به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
منوچهر نوذری بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1315 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار منوچهر نوذری میتوان به بازیگری در سریال کوچه اقاقیا، فیلم چند می گیری گریه کنی و فیلم خونبس اشاره کرد.
منوچهر نوذری نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1341 در 26 سالگی در فیلم لاله آتشین به کارگردانی محمود نوذری بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال کوچه اقاقیا، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای منوچهر نوذری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون پوران، معزالدیوان فکری، پرویز خونساری و رفیع حالتی را تجربه کرد.
منوچهر نوذری در سال 1383 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم منوچهر نوذری در این سال، بازیگری در سریال کوچه اقاقیا به کارگردانی رضا عطاران محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی منوچهر نوذری بازی در سریال کوچه اقاقیا بوده است. منوچهر نوذری سال 1383 در 68 سالگی در سریال کوچه اقاقیا نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با رضا عطاران همکاری داشته است. منوچهر نوذری توانست با بازی در سریال کوچه اقاقیا تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر علی صادقی، رضا عطاران، شهاب عسگری و محمدباقر صحرارودی بر تجارب او افزود.
منوچهر نوذری علاوهبر سریال کوچه اقاقیا، سال 1384 در 69 سالگی در فیلم چند می گیری گریه کنی نیز بازی کرده است. منوچهر نوذری اینبار با شاهد احمدلو یعنی کارگردان فیلم چند می گیری گریه کنی و هنرمندانی چون ابوالفضل پورعرب، شهرام حقیقتدوست، الناز شاکردوست و حمید لولایی همکاری داشت.
با اینکه منوچهر نوذری را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. منوچهر نوذری علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده، کارگردان و تهیه کننده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار منوچهر نوذری در حرفهی نویسنده، فیلم خیالاتی، فیلم خیلی هم ممنون و فیلم ایوالله است. مهمترین آثار منوچهر نوذری در حرفهی کارگردان، فیلم خیالاتی، فیلم خیلی هم ممنون و فیلم ایوالله است. مهمترین اثر منوچهر نوذری در حرفهی تهیه کننده، فیلم خیالاتی است.
در این سالها منوچهر نوذری با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران ماشین چیان با 3 مرتبه، تقی ظهوری با 3 مرتبه، فائقه آتشین با 2 مرتبه، ثریا بهشتی با 2 مرتبه و طاهره غفاری با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با منوچهر نوذری داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی منوچهر نوذری آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. منوچهر نوذری را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 90% آثار وی سینمایی و 10% آثارش تلویزیونی است. در واقع منوچهر نوذری از مجموع 10 اثری که در کارنامه دارد، در 9 اثر در سینما با نامهای فیلم چند می گیری گریه کنی، فیلم خونبس، فیلم خیالاتی، فیلم غروب بت پرستان، فیلم گوهر شب چراغ، فیلم حسین کرد، فیلم امیر ارسلان نامدار، فیلم افق روشن و فیلم لاله آتشین به ایفای نقش پرداخته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال کوچه اقاقیا بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 69 ساله و بیوگرافی منوچهر نوذری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی منوچهر نوذری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار منوچهر نوذری در منظوم سر بزنید. همه 10 اثر مهم منوچهر نوذری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار منوچهر نوذری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر منوچهر نوذری در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی منوچهر نوذری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی منوچهر نوذری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال کوچه اقاقیا محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی منوچهر نوذری کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم غروب بت پرستان محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی منوچهر نوذری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران منوچهر نوذری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی منوچهر نوذری، آثار منوچهر نوذری، جوایز منوچهر نوذری، همکاران منوچهر نوذری، گالری عکس منوچهر نوذری، قد منوچهر نوذری، وزن منوچهر نوذری، رنگ چشم منوچهر نوذری، وضعیت تأهل و همسر منوچهر نوذری، فرزندان منوچهر نوذری، حواشی منوچهر نوذری و کودکی منوچهر نوذری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
منوچهر نوذری بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1384 و در سن 69 سالگی پس از بازیگری در 10 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
وی فعالیت هنری خود را در سال (۱۳۳۲) آغاز کرد و از اولین گویندگان تاریخ دوبله در ایران بود. از سال (۱۳۳۵) در رادیو نیز مشغول به کار شد و فعالیت خود در سینما را از سال (۱۳۳۸) به عنوان دستیار فنی آغاز کرد. اولین تجربهی بازیگری وی در سال (۱۳۴۱) با بازی در فیلم «لاله آتشین» به کارگردانی برادرش محمود نوذری و هوشنگ لطیفپور رقم خورد و با ساخت فیلم «ایوالله» نخستین تجربهاش در کارگردانی را مقابل دوربین برد.
نوذری در دههی (۱۳۵۰) با مهاجرت به مصر، فیلم «الو من گربه هستم» را ساخت.
منوچهر نوذری کار خود در تلویزیون را در برنامهای به نام «هزار برگ، هزار رنگ» که کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه اول بود آغاز کرد. تهیهکنندهی این برنامه مهناز میرجهانگیری و کارگردان هنری آن حسین فردرو بود.
فعالیت هنری وی پس از انقلاب عمدتا بر تلویزیون و رادیو متمرکز بود. از مشهورترین برنامههایی که وی در تلویزیون اجرا کرد می توان به «مسابقه هفته» و «تهران ساعت بیست» و همچنین مجموعههای داستانی «کوچه اقاقیا» و «باجناقها» اشاره کرد. حضور وی با اجرای چند نقش در برنامهی رادیویی «صبح جمعه با شما» و کارگردانی این برنامه از دیگر فعالیتهای منوچهر نوذری محسوب میشود.
منوچهر نوذری در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «لاله آتشین» (۱۳۴۱)، «افق روشن» (۱۳۴۳)، «امیر ارسلان نامدار» (۱۳۴۵)، «حسین کرد شبستری» (۱۳۴۵)، «گوهر شب چراغ» (۱۳۴۶)، «غروب بت پرستان» (۱۳۴۷)، «آسمون بیستاره» (۱۳۴۷)، «خیالاتی» (۱۳۵۲) و «چند میگیری گریه کنی» (۱۳۸۴)، بازی کردهاست.
وی همچنین در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛ «کوچه اقاقیا»، «عصای پیری»، «باجناغها» و «جدی نگیرید»، بازی کردهاست.
منوچهر نوذری کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «ایوالله» (۱۳۵۰)، «خیلی هم ممنون» (۱۳۵۱)، «خیالاتی» (۱۳۵۲) و «الو من گربه هستم» (۱۳۵۶)، را برعهده داشتهاست.
وی همچنین مدیریت دوبلاژ فیلمهایی نظیر؛ «شوخی نکن دلخور میشم» (۱۳۴۵)، «ایوالله» (۱۳۵۰)، «خیلی هم ممنون» (۱۳۵۱)، «خیالاتی» (۱۳۵۲)، «یک جو غیرت» (۱۳۵۲)، «هی جو» (۱۳۶۷)، «شنگول و منگول» (۱۳۶۸) و «حسنک» (۱۳۷۱)، را در کارنامه دارد.
منوچهر نوذری روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه (۱۳۸۴) به علت بیماری ریوی و عفونت کلیوی در بیمارستان مدرس تهران دیده از جهان فروبست.