به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
هایده حائری بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1333 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار هایده حائری میتوان به بازیگری در سریال پاورچین، سریال مرگ تدریجی یک رؤیا و سریال صاحبدلان اشاره کرد.
هایده حائری نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1369 در 36 سالگی در سریال عطر گل یاس به کارگردانی بهمن زرینپور و علی شوقیان بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پاورچین، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای هایده حائری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون اکبر زنجانپور، داوود رشیدی، اسماعیل شنگله و بهرام شاهمحمدلو را تجربه کرد.
هایده حائری در سال 1382 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم هایده حائری در این سال، بازیگری در سریال پاورچین به کارگردانی مهران مدیری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی هایده حائری بازی در سریال پاورچین بوده است. هایده حائری سال 1382 در 49 سالگی در سریال پاورچین نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با مهران مدیری همکاری داشته است. هایده حائری توانست با بازی در سریال پاورچین تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر مهران مدیری، سید جواد رضویان، سحر زکریا و شقایق دهقان بر تجارب او افزود.
هایده حائری علاوهبر سریال پاورچین، سال 1387 در 54 سالگی در سریال مرگ تدریجی یک رؤیا نیز بازی کرده است. هایده حائری اینبار با فریدون جیرانی یعنی کارگردان سریال مرگ تدریجی یک رؤیا و هنرمندانی چون دانیال حکیمی، پوراندخت مهیمن، سامیه لک و ستاره اسکندری همکاری داشت.
در این سالها هایده حائری با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران عبدالرضا فیاضی با 3 مرتبه، اسماعیل شنگله با 3 مرتبه، حسین چنگی با 3 مرتبه، مجید مشیری با 3 مرتبه و سیروس گرجستانی با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با هایده حائری داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی هایده حائری آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. هایده حائری را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 67% آثار وی تلویزیونی و 33% آثارش سینمایی است. در واقع هایده حائری از مجموع 21 اثری که در کارنامه دارد، در 14 اثر در تلویزیون با نامهای سریال دست بالای دست، سریال مامور بدرقه، سریال مرگ تدریجی یک رؤیا، سریال آواز در باران، سریال صاحبدلان، سریال ما چند نفر، سریال پاورچین، سریال سفر سبز، سریال چراغهای خاموش، سریال داستان یک شهر، سریال سیاه، سفید، خاکستری، سریال گالری ۹، سریال تعطیلات نوروزی و سریال عطر گل یاس نامهای و در 7 اثر در سینما با نامهای فیلم چهارباندی، فیلم گهوارهای برای مادر، فیلم پدرخوانده ناپلی، فیلم زبان مادری، فیلم دفتری از آسمان، فیلم روانی و فیلم برخورد بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 64 ساله و بیوگرافی هایده حائری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی هایده حائری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار هایده حائری در منظوم سر بزنید. همه 21 اثر مهم هایده حائری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار هایده حائری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر هایده حائری در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی هایده حائری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی هایده حائری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال پاورچین محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی هایده حائری کمترین امتیاز را گرفته است، سریال آواز در باران محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی هایده حائری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران هایده حائری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی هایده حائری، آثار هایده حائری، جوایز هایده حائری، همکاران هایده حائری، گالری عکس هایده حائری، قد هایده حائری، وزن هایده حائری، رنگ چشم هایده حائری، وضعیت تأهل و همسر هایده حائری، فرزندان هایده حائری، حواشی هایده حائری و کودکی هایده حائری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
حائری در فیلمهای «هامون» (1363)، «برخورد» (1370)، «روانی» (1376)، «دفتری از آسمان» (1378)، «زبان مادری» (1389) و «گهوارهای برای مادر» (1391) و مجموعههایی چون «گرگها» (1366)، «عطر گل یاس» (1369)، «خاطرهها» (1373)، «معین پزشک» (1375)، «سیاه، سفید، خاکستری» (1376)، «به سوی افتخار» (1377)، «داستان یک شهر» (1378)، «همسفر» (1379)، «پلیس جوان» (1380)، «سفر سبز» (1381)، «پاورچین» (1381)، «فرار بزرگ» (1383)، «صاحبدلان» (1385)، «مرگ تدریجی یک رویا» (1387)، «مأمور بدرقه» (1387)، «گاو صندوق» (1388) و «دست بالای دست» (1390) به نقشآفرینی پرداخته است.
آخه توی کل عمر بازیگری اش اصلا یه دونه بازی خوب داشته؟