به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
زهره حمیدی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1336 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار زهره حمیدی میتوان به بازیگری در سریال شوق پرواز، سریال روزگار قریب و فیلم ورود آقایان ممنوع اشاره کرد.
زهره حمیدی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1371 در 35 سالگی در فیلم دلاوران کوچهی دلگشا به کارگردانی حسن هدایت بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال شوق پرواز، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای زهره حمیدی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون علیرضا خمسه، جمشید مشایخی، خسرو دستگیر و شهلا ریاحی را تجربه کرد.
زهره حمیدی در سال 1391 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 5 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم زهره حمیدی در این سال، بازیگری در فیلم پس کوچه های شمرون به کارگردانی کامران قدکچیان، فیلم دنیای پرامید به کارگردانی منوچهر هادی، فیلم شاباش به کارگردانی حامد کلاهداری، سریال شوق پرواز به کارگردانی یدالله صمدی و سریال بالهای خیس به کارگردانی عباس رنجبر محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی زهره حمیدی بازی در سریال شوق پرواز بوده است. زهره حمیدی سال 1391 در 55 سالگی در سریال شوق پرواز نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با یدالله صمدی همکاری داشته است. زهره حمیدی توانست با بازی در سریال شوق پرواز تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سید شهاب حسینی، شهرام حقیقتدوست، افسانه بایگان و الهام حمیدی بر تجارب او افزود.
زهره حمیدی علاوهبر سریال شوق پرواز، سال 1386 در 50 سالگی در سریال روزگار قریب نیز بازی کرده است. زهره حمیدی اینبار با کیانوش عیاری یعنی کارگردان سریال روزگار قریب و هنرمندانی چون مهدی هاشمی، شهاب کسرائی، ناصر هاشمی و کاوه آهنگر همکاری داشت.
در این سالها زهره حمیدی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران حدیث فولادوند با 9 مرتبه، مهران رجبی با 7 مرتبه، اکبر عبدی با 6 مرتبه، فرهاد خانمحمدی با 5 مرتبه و رامبد شکرآبی با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با زهره حمیدی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی زهره حمیدی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. زهره حمیدی را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 60% آثار وی سینمایی و 40% آثارش تلویزیونی است. در واقع زهره حمیدی از مجموع 61 اثری که در کارنامه دارد، در 37 اثر در سینما با نامهای فیلم من و شارمین، فیلم تولد جنجالی، فیلم دریاکنار، فیلم رستاخیز، فیلم پس کوچه های شمرون، فیلم دنیای پرامید، فیلم شاباش، فیلم بدون اجازه، فیلم دیو و دلبر، فیلم ورود آقایان ممنوع، فیلم ته تغاری، فیلم در شب عروسی، فیلم عصر روز دهم، فیلم کلاهی برای باران، فیلم هدف اصلی، فیلم شاخه گلی برای عروس، فیلم زن سمی، فیلم فریاد در شب، فیلم قدمگاه، فیلم سیندرلا، فیلم غزل، فیلم همکلاس، فیلم هما، فیلم تکیه بر باد، فیلم چتری برای دو نفر، فیلم شبهای تهران، فیلم مسافر ری، فیلم بوی کافور، عطر یاس، فیلم عشق گمشده، فیلم شبیخون، فیلم خوشخیال، فیلم عروسی مهتاب، فیلم بازیهای پنهان، فیلم عصیان، فیلم گروگان، فیلم چشم شیطان و فیلم دلاوران کوچهی دلگشا به ایفای نقش پرداخته و در 24 اثر در تلویزیون با نامهای سریال مس، سریال نفس شیرین، سریال راه و بیراه، سریال بهترین نقش زندگی، سریال بازگشت، سریال بزم آخر، سریال پشتبام تهران، سریال شوق پرواز، سریال بالهای خیس، سریال موج و صخره، سریال مثل یک کابوس، سریال عملیات ۱۲۵، سریال روزگار قریب، سریال پرستار، سریال دارگل، سریال تا صبح، سریال آهوی ماه نهم، سریال افسون، سریال طلسم شدگان، سریال دردسر والدین، سریال ستاره خاموش، سریال تولدی دیگر، سریال بهشت گمشده و سریال آتیه بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 61 ساله و بیوگرافی زهره حمیدی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی زهره حمیدی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار زهره حمیدی در منظوم سر بزنید. همه 62 اثر مهم زهره حمیدی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار زهره حمیدی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر زهره حمیدی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی زهره حمیدی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی زهره حمیدی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال شوق پرواز محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی زهره حمیدی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم عروسی مهتاب محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی زهره حمیدی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران زهره حمیدی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی زهره حمیدی، آثار زهره حمیدی، جوایز زهره حمیدی، همکاران زهره حمیدی، گالری عکس زهره حمیدی، قد زهره حمیدی، وزن زهره حمیدی، رنگ چشم زهره حمیدی، وضعیت تأهل و همسر زهره حمیدی، فرزندان زهره حمیدی، حواشی زهره حمیدی و کودکی زهره حمیدی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «خوشخیال» (۱۳۷۱)، «عصیان» (۱۳۷۲)، «چشم شیطان» (۱۳۷۲)، «گروگان» (۱۳۷۴)، «بازیهای پنهان» (۱۳۷۴)، «عشق گمشده» (۱۳۷۵)، «عروسی مهتاب» (۱۳۷۵)، «شبیخون» (۱۳۷۶)، «بوی کافور، عطر یاس» (۱۳۷۸)، «مسافر ری» (۱۳۷۹)، «شبهای تهران» (۱۳۷۹)، «چتری برای دو نفر» (۱۳۷۹)، «تکیه بر باد» (۱۳۷۹)، «همکلاس» (۱۳۸۰)، «غزل» (۱۳۸۰)، «سیندرلا» (۱۳۸۰)، «قدمگاه» (1382)، «فریاد در شب» (۱۳۸۲)، «زن سمی» (۱۳۸۲)، «شاخهگلی برای عروس» (۱۳۸۳)، «هدف اصلی» (۱۳۸۵)، «کلاهی برای باران» (1385)، «عصر روز دهم» (۱۳۸۷)، «در شب عروسی» (۱۳۸۷)، «بدون اجازه» (۱۳۸۹)، «ورود آقایان ممنوع» (1389)، «دیو و دلبر» (1389)، «بدون اجازه» (1389)، «شاباش» (۱۳۹۱)، «دنیای پرامید» (۱۳۹۱)، «پسکوچههای شمرون» (1391) و «من و شارمین» (۱۳۹۴)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
قیافشو