به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
نغمه ثمینی نویسنده سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1352 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار نغمه ثمینی میتوان به فعالیت در سریال شهرزاد 1، سریال شهرزاد 2 و سریال شهرزاد 3 اشاره کرد.
نغمه ثمینی کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1384 در 32 سالگی در فیلم چوپان دروغگو به کارگردانی سیروس حسنپور به عنوان نویسنده فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال شهرزاد 1، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای نغمه ثمینی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون نقی پوررضا، مهیار پیکی، مریم حسین پور و مهرداد فیاض را تجربه کرد.
نغمه ثمینی در سال 1394 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم نغمه ثمینی در این سال، فعالیت در سریال شهرزاد 1 به کارگردانی حسن فتحی و فعالیت در فیلم سه جلسه ی تراپی به عنوان نویسنده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی نغمه ثمینی فعالیت در سریال شهرزاد 1 بوده است. نغمه ثمینی سال 1394 در 42 سالگی در سریال شهرزاد 1 به عنوان نویسنده فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. نغمه ثمینی توانست با فعالیت در سریال شهرزاد 1 تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر علی نصیریان، ترانه علیدوستی، سید شهاب حسینی و مصطفی زمانی توانست سطح کاری او را متحول کند.
نغمه ثمینی علاوهبر سریال شهرزاد 1، سال 1395 در 43 سالگی در سریال شهرزاد 2 نیز فعالیت داشته است. نغمه ثمینی اینبار با حسن فتحی یعنی کارگردان سریال شهرزاد 2 و هنرمندانی چون ترانه علیدوستی، سید شهاب حسینی، مصطفی زمانی و پریناز ایزدیار همکاری داشت.
نغمه ثمینی سال 1385 در 33 سالگی برای فیلم خون بازی به کارگردانی رخشان بنیاعتماد و محسن عبدالوهاب توانست در 25مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی نغمه ثمینی آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. نغمه ثمینی را باید بیشتر نویسنده سینما بدانیم چرا که 85% آثار وی سینمایی و 15% آثارش تلویزیونی است. در واقع نغمه ثمینی از مجموع 14 اثری که در کارنامه دارد، در 12 اثر در سینما با نامهای فیلم مهمانخانه شکوفه نو، فیلم اولین امضا برای رعنا، فیلم پولاریس ستاره قطبی، فیلم سه جلسه ی تراپی، فیلم طعم شیرین خیال، فیلم شکلک، فیلم اینجا کجاست؟، فیلم افسانه سرزمین گوهران، فیلم حیران، فیلم خون بازی، فیلم سه زن و فیلم چوپان دروغگو فعالیت داشته و در 2 اثر در تلویزیون با نامهای سریال شهرزاد 1 و سریال کتابفروشی هدهد فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 45 ساله و بیوگرافی نغمه ثمینی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی نغمه ثمینی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار نغمه ثمینی در منظوم سر بزنید. همه 14 اثر مهم نغمه ثمینی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار نغمه ثمینی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر نغمه ثمینی در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی نغمه ثمینی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی نغمه ثمینی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال شهرزاد 1 محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی نغمه ثمینی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مهمانخانه شکوفه نو محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی نغمه ثمینی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران نغمه ثمینی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی نغمه ثمینی، آثار نغمه ثمینی، جوایز نغمه ثمینی، همکاران نغمه ثمینی، گالری عکس نغمه ثمینی، قد نغمه ثمینی، وزن نغمه ثمینی، رنگ چشم نغمه ثمینی، وضعیت تأهل و همسر نغمه ثمینی، فرزندان نغمه ثمینی، حواشی نغمه ثمینی و کودکی نغمه ثمینی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
ثمینی بازنویسی فیلمنامههایی نظیر؛ «همیشه پای یک زن در میان است» (۱۳۸۶)، را برعهده داشتهاست.
نغمه ثمینی نویسندگی نمایشنامههایی نظیر؛ «افسون معبد سوخته»، «رازها و دروغها»، «شکلک»، «وصیتنامهی خانم سارا»، «تئاتر و اروپا»، «در حضور دیگران» و «خاله ادیسه» (دو نمایشنامه)، را در کارنامه دارد.
وی همچنین نویسندگی فیلمنامههایی نظیر؛ «طعم شیرین خیال» (۱۳۹۳)، «خون بازی» (۱۳۸۵)، «سه زن» (۱۳۸۵)، «چوپان دروغگو» (۱۳۸۴) و «سریال شهرزاد» (۱۳۹۴)، را برعهده داشتهاست.
نغمه ثمینی نگارش کتابهایی نظیر؛ «خواب در فنجان خالی»، «اسبهای آسمان خاکستر میبارند»، «خانه»، «تماشاخانهی اساطیر»، «عشق و شعبده»، پژوهشی در «هزار و یک شب» (نشر مرکز) و ترجمهی فیلمنامهی «ایثار» (در مجموعه فیلمهای تارکوفسکی)، را در کارنامه دارد.