به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سمفونی عزرائیل
یکی از فیلمهای حاضر در سیوهفتمین جشنواره فیلم فجر، فیلم سینمایی سمفونی نهم، اثر محمدرضا هنرمند بود. وی این فیلم را بعد از پانزده سال به قلم خود و حامد افضلی و تهیهکنندگی زینب تقوایی ساخته است.
از ستارگان حاضر در این فیلم میتوان به؛ حمید فرخنژاد، ساره بیات، محمدرضا فروتن، پژمان بازغی، مهرداد صدیقیان، و هدی زینالعابدین اشاره کرد.
جشنواره فجر
فیلم سینمایی سمفونی نهم، در ابتدا قرار بود برای حضور در جشنواره فجر 36 ساخته شود، اما به دلیل آماده نشدن این فیلم به جشنواره سال بعد موکول شد. البته حضور محمدرضا فروتن در تیم داوری جشنواره فجر 36 هم میتواند دلیلی محکمی برای این کار باشد.
داستان سمفونی نهم
فیلم سینمایی سمفونی نهم، روایت زندگی حمید فرخنژاد است که به صورت اپیزودیک در نقش ملک الموت طی گذر زمان و در طول تاریخ، جان اشخاص مهمی من جمله: کوروش کبیر، امیر کبیر، هیتلر و ... را گرفته و حالا عاشق زنی میشود که باید جان او را بگیرد.
بازیگران
حمید فرخنژاد در نقش ملک الموت طنز قابل توجهی را از خود به نمایش میگذارد که پیشتر در آثاری چون حلقه سبز و گشت ارشاد از او دیده بودیم. ساره بیات هم با بازی جدی و نقش عاشق پیشگی خود، تصویر جذابی را در این نقش به نمایش میگذارد. اما محمدرضا فروتن علی رغم تجربه بالای بازیگری خود در این فیلم بازی قابل توجهی از خود ارائه نمیدهد و انتظارها از این استاد سینمای ایران بیشتر است.
نکات فنی
از نکات فنی برجسته سمفونی نهم، میتوان به چهرهپردازی خوب و جذاب محمدرضا موئینی اشاره کرد. البته که فیلمبرداری و قاببندی هومن بهمنش هم شاید جز آثار شاخص و خوب وی؛ چون متری شیش و نیم و سرخپوست نباشد ولی به حد قابل توجهای انجام شده است. موسیقی متن فیلم نیز علی رغم زحمت زیاد مهدی ابراهیمزاده، بیشتر همان سمفونی نهم بتوون بود که صرفاً شایسته تقدیر و تشکر است.
در کل از فیلم سینمایی سمفونی نهم، با توجه به دوری 15 ساله محمدرضا هنرمند و مهرههای ارزشمند این اثر، انتظار بیشتری میرفت و با توجه به صحنههای خشن موجود، شاید این فیلم مناسب خانواده به خصوص تماشای با کودکان نباشید و صرفاً باب میل سلیقه افراد خاصی از جامعه باشد.
شما از یک فیلم ایرانی چه توقعی دارین؟ طنز باشه؟ آموزنده باشه؟ حماسی باشه؟ هیجانی باشه؟
سمفونی نهم یک معجون کامل از هر چیزی هست که یک فیلم ایرانی باید داشته باشه
تکیه بر پیشینه غنی فرهنگی و تاریخی ایران و مرور اسطوره ها بزرگترین نقطه قوت سمفونی نهم به حساب میاد
ژانری بسیار نایاب داره که دیدنش خالی از لطف نیست
سمفونی نهم ایده خودش رو به خوبی بسط داده و بستری خلاقانه برای کار در نظر گرفته، فرضا همین که ملک الموت در قسمتهای جان ستانی کوروش، کمبوجیه، امیرکبیر حضور پیدا میکنه بیانگر این هست که سوژه هم راه خودش رو برای روایت پیدا کرده
سمفونی نهم بدون شک از ده فیلم برتر تاریخ سینمای ایران هست
فیلم بدی نبود ولی قطعا در حد 9 یا جزو 10 فیلم برتر ایران هم نیست
نه مخاطب پسند بود و نه منتقد پسند
واقعا هیجان زده شدم :)
میدون ی آخه خیلی با سلیقه ی من جور بود
مثل اینکه کارگردان دقیقا یک سوژه و دغدغه مهم خودم رو به تصویر کشیده باشه
یک همچین حالتی داشت برام :)
نمونه اش هم فیلم های نقطه کور و تولدت مبارک که فروش های خیلی پایینی داشتند.
بعد تو فیلم میبینم که اول فیلم جان کوروش کبیر و در طول فیلم جان امیر کبیر و هیتلر رو هم ایشون میگیرند!
تناقض به وجود میاد !
یعنی کوروش کبیر و امیر کبیر و هیلتر و .. افراد مهمی نبودن؟ این توهین رو من نمیپذرم.
واقعا با چه رویی به این فیلم مجوز داده شده! دیالوگ های مستهجن ! صحنه مستهجن ! مادرقح... ؟!؟ چرا باید یه فحش دیالوگ فیلم باشه ! یا چرا باید صدای ملچ و مولوچ، بوسه از لب هیلتر و زنش رو به تصویر بکشیم ؟!؟ اصلا این فیلم حالمو بد کرد. میخواستم همون وسطای فیلم بلند شم برم از بس سر درد گرفتم !
بابا تو سینما بچه کنارم نشسته بود ! این همه صحنه های خشن و جنسی که نشون میدید چی برآمدی برای سینمایی ما و خانواده های ما داره؟!؟
چه لزومی داره نقش تکراری حسن ننه گلاب، حلقه سبز رو دوباره بازی کنه آقای حمید فرخ نژاد؟ آقای فرخ نژاد شما که حرفه ای کار میکنی دیگه چرا !
هیچ چیز جدیدی نداشتید ! همون اکت ها، همون کنش ها، همون طنز ها ! خودتون رو سوزوندید !
یا استاد محمدرضا فروتن که جشنواره 36 داور هم بودن ! تو این فیلم چقدر بی روح و بی مزه و نابازیگر هستند ! اصلا این فیلم به چالش کشیده کل تجربه چند ساله این عزیزان رو ! واقعا آقای هنرمند بعد از 15 سال واسه چی برگشتی ؟ میذاشتی با همون خاطرات قبل، تو ذهن ما هنرمند میموندی !
بخدا اگه از موکدان ندادن ستاره 1 نبودم، قطعا به این فیلم ستاره 1 میدادم !
فرم، محتوا، کارگردانی، فیلم نامه، بازی ها، همه و همه خیلی ضعیف بود.
واقعا فجر 37 خیلی رشد داشتیم تو سینما، آثاری شاخص چون: سرخپوست، متری شیش و نیم، شبی که ماه کامل شد، تا قسمتی هم فیلم های قسم و رد خون ! اما این سمفونی کنار این فیلم ها ! اصلا یه سکته قلبی بود به جشنواره ! فقط میتونم بگم متاسفم !