به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال شبکه نمایش خانگی هشتگ خاله سوسکه بهکارگردانی محمد مسلمی در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه خانوادگی و کودک و نوجوان تولید شده است. هشتگ خاله سوسکه که اولین سریال محمد مسلمی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم هشتگ خاله سوسکه را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. حسن مصطفوی تهیهکننده هشتگ خاله سوسکه این سریال را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران سریال هشتگ خاله سوسکه چه کسانی هستند؟ در هشتگ خاله سوسکه بازیگرانی چون بهاره کیانافشار در نقش خاله سوسکه، امیرحسین رستمی، ارژنگ امیرفضلی، الناز حبیبی، امیر کربلایی زاده، شهین تسلیمی و لاله صبوری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال هشتگ خاله سوسکه حدود 35 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان هشتگ خاله سوسکه را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال هشتگ خاله سوسکه باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا محمد مسلمی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری هشتگ خاله سوسکه توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال هشتگ خاله سوسکه میتوان به صفر کشکولی، بهزاد رحیمخانی، نیلوفر رجاییفر، محمد مسلمی، لیلا بلوکات، سعید امیرسلیمانی، الهام حمیدی و ترنم کرمانیان اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال هشتگ خاله سوسکه چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه هشتگ خاله سوسکه توسط کریم خودسیانی و حمزه صالحی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان هشتگ خاله سوسکه منتشر شده است، میخوانیم: «شهر افسانه ها توسط دیو بزرگ دچار طلسم تکرار می شود، این در حالی است که شب هزار و یکم شهرزاد قصه گو به صبح رسیده و قرار است به دستور حاکم بزرگ جشن عروسی خاله سوسکه و آقا موشه برگزار شود اما…»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال هشتگ خاله سوسکه نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال هشتگ خاله سوسکه به طور متوسط فعالیت 15ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال هشتگ خاله سوسکه یکی از 4 اثر شاخص محمد مسلمی، ترنم کرمانیان، نیوشا مدبر و نوید گودرزی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
سریال هشتگ خاله سوسکه براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص کریم خودسیانی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
10 تن از بازیگران هشتگ خاله سوسکه، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در هشتگ خاله سوسکه 10 سریال اولی بودهاند: سیروس حسینیفر، شایان میرمحمدی، مریم آشوری، علیرضا اسماعیلی، افشین نراقی، حمید میربد، عارفه شکری، هادی ولیلو، محمدحسام حدادیان و محمود گلمحمدی.
همچنین محمد مسلمی کارگردان هشتگ خاله سوسکه اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بهاره کیانافشار، امیرحسین رستمی، ارژنگ امیرفضلی، الناز حبیبی، امیر کربلایی زاده، شهین تسلیمی، لاله صبوری، صفر کشکولی، بهزاد رحیمخانی، نیلوفر رجاییفر، لیلا بلوکات، سعید امیرسلیمانی، الهام حمیدی، ترنم کرمانیان، مجید شهریاری، علی دانش، پریسا رضایی، نیوشا مدبر، محمد علایی، محمد اسماعیلی، فرشته ترابی، نوید گودرزی، بهروز پیروزیان و بهزاد جاودانفرد را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران هشتگ خاله سوسکه نیز 561 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 35 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 561 همکاری برای اولینمرتبه در هشتگ خاله سوسکه رخ داده است. مانند: بهاره کیانافشار و امیرحسین رستمی، ارژنگ امیرفضلی و امیر کربلایی زاده، الناز حبیبی و لاله صبوری، شهین تسلیمی و بهزاد رحیمخانی، صفر کشکولی و نیلوفر رجاییفر.
عوامل تولید و بازیگران هشتگ خاله سوسکه در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 16 نفر از این هنرمندان به بیش از 10،459،296 نفر میرسد. بنابراین هشتگ خاله سوسکه ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
اگر از تصویربرداری سریال هشتگ خاله سوسکه خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن ابوافضل نباتی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال هشتگ خاله سوسکه چیست؟ تدوین هشتگ خاله سوسکه را حمیدرضا قربانی و آیدین پرهیزی انجام داده است. اگر صدای هشتگ خاله سوسکه بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال هشتگ خاله سوسکه یعنی امیر عاشقحسینی و صداگذار آن یعنی فرامرز ابوالصدق آشنا میکنیم. نوید فرحمرزی طراحی صحنه سریال هشتگ خاله سوسکه را انجام نموده و نوید فرحمرزی طراحی لباس سریال هشتگ خاله سوسکه را انجام داده است. نوید فرحمرزی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال هشتگ خاله سوسکه را برعهده داشت. موسیقی متن سریال هشتگ خاله سوسکه اثر محسن ابراهیمزاده است. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال هشتگ خاله سوسکه توسط علی فرشچی و محمدحسن نجفی بهثمر نشسته است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به وحید عبدالحسینی طراح پوستر سریال هشتگ خاله سوسکه، مهدی مسلمی دستیار اول کارگردان سریال هشتگ خاله سوسکه، حمید بخشینژاد مسئول هنروران سریال هشتگ خاله سوسکه، مریم ویسمرادی منشی صحنه سریال هشتگ خاله سوسکه و اشاره کرد. در مجموع بیش از 100 نفر در تولید سریال هشتگ خاله سوسکه نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از سریال هشتگ خاله سوسکه یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال هشتگ خاله سوسکه 22 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از هشتگ خاله سوسکه پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال هشتگ خاله سوسکه، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: دهه، بچه، نودی، بازی، کودکان، دیدم و اومده.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال هشتگ خاله سوسکه در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال هشتگ خاله سوسکه 16 عدد، در بخش ویدئو و تیزر سریال هشتگ خاله سوسکه 14 عدد، در بخش دیالوگ برتر سریال هشتگ خاله سوسکه 2 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی سریال هشتگ خاله سوسکه، سوتی سریال هشتگ خاله سوسکه و نقد سریال هشتگ خاله سوسکه هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
برای بچه ها هم مناسب هست
حتما ببینید ....
یکی از خوبیاش اینه که رنگ و لعاب خوبی داره و هر لحظه آهنگ و رقص داره برای همین برای کودکان خیلی خوبه و شاده
در کل میشه گفت بهترین سریال کودک و نوجوان ایرانی که تاحالا اومده.....
و اینکه از اونجایی که با دهه نودی های اتیش پاره سر و کار داریم و اون زبون درازشون 😂 واقعا بامزه بود
اون قستمی که نشون میداد اقای کربلایی زاده لایو اینستاگرام گذاشتن قشنگ معلوم بود فیلمی ساختن که با فضای دهه نودی ها جور باشه ( شما برو جلو یه دهه نودی بگو اینستاگرام ، تمام اپشن هارو رو میکنه ، ب قول مدیری دیدم که میگم )
از ارایش هم که بگیم درسته زیاده ، ولی دنیای بچه ها رنگارنگه
هر چی رنگ های بیشتر از نظر اون ها جذاب تر
از نظرم این فیلم برای بچه های این دهه مناسب بود و خود کارگردان میدونست مخاطبش که بچه ها باشن جدیدا چیکار میکنن و چه چیزی میپسندن ، حتی قسمت های اواز و اینا که بچه ها رو شاد میکنه
دوستان منتقد یادمون باشه دوران کودکی هر کدوم از ما با دهه های دیگه فرق داره پس چرا فیلمی که برای این دهه هست و با تصوراتی که در دهه خودمون بود نسنجیم و گاهی جای کودکان قرار بدیم خودمونو !
من نه میگم این ها ضعف دهه های قبل رو نشون میده نه ضعف دهه نودی ها
صد درصد دهه های گذشته کمبود خیلی چیز ها داشتن و الان نودی ها خیلی چیز های اضاف تر دارن !!
درکل من لذت بردم 😉👌