به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
پوری بنایی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. از مهمترین آثار پوری بنایی میتوان به بازیگری در فیلم قیصر، فیلم شیرین و فیلم خداحافظ تهران اشاره کرد.
پوری بنایی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1343 در فیلم عروس فرنگی به کارگردانی نصرتالله وحدت بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم قیصر، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای پوری بنایی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون نصرتالله وحدت، فریده نصیری، حمیده خیرآبادی و فرزانه کاظمی را تجربه کرد.
پوری بنایی در سال 1348 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 4 فیلم مهم سینما خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم پوری بنایی در این سال، بازیگری در فیلم قلبهای طلایی به کارگردانی اسماعیل پورسعید، فیلم جدایی به کارگردانی رضا صفایی، فیلم قیصر به کارگردانی مسعود کیمیایی و فیلم دنیای آبی به کارگردانی صابر رهبر محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی پوری بنایی بازی در فیلم قیصر بوده است. پوری بنایی سال 1348 فیلم قیصر نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان سینما مطرح کند. او در این فیلم با مسعود کیمیایی همکاری داشته است. پوری بنایی توانست با بازی در فیلم قیصر تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر بهروز وثوقی، ناصر ملکمطیعی، جمشید مشایخی و ایران دفتری بر تجارب او افزود.
پوری بنایی علاوهبر فیلم قیصر، سال 1387 در فیلم شیرین نیز بازی کرده است. پوری بنایی اینبار با عباس کیارستمی یعنی کارگردان فیلم شیرین و هنرمندانی چون مهناز افشار، ترانه علیدوستی، ویشکا آسایش و رعنا آزادیور همکاری داشت.
در این سالها پوری بنایی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران سیدعلی میری با 20 مرتبه، محسن آراسته با 14 مرتبه، محمدتقی کهنمویی با 12 مرتبه، همایون با 9 مرتبه و منصور سپهرنیا با 8 مرتبه بیشترین همکاری را با پوری بنایی داشتهاند.
در بیوگرافی پوری بنایی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی پوری بنایی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار پوری بنایی در منظوم سر بزنید. همه 68 اثر مهم پوری بنایی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار پوری بنایی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر پوری بنایی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی پوری بنایی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی پوری بنایی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم قیصر محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی پوری بنایی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم آئینه زمان محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی پوری بنایی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران پوری بنایی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی پوری بنایی، آثار پوری بنایی، جوایز پوری بنایی، همکاران پوری بنایی، گالری عکس پوری بنایی، قد پوری بنایی، وزن پوری بنایی، رنگ چشم پوری بنایی، وضعیت تأهل و همسر پوری بنایی، فرزندان پوری بنایی، حواشی پوری بنایی و کودکی پوری بنایی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
پوری بنایی در فیلمهای سینمایی نظیر؛ «شیرین» (۱۳۸۶)، «مریم و مانی» (۱۳۵۷)، «پشت و خنجر» (۱۳۵۶)، «تلافی» (۱۳۵۶)، «سرباز» (۱۳۵۶)، «آتش جنوب» (۱۳۵۵)، «خانم دلش موتور میخواد» (۱۳۵۵)، «غزل» (۱۳۵۵)، «میراث» (۱۳۵۵)، «زنبورک» (۱۳۵۴)، «مهرگیاه» (۱۳۵۴)، «گلنسا در پاریس» (۱۳۵۳)، «بیگانه» (۱۳۵۲)، «خوشگذران» (۱۳۵۲)، «خیالاتی» (۱۳۵۲)، «عیالوار» (۱۳۵۲)، «سرزمین دلاوران» (۱۳۵۱)، «شیر بها» (۱۳۵۱)، «عاصی» (۱۳۵۱)، «علی سورچی» (۱۳۵۱)، «قایقرانان» (۱۳۵۱)، «نانجیب» (۱۳۵۱)، «یک جو غیرت» (۱۳۵۱)، «برای که قلبها میتپد» (۱۳۵۰)، «دیوار شیشهای» (۱۳۵۰)، «زن یکشنبه» (۱۳۵۰)، «زیر بازارچه» (۱۳۵۰)، «قصاص» (۱۳۵۰)، «مردان سحر» (۱۳۵۰)، «قلبهای طلایی» (۱۳۴۸)، «قیصر» (۱۳۴۸)، «جاده تبهکاران» (۱۳۴۷)، «خشم کولی» (۱۳۴۷)، «دزد سیاهپوش» (۱۳۴۷)، «رودخانه وحشی» (۱۳۴۷)، «گرداب گناه» (۱۳۴۷)، «من هم گریه کردم» (۱۳۴۷)، «سرنوشت» (۱۳۴۶)، «مردی از اصفهان» (۱۳۴۶) و «وسوسه شیطان» (۱۳۴۶)، به نقشآفرینی پرداختهاست.