به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ناهید طباطبایی نویسنده سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1337 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار ناهید طباطبایی میتوان به فعالیت در فیلم جامه دران، فیلم آبجی اشاره کرد.
ناهید طباطبایی در سال 1393 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم ناهید طباطبایی در این سال، فعالیت در فیلم جامه دران به کارگردانی حمیدرضا قطبی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی ناهید طباطبایی فعالیت در فیلم جامه دران بوده است. ناهید طباطبایی سال 1393 در 56 سالگی در فیلم جامه دران به عنوان نویسنده فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. ناهید طباطبایی توانست با فعالیت در فیلم جامه دران تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر ساناز نیکنام، مصطفی زمانی، نقی سیفجمالی و سیاوش چراغیپور توانست سطح کاری او را متحول کند.
ناهید طباطبایی علاوهبر فیلم جامه دران، سال 1394 در 57 سالگی در فیلم آبجی نیز فعالیت داشته است. ناهید طباطبایی اینبار با مرجان اشرفیزاده یعنی کارگردان فیلم آبجی و هنرمندانی چون گلاب آدینه، پانتهآ پناهیها، امیررضا دلاوری و حمیدرضا آذرنگ همکاری داشت.
ناهید طباطبایی سال 1393 در 56 سالگی برای فیلم جامه دران به کارگردانی حمیدرضا قطبی توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو برای جایزه دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه برنده شود.
در مجموع در کارنامه 60 ساله و بیوگرافی ناهید طباطبایی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی ناهید طباطبایی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار ناهید طباطبایی در منظوم سر بزنید. همه 2 اثر مهم ناهید طباطبایی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار ناهید طباطبایی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر ناهید طباطبایی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی ناهید طباطبایی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی ناهید طباطبایی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم جامه دران محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی ناهید طباطبایی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم آبجی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی ناهید طباطبایی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران ناهید طباطبایی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی ناهید طباطبایی، آثار ناهید طباطبایی، جوایز ناهید طباطبایی، همکاران ناهید طباطبایی، گالری عکس ناهید طباطبایی، قد ناهید طباطبایی، وزن ناهید طباطبایی، رنگ چشم ناهید طباطبایی، وضعیت تأهل و همسر ناهید طباطبایی، فرزندان ناهید طباطبایی، حواشی ناهید طباطبایی و کودکی ناهید طباطبایی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی اولین بار داستان «گمشده» را در مجلهی سخن به چاپ رساند و پس از آن مجموعهی داستان خود به نام «بانو و جوانی خویش» را در سال (1371) منتشر کرد.
ناهید طباطبایی مترجم آثاری از زبانهای انگلیسی و فرانسه است و با مجلههایی مانند بخارا، سمرقند، عصر پنجشنبه، نشان، زنان و ... همکاری میکند.
وی همچنین مدیریت نشر "دید" را برعهده دارد که کتابهایی در زمینههای مختلف هنری منتشر میکند.
ناهید طباطبایی داوری چهار دوره از جوایز ادبی صادق هدایت، داوری جشنوارهی ادبی اصفهان، داوری جشنوارهی ادبی گلشیری، داوری دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات، داوری چهارمین جایزه داستانهای ده کلمهای (1391) و داوری دومین جشنواره ملی سفرنگاری ناصرخسرو (1391)، را در کارنامه دارد.
ناهید طباطبایی آثاری نظیر؛ «هشت داستان از نویسندگان زن انگلستان»، «گزین گویهها»ی ویرجینیا وولف، نمایشنامههای «داستان باغ وحش» و «رؤیای آمریکایی» اثر ادوارد آلبی و «راه و رسم دنیا» (سفرنامهی نیکلا بوویه)، ترجمه کردهاست.
طباطبایی همچنین آثاری نظیر؛ مجموعه داستانهایی نظیر؛ «بانو و جوانی خویش» (1389)، «حضور آبی مینا» (1389)، «جامه دران» ترجمه شده به زبان ایتالیایی (1388)، «چهل سالگی» ترجمه شده به زبان ایتالیایی (1390)، «خنکای سپیده دم سفر» (1388)، «آبی و صورتی» (1388)،«برف و نرگس» (1389)، «ستارهی سینما» (1388) و «رکسانا نیستم اگر...» (1389)، را به چاپ رساندهاست.
فیلمنامهی آثاری نظیر؛ «چهل سالگی» و «جامهدران»، از رمانهای ناهید طباطبایی اقتباس شدهاست.
وی همچنین نویسندگی فیلمنامهی فیلمهایی نظیر؛ «آبجی» (۱۳۹۴) و «جامهدران» (۱۳۹۳)، را برعهده داشتهاست.
ناهید طباطبایی دیپلم افتخار بیست سال ادبیات بعد از انقلاب برای مجموعه داستان «بانو و جوانی خویش» و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه اقتباسی در بخش نگاه نو در سی و سومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر، را در کارنامه دارد.