به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
کمال تبریزی کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1338 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار کمال تبریزی میتوان به کارگردانی فیلم مارمولک، سریال سرزمین مادری و فیلم لیلی با من است اشاره کرد.
کمال تبریزی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1367 در 29 سالگی در فیلم عبور به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم مارمولک، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای کمال تبریزی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون سید علی اکبر اروعی، یوسف رضا رئیسی، حسین نیکخواه و عبدالرضا آشتیانی را تجربه کرد.
کمال تبریزی در سال 1382 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم کمال تبریزی در این سال، فعالیت در فیلم مارمولک به عنوان کارگردان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی کمال تبریزی فعالیت در فیلم مارمولک بوده است. کمال تبریزی سال 1382 در 44 سالگی فیلم مارمولک را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. از کمال تبریزی نقل قول شده است که برای کارگردانی در فیلم مارمولک و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. کمال تبریزی توانست با فعالیت در فیلم مارمولک تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر پرویز پرستویی، سیروس همتی، شاهرخ فروتنیان و رعنا آزادیور توانست سطح کاری او را متحول کند.
کمال تبریزی علاوهبر فیلم مارمولک، سال 1392 در 54 سالگی سریال سرزمین مادری را کارگردانی کرده است. کمال تبریزی اینبار با هنرمندانی چون سید شهاب حسینی، محمدرضا فروتن، نیکی کریمی و شبنم قلیخانی همکاری داشت.
با اینکه کمال تبریزی را بیشتر بعنوان کارگردان میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. کمال تبریزی علاوهبر کارگردان بهعنوان نویسنده، مدیر فیلم برداری، تدوینگر، تهیه کننده، طراح صحنه، مشاور و مجری طرح نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار کمال تبریزی در حرفهی نویسنده، فیلم ما همه با هم هستیم، فیلم همیشه پای یک زن در میان است، فیلم مهر مادری، فیلم لیلی با من است، فیلم در مسلخ عشق و فیلم عبور است. مهمترین آثار کمال تبریزی در حرفهی مدیر فیلم برداری، فیلم آتش در خرمن، فیلم تا مرز دیدار، فیلم توهم و فیلم آوای غیب است. مهمترین آثار کمال تبریزی در حرفهی تدوینگر، فیلم لیلی با من است، فیلم کودک قهرمان و فیلم تا مرز دیدار است. مهمترین آثار کمال تبریزی در حرفهی تهیه کننده، فیلم به روح پدرم، فیلم قاصدک روی شانه و فیلم کودک قهرمان است. مهمترین آثار کمال تبریزی در حرفهی طراح صحنه، فیلم لیلی با من است و فیلم عبور است. مهمترین اثر کمال تبریزی در حرفهی مشاور، فیلم آفریقا است. مهمترین اثر کمال تبریزی در حرفهی مجری طرح، فیلم لیلی با من است است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. کمال تبریزی سال 1383 در 45 سالگی برای فیلم یک تکه نان توانست در 23مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی برنده شود. همچنین کمال تبریزی سال 1394 در 56 سالگی برای فیلم امکان مینا توانست در 34مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلم نامزد شود. همچنین کمال تبریزی سال 1394 در 56 سالگی برای فیلم امکان مینا توانست در 34مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین کمال تبریزی سال 1374 در 36 سالگی برای فیلم لیلی با من است توانست در 14مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برنده شود. همچنین کمال تبریزی سال 1381 در 43 سالگی برای فیلم گاهی به آسمان نگاه کن توانست در 21مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین کمال تبریزی سال 1381 در 43 سالگی برای فیلم فرش باد توانست در 21مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه جایزه ویژه هیئت داوران بهترین فیلم برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی کمال تبریزی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. کمال تبریزی را باید بیشتر کارگردان سینما بدانیم چرا که 79% آثار وی سینمایی و 21% آثارش تلویزیونی است. در واقع کمال تبریزی از مجموع 24 اثری که در کارنامه دارد، در 19 اثر در سینما با نامهای فیلم ما همه با هم هستیم، فیلم مارموز، فیلم امکان مینا، فیلم طعم شیرین خیال، فیلم طبقه حساس، فیلم دونده زمین، فیلم خیابان های آرام، فیلم از رییسجمهور پاداش نگیرید، فیلم همیشه پای یک زن در میان است، فیلم یک تکه نان، فیلم مارمولک، فیلم فرش باد، فیلم گاهی به آسمان نگاه کن، فیلم شیدا، فیلم مهر مادری، فیلم لیلی با من است، فیلم کودک قهرمان، فیلم در مسلخ عشق و فیلم عبور فعالیت داشته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال ابله، سریال سرزمین مادری، سریال شهریار، سریال یک تکه نان و سریال دوران سرکشی فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 59 ساله و بیوگرافی کمال تبریزی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی کمال تبریزی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار کمال تبریزی در منظوم سر بزنید. همه 24 اثر مهم کمال تبریزی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار کمال تبریزی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر کمال تبریزی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی کمال تبریزی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی کمال تبریزی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم مارمولک محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی کمال تبریزی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم ما همه با هم هستیم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی کمال تبریزی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران کمال تبریزی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی کمال تبریزی، آثار کمال تبریزی، جوایز کمال تبریزی، همکاران کمال تبریزی، گالری عکس کمال تبریزی، قد کمال تبریزی، وزن کمال تبریزی، رنگ چشم کمال تبریزی، وضعیت تأهل و همسر کمال تبریزی، فرزندان کمال تبریزی، حواشی کمال تبریزی و کودکی کمال تبریزی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
تبریزی در سال (1356) در رشتهی مهندسی راه و ساختمان وارد دانشگاه پلی تکنیک (امیرکبیر) شد.
وی پس از بازگشایی مجدد دانشگاهها پس از پیروزی انقلاب، تغییر رشته داد و در رشتهی سینما از دانشکدهی "سینما" و نیز در رشتهی تئاتر از دانشگاه "هنر" فارغ التحصیل شد.
تبریزی بعد از انقلاب اسلامی و بعد از وقوع انقلاب فرهنگی، وارد تلوزیون شد و همزمان دورههایی را با برخی از اساتید سینما گذراند؛
کمال تبریزی با شروع جنگ تحمیلی به همراه یک گروه برای فیلمبرداری عازم میدانهای جنگ شد.
تبریزی در سال (1366)، اولین تجربهی مستقل فیلمسازیاش را با فیلم «عبور» ارائه داد که خودش فیلمنامه آن را نوشتهبود.
وی از سال (1359) تا (1362) مسئول بخش آموزش مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی بود.
کمال تبریزی در زمینههای تدوین، تهیه و تولید، صحنه و لباس، فیلمبرداری، فیلمنامه و کارگردانی فعالیت کردهاست.
وی فیلمنامهنویسی فیلمهایی نظیر؛ «همیشه پای یک زن در میان است» (۱۳۸۶)، «گاهی به آسمان نگاه کن» (1381)، «مهر مادری» (1376)، «لیلی با من است» (۱۳۷۴) و «در مسلخ عشق» (1369)، را برعهده داشتهاست.
کمال تبریزی بهعنوان کارگردان در فیلمهایی نظیر؛ «امکان مینا» (۱۳۹۴)، «طعم شیرین خیال» (1393)، «طبقه حساس» (1392)، «خیابانهای آرام» (1389)، «دونده ی زمین» (پروژه سینمایی مشترک با ژاپن) (1388)، «از رئیسجمهور پاداش نگیرید» (1394)، «همیشه پای یک زن در میان است» (1386)، «یک تکه نان» (1383)، «مارمولک» (1382)، «فرش باد» (پروژه سینمایی مشترک با ژاپن) (1381)، «گاهی به آسمان نگاه کن» (۱۳۸۱)، «شیدا» (1377)، «مهر مادری» (۱۳۷۶)، «لیلی با من است» (۱۳۷۴)، «پایان کودکی» (۱۳۷۲)، «در مسلخ عشق» (۱۳۶۹) و «عبور» (۱۳۶۷)، حضور داشتهاست.
وی همچنین کارگردانی مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «ابله» (شبکهی نمایش خانگی)، «سرزمین کهن»، «دوران سرکشی»، «قصههای رودخانه» (تولید مشترک با کشور مالزی) و «شهریار»، را برعهده داشتهاست.
کمال تبریزی، جایزهی بهترین فیلم از جشنوارهٔ بینالمللی فیلم سیدنی (2005) و جایزهی بهترین فیلم آسیایی از جشنواره بینالمللی فیلم مونترال (۲۰۰۴) برای فیلم «مارمولک»، جایزهی بزرگ صندوق کودکان آلمان از جشنواره فیلم برلین (۱۹۹۹)، جایزهی سیپیای از جشنوارهی بینالمللی سینمای جوان کاسل (۱۹۹۹) و نامزدی جایزهی استاربوی از جشنوارهی بینالمللی فیلم کودکان اولو برای فیلم «مهر مادری» (۱۹۹۹)،سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی در بخش فیلمهای معنا گرا و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی در بخش فیلمهای بلند ایرانی، از دوره بیست و سوم جشنواره فیلم فجر برای فیلم «یک نکه نان» (1383)، سیمرغ بلورین جایزهی ویژهی هیئت داوران و سیمرغ بلورین فیلم منتخب تماشاگران از بیست و دومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر (1382) برای فیلم «مارمولک»، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین فیلم منتخب تماشاگران و نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از بیست و یکمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر (1381) برای فیلم «گاهی به آسمان نگاه کن»، سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران، سیمرغ بلورین فیلم منتخب تماشاگران، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین اثر هنر و تجربه از بیست و یکمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر (1381)، تندیس زرین فیلم منتخب انجمن نویسندگان و منتقدان از دوره هفتم جشن خانهی سینما (1382) و نامزدی دریافت لوح زرین بهترین کارگردان سال از چهارمین دورهی منتخب سایت ایران آکتور (بهترینهای سال) (1383) برای فیلم «فرش باد»، سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از چهاردهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر (1374) برای فیلم «لیلی با من است»، تندیس بلورین بهترین کارگردانی برای فیلم «پایان کودکی» از دورهی پنجم جشنوارهی دفاع مقدس (1373)، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول و دوم از هفتمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر (1367) و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از سومین دورهی جشنوارهی دفاع مقدس (1369) برای فیلم «عبور»، را در کارنامه دارد.
موضوعش خوب بود ولی بد ساخته شده بود
اگه نویسنده یکی دیگه بود قطعا فیلم بهتری میشد