به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
آرش اسحاقی صداگذاری سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1349 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار آرش اسحاقی میتوان به فعالیت در سریال آشپزباشی، فیلم روز سوم و سریال رهایم نکن اشاره کرد.
آرش اسحاقی کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1382 در 33 سالگی در سریال هم نفس به کارگردانی مهدی فخیمزاده به عنوان صداگذاری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال آشپزباشی، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای آرش اسحاقی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون مهدی فخیمزاده، رویا نونهالی، مریلا زارعی و منوچهر قدیری را تجربه کرد.
آرش اسحاقی در سال 1389 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم آرش اسحاقی در این سال، فعالیت در فیلم چشم به کارگردانی جمیل رستمی و فعالیت در سریال آشپزباشی به عنوان صداگذاری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی آرش اسحاقی فعالیت در سریال آشپزباشی بوده است. آرش اسحاقی سال 1389 در 40 سالگی در سریال آشپزباشی به عنوان صداگذاری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. آرش اسحاقی توانست با فعالیت در سریال آشپزباشی تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر پرویز پرستویی، فاطمه معتمدآریا، مهراوه شریفینیا و ملیکا شریفینیا توانست سطح کاری او را متحول کند.
آرش اسحاقی علاوهبر سریال آشپزباشی، سال 1385 در 36 سالگی در فیلم روز سوم نیز فعالیت داشته است. آرش اسحاقی اینبار با محمدحسین لطیفی یعنی کارگردان فیلم روز سوم و هنرمندانی چون پوریا پورسرخ، باران کوثری، حامد بهداد و برزو ارجمند همکاری داشت.
با اینکه آرش اسحاقی را بیشتر بعنوان صداگذاری میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. آرش اسحاقی علاوهبر صداگذاری بهعنوان تدوینگر و صداگذار نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر آرش اسحاقی در حرفهی تدوینگر، فیلم رویای بهشت است. مهمترین اثر آرش اسحاقی در حرفهی صداگذار، سریال زعفرانی است.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی آرش اسحاقی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. آرش اسحاقی را باید بیشتر صداگذاری سینما بدانیم چرا که 58% آثار وی سینمایی و 42% آثارش تلویزیونی است. در واقع آرش اسحاقی از مجموع 12 اثری که در کارنامه دارد، در 7 اثر در سینما با نامهای فیلم رویای بهشت، فیلم چشم، فیلم پاپیتال، فیلم روز سوم، فیلم به آهستگی، فیلم خاک سرد و فیلم شکارچی شنبه فعالیت داشته و در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال رهایم نکن، سریال زمین انسانها، سریال آشپزباشی، سریال بانو و سریال هم نفس فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 48 ساله و بیوگرافی آرش اسحاقی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی آرش اسحاقی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار آرش اسحاقی در منظوم سر بزنید. همه 12 اثر مهم آرش اسحاقی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار آرش اسحاقی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر آرش اسحاقی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی آرش اسحاقی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی آرش اسحاقی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال آشپزباشی محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی آرش اسحاقی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم چشم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی آرش اسحاقی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران آرش اسحاقی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی آرش اسحاقی، آثار آرش اسحاقی، جوایز آرش اسحاقی، همکاران آرش اسحاقی، گالری عکس آرش اسحاقی، قد آرش اسحاقی، وزن آرش اسحاقی، رنگ چشم آرش اسحاقی، وضعیت تأهل و همسر آرش اسحاقی، فرزندان آرش اسحاقی، حواشی آرش اسحاقی و کودکی آرش اسحاقی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
به علاوه، سعید داخ فیلمهای «هبوط» (1370)، «سینهسرخ» (1384)، «قهوهی اسپرسو» (1385)، «معبد جان» (1387)، «زمین کوچک فوتبال ما» (1389) و «دوران عاشقی» (1393) را در کارنامهی هنری خویش دارد.
از افتخارات این هنرمند میتوان به دریافت جایزهی ویژهی کارگردانی برای نمایش «جشن بزرگ» و بهترین حرکات موزون برای «آی آدمها» از جشنوارهی سبز و دریافت تقدیرنامهی ویژهی کارگردانی برای «کرانهی دل» از جشنوارهی دفاع مقدس اشاره کرد.
داخ علاوه بر بازیگری و کارگردانی به عنوان مشاور، دستیار کارگردان، مدرس، مجری طرح و عضو هیئت مدیرهی انجمن نمایشگران نمایشهای بیکلام نیز سابقه فعالیت دارد.