به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
کوهیار کلاری مدیر فیلم برداری سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار کوهیار کلاری میتوان به فعالیت در فیلم قصه ها، فیلم 360 درجه و فیلم رفتن اشاره کرد.
کوهیار کلاری کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1384 در فیلم کارگران مشغول کارند به کارگردانی مانی حقیقی به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم قصه ها، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای کوهیار کلاری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون آتیلا پسیانی، محمود کلاری، احمد حامد و امید روحانی را تجربه کرد.
کوهیار کلاری در سال 1390 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید اثر مهمی حضور داشته است. اثر مهم کوهیار کلاری در این سال، فعالیت در فیلم قصه ها به کارگردانی رخشان بنیاعتماد محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی کوهیار کلاری فعالیت در فیلم قصه ها بوده است. کوهیار کلاری سال 1390 فیلم قصه ها به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. کوهیار کلاری توانست با فعالیت در فیلم قصه ها تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر فاطمه معتمدآریا، مهدی هاشمی، حسن معجونی و صابر ابر توانست سطح کاری او را متحول کند.
کوهیار کلاری علاوهبر فیلم قصه ها، سال 1393 در فیلم 360 درجه نیز فعالیت داشته است. کوهیار کلاری اینبار با سام قریبیان یعنی کارگردان فیلم 360 درجه و هنرمندانی چون میلاد کیمرام، پریناز ایزدیار، ناصر آقایی و بهاره رهنما همکاری داشت.
با اینکه کوهیار کلاری را بیشتر بعنوان مدیر فیلم برداری میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. کوهیار کلاری علاوهبر مدیر فیلم برداری بهعنوان فیلمبردار، گروه فیلمبرداری، بازیگر، سرپرست نورپردازی و عنوانبندی (تیتراژ) نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار کوهیار کلاری در حرفهی فیلمبردار، فیلم کلمبوس و فیلم بادیگارد است. مهمترین اثر کوهیار کلاری در حرفهی گروه فیلمبرداری، فیلم بوتیک است. مهمترین اثر کوهیار کلاری در حرفهی بازیگر، فیلم شیر سنگی است. مهمترین اثر کوهیار کلاری در حرفهی سرپرست نورپردازی، فیلم جدایی نادر از سیمین است. مهمترین اثر کوهیار کلاری در حرفهی عنوانبندی (تیتراژ)، فیلم جدایی نادر از سیمین است.
اینستاگرام کوهیار کلاری یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. کوهیار کلاری در اینستاگرام بیش از 9،336 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 1،183 نفر را دنبال میکند. همچنین کوهیار کلاری تاکنون در اینستاگرام بیش از 100 پست بارگذاری کرده است. کوهیار کلاری فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/08/17 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 203 لایک و 15 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی کوهیار کلاری تاکنون بیش از 1،955 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی کوهیار کلاری تاکنون بیش از 192 نظر ثبت شده است.
در بیوگرافی کوهیار کلاری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی کوهیار کلاری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار کوهیار کلاری در منظوم سر بزنید. همه 8 اثر مهم کوهیار کلاری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار کوهیار کلاری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر کوهیار کلاری در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی کوهیار کلاری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی کوهیار کلاری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم قصه ها محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی کوهیار کلاری کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم دینامیت محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی کوهیار کلاری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران کوهیار کلاری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی کوهیار کلاری، آثار کوهیار کلاری، جوایز کوهیار کلاری، همکاران کوهیار کلاری، گالری عکس کوهیار کلاری، قد کوهیار کلاری، وزن کوهیار کلاری، رنگ چشم کوهیار کلاری، وضعیت تأهل و همسر کوهیار کلاری، فرزندان کوهیار کلاری، حواشی کوهیار کلاری و کودکی کوهیار کلاری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
کوهیار کلاری نورپردازی فیلمهایی نظیر؛ «من همسرش هستم» (۱۳۹۰)، «هفت و پنج دقیقه» (۱۳۸۷)، «خاک آشنا» (۱۳۸۶) و «گرگ و میش» (۱۳۸۵)، را برعهده داشتهاست.
کلاری تصویربرداری پشت صحنهی فیلمهایی نظیر؛ «پرونده هاوانا» (۱۳۸۴) و «بابا عزیز» (۱۳۸۲)، را انجام دادهاست.
وی در فیلمهایی نظیر؛ «چهل سالگی» (۱۳۸۷)، «صد سال به این سالها» (۱۳۸۶)، «گرگ و میش» (۱۳۸۵)، «نسل جادویی» (۱۳۸۵)، «بوتیک» (۱۳۸۲) و «چشمان سیاه» (۱۳۸۱) عضو گروه فیلمبرداری و در فیلمهایی نظیر؛ «آفساید» (۱۳۸۴)، دستیار فیلمبردار بودهاست.
کوهیار کلاری بهعنوان فیلمبردار در فیلم هایی نظیر؛ «هفت ماهگی» (۱۳۹۴)، «تمشک» (۱۳۹۲)، «ماهی و گربه» (۱۳۹۲) و «خواب لیلا» (۱۳۸۶)، حضور داشتهاست.
وی مدیریت فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «پرسه در شهر لاجوردی» (۱۳۹۴)، «360درجه» (۱۳۹۳) و «قصهها» (۱۳۹۰)، را در کارنامه دارد.
کلاری کارگردانی صحنه در فیلمهایی نظیر؛ «چهل سالگی» (۱۳۸۷)، را برعهده داشتهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «شیر سنگی» (۱۳۶۵)، به نقشآفرینی پرداختهاست.