به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی شنل بهکارگردانی حسین کندری در 6 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه درام تولید شده است. شنل توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.3 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم شنل را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. علیرضا شجاعنوری تهیهکننده شنل این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. شنل در تاریخ 1396/11/03 پخش خود را توسط پخشکننده نسیم صبا در سینما آغاز کرد. در آن روزها شنل توانست آمار فروش 245،473،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم شنل چه کسانی هستند؟ در شنل بازیگرانی چون باران کوثری، رضا بهبودی، فهیمه رحیمنیا، مهدی حسینینیا، بهار کاتوزی و آیسان حداد به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم شنل حدود 6 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان شنل را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
از محتوا و داستان فیلم شنل چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه شنل توسط حمیدرضا بابابیگی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان شنل منتشر شده است، میخوانیم: «خیلی طول میکشه باور کنی که دیگه منو نمیبینی. شنیدی چی گفتم صحرا؟»
فیلم شنل از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم شنل عبارت است از: فیلم اینجا کسی نمیمیرد، فیلم لانتوری، فیلم هفت ماهگی، فیلم عصبانی نیستم و فیلم آزمایشگاه.
فیلم شنل در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم شنل نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم شنل به طور متوسط فعالیت 17ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم شنل یکی از 4 اثر شاخص بهار کاتوزی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران شنل، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در شنل 1 فیلم اولی بوده است: آیسان حداد.
همچنین حسین کندری کارگردان شنل اولین همکاری خود با بازیگرانی چون باران کوثری و فهیمه رحیمنیا را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران شنل نیز 11 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 6 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 11 همکاری برای اولینمرتبه در شنل رخ داده است. مانند: باران کوثری و فهیمه رحیمنیا، باران کوثری و مهدی حسینینیا، باران کوثری و بهار کاتوزی، باران کوثری و آیسان حداد، رضا بهبودی و فهیمه رحیمنیا.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم شنل به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم شنل نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 72% مخاطبان معقدند فیلم شنل ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم شنل نسبتا خوشساخت هست زیرا 56% مخاطبان عقیده دارند فیلم شنل از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم شنل قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 79% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم شنل نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم شنل تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 78% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم شنل غیرتکراری و جدید است.
فیلم شنل نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 70% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم شنل مفید و ارزشمند هست.
فیلم شنل نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 53% نظردهندگان بعد پایان فیلم شنل به آن فکر میکردند.
فیلم شنل نسبتا مناسب خانواده نیست چراکه تنها 48% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم شنل با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم شنل اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 15% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم شنل مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم شنل خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن حسین کندری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم شنل چیست؟ تدوین شنل را بابک قائم انجام داده است. اگر صدای شنل بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم شنل یعنی محمد کیانارثی آشنا میکنیم. امیرحسین دوانی طراحی صحنه فیلم شنل را انجام نموده و سمانه حسینی طراحی لباس فیلم شنل را انجام داده است. هادی قالیخانی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم شنل را برعهده داشت. در مجموع بیش از 20 نفر در تولید فیلم شنل نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از فیلم شنل یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم شنل 27 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از شنل پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم شنل، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: زندگی، افغانی، میکنند، بعد، قانونی، تقریبا و بسیار.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم شنل در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم شنل 37 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم شنل 3 عدد، در بخش حواشی فیلم شنل 2 عدد، در بخش نقد فیلم شنل 6 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم شنل، سوتی فیلم شنل هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
با وجود بی بازیگر بودن ولی روال فیلم جوری بود که میشد به دنبالش روانه شد
فیلم عامه پسند است و داستانی رازآلود دارد که تا تقریبا انتهای فیلم موضوع مبهم است و همینطور فیلم آموزشی برای خانم های مطلقه که مراقب باشند
ارژش دیدن بسیار دارد
و تو را جذب میکند
شنل و بهمن ،تنها فیلم های ایرانی هستن که موقع دیدنشون خوابم برد.
رانت چیز بسیار بدی ست. چه در اقتصاد چه در سیاست چه در بازار چه در ادارات چه در ورزش چه در سینما. مخصوصا اگر هیچ هنری جز رانتخوار بودن نداشته باشی و از اندوخته والدینَ ت ارتزاق کنی. باران کوثری نمونه بارز پررو باش و بر سبیل پادشاه نقاره بزن است. هیچ هنری ندارد جز ژنِ سینمایی تلویزیونی. اما همه جا هست. شاید میخواهد رکورددار همه جا بودن را برجا بگذارد...!!!
شنل فیلم بحساب نمی آید. یک تصویر است. یک تصویر مبهم از ماجرایی مبهمتر.
ابتدای فیلم مسعود فروتن را نشان می دهند که بگویند ما خیلی جذابیم. اما در سرتاسر فیلم دیگر او نیست.
بعد به سراغ خنده و شوخی و شادی می روند.
بعد غم به سراغ همه می آید.
بعد همه به هم شک می کنند.
بعد قصه دروغگویی کاراکترها برملا می شود.
بعد نقش اول فیلم یک افغانی می شود!!! یعنی اگر نقش اول از ترینیداد و توباگو می آمد من راحتتر قبولش می کردم.
قصه عقده گشایی...قصه دروغ... قصه فرار... دیگر بس نیست؟؟ اصغرِ سینمای ایران باندازه همه کارگردانها به ما دروغ و فرار و عقده نشان داده است بخدااا
سینماگران عزیز، باور کنید برای ما بینندگان؛ ایجاد تعلیق در فیلم میتواند نمک باشد در کنار غذا؛ فیلم باید کمی تعلیق داشته باشد. اما شما تعلیقی می سازید که کمی فیلم دارد. بیخیال شوید جان عزیزانتان...
در کل اگر این اثر را ندیده اید، چیزی از دست نداده اید. این اثر هم مانند خیلی از آثار سترون و عقیم مانده ایرانی، هیچ چیز برای ابراز وجود و گفتگو ندارد. جز آنکه اعصاب شما را خمیر میکند.والاع
ممنون میشم جواب بدید
ارزش دیدن داره