به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مانی نوری بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1368 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار مانی نوری میتوان به بازیگری در سریال تولدی دیگر، سریال قصههای تابهتا و سریال خانه ما اشاره کرد.
مانی نوری نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1373 در 5 سالگی در سریال قصههای تابهتا به کارگردانی مرضیه برومند بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال تولدی دیگر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای مانی نوری محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون لیلی رشیدی، امیرحسین صدیق، مریم سعادت و عبدالرضا فیاضی را تجربه کرد.
مانی نوری در سال 1377 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم مانی نوری در این سال، بازیگری در سریال تولدی دیگر به کارگردانی داریوش فرهنگ محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی مانی نوری بازی در سریال تولدی دیگر بوده است. مانی نوری سال 1377 در 9 سالگی در سریال تولدی دیگر نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با داریوش فرهنگ همکاری داشته است. مانی نوری توانست با بازی در سریال تولدی دیگر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر جمیله شیخی، عبدالرضا اکبری، لعیا زنگنه و فریبا متخصص بر تجارب او افزود.
در این سالها مانی نوری با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران رضا بابک با 3 مرتبه، سروش خلیلی با 2 مرتبه، محمود بصیری با 2 مرتبه، امیرحسین صدیق با 2 مرتبه و عبدالرضا فیاضی با 2 مرتبه بیشترین همکاری را با مانی نوری داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی مانی نوری آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. مانی نوری را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 72% آثار وی تلویزیونی و 28% آثارش سینمایی است. در واقع مانی نوری از مجموع 7 اثری که در کارنامه دارد، در 5 اثر در تلویزیون با نامهای سریال آخرین بازی، سریال خانه ما، سریال تولدی دیگر، سریال خودرو تهران 11 و سریال قصههای تابهتا نامهای و در 2 اثر در سینما با نامهای فیلم عزیزم من کوک نیستم و فیلم مربای شیرین بازی کرده است.
اینستاگرام مانی نوری یکی از راههای ارتباطی او با مخاطبانش است. مانی نوری در اینستاگرام بیش از 128،304 نفر دنبالکننده دارد و بیش از 86 نفر را دنبال میکند. همچنین مانی نوری تاکنون در اینستاگرام بیش از 504 پست بارگذاری کرده است. مانی نوری فعالیت خود در اینستاگرام را از تاریخ 1392/06/04 شروع کرده است و تاکنون برای اولین پست او بیش از 3،513 لایک و 474 نظر ثبت شده است. شاید جالب باشد بدانید که پرلایکترین یا همان محبوبترین پست اینستاگرامی مانی نوری تاکنون بیش از 8،632 لایک خورده است، همچنین برای پرکامنتترین یا همان پربحثترین پست اینستاگرامی مانی نوری تاکنون بیش از 1،706 نظر ثبت شده است.
در مجموع در کارنامه 29 ساله و بیوگرافی مانی نوری آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی مانی نوری و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار مانی نوری در منظوم سر بزنید. همه 7 اثر مهم مانی نوری در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار مانی نوری در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر مانی نوری در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی مانی نوری درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی مانی نوری بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال تولدی دیگر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی مانی نوری کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم مربای شیرین محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی مانی نوری نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران مانی نوری کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی مانی نوری، آثار مانی نوری، جوایز مانی نوری، همکاران مانی نوری، گالری عکس مانی نوری، قد مانی نوری، وزن مانی نوری، رنگ چشم مانی نوری، وضعیت تأهل و همسر مانی نوری، فرزندان مانی نوری، حواشی مانی نوری و کودکی مانی نوری میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی کتابهایی نظیر؛ «خراش»، «عروسی گرگها» و «نامههایی به خدا»، به چاپ رساندهاست.
مانینوری از سن ۶ سالگی کار خود را با بازی در مجموعهی «قصههای تابهتا»، آغازکرد.
وی همچنین بازی در تئاتر را با داوود رشیدی در «نمایشنامهی ریچارد ۳»، آغازکرد.
مانینوری در پروژههای مطرح در زمینهی هنرهای مدرن نظیر؛ «به پروژه مهاجرت=فشار» (در کانادا)، «تحریم حریم»، «خفه
خون»، «قهوهخانه برسه»، «گرگها»، «بازیهایجوانی» و «خودکشی»، پرداختهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «مربای شیرین» و «عزیزم من کوک نیستم»، به نقشآفرینی پرداختهاست.
مانینوری جایزهی بهترین بازیگر نوجوان برای بازی در سریال «خانه ما»، از شبکه 3 سیما و همچنین جایزهی بهترین بازیگر برای
بازی در فیلم «مربای شیرین»، از جشنوارهی فیلم اصفهان را در کارنامهدارد.
به نظرم بچگیشون خیلی شبه اقای حقیقت دوسته