به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال شبکه نمایش خانگی هیولا بهکارگردانی مهران مدیری در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه کمدی تولید شده است. هیولا که اولین سریال مهران مدیری محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم هیولا را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. مهران مدیری و سید مصطفی احمدی تهیهکنندگان هیولا این سریال را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. هیولا در تاریخ 1398/02/09 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال هیولا چه کسانی هستند؟ در هیولا بازیگرانی چون فرهاد اصلانی در نقش هوشنگ شرافت، مهران مدیری در نقش کامران کامروا، شبنم مقدمی در نقش شهره، میرطاهر مظلومی در نقش مهدیقلیخان شرافت، محمد بحرانی در نقش مهیار مهرافزون(غضنفر چمچاره)، سیما تیرانداز در نقش مینا و شیلا خداداد در نقش فلور به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال هیولا حدود 37 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان هیولا را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال هیولا باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا مهران مدیری بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری هیولا توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال هیولا میتوان به گوهر خیراندیش در نقش مهری، نیما شعباننژاد در نقش هوشمند کامروا، دنیز متوسلی در نقش مهسا، شکیب شجره در نقش داوود بیزاکودیل/شروین، مهرداد فتحی، السا فیروزآذر در نقش خانم منصور، علیرضا آقاخانی و چنگیز جلیلوند اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال هیولا چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه هیولا توسط امیر برادران براساس طرحی از پیمان قاسمخانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان هیولا منتشر شده است، میخوانیم: «هوشنگ معلم ساده و باشرافتی که به زندگی خود قانع است و چشمداشت زیادی به مال دنیا ندارد٬ اما ناخواسته در مسیری قرار میگیرد که زندگیاش تغییر میکند و وارد جریان اختلاس و کلاهبرداری میشود. او به شکل غیر منتظرهای صاحب مال و منال و ثروت بادآوردهای میشود و از شخصیت قبلی خود فاصله میگیرد.»
سریال هیولا در میان لیست 100 سریال برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 31 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال هیولا نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال هیولا به طور متوسط فعالیت 18ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال هیولا بهترین اثر شیلا خداداد، نیما شعباننژاد، چنگیز جلیلوند، سیامک احصایی، محمدجواد جعفرپور، فرزین محدث و منصور حافظی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
سریال هیولا براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر امیر برادران در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
5 تن از بازیگران هیولا، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در هیولا 5 سریال اولی بودهاند: دنیز متوسلی، شکیب شجره، سعید بیگی، ناصر خدادادی و ویدا محمدی.
همچنین مهران مدیری کارگردان هیولا اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فرهاد اصلانی، شبنم مقدمی، شیلا خداداد، گوهر خیراندیش، مهرداد فتحی، السا فیروزآذر، علیرضا آقاخانی، چنگیز جلیلوند، سیامک احصایی، عزتالله مهرآوران، مانیا علیجانی، پیام احمدینیا، محمدجواد جعفرپور، هانیه غلامی، رضا کریمی، پیمان فاطمی، فرزین محدث، نوشین تبریزی، آزیتا ترکاشوند، محسن مروی، منصور حافظی، افشین زینوری، میعاد کوهانداز و کاظم کامور را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران هیولا نیز 610 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 37 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 610 همکاری برای اولینمرتبه در هیولا رخ داده است. مانند: فرهاد اصلانی و محمد بحرانی، مهران مدیری و سیما تیرانداز، شبنم مقدمی و شیلا خداداد، میرطاهر مظلومی و نیما شعباننژاد، گوهر خیراندیش و دنیز متوسلی.
عوامل تولید و بازیگران هیولا در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 19 نفر از این هنرمندان به بیش از 6،338،879 نفر میرسد.
اگر از تصویربرداری سریال هیولا خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن هادی بهروز بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال هیولا چیست؟ تدوین هیولا را امیر ادیبپور انجام داده است. اگر صدای هیولا بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال هیولا یعنی محمود خرسند و بهمن حیدری و صداگذار آن یعنی مهدی جمشیدیان آشنا میکنیم. پیمان قانع طراحی صحنه سریال هیولا را انجام نموده و سحر شهامت طراحی لباس سریال هیولا را انجام داده است. مهرداد شکرابی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال هیولا را برعهده داشت. موسیقی متن سریال هیولا اثر امیر توسلی است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمد اسماعیلی طراح پوستر سریال هیولا، امین خنکال دستیار اول کارگردان سریال هیولا، محمدجواد حصاری مسئول هنروران سریال هیولا، فرامرز کرامتی مدیر صحنه سریال هیولا، بهناز تاجیک منشی صحنه سریال هیولا و اشاره کرد. در مجموع بیش از 102 نفر در تولید سریال هیولا نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 21 لیست از سریال هیولا یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال هیولا 242 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از هیولا پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال هیولا، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: مدیری، هیولا، بازی، بهترین، شرافت، داستان و بسیار.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال هیولا در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال هیولا 33 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال هیولا 131 عدد، در بخش دیالوگ برتر سریال هیولا 2 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی سریال هیولا، سوتی سریال هیولا و نقد سریال هیولا هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
با اینکه طنز بود ولی بسیار تلخ و گزنده بود
قسمت های خنده دارش مربوط به مهرافزون و خانمش سیما تیرانداز هست
بهترین سریال و فیلمنامه و مجری تلویزیون همونی بود که گفتم
بهترین بازیگر کمدی مرد تنابنده شایسته بود
بهترین درام مرد اصلا شایسته بازی مصنوعی مصطفی زمانی نبود و قطعا داریوش ارجمند بهتر بود
بهترین بازیگر زن کمدی هم شبنم مقدمی شایسته بود ولی باید یک تجلیلی از نسرین نصرتی بابت بازی زیباش میکردن در طول فصل های پایتخت
بهترین زن درام رو هم نظری ندارم چون همه کاندید ها معمولی بودند و بازی خاصی نداشتند
در کل تبریک به سریال هیولا که جایزه هارو درو کرد
ولی من دوست داشتم ساعد سهیلی جایزه رو میگرفت
ساعد سهیلی بهتر از آقای زمانی بازی کردن تو نهنگ آبی
ولی خداروشکر می کنم امیر آرمان جایزه رو نگرفت
برگزیده هاش از نظر من :
بهترین سریال : هیولا
بهترین کارگردان : فریدون جیرانی (نهنگ آبی)
بهترین فیلمنامه : هیولا
بهترین بازیگر مرد کمدی : فرهاد اصلانی (هیولا)
بهترین بازیگر مرد درام : داریوش ارجمند (ستایش 3)
بهترین بازیگر زن کمدی : نسرین نصرتی (پایتخت 6)
بهترین بازیگر زن درام : لیلا حاتمی (نهنگ آبی)
بهترین مجری تلویزیون : احسان علیخانی
باید دید نظر داوران چطور هست
مثل دنیای تصویر و فیلم نیوز و...
چون اون نقش اصلا کامل نبود،لیلا حاتمی ول کرد رفت !
(اینا از نظر منه چیزایی که من پسندیدم، فقط از نظر من )
بازیگر زن کمدی : نسرین نصرتی
بازیگر مرد کمدی: شکیب شجره ( به نظر من جدا از استعدادش تحصیلش توی این رشته و متود امیم ترا خیلی بهش کمک کرد البته خیلی که نه خیلی بیشتر از خیلی )
بازیگر زن درام : ___
بازیگر مرد درام : داریوش ارجمند
فیلنامه : هیولا
بهترین کار گردانی : گاندو (البته شک دارم خیلی زیاد )
ولی به کمدی کار های دیگر مهران مدیری نبود
ولی جالب بود
خوشم اومد
اما در کل هیولا هم نقص هایی داشت و این ضعف سریال سازی هامون هست و بی کیفیت بودنشون که هیولا میشه بهترین سریال
و طنز ترین سریال هم فوق لیسانسه ها
بقیه سریالا آبکی بودند و ارزش دیدن ندارند و ترجیح میدم همون وقتو بزارم و سریال های عالی خارجی ببینم
مانکن واقعا چه محتوای خاصی داشت که باید در حد هیولا قرار بگیره؟
طنزی جسور، پر محتوا و البته بسیار ملموس !
هیولا به بهانه ی تحول و تغییر در شخصیت هوشنگ شرافت به مشکلات و موضوعات مختلفی در زمینه ی فساد مالی صندوق فرهنگیان، مافیای کنکور و ...می پردازه و در هر کدوم به اندازه شوخی های درخشانی طراحی شده و نام گذاری های کنایه ای هوشمندانه ای هم توی سریال دیده میشه...
نام هایی مثل داف خاف،گاخاف و ....که باعث منحصر به فرد تر شدن این طنز زیبا شده....
ریتم ملایم سریال هم به نظرم نه تنها محل ایراد نیست بلکه اتفاقا به همین ریتم هم نیاز بود....
چرا که بهتر میشه تحول گام به گام و سقوط شرافت یک انسان رو دید...
بازی های سریال هم درخشان بودن، علاقه ی شخصی خودم توی این سریال به شخصیت داوود بیزاکودیل بود D:
پایان سریال هم به نظرم خوب و حساب شده بود...
در واقع بیان گر این مفهومه که وقتی نون حروم سر سفره ی کسی رفت و دهان اش به لقمه ی حروم آغشته شد، نمی تونه مسیر برگشت رو طی کنه !
و این در واقع یک پایان قابل باور و تکان دهنده و یک تصویر هولناک از درون انسان هست...
و هیولای خفته ی درون آدمی همیشه بیدار است !
خیلی از واقعیت های جامعه را خوب نشون داد
ولی پایان خوبی نبود
یک تیکه از کتاب قهوه ی سرد آقای نویسنده هستش ! چقدر با هوشنگ شرافت هیولا همخوانی داره
دستی که کج بشه درست بشو نیس !!!!
اما پایانش اصلا زیبا نبود
خیلی مصنوعی بود درواقع ، میگم مصنوعی چون که ما در کل سریال هیولا یه روایت واقعی رو دیدم که در جامعه ی خودمون اتفاق می افته
اما قسمت اخر اصلا جذابیت نداشت ، درواقع قسمت اخر میشه گفت بیشتر فانتزی بود تا یه طنز تلخ !
و یک چیزی راجب سکانس پایانی فیلم !
هوشنگ در کل این سریال لب به سیگار نزده بود چطوری شد ک قسمت اخر سیگاری شد ؟؟؟ ( البته شاید منظوری بود پشت این سیگار کشیدن ) و اینم بگم که اینکه هوشنگ اون پول تقلبی رو برداشت ( دوباره ) میتونع بگه که هوشنگ تبدیل به یه هیولا شده و راه بازگشتی نیست !
و اما پایان بازی که کلا حال من و بیشتر خراب کرد
ای کاش پایان این فیلم باز نبود واقعا ...
شاید یکی از دلایل اینک این سریال انقدر بد تموم شد این بود که به ماه محرم و صفر نزدیک شدن و دیگ راه حلی نبود
به هر حال ، نزدیکی ب محرم و صفر هم میشه از بی برنامگی دید ، چون کارگردان خودش میدونه سریالش چند قسمت میشه و بنابراین باید حساب میکرد که خدایی نکرده به همچین چیز هایی برخورد نکنه
واقعا پایان فیلم رو دوست نداشتم
خوب یا بد
فقط من تا ۱۷ دیدم بازم اومده؟؟؟
ولی در پایان سریال هوشنگ شرافت دوباره به هیولا تبدیل شد و به مسخ کشیده شد.
علاوه بر پایان بدش،ریتم سریال به شدت کند بود.
ولی در مجموع سریالی با طنز صریح اجتماعی،خوبی بود.
قسمت پانزدهم : 7
قسمت شانزدهم : 5
قسمت هفدهم : 5
قسمت هجدهم : 5
قسمت نوزدهم : 5
موضوع زیاد جالبی برای پایان دادن به سریال انتخاب نکردند
از قسمت شانزدهم که تخلفات در آثار هنری رو انتخاب کردند الکی کش دادند در حالی که به جای 4 قسمت توی 2 قسمت جمع می شد
و بهتر بود قسمت پایانی یک موضوع بهتر و جدایی داشت (البته سکانس پایانی قشنگ و جالب بود)
در کل به خاطر این پایان ضعیف یک نمره از کل سریال کم کردم
در این 19 قسمت بهترین قسمت های سریال
این 4 قسمت زیر بودند :
قسمت اول : 9 امتیاز
قسمت هشتم : 8 امتیاز (داستان موسسات کنکوری)
قسمت دهم : 9 (داستان شرکت جنگل خواری)
قسمت چهاردهم : 8 (خواستگاری داوود!)
در کل از کار های مهم و پر حرف و معنادار مدیری بود و پس از قهوه تلخ یک بازگشت خوبی داشت
امیدوارم در فصل بعدی از تیم نویسندگی قوی تر استفاده بشه
و قسمت ها پر داستان تر و خنده دار تر بشن
و امیدوارم به سنت پشت صحنه آخر هر قسمتش برگرده!! :))))
تو اینترنت سرچ کن عکساشو ببین
زمانی این درام جذاب تر می شود که تحول تماتیک رخ می دهد و هوشنگ به جایگاه اول می رسد.
قسمت یازدهم : 6
قسمت دوازدهم : 7
قسمت سیزدهم : 5
قسمت چهاردهم : 8
قسمت پانزدهم : 7
تو فکرم بود که پایان عوض شدن شرافت چطور میشه
در قسمت پانزدهم به خوبی بخشی از سرنوشتشو نشون داد
وقتی که هوشنگ و خانواده اش شرافتشونو پای این راه غلط خرج کردن
باید میدونستن که روزی باید تحقیر شدن و تباهی اخلاقی خودشونو ببینن
وقتی پات به فساد باز بشه یا باید از بقیه بری بالا و حذفشون کنی و بیشتر تو لجن فرو بری یا اینکه توسط همکارای دزدت حذف میشی (دوستی و رفاقتا بین این آدما گرگ گونه هست)
نظرات آقای فراستی رو هم ملاک نذارین ایشون فقط با پخش دو قسمت ابتدایی این سریال اون رو کوبید !
ولی سعی کن شبا زود بخوابی
چون تو حتی نتونستی داستان رو درک کنی و...
به هر حال سریال هیولا هم از نظر بازی و هم از نظر محتوا و فیلمنامه بسیار عالیه و در دوره زمونه ی الان که اکثر فیلم ها و سریال های کمدی تنها با شوخی هایی ابتدایی که برای فروش بیشتر فیلم هستند وارد سینما ها می شوند و تنها هدفشون فروش های چند میلیاردیست و نه تولید یک اثر فرهنگی هنری هیولای مهران مدیری غنیمتی محسوب میشود
هیولا چیزی داره که امروز خیلی بین سریال ها نایابه و اونم جسارته !
این اثر آقای مدیری از لحاظ محتوا بسیار حرف داره و جزو برترین های آقای مدیری هم هست و بجز مدیری کسی جرئت (یا شایدم قدرت!!) ساخت سریالی با این داستان سنگین رو نداره
به تمام مسائل جامعه با نگاه طنز اشاره کرده به قول خود مهران مدیری "هیولا سریال بسیار بسیار مهمی است"
بازی فوق العاده بازیگران
موبایل و منظوم برای سن شما ضرر داره
بیاین تو مریض میشید و مغزتونو داغون میکنه
مثلا فک کنم همین سام کارگردان یا سامی سامی جون کوچولوی گوگوری 😂💘 دچار اختلال مانیک !!! شدن از بس که سرشون تو موبایله (تعدادی از علائم مانیک رو در پست های پایینی می توانید ببینید)
پس اینترنتو ول کنید
و تابستون برید کلاس تابستونی ثبت نام کنید
بزرگ تر که شدید بیاین اینجا
هر قسمتش هم یه پایانی داره که آدم تا ساعت ها بهش فک میکنه
باید اعلام کنم شما خیلی بیکارید(:
مخصوصا سکانس عکس لو رفته خانم زحمت کش و کامروا
بهترین سریال طنز نمایش خانگی
دلیل اینه اصلا مدیری نمیخواست سریالی بسازه که مثل قبل به ادا بازی های بازیگرا بخندیم و نیم ساعتی خوش باشیم و تموم بشه بره
بلکه میخواست چیزی بسازه که بعد سریال بشینی فکر کنی و تلنگری بخوره بهت
که البته از نظر من ایشون و تیم نویسنده اش خوب عمل کردن و حتی تونستن مدل طنز جدید و جذابی رو هم به این داستان اضافه کنن (با استفاده از تیم بازیگری جدید)
اگر بعضی دوستان حوصله فکر کردن ندارن
و فقط میخوان بخندن خب برن لیسانسه ها ببینن و از ضایع شدن شخصیت ها لذت ببرن (که انصافا هم خنده داره 😄)
ولی خب سلیقه ی مخاطب ها عوض شده دوست عزیز!
فرق طنز و لودگی رو نمی تونن تشخیص بدن.
قسمت اول : 9
قسمت دوم : 6
قسمت سوم : 7
قسمت چهارم : 7
قسمت پنجم : 5
قسمت ششم : 6
قسمت هفتم : 7
قسمت هشتم : 8
قسمت نهم : 5
قسمت 10 : 9
قسمت 11 : 6
قسمت 12 : 7
رفته رفته سریال بهتر شده
و البته تلخ تر (واقعیت غمناکی که ثروت و پول نادرست از یک انسان چه هیولایی داره درست میکنه و اونو نابود میکنه)
داستان این سریال فوق العاده سیاسی هست و نهیب ها و کنایه های جدید و خیلی ظریف و خاصی داره
ای کاش از tv پخش بشه یه روز
مثل دورهمی همه مسائل اجتماعی روز رو از تیغ انتقاد گذرونده (کنکور و محیط زیست و بانکداری و حراج های هنری و...)
اگه این سریال تخیلی باشه، پس نظرتون درباره ی تگزاس و بقیه ی کمدی های روی پرده چیه؟
فکر میکردم ترکیب قاسمخانی با مدیری یه چیز عجیب تر و خنده دار تر از شب های برره در بیاد که متاسفانه زیاد طنز نداره و بیشتر به مسایل دیگه پرداخته میشع
اوایل جذابیتش بیشتر بود و البته طنزای قشنگ تری داشت. کم کم که از سریال گذشت دیگه انگار بیننده میدونه قسمت بعد قراره چه اتفاقی بیوفته... انتقادها گاهی اصلا با واقعیت جور نمیاد... شاید از قصد خودشون دارن یککم واقعیت و میپیچونن که جذابیت موضوع بیشتر شه... مثلا من خودم دم خور همین موضوع کتابای کمک آموزشی هستم و دل پری دارم ولی کتابای اصلی خود وزارت آموزش و پرورش اینقدر کم مایه هستند که به هیچ وجه، تکرار میکنم به هیچ وجه برای موفقیت در کنکور کافی نیستند پس دانش آموزا چاره ندارن جز اینکه از این کتابا کمک بگیرن... الان اینجا مقصر اصلی به نظرم وزارت آموزش و پرورشه که چیزی بسیار بالاتر از اون چیزی که به بچه ها یاد میدن ازشون میخوان، نه خواف و چندتا موسسه ی دیگر... که البته باید بگم این موسسات اینقدر تو ایران ریشه دوونده که ریشه کَن کردنش کار حضرت فیله...
به نظر من موضوع هیولا خیلی خوبه ولی از طنز بودن خارج شده در طول کل سریال شاید من سه بار خندیده باشم انتقاد های سریال بعضی جاها به صورت خوبی بیان نشده بود و خیلی بی پرده خودشون میگفتن به نظر من این جور کارگردانی از مدیری بعید بود خیلی نسبت به بقیه کارهاش ضعیف بود برای مثال قهوه ی تلخ خیلی طنز تر بامزه تر و انتقاداتش تمیز تر بود به نظر من
این قسمت به خوبی خانواده های تازه به دوران رسیده و عقده بازی هاشونو نشون می داد
بالاخره تو این قسمت شاهد اولین برخورد های قضایی با این هیولا ها هستیم که که گرچه یکم دل آدم خنک میشه ولی خب انتقادی هست بر دیر عمل کردنشون (سکانس های برخورد قضایی بسیار خوب ساخته شده بود که هوشمندی نویسنده سریالو رسونه)
در کل این قسمت در کنار خنده دار بودن کلی حرف و پیامم داشت که باید ببینید
خنده دار ترین صحنه ها :
قسمت خفاشش 😄
و قسمت سولار 😁
قسمت دوم : 6
قسمت سوم : 7
قسمت چهارم : 7
قسمت پنجم : 5
قسمت ششم : 6
قسمت هفتم : 7
قسمت هشتم : 8 (این قسمت خیلی خنده دار بود)
قسمت نهم : 5
قسمت های 7 و 8 عالی بودند
در مورد مافیای سیستم آموزشی
تا به حال یک سریال انقدر صریح مسائل اجتماعی رو به نقد نگرفته بود
کاش این سریال از تلویزیون پخش می شد تا بازخورد بیشتری پیدا می کرد
(تازه گویا می خوان دورهمی رو هم ببرن اینترنتی پخش کنن 😒)
کاش پشت صحنه هارو هم میزاشتن آخر هر قسمت چون اگر قراره خنده ای باشه تو همون پشت صحنه هاست
واقعا هیولا یکی از بهترین سریال های ایرانه و خیلی هوشمندانه به مسائل مهم کشور پرداخته و در کنار اون طنز خوبی هم داره و با اینکه خیلی خنده دار نیست ولی در طول سریال همش خنده رو روی لب مخاطب نگه میداره
پیمان قاسم خانی واقعا نویسنده ماهریه و همکاریش با مهران مدیری یک شاهکار رو به ارمغان آورده
امیدوارم روز به روز مخاطبش بیشتر بشه
دلم می خواد اول از مهران مدیری شروع کنم که چند سال داخل دورهمی داشت از درد مردم میگفت ولی امان ازینکه ما باید از خودمون شروع کنیم....
اقای مدیری افتادن از چشم مردم چند میلیارد میارزید اینو هم حداقل داخل دورهمی میگفتید
هیولا،قهوه تلخ،ما همه با هم هستیم،ساعت پنج عصر همگی سریال ها و فیلم های خوب ولی بیش از حد بزرگ نمایی شده هستند(به جز قهوه تلخ که اعتقاد دارم بهترین سریال ساخته شده ی ایران)
اما اقای مدیری چی؟!بازی های کاملا تکراری انگار همه این نقش ها فقط یک نفر هستن حتی طرز صحبت کردن هم مثل نقش های قبلی(به خدا که یک سکانس از بازی های تکراری نوید محمدزاده به کل این بازی ها شرف داره)
در نهایت و جمع بندی این بخش فقط میتونم بگم بازی تکراری و ضعیف و از چشم افتادن به قیمت میلیارد
و اما فیلمنامه!
چقدر این سریال رو بزرگ کردید!ادمین عزیزه منظوم چقدر این سریال رو بزرگ کردی؟(هیولا یک کمدی بسیار بسیار جذاب و دیدنی است!)
فیلمنامه با سکانس های کاملا تکراری و شوخی های کاملا تکراری تنها چیزی هم که برای دفاع دارند اینه که از شوخی جنسی استفاده نشده و اینکه اقای مدیری داخل سریال همش به اختلاس و ...... تیکه میندازن که ای کاش یک تیکه هم به خودشون بندازن بیشتر خوشحال میشیم
یک سریال ساختن که بگن (شرافت) اخریت سنگر بشریته درحالی که همینکارو هم نتونستن به طور صحیح انجام بدن!
بار ها دیدیم که شرافت زیرپا گذاشته شد و تنها با کمک به سالمندان و .... فرهاد اصلانی از ناراحتی به خاطر زیرپا گذاشتن شرافت خارج شد
درنهایت هم میبینید که یک (سریال) ساخته شده برای شرافت اما پایان بندی خوبی هم نداره که در دو حالت
یا با یک گریه و سخن های احساسی بی شرفی فراموش میشه
یا با انجام یک کار شرافتمندانه بقیه بی شرفی ها فراموش میشه(:
نه حبسی به خاطر از بین بردن اخرین سنگر بشریت درکاره نه اعدامی نه حکمی
هیولا سریال خوبی هست ولی لطفا توی ذهنمون هم ازش (هیولا) نسازیم چون به نظرم اگر همین روند ادامه پیدا کنه رکورد بریکینگ بد شکسته میشه و اسم سریال هیولا توی گینس ثبت میشه
امتیاز از نظر فنی به این سریال 6 از 10
کسر یک نمره به خاطر بازی تکراری مدیری
و کسر یک نمره به خاطر نداشتن علاقه به سریال
در نهایت 4 از 10
از نکات دیگر منفی فیلم میشه به بازی ضعیف فرهاد اصلانی و فرزند پسرشون اشاره کرد(از فرهاد اصلانی با بازی در نقش شکور(مغزها) انتظار این بازی ضعیف رو نداشتم)
از نکات مثبت هم به بازی خانم شبنم مقدمی به دلیل ارائه یک بازی طنز بدون نقضِ(طنز آفرینی توسط خود شخص)وگرنه دیالوگ به منم بدن مردم رو میخندونم
و همچنین بازی متوسط خانم شیلا خداداد اشاره کرد
شخصیت پردازی های ضعیف
فیلمنامه ی شلخته و تیکه تیکه ای داره که باعث میشه خیلی خیلی زیاد ضعیف بودنش تو چشم بزنه
کلا نکات مثبتش خیلی کمه و ارزش دیدن نداره
یک نکته که یادم رفت بگم حذف عجیب شخصیت هاست!
درحالی که داستان داره حول محمدبحرانی میچرخه یکدفعه پنج قسمت ناپدید میشه!!!
بستگی به نگاهت داره
فقط داری فیلم رو میبینی برای اینکه بخندی اگر اولویت این باشه اره ارزش دیدن داره
ولی بخوای فنی نگاه کنی فیلم ضعیف تر از اون حرف هاست
بازی مدیری هم همینطور همون بازی تکراری همیشگی
وقتی شما به این سریال ده دادی یعنی این این سریال بهترین فیلمنامه بهترین موسیقی بهترین بازیگری ،فیلمبرداری،تدوین و ..... رو در داره و بهترین سریال دنیاست
لطفا نگاهتون رو به فیلم دیدن عوض کنید وقتی دارید یک فیلم طنز میبینید سعی کنید تنها اولویت براتون خندیدن نباشه
من در این سریال مدیری پخته تری را می بینم ، چه در استفاده از تیپ برای نمایش وضعیت جامعه کنونی به انتقادی ترین شکل ممکنه ، چه در بازی گرفتن از بازیگران ؛ کارکتر فرهاد اصلانی مثل تمامی کارکتر های سریال تیپ محسوب می شود و بازی وی نیز فانتزی پیش می رود ؛ در غیر این صورت که فرهاد اصلانی خوب بازیگری بسیار آگاه و تواناست ...
فیلمنامه داستان نیز باید رفته رفته شکل بگیرد و تدریجی این تحول در کارکتر اصلی شکل می گیرد ، یا گویی میتوان گفت تمام افراد جامعه نیز به دلیل شرایط اقتصادی مجبور به انجام اقداماتی هستند که خود از نتیجه آن بی خبرند و با چند جمله شعاری و پوچ ، دست به کارهای ضد انسانی می زنند ...
تازه شاهد هستیم که در قسمت 9 کارکتر اصلی به سمت و سوی دیگری کشیده می شود و به تدریج تبدیل به یک هیولا می شود
معتقدم نقص اصلی این سریال ، معلق ماندن فضای آن بین رئال و سورئال است ؛ بین فضای واقعی حال حاضر جامعه و اغراق های کنایه آمیز به مسئولان نسبتا محترم حال حاضر کشور ... این امر موجب ضعف سریال در ایجاد همزادپنداری مخاطب گشته و باعث شده بیننده ای که باخبر از وضعیت کنونی جامعه نیست ؛ نمیتواند شوخی های اغراق آمیز و فضای رئال جامعه را از هم تشخیص دهد
(به نظرم شما سعی نکن که بازی اصلانی را با نقش شکور در "مغزها..." مقایسه کنی ، همین نکته حائز اهمیت است که بازیگر در کارنامه خود تنوع در بازی نقش ها را ارجحیت داده ؛ برعکس اوایل و اواسط دوران بازیگری نویدمحمدزاده ... هربازیگر،هرنقش و هرروایتی درنوبع خود اهمیت پیدا می کند از این رو مقایسه کردن فرهاد اصلانی فلان فیلم با این کار درست نیست)