به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
شیوا خنیاگر بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1346 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار شیوا خنیاگر میتوان به بازیگری در سریال آسمان همیشه ابری نیست، سریال اغما و سریال ماه و پلنگ اشاره کرد.
شیوا خنیاگر نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1369 در 23 سالگی در فیلم عشق و مرگ به کارگردانی محمدرضا اعلامی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال آسمان همیشه ابری نیست، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای شیوا خنیاگر محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون جمشید هاشمپور، چنگیز وثوقی، ثریا گلمحمدی و عباس جهانبخش را تجربه کرد.
شیوا خنیاگر در سال 1389 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 4 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم شیوا خنیاگر در این سال، بازیگری در فیلم رهاتر از دریا به کارگردانی حمید طالقانی، سریال ستایش به کارگردانی سعید سلطانی، سریال عملیات ۱۲۵ به کارگردانی مسعود آبپرور و سریال آسمان همیشه ابری نیست به کارگردانی سعید عالمزاده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی شیوا خنیاگر بازی در سریال آسمان همیشه ابری نیست بوده است. شیوا خنیاگر سال 1389 در 43 سالگی در سریال آسمان همیشه ابری نیست نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سعید عالمزاده همکاری داشته است. شیوا خنیاگر توانست با بازی در سریال آسمان همیشه ابری نیست تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر آتنه فقیهنصیری، فلور نظری، سپند امیرسلیمانی و لیلا بلوکات بر تجارب او افزود.
شیوا خنیاگر علاوهبر سریال آسمان همیشه ابری نیست، سال 1387 در 41 سالگی در سریال اغما نیز بازی کرده است. شیوا خنیاگر اینبار با سیروس مقدم یعنی کارگردان سریال اغما و هنرمندانی چون امین تارخ، حامد کمیلی، لعیا زنگنه و اسماعیل خلج همکاری داشت.
در این سالها شیوا خنیاگر با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سیروس ابراهیمزاده با 6 مرتبه، مهوش وقاری با 4 مرتبه، مختار سائقی با 4 مرتبه، سعید پیردوست با 4 مرتبه و محمد عمرانی با 4 مرتبه بیشترین همکاری را با شیوا خنیاگر داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی شیوا خنیاگر آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. شیوا خنیاگر را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 63% آثار وی سینمایی و 37% آثارش تلویزیونی است. در واقع شیوا خنیاگر از مجموع 36 اثری که در کارنامه دارد، در 23 اثر در سینما با نامهای فیلم دلتنگی های عاشقانه، فیلم بی تابی بیتا، فیلم یک سطر واقعیت، فیلم رهاتر از دریا، فیلم اختاپوس، فیلم امشب شب مهتابه، فیلم چهره به چهره، فیلم سایه وحشت، فیلم کلاغ پر، فیلم سوغات فرنگ، فیلم مقلد شیطان، فیلم ستاره ها، فیلم ستاره ها (جلد 1: ستاره می شود)، فیلم ازدواج صورتی، فیلم عروس فراری، فیلم پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی)، فیلم جایی دیگر، فیلم چهره، فیلم فردا روز دیگری است، فیلم دیوانهوار، فیلم مجسمه، فیلم مریم و میتیل و فیلم عشق و مرگ به ایفای نقش پرداخته و در 13 اثر در تلویزیون با نامهای سریال دوردستها، سریال ماه و پلنگ، سریال ستایش 2، سریال چمدان، سریال راه شب، سریال ستایش، سریال عملیات ۱۲۵، سریال آسمان همیشه ابری نیست، سریال میراث، سریال آدمهایکوکی، سریال اغما، سریال طعم باران و سریال روشناییهای شهر بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 51 ساله و بیوگرافی شیوا خنیاگر آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی شیوا خنیاگر و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار شیوا خنیاگر در منظوم سر بزنید. همه 36 اثر مهم شیوا خنیاگر در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار شیوا خنیاگر در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر شیوا خنیاگر در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی شیوا خنیاگر درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی شیوا خنیاگر بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال آسمان همیشه ابری نیست محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی شیوا خنیاگر کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم رهاتر از دریا محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی شیوا خنیاگر نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران شیوا خنیاگر کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی شیوا خنیاگر، آثار شیوا خنیاگر، جوایز شیوا خنیاگر، همکاران شیوا خنیاگر، گالری عکس شیوا خنیاگر، قد شیوا خنیاگر، وزن شیوا خنیاگر، رنگ چشم شیوا خنیاگر، وضعیت تأهل و همسر شیوا خنیاگر، فرزندان شیوا خنیاگر، حواشی شیوا خنیاگر و کودکی شیوا خنیاگر میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «دلتنگیهای عاشقانه» (۱۳۹۱)، «بیتابی بیتا» (۱۳۹۰)، «یک سطر واقعیت» (۱۳۹۰)، «رهاتر از دریا» (۱۳۸۹)، «امشب شب مهتابه» (۱۳۸۷)، «بیداری» (۱۳۸۷)، «چهره به چهره» (۱۳۸۷)، «سایهی وحشت» (۱۳۸۷)، «کلاغ پر» (۱۳۸۶)، «سوغات فرنگ» (۱۳۸۵)، «مقلد شیطان» (۱۳۸۵)، «ستارهها (جلد 1: ستاره میشود)» (۱۳۸۴)، «ازدواج صورتی» (۱۳۸۳)، «عروس فراری» (۱۳۸۳)، «پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی)» (۱۳۸۱)، «جایی دیگر» (۱۳۸۱)، «چهره» (۱۳۷۴)، «فردا روز دیگری است» (۱۳۷۴)، «دیوانهوار» (۱۳۷۳)، «مجسمه» (۱۳۷۱)، «مریم و میتیل» (۱۳۷۱)، «شانس زندگی» (۱۳۷۰) و «عشق و مرگ» (۱۳۶۹)، به نقشآفرینی پرداختهاست.