فراری

‏فراری‏ (1395)
‏FERRARI‏

5.7
رای شما:
0/10
بر اساس رای 366 کاربر
درام
اکران شده در 1396/12/23

خلاصه داستان فیلم سینمایی فراری
گلنار برای رسیدن به هدف خود در حالی که 18 سال بیشتر ندارد با واقعیت‌های امروز روبرو می‌شود. او به تهران می‌آید تا با ماشین فراری 8 میلیاردی عکس یادگاری بگیرد...

برنده 3 و نامزد 8 سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر
محسن سلیمانی فاخر: فراری» روایتگر دوران کنونی عصری مجازی است و راوی دوران بلاتکلیفی در فرجام این فرایند است. عصری که حتی هویت را در ذهن شکل نمی‌دهد.
حمید خرمی: «فراری» یک ویران شهر (دیستوپیا) است و نماینده سه نسل از جامعه بر روی قطار آن سوار هستند و برای مخاطب جهانی، ایستگاهی جز ناامیدی و ویرانی و تباهی نخواهند داشت! گاهی افق‌های مشترک، می‌تواند تعریف مشترکی دست دهد اما در اینجا امر مشترکی وجود ندارد، جز کدهای ساده‌ای از طبقات جامعه.
مدیسا مهراب پور: «فراری» پیش از هر چیز، یک فیلم دوست‌داشتنی و بامزه است. فیلمی که در کمال سادگی برگزار می‌شود و ادعایی فراتر از آنچه هست ندارد. از آن دست فیلم‌های شیرین‌سخنی که هدفشان، قبل از هر چیز انتقال یک حس خوب به تماشاگر است و «فراری» موفق می‌شود از پس انتقال این حس بربیاید.
علی حقیری: "فراری" همان اصل اصیل هنر را در لحظه لحظه‌ی خود داراست همان کیمیایی که نمیدانی چیست اما هرچه هست داوود نژاد به خوبی از آن بهره گرفته و نام خود را با ساختن یک شاهکار سینمایی دیگر همچون کلاس هنرپیشگی و مرهم باز هم در اوج نگاه میدارد.
«محسن تنابنده» با منتشر کردن عکس سلفی خود در اینستاگرام نوشت:
«اولین عکس از فیلم جدیدم "فراری" و عزیزانی که افتخار همکاری باهاشونو دارم، کارگردان علیرضا داودنژاد فیلمبردار محمودخان کلاری صدابردار پرویز آبنار گریم عبدالله اسکندری تهیه کننده جهانگیر کوثری وبقیه دوستان همراه»
«ترلان پروانه» با منتشر کردن عکس سلفی خود با «سیما تیرانداز» در اینستاگرام نوشت:
«من و سیما جون، پروژه‌ی فراری»
سوتی های فیلم فراری (0 سوتی)
(ترلان پروانه): خدا چون خودش تنهاست تنهایی رو دوس نداره..واسه همین ادما رو جفت افریده
جزئیات بیشتر از فیلم فراری
پخش کننده: هدایت‌فیلم
میزان فروش: 529،617،000 تومان
سوالات نظرسنجی ( 8 سوال)

فیلم ارزش یک بار دیدن را دارد؟


فیلم از لحاظ فنی و هنری باکیفیت ساخته شده است؟


تیم بازیگران، نقش‌ها را خوب بازی کردند؟


داستان و ساختار فیلم غیرتکراری و جدید بود؟


حرف و پیام فیلم، مفید و ارزشمند هست؟


بعد از پایان فیلم به آن فکر می‌کردید؟


فضای فیلم با فرهنگ خانواده شما سازگار است؟


فضای فیلم مناسب کودکان است؟

نظر خود را ثبت کنید
ارزیابی مردم از فیلم فراری (از مجموع 58 رای)

ارزش تماشا
7.0
خوش ساخت
5.5
بازیگری
6.8
خلاقانه
7.8
محتوای مناسب
7.2
تفکربرانگیز
5.4
مناسب خانواده‌
5.2
مناسب کودکان
3.0
رای شما:
0/10
حداقل کارکتر بررسی: 0 /60
بررسی‌های مردم درباره فیلم فراری (57 بررسی)
آنا جون
قشنگه بازی ترلان پروانه عالی اما اخر فیلم وحشتناک بود .......... تنابنده با اون بازی ....چطور سیمرغ گرفت
1 لایک
0 نظر
2 روز قبل
مجتبی
اقا این همه مطلب کپی نکن داداش جون...همه بلدن....نظر خودت رو خلاصه تو یه خط بگو که همه استفاده کنن
0 لایک
1 نظر
1397/10/30
سید محمد موسوی
سلام.
کپی نیست. نظرات خودمه. در مورد فیلمایی که دیدم
0 لایک
1397/11/01
مجتبی
😊
0 لایک
0 نظر
1397/10/30
سید محمد موسوی
مورد عجیب داوودنژادها، سینمای واقعگرایانه!!
علیرضا داوودنژاد خودش است. خود خودش. نه ماورائی می اندیشد و نه تخیلی. نه پوپولیست است و نه حکومت گرا . نه هیجانزده می شود و نه آرام مینشیند. نه بشدت رمانتیک و نه تراژیک فیلم میسازد. او همیشه سعی دارد خودش باشد. اهل ادا و اصول نیست. تمام خانواده اش هم اینگونه هستند. من عاشق بازی برادرش محمدرضا داوودنژاد اَم. چون خود خودش است.
فراری در ابتدا شما را گمراه میکند. گمان می کنید این فیلم درباره یک دختر فَراری ست که قاعدتاً توسط راننده مشکوک تاکسی ربوده شده و مورد تجاوز و تعرض قرار میگیرد!! در نتیجه از تماشای ادامه فیلم انصراف میدهید.
کمی اما اگر تحمل کنید و اجازه بدهید یک سوم ابتدایی فیلم تمام شود؛ نظرتان درباره آن تغییر میکند و می فهمید اسم فیلم فِراری ست نه فَراری!! و راننده نمیخواهد تجاوز به عنف داشته باشد و دخترک فیلم یک مورد عجیب را پیگیری می کند. پس تماشای فیلم را دنبال میکنید و از پایان بندیِ فیلم لذت می برید.
فِراری درد امروز جامعه ماست. من بعنوان کسی که دهه هفتاد و اواخر دهه شصت را بخاطر می آورم؛ سازنده این فیلم را تحسین می کنم. شاید این فیلم فروش خوبی نداشت، اما دلیل نمی شود بد باشد. فیلم های ارزشمند نمیتوانند هم گیشه را داشته باشند و هم اصولگرایی را پیشه کنند. پس به میزان فروش فیلم نگاه نکنید و دغدغه داوودنژادی داشته باشید.لطفاً
در عصری که ما زندگی می کنیم و آهن پرستی در ژنتیک بسیاری رسوخ کرده ؛ ساخت این فیلم میتواند کمک کند تا شکاف طبقاتی و تضاد اجتماعی موجود در ایران را ببینیم و کمی به خودمان بیاییم و بیاندیشیم که آیا داشتن یک آهن زیباتر و میلیاردی؛ ارزشش را دارد؟؟ ولو از کمپانیِ فخیمِ فِراری بیرون آمده باشد؟؟
این فیلم مانند فیلم "لاتاری" و "مغزهای کوچک زنگ زده" ، یکی از معضلات اجتماعی را بررسی می کند. معضلی واقعی که در کلانشهرها و اینبار در تهران رخ داده است. توجه به یک حادثه فاجعه بار در اتوبانی در تهران. این خود بتنهایی می تواند جذابیتی بی بدیل برای این فیلم باشد.
فیلم در یک درام لطیف می خواد مستند گونه صحبت کند.هم سینمایی باشد و هم مستند و قابل اتکا. این چیزی ست که در کمتر اثری دیده ام.
بهرحال اگر این فیلم را ندیده اید، پیشنهاد خوبی ست برای لذت بردن از یک فیلم سینماییِ اصولی با قاب های درست از زندگی.
2 لایک
2 نظر
1397/10/30
یاور
فیلم میتونست بهتر باشه ولی کاملا گُنگ بود
1 لایک
1397/10/30
سید محمد موسوی
داوودنژاد کلا عادت به پرگویی و نمایش همه صحنه های ذهنِ ش نداره. اما در کل میخواست به ماجرای تصادف اون بی ام دبلیو اشاره کنه که تو یکی از اتوبانای تهران تصادف کرد و از روی روگذر پرت شد پایین. در ذیل اون حادثه داشت به یه معضل اجتماعی بنام بیگانگی شخصیت یا فروپاشی شخصیت اجتماعی جوونا اشاره می کرد.
0 لایک
1397/11/01
سید محمد موسوی
سلام.
من بقیه آثارش رو هم دوست دارم. مخصوصاً کلاس هنرپیشگی و مرحم و هوو
1 لایک
1397/10/30
ویک درکل ک چرند بود
0 لایک
1 نظر
1397/05/28
پرزیوال
چرند پیش این خوبه
0 لایک
1397/05/28
حامد همتیان
فیلم بجز بازی محسن تنابنده بسیار ضعیف بود و بی مضمون
0 لایک
0 نظر
1397/05/24
آقا علی
خجالت بکشید با این فیلماتون از تنابنده بعید بود اون دختره هم خیلی لوس و بی مزه هست
0 لایک
0 نظر
1397/05/22
دهدشت
میتونست یکی دوتا بازیگر دیگه هم داشته باشه که نقش پرررنگی هم میداشتن بحرحال فیلم خوبی بود مرسی از اقای داوودد نژاد وتمام عوام فیلم
1 لایک
0 نظر
1397/05/08
مشاهده بررسی‌های بیشتر