به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
حسین پناهی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1335 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار حسین پناهی میتوان به بازیگری در سریال امام علی (ع)، سریال روزگار قریب و سریال روزی روزگاری اشاره کرد.
حسین پناهی نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1362 در 27 سالگی در سریال گوش بزرگ دیوار به کارگردانی علی اصغر میرزایی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال امام علی (ع)، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین پناهی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مهری مهرنیا، نسرین پاکخو، لیلا پناهی و آنا پناهی را تجربه کرد.
حسین پناهی در سال 1375 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 سریال مهم تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم حسین پناهی در این سال، بازیگری در سریال امام علی (ع) به کارگردانی سید داود میرباقری و سریال دزدان مادربزرگ به کارگردانی مهدی صباغزاده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی حسین پناهی بازی در سریال امام علی (ع) بوده است. حسین پناهی سال 1375 در 40 سالگی در سریال امام علی (ع) نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سید داود میرباقری همکاری داشته است. حسین پناهی توانست با بازی در سریال امام علی (ع) تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر داریوش ارجمند، مهدی فتحی، بهزاد فراهانی و محمدرضا شریفینیا بر تجارب او افزود.
حسین پناهی علاوهبر سریال امام علی (ع)، سال 1386 در 51 سالگی در سریال روزگار قریب نیز بازی کرده است. حسین پناهی اینبار با کیانوش عیاری یعنی کارگردان سریال روزگار قریب و هنرمندانی چون مهدی هاشمی، شهاب کسرائی، ناصر هاشمی و کاوه آهنگر همکاری داشت.
با اینکه حسین پناهی را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. حسین پناهی علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده، کارگردان و مشاور نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار حسین پناهی در حرفهی نویسنده، سریال بیبییون، سریال ماجراهای رونالد و مادرش، سریال دو مرغابی درمه(1)، سریال دو مرغابی در مه (2)، سریال گوش بزرگ دیوار و سریال سقوط است. مهمترین آثار حسین پناهی در حرفهی کارگردان، سریال بیبییون و سریال ماجراهای رونالد و مادرش است. مهمترین اثر حسین پناهی در حرفهی مشاور، سریال امام علی (ع) است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. حسین پناهی سال 1371 در 36 سالگی برای فیلم مهاجران به کارگردانی مهدی صباغزاده توانست در 11مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود. همچنین حسین پناهی سال 1369 در 34 سالگی برای فیلم سایهی خیال به کارگردانی حسین دلیر توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود. همچنین حسین پناهی سال 1367 در 32 سالگی برای فیلم در مسیر تندباد به کارگردانی مسعود جعفریجوزانی توانست در 7مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد نامزد شود.
در این سالها حسین پناهی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران فتحعلی اویسی با 5 مرتبه، پرویز پورحسینی با 5 مرتبه، محمد ابهری با 5 مرتبه، ژاله علو با 5 مرتبه و گوهر خیراندیش با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با حسین پناهی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی حسین پناهی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. حسین پناهی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 59% آثار وی تلویزیونی و 41% آثارش سینمایی است. در واقع حسین پناهی از مجموع 41 اثری که در کارنامه دارد، در 24 اثر در تلویزیون با نامهای سریال گاهی به پشت سر نگاه کن، سریال روزگار قریب، سریال فرمان، سریال تصمیم نهایی، سریال همسایه ها، سریال آژانس دوستی، سریال امام علی (ع)، سریال دزدان مادربزرگ، سریال آشپزباشی و قبله عالم، سریال بیبییون، سریال روزی روزگاری، سریال رعنا، سریال هشت بهشت، سریال کوچک جنگلی، سریال گالشهای مادربزرگ، سریال شاخه طوبی، سریال گرگها، سریال آسانسور، سریال دو مرغابی درمه(1)، سریال دو مرغابی در مه (2)، سریال قهرمان کیه، سریال طبل توخالی، سریال گوش بزرگ دیوار و سریال محله برو بیا نامهای و در 17 اثر در سینما با نامهای فیلم وقت بزرگ شدنه، فیلم بابا عزیز، فیلم قصههای کیش(اپیزود اول، کشتی یونانی)، فیلم آرزوی بزرگ، فیلم روز واقعه، فیلم مرد ناتمام، فیلم مهاجران، فیلم هنرپیشه، فیلم اوینار، فیلم چاووش، فیلم راز کوکب، فیلم سایهی خیال، فیلم در مسیر تندباد، فیلم ارثیه، فیلم هی جو، فیلم گذرگاه و فیلم گال بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 48 ساله و بیوگرافی حسین پناهی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی حسین پناهی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار حسین پناهی در منظوم سر بزنید. همه 41 اثر مهم حسین پناهی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار حسین پناهی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر حسین پناهی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی حسین پناهی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی حسین پناهی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال امام علی (ع) محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی حسین پناهی کمترین امتیاز را گرفته است، سریال همسایه ها محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی حسین پناهی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران حسین پناهی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی حسین پناهی، آثار حسین پناهی، جوایز حسین پناهی، همکاران حسین پناهی، گالری عکس حسین پناهی، قد حسین پناهی، وزن حسین پناهی، رنگ چشم حسین پناهی، وضعیت تأهل و همسر حسین پناهی، فرزندان حسین پناهی، حواشی حسین پناهی و کودکی حسین پناهی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
حسین پناهی بازیگر و هنرمند کشورمان سرانجام با کولهباری از تجربه، در سال 1383 و در سن 48 سالگی پس از بازیگری در 41 اثر سینمایی و تلویزیونی چشم از جهان بست.
نخستین مجموعهی شعر وی با نام «من و نازی» در (۱۳۷۶) منتشرشد، این مجموعهی شعر پناهی بیش از شانزده بار تجدید چاپ شدهاست و به شش زبان زندهی دنیا ترجمه شدهاست.
حسین پناهی در مجموعههایی نظیر؛ «گرگها» (1366)، «گالشهای مادربزرگ» (1367)، «روزی روزگاری» (1371-1370)، «آشپزباشی» (1374)، «دزدان مادربزرگ» (1375-1374)، «آژانس دوستی» (1378-1375)، «امام علی» (1378)، «مادر» (1378)، «یحیا و گلابتون» (1379)، «تصمیم نهایی» (1380)، «آواز مه» (1381-1380) و «روزگار قریب» (1383)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «گذرگاه» (۱۳۶۵)، «تیرباران» (۱۳۶۶)، «نار و نی» (۱۳۶۷)، «ارثیه» (۱۳۶۷)، «راز کوکب» (۱۳۶۸)، «مهاجران» (۱۳۶۹)، «سایه خیال» (۱۳۶۹)، «اوینار» (۱۳۷۰)، «هنرپیشه» (۱۳۷۱)، «روز واقعه» (۱۳۷۳)، «آرزوی بزرگ» (۱۳۷۳)، «بلوغ» (۱۳۷۷)، و «بابا عزیز» (۱۳۸۲)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
حسین پناهی دژکوه، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «در مسیر تندباد» در سال (1367)، جایزهی دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «سایه خیال» در سال (1369)، نامزدی دریافت جایزهی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «مهاجران»، را در کارنامه دارد.
حسین پناهی دژکوه، در ۱۴ مرداد (۱۳۸۳) و در سن ۴۸ سالگی دیده از جهان فروبست. وی در قبرستان شهر سوق به وصیت خودش فقط به خاطر این که مادرش در آنجا دفن شدهاست، به خاک سپرده شد.
حسین پناهی.
منظوم جان لطفا درستش کنید.
تشکر ویژهای دارم از اینکه اینقدر موشکافانه آثار را دنبال میفرمائید دوست گرامی.
صفحه تکراری حذف شد.