به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی هت تریک بهکارگردانی رامتین لوافی در 2 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. هت تریک توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم هت تریک را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. مجید مطلبی تهیهکننده هت تریک این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. هت تریک در تاریخ 1397/11/24 پخش خود را توسط پخشکننده نیکان فیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها هت تریک توانست آمار فروش 1،527،686،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم هت تریک چه کسانی هستند؟ در هت تریک بازیگرانی چون پریناز ایزدیار، امیر جدیدی، صابر ابر، ماهور الوند، همایون ارشادی، محمدرضا دودانگه و علیرضا دیلمی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم هت تریک حدود 18 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان هت تریک را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم هت تریک باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رامتین لوافی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری هت تریک توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم هت تریک میتوان به مینا سلیمی، نیما ابراهیمی، تورج الوند، کیانا دریابک، عبدالله احسانی، بشیر اصلانیان، مارال بالایی و داود سلیمانی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم هت تریک چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه هت تریک توسط رامتین لوافی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان هت تریک منتشر شده است، میخوانیم: «یه عبارت بیمزه هست که میگه آدما یه دفعه تغییر نمیکنن، این ماییم که دیر به دیر نگاشون میکنیم...»
فیلم هت تریک در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم هت تریک نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم هت تریک به طور متوسط فعالیت 9ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم هت تریک یکی از 4 اثر شاخص ماهور الوند در حرفه بازیگری محسوب میشود.
8 تن از بازیگران هت تریک، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در هت تریک 8 فیلم اولی بودهاند: کیانا دریابک، عبدالله احسانی، بشیر اصلانیان، مارال بالایی، داود سلیمانی، نازنین رادپی، آرش شریفی و هستی سبحانیزاده.
همچنین رامتین لوافی کارگردان هت تریک اولین همکاری خود با بازیگرانی چون پریناز ایزدیار، امیر جدیدی، صابر ابر، ماهور الوند، همایون ارشادی، محمدرضا دودانگه، علیرضا دیلمی، مینا سلیمی، نیما ابراهیمی و تورج الوند را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران هت تریک نیز 148 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 18 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 148 همکاری برای اولینمرتبه در هت تریک رخ داده است. مانند: پریناز ایزدیار و امیر جدیدی، صابر ابر و ماهور الوند، همایون ارشادی و محمدرضا دودانگه، علیرضا دیلمی و نیما ابراهیمی، مینا سلیمی و تورج الوند.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم هت تریک به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم هت تریک قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 85% مخاطبان معقدند فیلم هت تریک ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم هت تریک قطعا خوشساخت هست زیرا 77% مخاطبان عقیده دارند فیلم هت تریک از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم هت تریک قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 91% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم هت تریک نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم هت تریک نسبتا خلاقانه هست زیرا 67% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم هت تریک غیرتکراری و جدید است.
فیلم هت تریک نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 61% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم هت تریک مفید و ارزشمند هست.
فیلم هت تریک نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 57% نظردهندگان بعد پایان فیلم هت تریک به آن فکر میکردند.
فیلم هت تریک نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 63% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم هت تریک با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم هت تریک اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 15% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم هت تریک مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم هت تریک خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مرتضی هدایی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم هت تریک چیست؟ تدوین هت تریک را هایده صفییاری انجام داده است. اگر صدای هت تریک بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم هت تریک یعنی وحید مقدسی آشنا میکنیم. محسن نصراللهی طراحی صحنه فیلم هت تریک را انجام نموده و مارال جیرانی طراحی لباس فیلم هت تریک را انجام داده است. سعید ملکان چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم هت تریک را برعهده داشت.
از دیگر عوامل اثر میتوان به ندا آصف دستیار اول کارگردان فیلم هت تریک، محمدرضا ملکان مدیر صحنه فیلم هت تریک، سعیده دلیریان منشی صحنه فیلم هت تریک و اشاره کرد. در مجموع بیش از 62 نفر در تولید فیلم هت تریک نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم هت تریک 34 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از هت تریک پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم هت تریک، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: داستان، بازی، تصادف، پایان، مخاطب، جدیدی و تریک.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم هت تریک در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم هت تریک 21 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم هت تریک 2 عدد، در بخش حواشی فیلم هت تریک 6 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم هت تریک، سوتی فیلم هت تریک و نقد فیلم هت تریک هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
هت تریک ایده ی اولیه ی جذاب خودش یعنی تصادف رو خوب بسط نمیده...
اینکه قبل از تصادف، همسر فرزاد در حال عکس گرفتن بوده و وقتی میرن خونه ی رها، این عکس ها می تونن در ادامه یک جوری پیش برن تا موضوع معمایی جالبی شکل بگیره ولی این اتفاق نمی افته و این سوژه ی تصادف در نهایت با چند تا زنگ زدن به اون بیمارستان های اطراف و حدس و گمان پایان پیدا میکنه...
انگار قراره در نهایت همون قدر که شخصیت های داستان از این ماجرا می دونن، مخاطب هم همون قدر بفهمه !
ولی یکی از نکات مثبت فیلم، برخی رو دست هایی هست که به مخاطب میزنه...
مثلا وقتی شخصیت ها میرن خونه ی رها، ما فرزاد رو می بینیم که به ظاهر خیلی بی خیال(ولی در باطن نگران ! ) داره یک مسابقه ی فوتبال نگاه میکنه...
تا اینکه چند دقیقه بعد غافلگیر میشیم و می فهمیم که روی این بازی شرط بندی کرده...
ولی در ادامه رودست های فیلم، رودست های بکر و تازه ای نیستن...
مثل ماجرای رها و کیوان و پنهان کاری های بین شون...
در واقع روشن شدن این پنهان کاری ها در صورتی می تونست تاثیر گذار باشه که در طول فیلم یکسری سرنخ ها از این قضیه در اختیار مخاطب قرار بگیره...
ولی این اتفاق نمی افته و ما شاهد پنهان کاری های تکراری بین شخصیت های داستان هستیم...
پایان فیلم هم به نظرم نسبت به خیلی از فیلم های اجتماعی اخیر، پایان منطقی تر و بسته تریه...
در کل به نظرم هت تریک یک فیلم متوسط با ریتم روان به حساب میاد که برای یکبار دیدن بد نیست !
متوسط بود بازی ها هم خوب بود
فیلمی که میتوانست یک فیلم کوتاه عالی باشد.
نقاط قوت فیلم، بازی "ماهور الوند"و "امیر جدیدی" است. "ماهور الوند" به زیبایی، ظرافتهای زنانگیِ "رها" را به مخاطب نشان میدهد.
شخصیت "فرزاد" با بازی "امیر جدیدی" نیز شمایل یک ضدقهرمانِ بیفکر و خودخواه ولی دوستداشتنی را نشان میدهد.
نکتهی مثبت دیگر اینکه کارگردان در پایانبندی داستان، اسیرِ پایان باز نشده و داستان خود را تمام میکند.
فقط یک اینکه اسم فیلم ایرانی نبود خوشم نیومد (هت تریک) معمولا فیلم ها یک اسم ایرانی و یک اسم انگلیسی زبان دارن
و دو سوتی فیلم که در صحنه تصادف درحالی که صدای موزیک از ظبط ماشین میاد اما همزمان با صحنه تصادف موزیک قطع میشه!
بقیه نکات فیلم جذاب بود بازی بازیگران هم خوب و قابل قبول بود
امتیاز فنی به این فیلم 5
یک امتیاز هم به خاطر علاقه
درمجموع 6
ودرگیریهای پس از آن که پیش از این بارها نمونه های مشابه آنرا درفیلمهایی چون«برخورد»«شب حادثه»«رز زرد»«یک روزبخصوص»«شوکران»و بسیاری دیگر دیده ایم،دستمایه داستان یک خطی فیلم میشود که با پرداختی بسیارضعیف همراه است.شخصیتهای منفعل،تک بعدی که حتی نمیتوانند مخاطب را با استرس ونگرانی حاصل از حادثه همراه کنند،دیالوگهای نامربوط ونامفهوم،بازی ضعیف بازیگران،گافهای متعدد و مبتدیانه در چینش و پیگیری صحنه ها(مثل جابجایی وسایل صحنه در سکانس پلانها!).همه وهمه موجب تولید فیلمی ضعیف و کم اثر درسینمای ایران شده است.
چالش های خوبی در فیلم گنجانده شده بود
پیشنهاد میکنم ببینید
البته قسمت تصادف فیلم کمی خارج از واقعیت و مصنوعی بود و مسیر فیلم رو کمی پرت کرده بود بی مورد
بازیگران هم از هویت خودشون تونستن دفاع کنن
درکل فیلم پیچیده ای نیست بار هنری عجیب و خارق العاده ای نداره ولی خوبه
فیلمی که نتونه داستانی مردمی با کارگردانی مطلوب ارائه کنه همین میشه.
فکر کردن با ژست روشنفکری برداشتن میتونن فیلم بفروشن!