به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
رضا بابک بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1324 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار رضا بابک میتوان به بازیگری در سریال روزگار قریب، سریال قصههای تابهتا و سریال مهمانان ویژه اشاره کرد.
رضا بابک نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1354 در 30 سالگی در سریال سلطان صاحبقران به کارگردانی علی حاتمی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال روزگار قریب، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای رضا بابک محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید مشایخی، پرویز فنیزاده، ایرن زازیانس و سعید نیکپور را تجربه کرد.
رضا بابک در سال 1386 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم رضا بابک در این سال، بازیگری در سریال روزگار قریب به کارگردانی کیانوش عیاری و سریال یک وجب خاک به کارگردانی علی عبدالعلیزاده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی رضا بابک بازی در سریال روزگار قریب بوده است. رضا بابک سال 1386 در 62 سالگی در سریال روزگار قریب نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با کیانوش عیاری همکاری داشته است. رضا بابک توانست با بازی در سریال روزگار قریب تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مهدی هاشمی، شهاب کسرائی، ناصر هاشمی و کاوه آهنگر بر تجارب او افزود.
رضا بابک علاوهبر سریال روزگار قریب، سال 1373 در 49 سالگی در سریال قصههای تابهتا نیز بازی کرده است. رضا بابک اینبار با مرضیه برومند یعنی کارگردان سریال قصههای تابهتا و هنرمندانی چون لیلی رشیدی، امیرحسین صدیق، مریم سعادت و عبدالرضا فیاضی همکاری داشت.
با اینکه رضا بابک را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. رضا بابک علاوهبر بازیگر بهعنوان کارگردان و نویسنده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار رضا بابک در حرفهی کارگردان، فیلم هملت شازده کوچولوی دانمارک، سریال بازپرس وارد میشود و سریال راویان اخبار است. مهمترین آثار رضا بابک در حرفهی نویسنده، فیلم آقای شانس و سریال راویان اخبار است.
رضا بابک سال 1368 در 44 سالگی برای فیلم ریحانه به کارگردانی علیرضا رئیسیان توانست در 8مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود.
در این سالها رضا بابک با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران محمود بصیری با 8 مرتبه، مرتضی احمدی با 7 مرتبه، عبدالرضا فیاضی با 6 مرتبه، گوهر خیراندیش با 6 مرتبه و ثریا قاسمی با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با رضا بابک داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی رضا بابک آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. رضا بابک را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 62% آثار وی تلویزیونی و 38% آثارش سینمایی است. در واقع رضا بابک از مجموع 44 اثری که در کارنامه دارد، در 27 اثر در تلویزیون با نامهای سریال مهمانان ویژه، سریال راه شب، سریال گاو صندوق، سریال روزگار قریب، سریال یک وجب خاک، سریال گل بارونزده، سریال این راهش نیست، سریال عسلها و مثلها، سریال خانه ما، سریال روزهای زندگی، سریال این زمینیها، سریال ماه آتش، سریال چشم به راه، سریال خودرو تهران 11، سریال فروشگاه، سریال بهاران در بهار، سریال عاطفه، سریال قصههای تابهتا، سریال بازپرس وارد میشود، سریال گل پامچال، سریال آرایشگاه زیبا، سریال راویان اخبار، سریال آئینه (فصل 3)، سریال حکایت مسافر گمنام، سریال آئینه (فصل 1)، سریال آئینه (فصل 2) و سریال سلطان صاحبقران نامهای و در 17 اثر در سینما با نامهای فیلم بنفشه آفریقایی، فیلم دعوت، فیلم به رنگ ارغوان، فیلم شوریده، فیلم بزرگ خیلی بزرگ، فیلم شریک زندگی، فیلم عاشق فقیر، فیلم مرد آفتابی، فیلم روز دیدار، فیلم کودکانی از آب و گل، فیلم چشمهایم برای تو، فیلم لبهی تیغ، فیلم گربهی آوازهخوان، فیلم ریحانه، فیلم سفر عشق، فیلم ارثیه و فیلم چریکه تارا بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 72 ساله و بیوگرافی رضا بابک آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی رضا بابک و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار رضا بابک در منظوم سر بزنید. همه 45 اثر مهم رضا بابک در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار رضا بابک در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر رضا بابک در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی رضا بابک درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی رضا بابک بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال روزگار قریب محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی رضا بابک کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم ارثیه محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی رضا بابک نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران رضا بابک کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی رضا بابک، آثار رضا بابک، جوایز رضا بابک، همکاران رضا بابک، گالری عکس رضا بابک، قد رضا بابک، وزن رضا بابک، رنگ چشم رضا بابک، وضعیت تأهل و همسر رضا بابک، فرزندان رضا بابک، حواشی رضا بابک و کودکی رضا بابک میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
از جمله کارهای او به عنوان نویسنده، «آقای شانس» در سال ۱۳۷۳ است. کار رضا بابک از اواخر دهه 40 آغاز شد؛ او از همان اوایل جوانی به جریان نمایش روشنفکری ایران پیوست و رفتهرفته استعدادهایش را بروز داد. همان زمان به تحصیل پرداخت و در رشتهی بازیگری و کارگردانی درس خواند و سرانجام در سال 1353 فارغالتحصیل شد.
وی پیش از این کارش را در تلویزیون شروع کرده بود، اما نخستین فیلمی که در آن به عنوان بازیگر حضور یافت «چریکه تارا» نام داشت.
بهرام بیضایی که برای ساختن فیلمش میخواست از نسل تازهای از بازیگران تئاتر استفاده کند، ابتدا از سوسن تسلیمی در نقش اصلی استفاده کرد و سپس رضا بابک را که در آن زمان 34 ساله بود، مقابل او گذاشت.
او تئاتر حرفهای را از دهه ۵۰ آغاز نمود و با بازی در مجموعههای تلویزیونی «آئینه» (1364) و «آرایشگاه زیبا» (1369) به شهرت رسید.
از بازی خوب بابک در سریال «گاوصندوق» هم نباید به سادگی گذشت؛ چون در این سریال که زیاد به کیفیت آن انتقاد شد، بازیها یکی از موارد استثناء بودند و در این میان رضا بابک از همه استثناییتر بود.
رضا بابک در مجموعههایی نظیر؛ «این شرح بینهایت» (1366)، «گل پامچال» (1370)، «عاطفه» (1373)، «خانوادهی رضایت» (1375)، «فروشگاه» (1375)، «سلام زندگی» (1376)، «چشمبهراه» (1377)، «خانهی ما» (1379)، «دیوانه در شهر» (1381)، «مهمانپذیر طوبی» (1382)، «راه شب» (1385)، «روزگار قریب» (1386)، «جستجوگران» (1387)، و «مهمانان ویژه» (1390) بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «ریحانه» (1368)، «گربهی آوازخوان» (1369)، «چشمهایم برای تو» (1371)، « شریک زندگی» (1374)، «مرد آفتابی» (1374)، «بزرگ خیلی بزرگ» (1375)، «شوریده» (1384)، «به رنگ ارغوان» (1383) و «دعوت» (1387)، به نقشآفرینی پرداخته است.
امیدوارم که همیشه بدرخشند و صحیح و سالم باشند.