به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مصطفی کیایی نویسنده سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1355 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مصطفی کیایی میتوان به فعالیت در فیلم بارکد، فیلم خط ویژه و سریال نقطه سر خط اشاره کرد.
مصطفی کیایی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1388 در 33 سالگی در فیلم بعد از ظهر سگی سگی به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم بارکد، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مصطفی کیایی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون رضا عطاران، مجید صالحی، بهاره رهنما و سعید آقاخانی را تجربه کرد.
مصطفی کیایی در سال 1394 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم مصطفی کیایی در این سال، فعالیت در فیلم بارکد به کارگردانی مصطفی کیایی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مصطفی کیایی فعالیت در فیلم بارکد بوده است. مصطفی کیایی سال 1394 در 39 سالگی در فیلم بارکد به عنوان نویسنده فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. مصطفی کیایی توانست با فعالیت در فیلم بارکد تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی و بهاره کیانافشار توانست سطح کاری او را متحول کند.
مصطفی کیایی علاوهبر فیلم بارکد، سال 1392 در 37 سالگی در فیلم خط ویژه نیز فعالیت داشته است. مصطفی کیایی اینبار با هنرمندانی چون مصطفی زمانی، میترا حجار، هانیه توسلی و هومن سیدی همکاری داشت.
با اینکه مصطفی کیایی را بیشتر بعنوان نویسنده میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. مصطفی کیایی علاوهبر نویسنده بهعنوان کارگردان و تهیه کننده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار مصطفی کیایی در حرفهی کارگردان، فیلم چهارراه استانبول، فیلم بارکد، فیلم عصر یخبندان، فیلم خط ویژه، فیلم ضدگلوله و فیلم بعد از ظهر سگی سگی است. مهمترین آثار مصطفی کیایی در حرفهی تهیه کننده، فیلم در وجه حامل، فیلم چهارراه استانبول و فیلم بارکد است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. مصطفی کیایی سال 1393 در 38 سالگی برای فیلم عصر یخبندان توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی نامزد شود. همچنین مصطفی کیایی سال 1392 در 37 سالگی برای فیلم خط ویژه توانست در 32مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه نامزد شود. همچنین مصطفی کیایی سال 1390 در 35 سالگی برای فیلم ضدگلوله توانست در 30مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مصطفی کیایی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. مصطفی کیایی را باید بیشتر نویسنده سینما بدانیم چرا که 66% آثار وی سینمایی و 34% آثارش تلویزیونی است. در واقع مصطفی کیایی از مجموع 9 اثری که در کارنامه دارد، در 6 اثر در سینما با نامهای فیلم چهارراه استانبول، فیلم بارکد، فیلم عصر یخبندان، فیلم خط ویژه، فیلم ضدگلوله و فیلم بعد از ظهر سگی سگی فعالیت داشته و در 3 اثر در تلویزیون با نامهای سریال خروس، سریال راه در رو و سریال نقطه سر خط فعالیت داشته است.
اینستاگرام مصطفی کیایی یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. مصطفی کیایی در اینستاگرام بیش از 61،260 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 71 نفر را دنبال میکند. همچنین مصطفی کیایی تاکنون در اینستاگرام بیش از 587 پست بارگذاری کرده است. مصطفی کیایی فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/10/21 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 147 لایک و 3 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی مصطفی کیایی تاکنون بیش از 16،238 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی مصطفی کیایی تاکنون بیش از 1،312 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 42 ساله و بیوگرافی مصطفی کیایی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مصطفی کیایی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مصطفی کیایی در منظوم سر بزنید. همه 9 اثر مهم مصطفی کیایی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مصطفی کیایی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مصطفی کیایی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مصطفی کیایی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مصطفی کیایی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم بارکد محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مصطفی کیایی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم بعد از ظهر سگی سگی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مصطفی کیایی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مصطفی کیایی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مصطفی کیایی، آثار مصطفی کیایی، جوایز مصطفی کیایی، همکاران مصطفی کیایی، گالری عکس مصطفی کیایی، قد مصطفی کیایی، وزن مصطفی کیایی، رنگ چشم مصطفی کیایی، وضعیت تأهل و همسر مصطفی کیایی، فرزندان مصطفی کیایی، حواشی مصطفی کیایی و کودکی مصطفی کیایی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
مصطفی کیایی از نویسندهها و هنرمندان جویای نام کشور عزیز ما ایران است و آیندهی درخشانی در عرصه سینما و تلویزیون دارد. ناگفته نماند که مصطفی کیایی به عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی نیز بیتفاوت نیست و به این بخش علاقمند هست. فیلم چهارراه استانبول و سال 1396 پایان فعالیتهای مصطفی کیایی نیست، کارشناسان معتقد هستند شاخصهای هنری و فنی مصطفی کیایی پختهتر میشود و بهزودی او را با فعالیتهای درخشانتری در عرصه سینما و تلویزیون خواهیم دید.
وی فعالیت هنری خود را از سال (1373) در مرکز آموزش فیلمسازی ارشاد آغاز کرد و از سال (1376) همزمان با تحصیل در رشتهی فیلمسازی در دانشگاه، به عنوان دستیار کارگردان در مجموعههای تلوزیونی و سینمایی مشغول به کار شد.
کیایی پس از اتمام دوران تحصیل در سال (1381) بهعنوان نویسنده، کارگردان و تدوینگر در برنامههای تلویزیونی فعالیت خود را ادامه داد و در این مدت برنامههای زیادی را برای شبکههای مختلف تلوزیونی ساخت.
مصطفی کیایی تهیه کنندگی فیلمهایی نظیر؛ «بارکد» (۱۳۹۴)، را برعهده داشته است.
کیایی بهعنوان نویسنده در مجموعههای تلویزیونی نظیر؛«خروس» (1392)، «راه در رو» (1390) و «نقطه سر خط» (1390)، حضور داشته است.
وی نویسندگی و کارگردانی فیلمهایی نظیر؛ «بارکد» (1394)، «عصر یخبندان» (1393)، «خط ویژه» (1392)، «ضد گلوله» (1389) و «بعد از ظهر سگی» (1388)، را در کارنامه دارد.
مصطفی کیایی، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین ارگردانی از ی و سومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «عصر یخبندان» (1393) و سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از سیامین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «ضد گلوله» (1389)، را در کارنامه دارد.
.... برای مانکن هایی که فکر می کنن هنرمند هستند
..... برای مدیران پول پرست و پول دوستی که سینمای ایران رو تبدیل به قمارخونه کردند
...... برای مردمی که این مانکن ها رو با ارزش تر از بازیگر های واقعی میدونند
..... برای مردمی که چهره واقعی این مانکن ها رو نمی بینند
..... برای میلیارد ها تومانی که فقط خرج این مانکن ها می شود
...... برای سینمای ایران که هنوز در حال و هوای سینمای صامت نود سال پیش امریکا مانده و به خود زحمت یادگیری فیلمسازی از استنلی کوبریک و کریستوفر نولان و اصغر فرهادی و عباس کیارستمی و علی حاتمی و کوینتین تارانتینو و دیوید فینچر را به خود نمی دهد.
...... برای اینستاگرام که پیج شما خود شیفته ها رو تیک دار کرد و تیک رسمی خود را ندانسته بی ارزش کرد
...... برای خیل عظیمی از کلاس های بازیگری کشور که خودشون نمیدونن دقیقا چی آموزش بدن و خیل عظیمی از فیلم هایی که یک ساله تاریخ انقضا شان می گذرد!
...... برای خود شما مانکن ها که خود نمی دانید چجوری زندگی کنید و زندگی واقعی تون کاملا پوچ و بی ارزش هست.
....... برای خودم که ناتوان هستم از نجات دادن این هنر از هم گسیخته!!!! و قانع کردن این مردم و شما
نتیجه اش هم میشه ساخت آثاری که مخاطب های خاص و عام رو جذب میکنه.
این ایده ای که یه صحنه از آخر فیلم و یه صحنه از ابتدای فیلم رو نمایش میده خیلی ایده جالبیه و امیدوارم که خودش صاحب سبک باشه و تقلید از کارگردانان خارجی نباشه!!!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
الحق که بهترین کاربر منظومی !