به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی قدمگاه بهکارگردانی محمدمهدی عسگرپور در 19 سال پیش یعنی سال 1382 در گونه مذهبی تولید شده است. قدمگاه توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.1 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم قدمگاه را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. محمدرضا تختکشیان تهیهکننده قدمگاه این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم قدمگاه چه کسانی هستند؟ در قدمگاه بازیگرانی چون رضا کیانیان، فرامرز صدیقی، محمدرضا داوودنژاد، بابک حمیدیان، علیرضا اوسیوند، آفرین عبیسی و زهره حمیدی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم قدمگاه حدود 22 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان قدمگاه را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم قدمگاه باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا محمدمهدی عسگرپور بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری قدمگاه توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم قدمگاه میتوان به نگار جواهریان، رامونا شاه، محمدرضا حسینزاده، صالح میرزا آقایی، بهمن صادق پور، شیرین صمدی، مهسا کرامتی و محمدعلی اشرفی در نقش نصرت آهنگر اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم قدمگاه چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه قدمگاه توسط محمد رضاییراد نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان قدمگاه منتشر شده است، میخوانیم: «رحمان پسری سرراهی است که از همان کودکی در روستا زندگی کرده و بزرگ شده است. هر سال در نیمه شعبان او برای ادای نذر ده ساله اش ـ که امسال آخرین سال آن است ـ راهی قدمگاه می شود. اما با رسیدن به این زیارتگاه رحمان خوابی می بیند که زندگی او را متحول می کند. او برای یافتن پدر و مادرش دوباره به روستا برمی گردد. روستاییان با دیدن رحمان آشفته می شوند و سعی می کنند او راضی به بازگشت به قدمگاه شود، اما رحمان نمی پذیرد. رحمان خوابی را که دیده می گوید و مردهای روستا او را مسخره می کنند. از آن طرف ایوب که با ناپدری اش زندگی می کند به تدریج از گفته های او و اهالی روستا پی به راز زندگی رحمان می برد؛ این که رحمان درست روز نیمه شعبان متولد شده و مادرش زنی به نام گوهر بوده که مورد قهر و غضب زنان و مردان روستا قرار گرفته و با ضرب و شتم آنها کشته شده، زیرا اهالی روستا به زندگی و تولد بچه گوهر شک کرده بودند. از سویی نیز بعضی اعتقاد داشتند که رحمان حرامزاده نیست و با دعاها و نذر و نیازش مادرش گوهر به دنیا آمده و در واقع گوهر بی گناه کشته شده است. رحمان که از طریق ایوب پی به این راز برده زندگی اش دگرگون می شود. اهالی روستا نیز به خاطر گناه جمعی دچار عذاب وجدان شده اند. رحمان که از اهالی روستا ناامید شده و نهایتاً هم می فهمد دختر مورد علاقه اش قصد ازدواج با پسر دیگری را دارد به نمازخانه می رود. در شب نیمه شعبان در حالی که همه اهالی روستا برای نامزدی حنانه در خانه او گرد آمده اند، رحمان به جمع آنها می آید. او در حالی که شیرینی نامزدی حنانه را می خورد از این که برای اولین بار توانسته در جشن نیمه شعبان شرکت کند، رضایتش را نشان می دهد و نهایتاً خود او علم امام زمان را دور می گرداند. صبح روز بعد اهالی روستا بر این گمان هستند که رحمان آنها را بخشیده و دوباره پیش آنها زندگی خواهد کرد، اما وقتی ایوب به محل زندگی رحمان می رود، از نقاشی هایی که بر دیوار کشیده شده پی می برد که او برای همیشه روستا را ترک کرده است. »
فیلم قدمگاه از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم قدمگاه عبارت است از: فیلم پابرهنه در بهشت، فیلم شکارچی شنبه، فیلم مسافر ری، فیلم مردی برای تمام فصول و فیلم نزدیکتر از نفس.
فیلم قدمگاه توانسته در مجموع برای 6 مورد نامزد کسب جایزه و برای 2 بار برنده جایزه شود. در 22، محمدرضا تختکشیان نامزد جایزه بهترین فیلم، محمدمهدی عسگرپور نامزد جایزه بهترین فیلم، محمدمهدی عسگرپور نامزد جایزه بهترین کارگردانی، محسن روشن نامزد جایزه بهترین صداگذاری و میکس، سیامک احصایی نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس، صغری عبیسی نامزد جایزه نقش دوم زن، محمدرضا علیقلی برنده جایزه بهترین موسیقی متن و مهرداد میرکیانی برنده جایزه بهترین چهرهپردازی برای فیلم قدمگاه شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم قدمگاه نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم قدمگاه به طور متوسط فعالیت 9ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم قدمگاه یکی از 4 اثر شاخص رامونا شاه و محمدرضا حسینزاده در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم قدمگاه براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص محمد رضاییراد در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
7 تن از بازیگران قدمگاه، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در قدمگاه 7 فیلم اولی بودهاند: بهمن صادق پور، محمدعلی اشرفی، حافظ وقار، نسرین غلامی، سیدمهدی مدنی، آسیه قاسمی و فائزه دهقانی دولت آبادی.
همچنین محمدمهدی عسگرپور کارگردان قدمگاه اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فرامرز صدیقی، محمدرضا داوودنژاد، بابک حمیدیان، علیرضا اوسیوند، آفرین عبیسی، زهره حمیدی، نگار جواهریان، رامونا شاه، محمدرضا حسینزاده، صالح میرزا آقایی، شیرین صمدی، مهسا کرامتی، رضا کریمی (1307) و محمد یگانه را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران قدمگاه نیز 226 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 22 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 226 همکاری برای اولینمرتبه در قدمگاه رخ داده است. مانند: رضا کیانیان و فرامرز صدیقی، محمدرضا داوودنژاد و بابک حمیدیان، علیرضا اوسیوند و آفرین عبیسی، زهره حمیدی و نگار جواهریان، رامونا شاه و محمدرضا حسینزاده.
اگر از تصویربرداری فیلم قدمگاه خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن حسن کریمی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم قدمگاه چیست؟ تدوین قدمگاه را بهرام دهقانی انجام داده است. فیلم قدمگاه صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری عباس رستگارپور است. سیامک احصایی طراحی صحنه فیلم قدمگاه را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و سیامک احصایی طراحی لباس فیلم قدمگاه را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. باورپذیری و منحصربهفرد بودن طراحی چهرههای بازیگران قدمگاه نظر بسیاری را بهخود جلب میکند و این هنر مهرداد میرکیانی در مقام چهرهپرداز یا طراح گریم فیلم قدمگاه است. موسیقی متن فیلم قدمگاه که توانست در جشنوارههای مختلفی جایزه کسب کند، اثر محمدرضا علیقلی است. در مجموع بیش از 34 نفر در تولید فیلم قدمگاه نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم قدمگاه در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم قدمگاه 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم قدمگاه، حواشی فیلم قدمگاه، دیالوگ برتر فیلم قدمگاه، سوتی فیلم قدمگاه و نقد فیلم قدمگاه هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.