به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال تلویزیونی بچه مهندس 3 بهکارگردانی علی غفاری در 2 سال پیش یعنی سال 1398 در گونه خانوادگی تولید شده است. بچه مهندس 3 توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.8 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم بچه مهندس 3 را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. سعید سعدی تهیهکننده بچه مهندس 3 این سریال را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. بچه مهندس 3 در تاریخ 1400/10/08 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال بچه مهندس 3 چه کسانی هستند؟ در بچه مهندس 3 بازیگرانی چون رامین خدابخشی، سعید کریمی در نقش مسعود تابش، مهشید جوادی، شهاب ابراهیمی در نقش پلیس، ثریا قاسمی، پرویز پورحسینی و بهاره رهنما به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال بچه مهندس 3 حدود 27 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بچه مهندس 3 را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال بچه مهندس 3 باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا علی غفاری بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری بچه مهندس 3 توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال بچه مهندس 3 میتوان به فرهاد قائمیان، نسرین نکیسا، روزبه حصاری در نقش جواد جوادی، سلمان فرخنده، فرزین محدث، سوگل طهماسبی، اندیشه فولادوند و اتابک نادری اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران بچه مهندس 3 براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 45 سال است که نشان میدهد بازیگران بچه مهندس 3 عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان سریال بچه مهندس 3 چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه بچه مهندس 3 توسط حسن وارسته و امیر شاداب نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان بچه مهندس 3 منتشر شده است، میخوانیم: «این مجموعه به نوجوانی شخصیت اصلی فیلم (جواد) می پردازد و تحصیل و ماجراهای نوجوانی وی را دنبال خواهد کرد. گفته می شود.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال بچه مهندس 3 نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال بچه مهندس 3 به طور متوسط فعالیت 29ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال بچه مهندس 3 بهترین اثر مهشید جوادی و یکی از 4 اثر شاخص حدیث چهرهپرداز در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم سریال بچه مهندس 3 یکی از 4 اثر شاخص علی غفاری در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
همچنین علی غفاری کارگردان بچه مهندس 3 اولین همکاری خود با بازیگرانی چون رامین خدابخشی، سعید کریمی، مهشید جوادی، شهاب ابراهیمی، ثریا قاسمی، روزبه حصاری، اتابک نادری، کامران تفتی و حدیث چهرهپرداز را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران بچه مهندس 3 نیز 158 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 27 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 158 همکاری برای اولینمرتبه در بچه مهندس 3 رخ داده است. مانند: رامین خدابخشی و سعید کریمی، مهشید جوادی و شهاب ابراهیمی، ثریا قاسمی و سلمان فرخنده، پرویز پورحسینی و حدیث چهرهپرداز، بهاره رهنما و فرهاد قائمیان.
عوامل تولید و بازیگران بچه مهندس 3 در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 23 نفر از این هنرمندان به بیش از 1،587،159 نفر میرسد.
آیا میدانید کدام هنرمندان سریال بچه مهندس 3 فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران سریال بچه مهندس 3، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان حسین پناهی.
مخاطبان بعد از تماشای سریال بچه مهندس 3 به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
سریال بچه مهندس 3 قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 76% مخاطبان معقدند سریال بچه مهندس 3 ارزش یک بار دیدن را دارد.
سریال بچه مهندس 3 نسبتا خوشساخت هست زیرا 68% مخاطبان عقیده دارند سریال بچه مهندس 3 از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
سریال بچه مهندس 3 قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 78% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری سریال بچه مهندس 3 نقشها را خوب بازی کردند.
سریال بچه مهندس 3 نسبتا خلاقانه هست زیرا 66% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار سریال بچه مهندس 3 غیرتکراری و جدید است.
سریال بچه مهندس 3 نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 74% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام سریال بچه مهندس 3 مفید و ارزشمند هست.
سریال بچه مهندس 3 نسبتا موضوع ملموسی دارد چراکه 59% مخاطبان عقیده دارند مسائل مطرح شده در سریال بچه مهندس 3 جزو دغدغههای آنها هست.
سریال بچه مهندس 3 تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 75% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال بچه مهندس 3 با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
سریال بچه مهندس 3 نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 64% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال بچه مهندس 3 مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری سریال بچه مهندس 3 خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن رضا شیخی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال بچه مهندس 3 چیست؟ تدوین بچه مهندس 3 را ناصر فخری انجام داده است. اگر صدای بچه مهندس 3 بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال بچه مهندس 3 یعنی حسین پور رحیمی و صداگذار آن یعنی جواد غلامرضایی آشنا میکنیم. حمید شهیری طراحی صحنه سریال بچه مهندس 3 را انجام نموده و مژگان عیوضی طراحی لباس سریال بچه مهندس 3 را انجام داده است. محسن بابایی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال بچه مهندس 3 را برعهده داشت. موسیقی متن سریال بچه مهندس 3 اثر مسعود سخاوتدوست و میثم مروستی است و خواننده سریال بچه مهندس 3 نیز رضا صادقی هست. طراحی جلوههای ویژه بصری سریال بچه مهندس 3 توسط سید حسن ایزدی بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی سریال بچه مهندس 3 نیز توسط رضا ترکمان انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمدجواد سعدی دستیار اول کارگردان سریال بچه مهندس 3، عباس قهرمانی و عشرت الملوک عظیمی مسئول هنروران سریال بچه مهندس 3، مهدی فرج پور مدیر صحنه سریال بچه مهندس 3، آیلار تقوی، تهمینه مرتضوی و الناز کوتی منشی صحنه سریال بچه مهندس 3 و اشاره کرد. در مجموع بیش از 90 نفر در تولید سریال بچه مهندس 3 نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 5 لیست از سریال بچه مهندس 3 یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی سریال بچه مهندس 3 61 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از بچه مهندس 3 پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای سریال بچه مهندس 3، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: جواد، مژگان، مهندس، ازدواج، بچه، بسیار و پایان.
تاکنون در بخشهای گالری عکس و پوستر سریال بچه مهندس 3، ویدئو و تیزر سریال بچه مهندس 3، حواشی سریال بچه مهندس 3، دیالوگ برتر سریال بچه مهندس 3، سوتی سریال بچه مهندس 3 و نقد سریال بچه مهندس 3 هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
اییش:-\:-\
حتما بچه ش هم نمیبینه و شهید میشه یا یه چیزی تو همین مایه ها
پرداخته بود هم به بعد فرار نخبگان که این روزها به علت بی عدالتی ، متاسفانه بسیار شاهد ان هستیم
فصل اول : ۶ ستاره
فصل دوم : ۱ ستاره
فصل سوم : ۲ ستاره
اصلا این سریال هایی که برای ماه رمضان تولید می شوند هیچ ربطی ندارند خصوصا امسال. یادش بخیر چه سریال هایی برای ماه رمضان تولید می شد که کاملا هم مربوط به این ماه بود.مثل:صاحبدلان ، خانه به دوش ، پشت کنکوری ها ، میوه ممنوعه ، اغما ، او یک فرشته بود و...
صدا و سیما هم مثل مژگان فصل سوم بچه مهندس شده.اصالت خودش رو گم کرده، مغرور و بی احساس شده ، انتقاد ناپذیر ، روز به روز افت.
ای کاش بازیگران این سریال هم مثل شخصیت هایشان اینقدر آدم معتقدی بودند.
این سریال کاملا قابل پیشبینی بود.وقتی هم سریالی رو بتونی پیش بینی کنی و پیش بینی درست باشد به این نتیجه می رسیم که سریال موضوع تکراری داره یا درون مایه اش تکراریه.این سریال درواقع درون مایه اش (باطن و مفهوم اصلی و کلی)تکراری بود اما جزئیات جدید باعث شده بود که مردم احساساتی شوند و این سریال رو ببینند.
از نکات مثبت این مجموعه تلویزیونی بازگشت مژگان بود که نشان دهنده این بود که خودش رو گم کرده بود.پایان سریال هم که مثل بقیه سریال های سال های اخیر رسانه میلی تموم شد.
ولی فقط یه نکته. الان شما به این سریال ده دادی ولی به فرض اگه سریال دیگه ای باشه که از این بیش تر دوست داشته باشی تکلیف چیه؟ یعنی چطور میتونی ستاره بدی که معلوم بشه اون رو بیش تر پسندیدی؟
ده دادن امکان مقایسه ی علاقه ی بیش تر و کم تر رو از بین می بره.
باید حساب شده ستاره داد نه احساسی
الان فهمیدم
در دایره واژگان شما
بی نظیر معادل مسخره و مزحک هست
حتی من از آقای حصاری که در نقش جواد جوادی بودن ی چیزای خاصی یاد گرفتم .
سریال به یاد موندنی بود و هست.
اول نکات مثبت:
انتخاب بازیگرها مناسب بود و بازی ها روی نقش ها نشسته بودن. پیام هایی که درباره ی پشتکار و تلاش هم میداد مفید بود.
ولی نکات منفی متعددی هم وجود داشت:
اولا اینکه سی و شش قسمتی بودن این سریال بی مورد بود. میشد قسمت ها کم تر باشن و در عوض به شخصیت های فرعی بیش تر پرداخته بشه.
به طور مثال پدر مسعود، به حال خودش رها شده تا اینکه جواد به سراغ اش میره و با نصیحت به راه اش میاره، اون هم فقط با چند جمله و در مدت بسیار کوتاه !
یکی دیگه از ایرادات سریال که مشکل مهمی هم هست، دیر وارد کردن مژگان به ماجرا هست. درسته که باید در قسمت های پایانی وارد میشد ولی دقیق حس نمی کنیم که چرا مژگان دیگه به خاطرات اش حسی نداره. به نظرم این قسمت جای کار زیاد داشت.
بعد یک مقدار تفکر این قسمت تحمیلی و سفارشی بود. انگار که با خارج رفتن، نسبت به کشور خودت و جایی که بزرگ شدی بی رگ میشی !
درباره ی آقای عباسی هم که به این شکله که ایشون با رفتن به اونجا، زن اش سرطان گرفته و خودش هم به خاک سیاه نشسته، یعنی نکبت کامل !
من موافق دادن پیام های وطن دوستانه هستم ولی چطور انتقال دادن اش هم مهمه.
و اینکه پایان بندی هم اصلا خوب نبود. کل اشک های روز و شب، انتظارها و عشق جواد به مژگان خلاصه میشه توی لبخند ازدواج جواد به مرضیه خانم !
فاجعه اونجاست که در قسمت یکی مونده به آخر، جواد در ذهن اش مرضیه رو با مژگان مقایسه میکنه !
اصلا مگه شرایط بزرگ شدن این دو یکسان بوده؟ مگه موقعیت شون مثل هم بوده که بخوای مقایسه کنی؟ چرا دید این قسمت انقدر سطحی بود؟
اصلا زمینه چینی خوبی برای قسمت آخر هم وجود نداشت. این مشکل اکثر سریال های ایرانی هست که آخرش رو فقط جمع می کنن، اون هم سریع و عجله ای...
در کل امتیازم به فصل های بچه مهندس:
فصل اول: 6
فصل دوم: 3
فصل سوم: 4