به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی قصر شیرین بهکارگردانی سیدرضا میر کریمی در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه درام تولید شده است. قصر شیرین توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم قصر شیرین را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. سیدرضا میر کریمی تهیهکننده قصر شیرین این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. قصر شیرین در تاریخ 1398/05/02 پخش خود را توسط پخشکننده موسسه بهمن سبز در سینما آغاز کرد. در آن روزها قصر شیرین توانست آمار فروش 3،410،430،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم قصر شیرین چه کسانی هستند؟ در قصر شیرین بازیگرانی چون اکبر آئین، بابک لطفی خواجه پاشا، زهیر یاری، رضا شریعتی راد در نقش بازیگر، حامد بهداد، ژیلا شاهی و محمد عسگری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم قصر شیرین حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان قصر شیرین را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم قصر شیرین باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا سیدرضا میر کریمی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری قصر شیرین توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم قصر شیرین میتوان به محمد اشکان فر، یونا تدین، نیوشا علیپور و آزاده نوبهار اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم قصر شیرین چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه قصر شیرین توسط محسن قرایی و محمد داوودی براساس طرحی از سیدرضا میر کریمی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان قصر شیرین منتشر شده است، میخوانیم: «جلال مرادی ۴۲ ساله در طی تصادفی خانوادهای را به قتل میرساند، اما تصادف در دادگاه غیرعمد شناخته می شود. او پس از گذراندن دوران زندان، همسر و فرزندانش را ترک کرده و به شهری دیگر می رود، پس از دو سال به شهرش باز میگردد زیرا که زنش دچار مرگ مغزی شده است...»
فیلم قصر شیرین در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم قصر شیرین نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم قصر شیرین به طور متوسط فعالیت 9ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم قصر شیرین بهترین اثر ژیلا شاهی و یکی از 4 اثر شاخص محمد عسگری و محمد اشکان فر در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم قصر شیرین یکی از 4 اثر شاخص سیدرضا میر کریمی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
2 تن از بازیگران قصر شیرین، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در قصر شیرین 2 فیلم اولی بودهاند: اکبر آئین و بابک لطفی خواجه پاشا.
همچنین سیدرضا میر کریمی کارگردان قصر شیرین اولین همکاری خود با بازیگرانی چون زهیر یاری، رضا شریعتی راد، ژیلا شاهی، محمد عسگری، محمد اشکان فر، یونا تدین، نیوشا علیپور و آزاده نوبهار را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران قصر شیرین نیز 54 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 54 همکاری برای اولینمرتبه در قصر شیرین رخ داده است. مانند: اکبر آئین و بابک لطفی خواجه پاشا، زهیر یاری و رضا شریعتی راد، حامد بهداد و ژیلا شاهی، محمد عسگری و محمد اشکان فر، یونا تدین و آزاده نوبهار.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم قصر شیرین به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم قصر شیرین قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 90% مخاطبان معقدند فیلم قصر شیرین ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم قصر شیرین قطعا خوشساخت هست زیرا 84% مخاطبان عقیده دارند فیلم قصر شیرین از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم قصر شیرین قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 89% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم قصر شیرین نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم قصر شیرین تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 76% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم قصر شیرین غیرتکراری و جدید است.
فیلم قصر شیرین تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 77% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم قصر شیرین مفید و ارزشمند هست.
فیلم قصر شیرین نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 72% نظردهندگان بعد پایان فیلم قصر شیرین به آن فکر میکردند.
فیلم قصر شیرین نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 66% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم قصر شیرین با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم قصر شیرین نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 40% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم قصر شیرین مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم قصر شیرین خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مرتضی هدایی بوده است. اگر صدای قصر شیرین بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم قصر شیرین یعنی سعید بجنوردی آشنا میکنیم. آتوسا قلمفرسایی طراحی صحنه فیلم قصر شیرین را انجام نموده و آتوسا قلمفرسایی طراحی لباس فیلم قصر شیرین را انجام داده است. محمود دهقانی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم قصر شیرین را برعهده داشت.
از دیگر عوامل اثر میتوان به علی باقریان طراح پوستر فیلم قصر شیرین، محمد عسگری دستیار اول کارگردان فیلم قصر شیرین، ماریا میرنژاد منشی صحنه فیلم قصر شیرین و اشاره کرد. در مجموع بیش از 28 نفر در تولید فیلم قصر شیرین نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از فیلم قصر شیرین یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم قصر شیرین 39 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از قصر شیرین پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم قصر شیرین، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، عالی، شیرین، بهداد، حامد، داستان و جیم.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم قصر شیرین در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم قصر شیرین 1 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم قصر شیرین 7 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم قصر شیرین، دیالوگ برتر فیلم قصر شیرین، سوتی فیلم قصر شیرین و نقد فیلم قصر شیرین هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
داستان متوسط به بالا
بازیاقا حامد خوب بود فقط و یونا تدین
ساده و روان
بازی حامد بهداد عالی بود و البته بازیگران کودک
ابتدای فیلم خسته کننده بود اما پایان بندی قشنگی داشت
بهترین صحنه های فیلم بازجویی از مرد گل کار و مشاجره پایانی حامد بهداد و ژیلا شاهی بود
حامد بهداد یکم الکی عصبی بود
بهترین بازیگر ها ژیلا شاهی و یونا تدین (عجب پسر با استعدادی هست) بودند
در کل از لحاظ کیفی در حد و اندازه ی فیلم تختی یا سرخپوست بود
هنوز هیچ فیلمی از رضا میر کریمی به اندازه ی یه حبه قند به دل من نشنسته.
اون یه چیز دیگه است....
فیلمی نسبتا خوش ساخت و سخت به لحاظ کارگردانی که هدف اصلی اش نشون دادن تحول یک پدر در نگرش به بچه هاشه...
روند و ریتم فیلم نه کند هست و نه تند...
در واقع میشه گفت ریتم مناسب و یک دستی داره و قصه رو بدون لکنت تعریف میکنه و از همون سکانس های اول به کل ماجرا پی نمی بریم، بلکه قراره توی طول فیلم به مرور متوجه بشیم...
به نظرم یه کم داستان کم کشش روایت میشه یعنی حوادثی که قراره سیر تحول پدر رو شکل بدن، زیاد موثر و قوی طراحی نشدن...
ولی بازی های فیلم تا حدودی باعث شده کم تر این ضعف به چشم بیاد.
خوبی فیلم نامه ی قصر شیرین در اینه که نکته ی زاید نداره و هیچ اتفاقی توی فیلم بدون منطق و سوال تموم نشد مثلا آخرای فیلم که برادر های شیرین میان سراغ جلال، بعد از درگیری پسر بچه میگه من بهشون لوکیشن مون رو دادم... یعنی هر اتفاقی توی فیلم نامه منطق محکم و حساب شده داره.
در کل تماشای قصر شیرین تجربه ی دل نشینی هست که برای یک بار دیدن و فکر کردن حتما ارزشمند به حساب میاد!