به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی خاکستر و برف بهکارگردانی روحالله سهرابی در 8 سال پیش یعنی سال 1391 تولید شده است. خاکستر و برف توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم خاکستر و برف را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. فرهاد گلی تهیهکننده خاکستر و برف این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. خاکستر و برف در تاریخ 1395/08/29 پخش خود را در سینما آغاز کرد.
بازیگران فیلم خاکستر و برف چه کسانی هستند؟ در خاکستر و برف بازیگرانی چون کامبیز دیرباز، میترا حجار، قربان نجفی، سیامک ادیب، وجیهه لقمانی، حسین مسلمی نائینی و ژیلا شاهی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم خاکستر و برف حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان خاکستر و برف را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم خاکستر و برف باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا روحالله سهرابی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری خاکستر و برف توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم خاکستر و برف میتوان به محمدباقر صفانور، نصرت شاهنظری، اسماعیل زنگل گیاه و سید مهدی سجادپور اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم خاکستر و برف چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه خاکستر و برف توسط روحالله سهرابی و سید مرتضی مصطفوی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان خاکستر و برف منتشر شده است، میخوانیم: «فیلم داستان احسان است که پس از 25 سال به ایران برمیگردد تا با صمیمیترین دوست خود که زندگیاش را مدیون اوست برای آخرین بار تجدید دیدار کند و همین مسئله، اتفاقات ناخواسته دیگری را برای او رقم میزند.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم خاکستر و برف نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم خاکستر و برف به طور متوسط فعالیت 10ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم خاکستر و برف یکی از 4 اثر شاخص سیامک ادیب و محمدباقر صفانور در حرفه بازیگری محسوب میشود.
4 تن از بازیگران خاکستر و برف، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در خاکستر و برف 4 فیلم اولی بودهاند: حسین مسلمی نائینی، نصرت شاهنظری، اسماعیل زنگل گیاه و سید مهدی سجادپور.
همچنین روحالله سهرابی کارگردان خاکستر و برف اولین همکاری خود با بازیگرانی چون کامبیز دیرباز، میترا حجار، قربان نجفی، سیامک ادیب، وجیهه لقمانی و ژیلا شاهی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران خاکستر و برف نیز 52 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 52 همکاری برای اولینمرتبه در خاکستر و برف رخ داده است. مانند: کامبیز دیرباز و میترا حجار، قربان نجفی و سیامک ادیب، وجیهه لقمانی و حسین مسلمی نائینی، ژیلا شاهی و محمدباقر صفانور، نصرت شاهنظری و اسماعیل زنگل گیاه.
اگر از تصویربرداری فیلم خاکستر و برف خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن عارف نامور بوده است. اگر صدای خاکستر و برف بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم خاکستر و برف یعنی ابراهیم ایرج زاد آشنا میکنیم. روحالله سهرابی طراحی صحنه فیلم خاکستر و برف را انجام نموده و نازنین خزاعی طراحی لباس فیلم خاکستر و برف را انجام داده است. سعید ملکان چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم خاکستر و برف را برعهده داشت. در مجموع بیش از 21 نفر در تولید فیلم خاکستر و برف نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم خاکستر و برف 2 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از خاکستر و برف پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم خاکستر و برف در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم خاکستر و برف 3 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم خاکستر و برف 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای حواشی فیلم خاکستر و برف، دیالوگ برتر فیلم خاکستر و برف، سوتی فیلم خاکستر و برف و نقد فیلم خاکستر و برف هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
بدون فراز و فرود
فیلمی که از استارت تو دنده 1 حرکت میکنه تا آخر فیلم با دنده 1 خودش میره و در آخر خاموش میکنه
خدا پدر دفاع مقدس رو بیامرزه که باعث شد سینمای ایران بی سوژه نباشه
ماکه ایرانی هستیم و محکوم به ماهی 2 تا فیلم دفاع مقدس رو پرده سینما رفتن و دیدنش حداقل یکم خلاقیت یکم جذابیت هم بدنیست