به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
عزتالله انتظامی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1303 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار عزتالله انتظامی میتوان به بازیگری در سریال هزار دستان، سریال سفر سبز و فیلم گاو اشاره کرد.
عزتالله انتظامی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1326 در 23 سالگی در فیلم واریته بهاری به کارگردانی پرویز خطیبی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال هزار دستان، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای عزتالله انتظامی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون پرویز خطیبی، نیکتاج صبری، تقی ظهوری و ژاله را تجربه کرد.
عزتالله انتظامی در سال 1366 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم عزتالله انتظامی در این سال، بازیگری در فیلم شیرک به کارگردانی داریوش مهرجویی و سریال هزار دستان به کارگردانی علی حاتمی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی عزتالله انتظامی بازی در سریال هزار دستان بوده است. عزتالله انتظامی سال 1366 در 63 سالگی در سریال هزار دستان نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با علی حاتمی همکاری داشته است. عزتالله انتظامی توانست با بازی در سریال هزار دستان تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر جمشید مشایخی، داوود رشیدی، علی نصیریان و محمدعلی کشاورز بر تجارب او افزود.
عزتالله انتظامی علاوهبر سریال هزار دستان، سال 1381 در 78 سالگی در سریال سفر سبز نیز بازی کرده است. عزتالله انتظامی اینبار با محمدحسین لطیفی یعنی کارگردان سریال سفر سبز و هنرمندانی چون پارسا پیروزفر، لادن مستوفی، علی نصیریان و امین تارخ همکاری داشت.
با اینکه عزتالله انتظامی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. عزتالله انتظامی علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر عزتالله انتظامی در حرفهی نویسنده، فیلم روز فرشته است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. عزتالله انتظامی سال 1383 در 80 سالگی برای فیلم جایی برای زندگی به کارگردانی محمد بزرگنیا توانست در 23مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1370 در 67 سالگی برای فیلم ناصرالدین شاه، آکتور سینما به کارگردانی محسن مخملباف توانست در 10مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1370 در 67 سالگی برای فیلم نرگس به کارگردانی رخشان بنیاعتماد توانست در 10مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1367 در 64 سالگی برای فیلم گراند سینما به کارگردانی حسن هدایت توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد برنده شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1372 در 69 سالگی برای فیلم روز فرشته به کارگردانی بهروز افخمی توانست در 12مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد برنده شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1368 در 65 سالگی برای فیلم هامون به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 8مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1384 در 81 سالگی برای فیلم ستاره ها (جلد 1: ستاره می شود) به کارگردانی فریدون جیرانی توانست در 24مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1380 در 77 سالگی برای فیلم خانهای روی آب به کارگردانی بهمن فرمانآرا توانست در 20مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد برنده شود. همچنین عزتالله انتظامی سال 1365 در 62 سالگی برای فیلم اجاره نشینها به کارگردانی داریوش مهرجویی توانست در 5مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود.
در این سالها عزتالله انتظامی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمدعلی کشاورز با 11 مرتبه، علی نصیریان با 11 مرتبه، جمشید مشایخی با 8 مرتبه، جهانگیر فروهر با 8 مرتبه و خسرو شکیبایی با 7 مرتبه بیشترین همکاری را با عزتالله انتظامی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی عزتالله انتظامی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. عزتالله انتظامی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 93% آثار وی سینمایی و 7% آثارش تلویزیونی است. در واقع عزتالله انتظامی از مجموع 61 اثری که در کارنامه دارد، در 57 اثر در سینما با نامهای فیلم راه آبی ابریشم، فیلم چهل سالگی، فیلم زادبوم، فیلم زندگی با چشمان بسته، فیلم آتش سبز، فیلم شب، فیلم رئیس، فیلم مینای شهر خاموش، فیلم حکم، فیلم ستاره ها، فیلم ستاره ها (جلد 1: ستاره می شود)، فیلم ستاره می شود، فیلم جایی برای زندگی، فیلم دیوانه ای از قفس پرید، فیلم گاوخونی، فیلم خانهای روی آب، فیلم سایه روشن، فیلم تهران روزگار نو، فیلم میکس، فیلم کمیته مجازات، فیلم جهانپهلوان تختی، فیلم باد وشقایق، فیلم طوفان، فیلم روز واقعه، فیلم روسری آبی، فیلم بازیچه، فیلم جنگ نفتکشها، فیلم روز فرشته، فیلم ناصرالدین شاه، آکتور سینما، فیلم بانو، فیلم خانه خلوت، فیلم سایهی خیال، فیلم هامون، فیلم در مسیر تندباد، فیلم چمدان، فیلم جعفرخان از فرنگ برگشته، فیلم کشتی آنجلیکا، فیلم گراند سینما، فیلم شیرک، فیلم شیر سنگی، فیلم اجاره نشینها، فیلم کمال الملک، فیلم خانه عنکبوت، فیلم دایره مینا، فیلم غبارنشینها، فیلم این گروه محکومین، فیلم صمد در راه اژدها، فیلم ملکوت، فیلم شیرخفته، فیلم قیامت عشق، فیلم پستچی، فیلم صادق کرده، فیلم بیتا، فیلم ستارخان، فیلم آقای هالو، فیلم گاو و فیلم واریته بهاری به ایفای نقش پرداخته و در 4 اثر در تلویزیون با نامهای سریال سفر سبز، سریال زندگی، سریال هزار دستان و سریال حاجی واشنگتن بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 94 ساله و بیوگرافی عزتالله انتظامی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی عزتالله انتظامی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار عزتالله انتظامی در منظوم سر بزنید. همه 61 اثر مهم عزتالله انتظامی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار عزتالله انتظامی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر عزتالله انتظامی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی عزتالله انتظامی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی عزتالله انتظامی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال هزار دستان محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی عزتالله انتظامی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم شیرخفته محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی عزتالله انتظامی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران عزتالله انتظامی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی عزتالله انتظامی، آثار عزتالله انتظامی، جوایز عزتالله انتظامی، همکاران عزتالله انتظامی، گالری عکس عزتالله انتظامی، قد عزتالله انتظامی، وزن عزتالله انتظامی، رنگ چشم عزتالله انتظامی، وضعیت تأهل و همسر عزتالله انتظامی، فرزندان عزتالله انتظامی، حواشی عزتالله انتظامی و کودکی عزتالله انتظامی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
عزتالله انتظامی بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1397 و در سن 94 سالگی پس از بازیگری در 61 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
وی به عنوان بازیگر و کارگردان هنری در تلهتئاترهای متعددی حضور داشتهاست. انتظامی از ابتدای تأسیس خانهی تئاتر، به عنوان رئیس و عضو هیأت مدیره و از ابتدای تأسیس خانهی هنرمندان، به عنوان عضو و نایب رئیس شورای عالی، در عرصهی هنر خدمت نمودهاست. وی همچنین مدرک دکترای افتخاری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.
از دیگر فعالیتهای این هنرمند پیشکسوت کشور، میتوان به تدریس در دانشگاه و داوری جشنوارههای مختلف اشاره کرد. انتظامی کتابی با نام «من عزتم، بچه سنگلج» را منتشر ساختهاست.
عزتالله انتظامی در فیلمهایی نظیر؛ «آقای هالو» (1349)، «پستچی» (1351)، «دایرهی مینا» (1357)، «اجاره نشینها» (1365)، «هامون» (1368) و «بانو» (1370)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
وی همچنین در مجموعههایی نظیر؛ «هزاردستان» (1366-1358)، «زندگی» (1374)، «محاکمه» (1378-1377)، «خانهی عنکبوت» (1362)، «کمالالملک» (1363)، «کشتی آنجلیکا» (1367)، «سایهی خیال» (1369)، «روز واقعه» (1373)، «روسری آبی» (1373)، «خانهای روی آب» (1380)، «دیوانهای از قفس پرید» (1381)، «جایی برای زندگی» (1383)، «حکم» (1384)، «رئیس» (۱۳۸۵)، «راه آبی ابریشم» (1387) و «چهل سالگی» (1388)، بازی کردهاست.
عزتالله انتظامی، جایزهی دوم بازیگر مرد برای فیلم «گاو» (1348) از جشنوارهی شیکاگو، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول برای فیلمهای «گراند سینما» (1367) و «روز فرشته» (1372) و لوح تقدیر برای «ناصرالدین شاه آکتور سینما» (1370)، «خانهی خلوت» (1370) و «مینای شهر خاموش» (1385) از جشنوارهی فیلم فجر، را در کارنامه دارد.
اگرم پست نذاشته باشن که فحش میدن که چرا تسلیت نمیگی
یه سلفی بود از سلبریتی ها تو جشن حافظ که طبیعتا داشتن میخندیدن کلی فحش داده بودن که چرا دارین میخندین
-نه من از دست مادرت دق کردم.
-ولی وقتی تو مردی مادرم زنده نبود.
-بله زنده نبود ولی هرشب خوابشو میدیدم.
-منم هرشب خواب تورو میبینم.
-ههه... پس بهپا دق نکنی.
#عزت_الله_انتظامی
#گاوخونی