به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
امین تارخ بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1332 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار امین تارخ میتوان به بازیگری در فیلم مادر، سریال سربداران و سریال گاهی به پشت سر نگاه کن اشاره کرد.
امین تارخ نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1355 در 23 سالگی در سریال شهر من، شیراز به کارگردانی شاهرخ ذوالریاستین بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم مادر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای امین تارخ محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون شهین رضایی، جواد روشنایی، داریوش فاخری و فخرالدین لایق را تجربه کرد.
امین تارخ در سال 1368 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 2 فیلم مهم سینما خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم امین تارخ در این سال، بازیگری در فیلم جستجوگر به کارگردانی محمد متوسلانی و فیلم مادر به کارگردانی علی حاتمی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی امین تارخ بازی در فیلم مادر بوده است. امین تارخ سال 1368 در 36 سالگی در فیلم مادر نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با علی حاتمی همکاری داشته است. امین تارخ توانست با بازی در فیلم مادر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر رقیه چهرهآزاد، محمدعلی کشاورز، فریماه فرجامی و اکبر عبدی بر تجارب او افزود.
امین تارخ علاوهبر فیلم مادر، سال 1362 در 30 سالگی در سریال سربداران نیز بازی کرده است. امین تارخ اینبار با محمدعلی نجفی یعنی کارگردان سریال سربداران و هنرمندانی چون علی نصیریان، سوسن تسلیمی، جمشید لایق و محمدعلی کشاورز همکاری داشت.
با اینکه امین تارخ را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. امین تارخ علاوهبر بازیگر بهعنوان تهیه کننده نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار امین تارخ در حرفهی تهیه کننده، فیلم کودکانه و فیلم نوبت دوم است.
امین تارخ سال 1375 در 43 سالگی برای فیلم ماه و خورشید به کارگردانی محمدحسین حقیقی توانست در 15مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد برنده شود. همچنین امین تارخ سال 1384 در 52 سالگی برای فیلم پرونده هاوانا به کارگردانی علیرضا رئیسیان توانست در 24مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود.
در این سالها امین تارخ با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران داریوش ارجمند با 8 مرتبه، آتیلا پسیانی با 6 مرتبه، محمد ابهری با 5 مرتبه، محمدعلی کشاورز با 5 مرتبه و عبدالرضا اکبری با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با امین تارخ داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی امین تارخ آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. امین تارخ را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 63% آثار وی سینمایی و 37% آثارش تلویزیونی است. در واقع امین تارخ از مجموع 49 اثری که در کارنامه دارد، در 31 اثر در سینما با نامهای فیلم وه انتیوک شاپور، فیلم بن بست وثوق، فیلم پشت دیوار سکوت، فیلم باغ قرمز، فیلم زمهریر، فیلم ناشناس، فیلم رئیس، فیلم ساعت 25، فیلم پابرهنه در بهشت، فیلم پرونده هاوانا، فیلم رازها، فیلم عشق + 2، فیلم ساغر، فیلم قاعده بازی، فیلم ماه و خورشید، فیلم توطئه، فیلم شیخ مفید، فیلم آرزوی بزرگ، فیلم آنها هیچکس را دوست ندارند، فیلم سارا، فیلم مجسمه، فیلم شقایق، فیلم دلشدگان، فیلم جستجوگر، فیلم مادر، فیلم سرب، فیلم چمدان، فیلم بوعلی سینا، فیلم پائیزان، فیلم پرندهی کوچک خوشبختی و فیلم مرگ یزدگرد به ایفای نقش پرداخته و در 18 اثر در تلویزیون با نامهای سریال سایه بان، سریال رهایم نکن، سریال گاهی به پشت سر نگاه کن، سریال جراحت، سریال جراحت، سریال خستهدلان، سریال اغما، سریال ناشناس، سریال معصومیت از دست رفته، سریال سفر سبز، سریال باران عشق، سریال هفت سنگ، سریال خورشید شب، سریال آپارتمان، سریال پاییزان، سریال بوعلی سینا، سریال سربداران و سریال شهر من، شیراز بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 65 ساله و بیوگرافی امین تارخ آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی امین تارخ و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار امین تارخ در منظوم سر بزنید. همه 49 اثر مهم امین تارخ در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار امین تارخ در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر امین تارخ در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی امین تارخ درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی امین تارخ بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم مادر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی امین تارخ کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم وه انتیوک شاپور محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی امین تارخ نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران امین تارخ کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی امین تارخ، آثار امین تارخ، جوایز امین تارخ، همکاران امین تارخ، گالری عکس امین تارخ، قد امین تارخ، وزن امین تارخ، رنگ چشم امین تارخ، وضعیت تأهل و همسر امین تارخ، فرزندان امین تارخ، حواشی امین تارخ و کودکی امین تارخ میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
تارخ در سال ۱۳۷۳ اولین مدرسه بازیگری را به نام "کارگاه آزاد بازیگری" در تهران تأسیس کرد که یکی از مؤسسات آموزش بازیگری سینما در ایران محسوب میشود. فارغالتحصیلان کارگاه آزاد بازیگری تا سال ۱۳۸۷، تعدادی از جوایز هنرپیشه برتر را به خود اختصاص دادهاند. از فارغالتحصیلان این موسسه که وارد عرصههای بازیگری شدهاند میتوان از حبیب رضایی، مهتاب کرامتی، ترانه علیدوستی، شهاب کسرایی، پوریا پورسرخ نام برد.
امین تارخ از سال (۱۳۷۶) به عنوان یکی از چهرههای برتر احیای تئاتر ایران شناخته شد. و در سال (۱۳۷۹) اقدام به برقراری ارتباط با سایر مدارس بینالمللی آموزش بازیگری کرد و ماحصل آن، دو سال تدریس امین تارخ در مرکز فیلیندرز درامای استرالیای جنوبی بود.
امین تارخ در مجموعههایی نظیر؛ «سربداران» (1360)، «بوعلی سینا» (1363)، «سفر سبز» (1380)، «اغما» (1386)، «جراحت» (1389)، «راه شیری» (1393) و «گاهی به پشت سر نگاه کن» (1394) بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «مرگ یزدگرد» (1361)، «پرندهی کوچک خوشبختی» (1365)، «مادر» (1368)، «دلشدگان» (1370)، «شیخ مفید» (1374)، «قاعدهی بازی» (1376)، «عشق + 2» (1378)، «رازها» (1383)، «پابرهنه در بهشت» (1384)، «ساعت 25» (1385)، «رئیس» (1385)، «زمهریر» (1388) و «باغ قرمز» (1388) به نقشآفرینی پرداخته است.
این هنرمند توانای کشورمان برای «پروندهی هاوانا» (1384) نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول جشنوارهی فیلم فجر شد.
امین تارخ، تندیس بازیگر نقش اول مرد جشنوارهی حافظ مجلهی دنیای تصویر و همچنین تندیس جشنوارهی عاشورائیان را برای سریال «معصومیت از دست رفته» (1381) و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم «ماه و خورشید» (1374) را در کارنامه دارد.
چون یک سبک جدیدیرو بازی میکردن که همه شیفته همون سبک میشدن
اما الان خیلی تکراری شده بازیشون