به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال شبکه نمایش خانگی کرگدن بهکارگردانی کیارش اسدیزاده در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه درام تولید شده است. کرگدن که اولین سریال کیارش اسدیزاده محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم کرگدن را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. کرگدن در تاریخ 1398/08/08 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال کرگدن چه کسانی هستند؟ در کرگدن بازیگرانی چون مصطفی زمانی، امیر سمواتی، بیژن افشار، بهادر زمانی، مرتضی آقا حسینی، سامان دارابی و امیر جنانی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال کرگدن حدود 23 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان کرگدن را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال کرگدن باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا کیارش اسدیزاده بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری کرگدن توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال کرگدن میتوان به ترنم کرمانیان، آرمینه زیتونچیان، الهام کردا، نادر فلاح، پوریا رحیمیسام، شراره دولتآبادی، ستاره پسیانی و کاظم سیاحی اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال کرگدن چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه کرگدن توسط علی اصغری و کیارش اسدیزاده نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان کرگدن منتشر شده است، میخوانیم: « ٥ جوان، به واسطه مهارت هایشان وارد چالش کرگدن می شوند و این سرآغاز رفاقت بین آنهاست ، فارغ از اینکه چالش کرگدن از طرف یک مافیای بزرگ و پر قدرت طراحی شده است و ماجراهای غیر قابل پیش بینی را رقم می زنند.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال کرگدن نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال کرگدن به طور متوسط فعالیت 14ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال کرگدن بهترین اثر ترنم کرمانیان و مجید آقاکریمی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم سریال کرگدن بهترین اثر کیارش اسدیزاده در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
سریال کرگدن براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر علی اصغری در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
همچنین کیارش اسدیزاده کارگردان کرگدن اولین همکاری خود با بازیگرانی چون مصطفی زمانی، امیر سمواتی، بیژن افشار، بهادر زمانی، مرتضی آقا حسینی، سامان دارابی، امیر جنانی، ترنم کرمانیان، آرمینه زیتونچیان، الهام کردا، پوریا رحیمیسام، شراره دولتآبادی، هدی زینالعابدین، معصومه قاسمیپور، سارا بهرامی، محمد امین، مهدی کوشکی و مجید آقاکریمی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران کرگدن نیز 206 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 23 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 206 همکاری برای اولینمرتبه در کرگدن رخ داده است. مانند: مصطفی زمانی و امیر سمواتی، بیژن افشار و بهادر زمانی، مرتضی آقا حسینی و امیر جنانی، سامان دارابی و ترنم کرمانیان، آرمینه زیتونچیان و الهام کردا.
عوامل تولید و بازیگران کرگدن در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 11 نفر از این هنرمندان به بیش از 644،570 نفر میرسد.
اگر از تصویربرداری سریال کرگدن خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمد رسولی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال کرگدن چیست؟ تدوین کرگدن را سپیده عبدالوهاب انجام داده است. اگر صدای کرگدن بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال کرگدن یعنی بابک اردلان و صداگذار آن یعنی فرامرز ابوالصدق آشنا میکنیم. امیرحسین حداد طراحی صحنه سریال کرگدن را انجام نموده و مرجان گلزار طراحی لباس سریال کرگدن را انجام داده است. امیر ترابی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال کرگدن را برعهده داشت. موسیقی متن سریال کرگدن اثر علی شهبازی است. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال کرگدن توسط علی شهبازی و سید حسن ایزدی بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی سریال کرگدن نیز توسط حمید رسولیان انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به مهران شهرآشوب دستیار اول کارگردان سریال کرگدن، مارال فتحی منشی صحنه سریال کرگدن و اشاره کرد. در مجموع بیش از 44 نفر در تولید سریال کرگدن نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 2 لیست از سریال کرگدن یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال کرگدن 15 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از کرگدن پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال کرگدن، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: کار، بازی، فلش، طور، خوب، وجود و وارد.
تاکنون در بخشهای گالری عکس و پوستر سریال کرگدن، ویدئو و تیزر سریال کرگدن، حواشی سریال کرگدن، دیالوگ برتر سریال کرگدن، سوتی سریال کرگدن و نقد سریال کرگدن هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
اول اگه بخوام نکات مثبت اش رو بگم، اینها هست:
موضوع پرکشش که مخاطب رو کنجکاو و منتظر نگه میداره. بازی های نسبتا روان که روی نقش ها نشستن. پایان بندی هر قسمت هم در جای هوشمندانه ای انجام شده بود.شیوه ی روایت که به شکل فلش بک بود هم ایده ی جالبی بود که من تا حالا این میزان استفاده اش رو برای یک سریال ایرانی ندیده بودم.
و حالا نکات منفی که ضربه های مهمی هم به سریال وارد کردن( از اینجا به بعد خطر لو رفتن بخش هایی از داستان وجود داره) :
همون طور که گفتم، شیوه ی روایت داستان متفاوته و این فلش بک ها هم تا 15 قسمت اول روی سریال خوش نشستن، به خصوص قسمت های ابتدایی که به شناخت ما از شخصیت های سریال هم کمک ویژه ای کرده ولی اینجا یک مشکل مهم وجود داره. هر چی به قسمت های پایانی نزدیک میشیم، با فلش بک هایی طرف میشیم که قراره گره های مبهم و نه چندان منطقی فیلم نامه رو توجیه کنن.به طور مثال اعتماد کردن نازنین( ستاره پسیانی) به کیانا( الهام کردا) و وارد شدن اش به خونه ی ونوشه و بعد ضربه زدن به سر افشین اصلا دلنشین نبود. چرا؟ چون تحمیلی به نظر می رسید و تا قبل از این، سریال اشاره ای به ارتباط این دو با هم نداشته و با یک فلش بک عجله ای هم توجیه پذیر نیست.همین طور احساس بین کاظم( پوریا رحیمی سام) و گیسو( هدی زین العابدین) هم قرار بوده با فلش بک توجیه بشه که باز هم نشده. چون استفاده ی بیش از حد از این روش بدون پرداختن کافی، باعث میشه نشه به خوبی باهاش ارتباط گرفت. وقتی در زمان حال حتی کوچک ترین نشانه ای از وجود احساس بین کاظم و گیسو حس نشده، آیا قراره صرفا با یک برگشت به عقب قبول کنیم که خبری بوده؟ :)
همون طور که یکسری زمینه چینی نکردن ها در زمان حال، کار دست سریال داده، یک جاهایی زمینه چینی هاش هم باز کار دست اش داده !
مثل مارک(کاظم سیاحی) که می بینم در قسمت 13 به نوید کمک میکنه تا دوستهاش از تله ی ونوشه نجات پیدا کنن.خب با دیدن این قسمت سوال میشه که چرا این کمک داره صورت می گیره؟ در قسمت های آینده با یک غافلگیری نچسب متوجه میشیم که مارک یک مامور امنیتی بوده ! راستش گره گشایی این قسمت من رو یاد سریالهای صدا و سیما انداخت. چرا کرگدن با این سطح از گره و پیچیدگی این طور سهل انگارانه به سمت قسمت های پایانی خودش پیش میره؟
هر چقدر غافلگیری ها در نیمه ی اول سریال بهتر چیده شدن با نزدیک شدن به پایان تحمیلی به نظر می رسن( مثل یک چیز اضافه که از بیرون وارد داستان شده، نه چیزی که خودش شکل گرفته باشه.) غافلگیری های قسمت های پایانی به نظرم با خامی انجام شده بودن. یک اتفاق می دیدیم و بعد بلافاصله با فلش بک می گفت نه نه این طوری نبوده ! :)
یک ضعف مهم دیگه هم این هست که ونوشه با وجود بازی خوب پانته ها پناهی ها قابل باور نیست. یک مافیای بزرگ دارو چرا باید انقدر محل کار و دفترش هر کی به هر کی باشه؟ یعنی فقط داشتن یک دوربین در محل کار کافیه؟ محل کار این مافیا انقدر بی محافظه که هر کی هر کاری دلش میخواد توش انجام میده و بعد با دوربین لو میره !
مثلا نوید از اطلاعات بک آپ می گیره یا در جایی از آخر ماجرا گیسو یواشکی وارد اش میشه.
ولی همون طور که گفتم کرگدن در کل قابل قبوله و گام مناسبی برای یک سریال معمایی هست ولی باید قبول کرد که جای کار زیادی هم داشت.