به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
حسین جعفریان مدیر فیلم برداری سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1323 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار حسین جعفریان میتوان به فعالیت در فیلم فروشنده، فیلم طلا و مس و فیلم درباره الی اشاره کرد.
حسین جعفریان کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1355 در 32 سالگی در فیلم چه پرستاره بود شبم به کارگردانی ناصر غلامرضایی به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم فروشنده، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین جعفریان محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون بختیارحسنوند، میرزا کاویانی، خدیجه نظریان و قدوسی حسنوند را تجربه کرد.
حسین جعفریان در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 3 فیلم مهم سینما حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم حسین جعفریان در این سال، فعالیت در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی، فعالیت در فیلم سارا و آیدا به عنوان مدیر فیلم برداری و فعالیت در فیلم آباجان به عنوان مدیر فیلم برداری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی حسین جعفریان فعالیت در فیلم فروشنده بوده است. حسین جعفریان سال 1395 در 72 سالگی در فیلم فروشنده به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. حسین جعفریان توانست با فعالیت در فیلم فروشنده تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر سید شهاب حسینی، ترانه علیدوستی، بابک کریمی و سید فرید سجادی حسینی توانست سطح کاری او را متحول کند.
حسین جعفریان علاوهبر فیلم فروشنده، سال 1388 در 65 سالگی در فیلم طلا و مس نیز فعالیت داشته است. حسین جعفریان اینبار با همایون اسعدیان یعنی کارگردان فیلم طلا و مس و هنرمندانی چون بهروز شعیبی، نگار جواهریان، سحر دولتشاهی و رضا رادمنش همکاری داشت.
با اینکه حسین جعفریان را بیشتر بعنوان مدیر فیلم برداری میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. حسین جعفریان علاوهبر مدیر فیلم برداری بهعنوان بازیگر نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین اثر حسین جعفریان در حرفهی بازیگر، فیلم زیر درختان زیتون است.
وی تاکنون موفقیتهای بسیاری در جشنوارهها کسب کرده است. حسین جعفریان سال 1386 در 63 سالگی برای فیلم دیوار به کارگردانی محمدعلی طالبی توانست در 26مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری برنده شود. همچنین حسین جعفریان سال 1377 در 54 سالگی برای فیلم دو زن به کارگردانی تهمینه میلانی توانست در 17مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1392 در 69 سالگی برای فیلم رستاخیز به کارگردانی احمدرضا درویش توانست در 32مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری برنده شود. همچنین حسین جعفریان سال 1384 در 61 سالگی برای فیلم عصر جمعه به کارگردانی مونا زندی توانست در 24مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1390 در 67 سالگی برای فیلم بوسیدن روی ماه به کارگردانی همایون اسعدیان توانست در 30مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1376 در 53 سالگی برای فیلم بانوی اردیبهشت به کارگردانی رخشان بنیاعتماد توانست در 16مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1369 در 46 سالگی برای فیلم نقش عشق به کارگردانی شهریار پارسیپور توانست در 9مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1383 در 60 سالگی برای فیلم جایی برای زندگی به کارگردانی محمد بزرگنیا توانست در 23مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود. همچنین حسین جعفریان سال 1387 در 64 سالگی برای فیلم درباره الی به کارگردانی اصغر فرهادی توانست در 27مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری نامزد شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی حسین جعفریان آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. حسین جعفریان را باید بیشتر مدیر فیلم برداری سینما بدانیم چرا که 96% آثار وی سینمایی و 4% آثارش تلویزیونی است. در واقع حسین جعفریان از مجموع 50 اثری که در کارنامه دارد، در 48 اثر در سینما با نامهای فیلم فروشنده، فیلم سارا و آیدا، فیلم آباجان، فیلم دوئت، فیلم امتحان نهایی، فیلم ۵۰ قدم آخر، فیلم چ، فیلم رستاخیز، فیلم هیچ کجا هیچ کس، فیلم بوسیدن روی ماه، فیلم کیفر، فیلم هفت دقیقه تا پاییز، فیلم طلا و مس، فیلم حیران، فیلم درباره الی، فیلم دیوار، فیلم بچه های ابدی، فیلم چند روز بعد، فیلم قفل ساز، فیلم چهارشنبه سوری، فیلم عصر جمعه، فیلم جایی برای زندگی، فیلم یک تکه نان، فیلم یک شب، فیلم طلای سرخ، فیلم شب یلدا، فیلم صنوبر، فیلم خاکستری، فیلم زیر پوست شهر، فیلم نسل سوخته، فیلم داستانهای جزیره (اپیزود سوم، باران و بومی)، فیلم دو زن، فیلم عشق بدون مرز، فیلم بانوی اردیبهشت، فیلم قاصدک، فیلم هتل کارتن، فیلم زیر درختان زیتون، فیلم خسوف، فیلم مجسمه، فیلم نرگس، فیلم نقش عشق، فیلم زمان از دست رفته، فیلم صنوبرهای سوزان، فیلم شاخه های بید، فیلم بی بی چلچله، فیلم پدربزرگ، فیلم تاتوره و فیلم چه پرستاره بود شبم فعالیت داشته و در 2 اثر در تلویزیون با نامهای سریال صنوبر و سریال یک تکه نان فعالیت داشته است.
اینستاگرام حسین جعفریان یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. حسین جعفریان در اینستاگرام بیش از 2،106 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 139 نفر را دنبال میکند. همچنین حسین جعفریان تاکنون در اینستاگرام بیش از 58 پست بارگذاری کرده است. حسین جعفریان فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1393/07/21 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 97 لایک و 0 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی حسین جعفریان تاکنون بیش از 526 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی حسین جعفریان تاکنون بیش از 38 نظر ثبت شده است. فعالیت حسین جعفریان در اینستاگرام کم شده است و با فاصلههای زمانی بسیار پست میگذارد.
در مجموع در کارنامه 74 ساله و بیوگرافی حسین جعفریان آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی حسین جعفریان و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار حسین جعفریان در منظوم سر بزنید. همه 50 اثر مهم حسین جعفریان در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار حسین جعفریان در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر حسین جعفریان در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی حسین جعفریان درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی حسین جعفریان بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم فروشنده محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی حسین جعفریان کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم چه پرستاره بود شبم محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی حسین جعفریان نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران حسین جعفریان کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی حسین جعفریان، آثار حسین جعفریان، جوایز حسین جعفریان، همکاران حسین جعفریان، گالری عکس حسین جعفریان، قد حسین جعفریان، وزن حسین جعفریان، رنگ چشم حسین جعفریان، وضعیت تأهل و همسر حسین جعفریان، فرزندان حسین جعفریان، حواشی حسین جعفریان و کودکی حسین جعفریان میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
جعفریان در طول فعالیت خود موفق به فیلمبرداری در زمینههای فیلمهای سینمایی، داستانی و سریال تلویزیونی گردید.
وی همچنین کارگردانی فیلمهای مستند تلویزیونی را نیز تجربه کرد.
جعفریان علاوه بر نوشتن مقالات متعدد در مجلات سینمایی، کتاب «عدسی در عکاسی و فیلمبرداری» را نیز تألیف نمود.
حسین جعفریان در فیلمهایی نظیر؛ «شب یلدا» (۱۳۸۰)، مشاور فیلمنامه بودهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «مجنون» (۱۳۶۹)، دستیار فیلمبردار بودهاست.
جعفریان فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «قفلساز» (۱۳۸۵)، «نسل سوخته» (۱۳۷۸)، «زیر درختان زیتون» (۱۳۷۲)، «نرگس» (۱۳۷۰) و «چه پرستاره بود شبم» (۱۳۵۵)، را برعهده داشتهاست.
حسین جعفریان مدیریت فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «فروشنده» (۱۳۹۴)، «چ» (۱۳۹۲)، «حیران» (۱۳۸۷)، «بچههای ابدی» (۱۳۸۵)، «جایی برای زندگی» (۱۳۸۳)، «شب یلدا» (۱۳۸۰)، «دو زن» (۱۳۷۷)، «هتل کارتن» (۱۳۷۵)، «صنوبرهای سوزان» (۱۳۶۸) و «تاتوره» (۱۳۶۳)، را در کارنامه دارد.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «زیر درختان زیتون» (۱۳۷۲)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
حسین جعفریان، تندیس از چهارمین جشن خانهی سینما (جشن صدسالگی) به خاطر فیلم «نسل سوخته»، سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری از سیودومین جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «رستاخیز» (1392)، سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری از بیستو ششمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «دیوار» (1386)، دیپلم افتخار بهترین فیلمبرداری از دهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «نرگس» رخشان بنیاعتماد (1370)، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری از بیستو هفتمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «دربارهی الی» (1387)، نامزدی دریافت جایزهی بهترین فیلمبرداری هفدهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «دو زن» (1377)، نامزدی دریافت جایزهی بهترین فیلمبرداری شانزدهیمن دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «بانوی اردیبهشت» (1376)، نامزدی دریافت تندیس از دومین جشن خانهی سینما برای فیلم «بانوی اردیبهشت» و نامزدی دریافت جایزهی بهترین فیلمبرداری نهم دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «نقش عشق» (1369)، را در کارنامه دارد.