افتاده محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی فقیهه سلطانی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران فقیهه سلطانی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی فقیهه سلطانی، آثار فقیهه سلطانی، جوایز فقیهه سلطانی، همکاران فقیهه سلطانی، گالری عکس فقیهه سلطانی، قد فقیهه سلطانی، وزن فقیهه سلطانی، رنگ چشم فقیهه سلطانی، وضعیت تأهل و همسر فقیهه سلطانی، فرزندان فقیهه سلطانی، حواشی فقیهه سلطانی و کودکی فقیهه سلطانی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
فیلمهای سینمایی «معجزهی خنده» (1375)، «عینک دودی» (1379)، «نغمه» (1380)، « صورتی» (1381)، «دوشیزه» (۱۳۸۱)، «جدا افتاده» (۱۳۸۳)، «اینجا آسمان همیشه بارانی است» (۱۳۹۲) و مجموعههای تلویزیونی «آهوی ماه نهم» (1382)، «روز رفتن» (1385)، «تبریز در مه» (1389) و ... از جمله آثاری هستند که وی در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
فقیهه سلطانی برای بازی در فیلم «معجزهی خنده» به کارگردانی یدالله صمدی نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از پانزدهمین جشنوارهی فیلم فجر شد.