به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
حسین سهیلیزاده کارگردان سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1339 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار حسین سهیلیزاده میتوان به کارگردانی سریال پریا، سریال فاصلهها و سریال آوای باران اشاره کرد.
حسین سهیلیزاده کار حرفهای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال 1380 در 41 سالگی در سریال رستوران خانوادگی به عنوان کارگردان فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پریا، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای حسین سهیلیزاده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید اسماعیلخانی، مریم سعادت، شهره سلطانی و کوروش تهامی را تجربه کرد.
حسین سهیلیزاده در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 2 سریال مهم تلویزیون حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم حسین سهیلیزاده در این سال، فعالیت در سریال پریا به عنوان کارگردان و فعالیت در سریال مرز خوشبختی به عنوان کارگردان محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی حسین سهیلیزاده فعالیت در سریال پریا بوده است. حسین سهیلیزاده سال 1395 در 56 سالگی سریال پریا را کارگردانی کرد که توانست خود را میان اهالی فضای تلویزیون مطرح کند. از حسین سهیلیزاده نقل قول شده است که برای کارگردانی در سریال پریا و همکاریش با عوامل و بازیگران اعلام رضایت کرده است. حسین سهیلیزاده توانست با فعالیت در سریال پریا تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر لادن مستوفی، امیرحسین آرمان، محمود پاکنیت و افسانه بایگان توانست سطح کاری او را متحول کند.
حسین سهیلیزاده علاوهبر سریال پریا، سال 1389 در 50 سالگی سریال فاصلهها را کارگردانی کرده است. حسین سهیلیزاده اینبار با هنرمندانی چون محمد حمزهای، فاطمه گودرزی، مریم کاویانی و سوگل طهماسبی همکاری داشت.
با اینکه حسین سهیلیزاده را بیشتر بعنوان کارگردان میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. حسین سهیلیزاده علاوهبر کارگردان بهعنوان تهیه کننده و دستیاراول کارگردان نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار حسین سهیلیزاده در حرفهی تهیه کننده، سریال نخلستان صابر و سریال نیرنگ است. مهمترین اثر حسین سهیلیزاده در حرفهی دستیاراول کارگردان، فیلم الو الو من جوجوام! است.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی حسین سهیلیزاده آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. حسین سهیلیزاده را باید بیشتر کارگردان تلویزیون بدانیم چرا که 95% آثار وی تلویزیونی و 5% آثارش سینمایی است. در واقع حسین سهیلیزاده از مجموع 19 اثری که در کارنامه دارد، در 18 اثر در تلویزیون با نام سریال هست و نیست، سریال پریا، سریال مرز خوشبختی، سریال آخرین بازی، سریال آوای باران، سریال دختران حوا، سریال سه پنج دو، سریال سراب، سریال فاصلهها، سریال دلنوازان، سریال آخرین دعوت، سریال ترانه مادری، سریال آخرین گناه، سریال عشق گمشده، سریال رانتخوار کوچک، سریال دو قلوها، سریال پیله های پرواز و سریال رستوران خانوادگی نامهای و در 1 اثر در سینما با نام فیلم سه، پنج، دو فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 58 ساله و بیوگرافی حسین سهیلیزاده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی حسین سهیلیزاده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار حسین سهیلیزاده در منظوم سر بزنید. همه 19 اثر مهم حسین سهیلیزاده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار حسین سهیلیزاده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر حسین سهیلیزاده در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی حسین سهیلیزاده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی حسین سهیلیزاده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال پریا محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی حسین سهیلیزاده کمترین امتیاز را گرفته است، سریال رستوران خانوادگی محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی حسین سهیلیزاده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران حسین سهیلیزاده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی حسین سهیلیزاده، آثار حسین سهیلیزاده، جوایز حسین سهیلیزاده، همکاران حسین سهیلیزاده، گالری عکس حسین سهیلیزاده، قد حسین سهیلیزاده، وزن حسین سهیلیزاده، رنگ چشم حسین سهیلیزاده، وضعیت تأهل و همسر حسین سهیلیزاده، فرزندان حسین سهیلیزاده، حواشی حسین سهیلیزاده و کودکی حسین سهیلیزاده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
در سن 14 سالگی جذب و شیفته دوربین 14/10 canon شد که پدرش از آلمان آورده بود. بالاخره پس از یک سال دوربین را از کمد خارج کرد و این شد که اولین فیلم کوتاهش را با نام «شعبده باز» ساخت (شعبده باز تنها یک بازیگر داشت و آن عموی سهیلیزاده بود!).
وی با همان دوربین دو فیلم کوتاه دیگر با نامهای «شهید قلب تاریخ» و «وسوسه» را ساخت. او تحصیلاتش را در رشته علوم اجتماعی تا مقطع کارشناسی ادامه داد و بالاخره پس از سختی بسیار، در سال 1369 با فیلم «سفر جادوئی» به کارگردانی ابوالحسن داودی، به عنوان دستیار کارگردان وارد سینما شد.
همچنین سهیلیزاده کارگردانی آثاری چون؛ «خانه آرزوها»(1379)، «رستوران خانگی»(1380)، «دوقولوها»(1381)، «رانتخوار کوچک»(1382)، «عشق گمشده»(1383)، «پیلههای پرواز»(1384)، «روزهای اعتراض»(1384)، «آخرین گناه»(1385)، «گیلعاد»(1386) و «آخرین دعوت»(1386) را در کارنامه دارد.
از سال 1386 حسین سهیلیزاده با ساخت «ترانه مادری» وارد عرصه سریالهای شبانه شد. بعد از آن سریال «دلنوازان»(1387)، سریال «فاصلهها»(1389)، سریال «سراب»(1389) و سریال «3-5-2»(1390) این مسیر را ادامه داد.
بهش میگن «استاد سهیلی زاده» واقعا لایقشه
بازمممنون....