به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی مطرب بهکارگردانی مصطفی کیایی در 1 سال پیش یعنی سال 1398 در گونه کمدی تولید شده است. مطرب توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم مطرب را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. مصطفی کیایی تهیهکننده مطرب این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. مطرب در تاریخ 1398/08/15 پخش خود را توسط پخشکننده فیلمیران در سینما آغاز کرد. در آن روزها مطرب توانست آمار فروش 38،545،834،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم مطرب چه کسانی هستند؟ در مطرب بازیگرانی چون پرویز پرستویی، مهران احمدی، الناز شاکردوست، محسن کیایی، حسین امیدی، امین مقدم و سراجالدین حجازی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم مطرب حدود 7 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان مطرب را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
متوسط سن بازیگران مطرب براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 45 سال است که نشان میدهد بازیگران مطرب عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم مطرب چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه مطرب توسط مصطفی کیایی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان مطرب منتشر شده است، میخوانیم: «اینا اصلا مارو قبول ندارن.. بهمون میگن مطرب..»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم مطرب نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم مطرب به طور متوسط فعالیت 26ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم مطرب یکی از 4 اثر شاخص حسین امیدی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران مطرب، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در مطرب 1 فیلم اولی بوده است: امین مقدم.
همچنین مصطفی کیایی کارگردان مطرب اولین همکاری خود با بازیگرانی چون مهران احمدی، الناز شاکردوست و سراجالدین حجازی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران مطرب نیز 14 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 7 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 14 همکاری برای اولینمرتبه در مطرب رخ داده است. مانند: پرویز پرستویی و الناز شاکردوست، پرویز پرستویی و امین مقدم، پرویز پرستویی و سراجالدین حجازی، مهران احمدی و امین مقدم، مهران احمدی و سراجالدین حجازی.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم مطرب به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم مطرب نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 56% مخاطبان معقدند فیلم مطرب ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم مطرب نسبتا خوشساخت هست زیرا 52% مخاطبان عقیده دارند فیلم مطرب از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم مطرب نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 69% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم مطرب نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم مطرب نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 48% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم مطرب غیرتکراری و جدید است.
فیلم مطرب نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 38% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم مطرب مفید و ارزشمند هست.
فیلم مطرب نسبتا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 37% نظردهندگان بعد پایان فیلم مطرب به آن فکر میکردند.
فیلم مطرب نسبتا مناسب خانواده نیست چراکه تنها 42% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم مطرب با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم مطرب نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 31% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم مطرب مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم مطرب خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن حسین جلیلی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم مطرب چیست؟ تدوین مطرب را نیما جعفریجوزانی انجام داده است. اگر صدای مطرب بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم مطرب یعنی امیر نوبخت آشنا میکنیم. سید مهدی موسوی طراحی صحنه فیلم مطرب را انجام نموده و سید مهدی موسوی طراحی لباس فیلم مطرب را انجام داده است. عباس عباسی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم مطرب را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم مطرب اثر آرمان موسیپور است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمد موحدنیا طراح پوستر فیلم مطرب، حسین فلاح دستیار اول کارگردان فیلم مطرب، سعیده دلیریان منشی صحنه فیلم مطرب و اشاره کرد. در مجموع بیش از 24 نفر در تولید فیلم مطرب نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 3 لیست از فیلم مطرب یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم مطرب 73 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از مطرب پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم مطرب، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: مطرب، کیایی، خوب، اصلا، هیچ، مصطفی و سینما.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم مطرب در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم مطرب 5 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم مطرب 3 عدد، در بخش حواشی فیلم مطرب 2 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم مطرب، سوتی فیلم مطرب و نقد فیلم مطرب هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
خیلی جاهاش خندهدار بود خیلی باهاش خندیدم، عالی بود
شما با دیدن تیزر این فیلم فکر می کنید فیلم شاد و خنده داری است ولی اصلا اینطور نیست
فیلمی تکراری و ......
چطوری آخه انقدر فروش کرده ؟؟؟؟
ظاهرا مصطفی کیایی سر رشته ای از کمدی ندار
اصلا کمدی نبود
شاید اگه یک روز تعطیل داخل خونه نشسته باشیم و در کنار خانواده سرگرم بشیم ولی حرمت پرده ی سینما بالاتر از همچین آثار ضعیفی هست.
همه جای دنیا سینمای تجاری هست ولی این آثار روی فروش بقیه فیلم ها تاثیر منفی نمیذارن ولی برای ایران چرا ! سینمای تجاری یک طرف و بقیه یک طرف. ( البته هر چند که خیلی از فیلم های اجتماعی مون هم سوژه های تکراری و پایان بندی های باز غیر هوشمندانه دارن که باز هم ارزش روی پرده دیدن رو ندارن، متری شیش و نیم و مغز ها و ابد و یک روز البته استثنا هستن .)
این پر فروش ترین بودن سینمای تجاری ادامه داره چون مخاطب سطح توقع اش از سینما رفتن پایین اومده.