به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی ما همه با هم هستیم بهکارگردانی کمال تبریزی در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه کمدی تولید شده است. ما همه با هم هستیم توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم ما همه با هم هستیم را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. سیدرضا میر کریمی تهیهکننده ما همه با هم هستیم این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. ما همه با هم هستیم در تاریخ 1398/03/15 پخش خود را توسط پخشکننده بهمن سبز در سینما آغاز کرد. در آن روزها ما همه با هم هستیم توانست آمار فروش 10،658،557،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم ما همه با هم هستیم چه کسانی هستند؟ در ما همه با هم هستیم بازیگرانی چون مهران مدیری، محمدرضا گلزار، ویشکا آسایش، پژمان جمشیدی، جواد عزتی، بهنوش بختیاری و لیلا حاتمی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم ما همه با هم هستیم حدود 26 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان ما همه با هم هستیم را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم ما همه با هم هستیم باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا کمال تبریزی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری ما همه با هم هستیم توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم ما همه با هم هستیم میتوان به هانیه توسلی، هوتن شکیبا، حسن معجونی، سیروس گرجستانی، مانی حقیقی، سروش صحت، فرزین محدث و نادر فلاح اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران ما همه با هم هستیم براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 49 سال است که نشان میدهد بازیگران ما همه با هم هستیم عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم ما همه با هم هستیم چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه ما همه با هم هستیم توسط محمد داوودی، حسین امیری دوماری و پدرام پورامیری و بهسرپرستی کمال تبریزی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان ما همه با هم هستیم منتشر شده است، میخوانیم: «داستان فیلم در بستری کمدی روایت میشود و ماجرای سقوط یک هواپیما همراه با مسافرانی است که رازهای مختلفی دارند؛ رازهایی که قرار نیست تا ابد پنهان بمانند.»
فیلم ما همه با هم هستیم از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم ما همه با هم هستیم عبارت است از: فیلم همیشه پای یک زن در میان است، فیلم رحمان 1400، فیلم تلویزیونی آینه بغل، فیلم مارموز و فیلم 50 کیلو آلبالو.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم ما همه با هم هستیم نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم ما همه با هم هستیم به طور متوسط فعالیت 30ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم ما همه با هم هستیم یکی از 4 اثر شاخص مهران مدیری، بهادر مالکی و سام نوری در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین کمال تبریزی کارگردان ما همه با هم هستیم اولین همکاری خود با بازیگرانی چون محمدرضا گلزار، پژمان جمشیدی، بهنوش بختیاری، سروش صحت، مهدی حسینینیا، مهران غفوریان، سام نوری، اشپیتیم آرفی، فرزاد حاجیخانی و امیرکیوان معصومی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران ما همه با هم هستیم نیز 204 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 26 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 204 همکاری برای اولینمرتبه در ما همه با هم هستیم رخ داده است. مانند: مهران مدیری و ویشکا آسایش، محمدرضا گلزار و لیلا حاتمی، پژمان جمشیدی و هوتن شکیبا، جواد عزتی و حسن معجونی، بهنوش بختیاری و هانیه توسلی.
عوامل تولید و بازیگران ما همه با هم هستیم در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 21 نفر از این هنرمندان به بیش از 27،416،253 نفر میرسد. بنابراین ما همه با هم هستیم ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم ما همه با هم هستیم به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 61% مخاطبان معقدند فیلم ما همه با هم هستیم ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا خوشساخت هست زیرا 59% مخاطبان عقیده دارند فیلم ما همه با هم هستیم از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 71% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم ما همه با هم هستیم نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا خلاقانه هست زیرا 62% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم ما همه با هم هستیم غیرتکراری و جدید است.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 55% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم ما همه با هم هستیم مفید و ارزشمند هست.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 44% نظردهندگان بعد پایان فیلم ما همه با هم هستیم به آن فکر میکردند.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 57% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم ما همه با هم هستیم با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم ما همه با هم هستیم نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 28% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم ما همه با هم هستیم مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم ما همه با هم هستیم خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن فرشاد محمدی بوده است. اگر صدای ما همه با هم هستیم بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم ما همه با هم هستیم یعنی بهمن اردلان آشنا میکنیم. کیوان مقدم طراحی صحنه فیلم ما همه با هم هستیم را انجام نموده و سارا خالدیزاده طراحی لباس فیلم ما همه با هم هستیم را انجام داده است. مجید اسکندری چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم ما همه با هم هستیم را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم ما همه با هم هستیم اثر محمدرضا علیقلی است. در مجموع بیش از 40 نفر در تولید فیلم ما همه با هم هستیم نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 9 لیست از فیلم ما همه با هم هستیم یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم ما همه با هم هستیم 210 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از ما همه با هم هستیم پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم ما همه با هم هستیم، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: خوب، بازیگر، گلزار، مدیری، بازیگران، کمدی و داستان.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم ما همه با هم هستیم در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم ما همه با هم هستیم 15 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم ما همه با هم هستیم 4 عدد، در بخش حواشی فیلم ما همه با هم هستیم 4 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم ما همه با هم هستیم، سوتی فیلم ما همه با هم هستیم و نقد فیلم ما همه با هم هستیم هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
به قول بعضیا :فیلمش در نیومده بود
:D
بعضیا هم میگن اگه نویسنده یکی دیگه بود بهتر بود
تو سینما جالب بود ❤❤❤عالی نبود مثل تگزاس ۲ و نهنگ عنبر یک ولی بد هم نبود 😁😁
ممنون برای مثال نقض خوبتون
فیلم بدی نیست ولی برای کسانی که پول دادند رفتن سینما دیدن فیلم رو متاسفم
این فیلم رو نهایت باید تو خونه دانلود کنی ببینی ولاغیر
من بین تخیلی بودن و کمدی بودن این فیلم هم شک دارم حتی
درهرصورت برای گذران وقت بدنبود اگر نخوایم از فیلم ایرادات زیادی بگیریم قابل دیدن بود
فیلمو الکی شلوغ کردن بازیگرا خودشون نفهمیدن چیکار میکردن سینما ایران تو ژانر کمدی روز به روز ضعیف تر میشه
این همه شخصیت سازی جالب و بازیگران مطرح با استعداد اما دریغ از یک داستان و فیلمنامه قوی (به حدی دستشون تو داستان خالی بود که گلزار رو به بدترین شیوه چسبوندن به فیلم طوری که خودش ته فیلم میگه من چه ربطی داشتم به فیلم !!!!)
اگر یک تیم نویسندگی خوب استفاده میکردن و داستان پر جزئیات و جذاب تری براش آماده میکردن خیلی خوب می شد
اول های فیلم خیلی بهتر بود
حیف وقت و پول که کسی بخواد تلف کنه بره برای دیدنش
سوژه بسیار ضعیف این همه ستاررو جمع کرده برای تحریک مردم خلاصه از این فیلم افتضاح تر فقط 50 کیلو آلبالو رو یادم میاد
بازی همه ی بازیگرا خوب بود ...... از مدیری و گلزار گرفته تا جواد عزتی و پژمان جمشیدی و ویشکا آسایش
اول از همه از عنوان شروع کنم که خیلی بزدلانه انتخاب شده بود و اصلا ربطی به داستان فیلم نداشت و در مقایسه با رقبا در حال اکران مثلا سرخ پوست (که عنوان بسیار عالی داشت) واقعا ضعیف بود.
اما بپردازیم به شخصیت پردازی:که واقعا نمیشه بهش ایرادی گرفت چون بهرحال تعداد نفرات بسیار بالا بود و نمیشد شخصیت پردازی درستی کرد و در ضمن اصلا نیازی هم نداشت.
ژانر فیلم اصلا درست انتخاب نشده بود و میتونم بگم افتضاح انتخاب شده بود چون اصلا ربطی به کمدی نداشت.
اما بخش اصلی یعنی داستان فیلم سعی داشت پیامی رو به مخاطب منتقل کنه که تقریبا میشه گفت موفق بود(پیام این بود:دست از خودکشی بردارید)
اما به نظر من یکم داستان مبهم بود یعنی مثلا جواد عزتی که اولش با سقوط مخالف بود یهو موافق شد یا مثلا غفوریان میگفت من نظر مردم برام مهمه و داشت در کابین رو میشکست ولیکن آخرش به پژمان جمشیدی گفت لعنت به اونی که رای گیری رو به شما یاد داد یعنی میخوام بگم داستان نتونسته تغییر عقیده ها رو به خوبی برای مخاطب جا بندازه و جا داره اینم بگم که اصلا جالب نبود مهران مدیری کل فیلم داشت یه چیزی میخورد فکر کنم میخواستن مثل در حاشیه یه ویژگی خاصی بهش بدن
در کل باید بگم که ما همه با هم هستیم فیلم بدی نیست منتهی برای سه شنبه ها!!!
فراموش نکنیم که فیلمساز حق انتخاب دارد ، مهران مدیری در طول فیلم مشغول خوردن است ! منظور چیست ؟ نماد چیست ؟ این است یک فیلم نمادگرایانه عجیب که قرار بوده ذهن مخاطب را درگیر سازد ، اما امان از کارگردانی کم جان و ریتم کند فیلم در ارائه تصویری درست از فیلمنامه
ولی چیزی که از خلاصه داستان میشه بررسی کرد
اینه که
داستانش کپی از سریال مسیر انحرافی
که این خوب نیست
نمایش یک جامعه افسرده و روان پریش برای خودکشی در میراث مهم ممکلتشان ؛ آن هم نه به میل شخصی ، به میل بالانشینان ...
و من نتوانستم فیلم را ببینم
🚶🚶🚶🚶🚶🚶
اپلیکیشن دیگه ای سراغ ندارید کوچ کنیم به اونجا؟
بچه کیه ایشون؟!
والدین گرامی لطفا کنترل بیشتری بر فرزندان خود داشته باشید
دخترم
آخه یک سایت عمومی جای این حرفاست
به نظرمن،این بهترین تعبیر ممکن درباره فیلم همه باهم هستیم،ساخته کمال تبریزی است!در نگاه اول وقبل از تماشای فیلم،به عنوان یک تماشاگر مشتاق، با بشقابی از وسوسه انگیزترین خوراکهای لاکچری سینمای روز مواجه اید!از لیلا حاتمی و مهران مدیری بگیرید تا محمدرضاگلزار وهانیه توسلی و مانی حقیقی!اما وقتی لقمه اول را نوش جان میکنید با دستپختی افتضاح وغذایی بدطعم و غیرقابل تحمل روبرو میشوید!آخرین ساخته کمال تبریزی،اساسا چیزی بنام قصه و فیلمنامه ندارد!یک فیلم شلخته و ول انگار با کمترین تکنیک ها ومهارت های فیلمسازی،کاراکترهای متعدد وغالبا اضافی،دیالوگهای بی ربط،شوخی های جلف و دم دستی،که بیشتر به یک دورهمی باری به هرجهت می ماند!شخصیتها آنقدر در پرداخت الکن و ابتر مانده اند که شبیه آونگ،در اکثر لحظات فیلم گیج میزنند!مهران مدیری،بدترین نقش عمر هنری اش را ایفا میکند،گلزار بدتر از همیشه و پژمان جمشیدی هم در ورطه تکرار گرفتار است.ازبقیه بازیگران فیلم هم انتظار چندانی نمیرود اما اینکه چرا لیلا حاتمی،بازی درچنین فیلمی را پذیرفته،جای تعجب وسوال دارد!به نظرمن،همان نام اولیه فیلم یعنی«ول شدگان!»بیشتر برازنده فیلم بوده!
فیلم پست مدرن است ، پردازش کارکتری وجود ندارد و همه تیپ هستند ، گره ای در فیلمنامه وجود ندارد و اساسا همه چیز در اختیار کارگردان و تنها برای رسیدن به هدف پیام و محتوای مد نظر است . دیالوگ ها و برخی از شوخی ها اضافی هستند اما این را میتوان قاطعانه گفت که تبریزی به هدف خود رسیده است ...
او به دنبال ساخت فیلمی جسورانه بود که در آن هیچ چیز به وضوح مشخص نیست ! آیا افراد درون هواپیما زنده اند یا در عالم برزخ قرار دارند ؟ آیا مهران مدیری یک فرشته است یا مامور امنیتی ؟ و علائم نامشخص دیگری مثل کارکتر لیلاحاتمی و پژمان جمشیدی ، رصدخانه در برهوت و روی قله کوهستان(البته در تیتراژ اولیه فیلم اشاره می گردد که رصدخانه و مکان بازجویی زیرآب قرار دارد و احتمالا تمامی مردم در هواپیما خواهند مرد!!!) یا...
قطعا کمال تبریزی و دوستان فیلمنامه نویس (که امسال فیلم "جاندار" را نیز ساخته اند) و در کنار آنان میرکریمی و قرایی (از فیلمنامه نویسان فیلم "قصرشیرین") همگی قطعا شناخت لازم برای ساخت یک فیلم سینمایی و نوشتن یک فیلمنامه (حتی فیلمی عامه پسند و به اصطلاح بفروش) را دارند ...
در "مــاهمه با هم هستــیم" قرار بوده که همه چیز ما را به شک وا دارد و ذهن مخاطب را درگیر کند و در این صورت هر تماشاگری با نوع نگاه و دید خود فیلم را درک میکند ، فیلمی که در نهایت پیام خود را با شعار ما همه به هم هستیم ارائه می دهد
اولین باره یک همچنین گفتگوی سینمایی با این سطح رو در منظوم میبینم
لذت بردیم
با تشکر از دو بزرگوار
من خودم ندیدم فیلمو
نمیدونم با کدوم نظر موافق باشم
بازیگران خوب بازی کردند و صحنه هاش طبیعی بود ولی تنها مشکلش این بود که از بازیگران مطرح زیاد استفاده شده بود نقش هر کدوم کم بود شاید یکی میخواست به خاطر بازیگر مورد علاقش بره ببینه ولی نقشش کوتاه باشه
هر صحنه و حرف و اتفاقیش معنی خاصی داشت
کمدی بود ولی نه اینکه کل فیلمو بخندی
در کل خیلی فیلم خوبی بود و ارزش دیدن رو داره پیشنهاد میکنم ببینید و به فروشش کمک کنید تا این همه پول هدر نره و با نقدهای منفی اعتبارش از بین نره
همونم که میشناسی هم کلاسی بودیم
جمع کردن این همه ستاره کنار هم واقعا اصلا جذاب نیست
امیدوارم مث داستان پولشویی شهرزاد نشه....
ولی در کل از رسته کارهای انتلکتوئل نمای خالی بود...
همچنین آقای کمال تبریزی می توان گفت در تمام کارهایشان از تیپ استفاده می کنند
توی این فیلم فقط دو نفر بهتر از بقیه بازی کرده بودن پژمان جمشیدی و جواد عزتی.
مهران مدیری فقط توی فیلم داشت یه چیزی میخورد.
محمد رضا گلزار هم فقط ۳ تا سکانس در نقش خودش اومد توی فیلم و رفت.
به جز چند تا سکانس بقیه فیلم بیخود بود.
چند تا از بازیگرا انقدر نقششون کوتاه بود که اصلا دیده نشدن مثل رضا ناجی.
بیخود ترین نقش فیلم هم هانیه توسلی بازی میکرد.
حیف وقت.
حیف پولی که برای فیلم هزینه شده بود.
حیف بازیگراش.
و...
یا شاید حوصله تان اواسط فیلم سر رفته و چندان نخندیدید !؟
لطفا در ارائه بررسی ، اثر را از تمام جوانب و دیدگاه ها بررسی کنید ...
کمال تبریزی در اثر جدیدش مسئله ی مرگ و خودکشی با زیرکی به استهزا و هجو کشاند.ساختار فیلم از نوع پست مدرن است.
روابط در فیلم تصادفی است. و.در فیلم کارکترها هیچ گونه نگرانی بابت مرگ ندارند و خونسردانه به استقبال آن می روند. به نوعی واقعیت در فیلم ناپایدار است. در فیلم پست مدرن علت و معلولی نداریم.و عملا شخصیت پردازی درست نداریم.کارکترها فاقد دیدگاه هستند. و هیچ گونه تعلیقی در آن شاهد نیستیم.لیلا حاتمی می خواهد ادم هایی که افسرده اند و انگیزه زندگی ندارند تشویق به خودکشی می کند.
کارکترها در فیلم همه قصد پایان زندگی دارند اما با وارد شدن پژمان جمشیدی همه از تضمیم خود منصرف میشوند. هیچ گرهی در فیلم نداریم.و کشمکش های ساده شاهد هستیم (امیررضا صفائی تبار)
همانگونه که اشاره شد با فیلمی پست مدرن طرف هستیم که مفاهیم و نمادهای بیش از اندازه ای را در خود جای داده است (برای مثال آن رصدخانه متروکه و پلان های خودکشی لیلا حاتمی ) ... تمامی مفاهیم و نمادهای موجود در فیلم بسته به دید و نگاه مخاطب است ...
لیلا حاتمی که به عنوان سیاستمندان کشور دست به کشتن جمعی از جامعه مسئله دار (دیوانه،مغرور،معتاد،سارق،پول دوست،آدم کش) ، که به دلیل وجود مشکلات بیشمار همگی ناامید ، افسرده و میل بی اندازه ای به مرگ دارند (از کارگردان مغرور تا پیرمرد دیوانه ) و حال مهران مدیری که در نقش فرشته مرگ (و یا به تعبیری دگر یک صاحب قدرت دیگر که همواره مشغول خوردن غذاست و هیچگاه سیر نمی شود...) تلاش دارد به حقیقت اتفاقات پیش آمده برسد ...
میتوان نقص اصلی فیلم را در ضعف کارگردان در حفظ ریتم و حفظ مود و اتمسفر داستان دانست ! در اوایل نیمه دوم فیلم به شدت افت میکند و خرده داستانها و ریزداستانها توانایی جذب مخاطب را ندارند ؛ اما با یک پایان عجیب این ضعف تاحدودی برطرف میگـــردد ...
از نکات دیگر که میتوان بدان اشاره کرد ، بی طرف بودن فیلم است ، فیلم همزمان با شوخی هایش با تمام اقشار و عقاید؛قصد دارد خود را بی طرف جلوه دهد ... این موضوع را میتوان دلیلی بر نقدهای عجیب برخی از افراد درمورد اتفاقات فرامتنی این فیلم دانست !
اما از نقاط قوت کار می توان به قاب بندی های استاندارد اما بی تنوع فیلم به خصوص در سکانس های مربوط به بازپرسی مهران مدیری ، موسیقی کاملا یکدست و هم خوان با مظنون و ریتم ، جلوه های بصری و اسپشیال افکتز فراتر از حد سینمای ایران ، بازی های تمام بازیگران برای ایفای نقش تیپ های متفاوت از اقشار جامعه (حتی به طرز شگفت انگیزی محمدرضا گلزار ) که نشان میدهد کارگردان در مسائل فنی خوب عمل کرده است !
این فیلم پیشرفت بزرگی برای کمال تبریزی که عادت به ساخت کمدی های سیاه و سیاسی دارد ، محسوب میشود . کمال تبریزی که در این فیلم به پخته ترین درجه کارگردانی در کارنامه اش رسیده و مدیریت این تعداد کم نظیری بازیگر و حجم زیادی از مفاهیم سیاسی را به خوبی انجام داده است . فیلمنامه نیز با وجود ضعف های نه چندان زیاد ، همچنان یک فیلمنامه عجیب و جذاب است . درکل تماشای فیلم به افرادی که تمایل به تفکر دارند توصیه میگردد ...(فراموش نکنیم که هر فیلم پربازیگری در ژانر کمدی موقعیت ؛ که به اعتقاد خود کارگردان و بسیاری از افراد فیلم در این ژانر ساخته نشده ؛ قرار نیست صرفا مخاطبان را به خنده وا دارد ، به عبارتی دیگر هر کمدی امثال هزارپا نیست)
این کامنت مثبت جالبه
نمیخواستم فیلمو ببینم اما حالا که راد عزیز راضی بوده پس لابد فیلم حرفی برای گفتن داره و ارزش دیدن داره
بریم ببینیم چی میشه
(فقط اگه خوب نباشه من میدونم و شما 😜)
این که دیگه خودتونم نمیدونید چرا میبینیدیش هرکسی هم میبینه میاد نقد منفی میکنه
واقعا چرا؟!