به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
عمار تفتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1360 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار عمار تفتی میتوان به بازیگری در سریال پریا، سریال میوه ممنوعه و سریال پرواز در ارتفاع صفر اشاره کرد.
عمار تفتی نخستین بار در سینما حضور یافته و سال 1374 در 14 سالگی در فیلم نون و گلدون به کارگردانی محسن مخملباف بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پریا، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای عمار تفتی محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون میرهادی طیبی، علی بخشی جوزم، محرم زینالزاده و فریبا فقیری را تجربه کرد.
عمار تفتی در سال 1395 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در اثر مهمی بازی کرده است. اثر مهم عمار تفتی در این سال، بازیگری در سریال پریا به کارگردانی حسین سهیلیزاده محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی عمار تفتی بازی در سریال پریا بوده است. عمار تفتی سال 1395 در 35 سالگی در سریال پریا نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با حسین سهیلیزاده همکاری داشته است. عمار تفتی توانست با بازی در سریال پریا تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر لادن مستوفی، امیرحسین آرمان، محمود پاکنیت و افسانه بایگان بر تجارب او افزود.
عمار تفتی علاوهبر سریال پریا، سال 1385 در 25 سالگی در سریال میوه ممنوعه نیز بازی کرده است. عمار تفتی اینبار با حسن فتحی یعنی کارگردان سریال میوه ممنوعه و هنرمندانی چون علی نصیریان، گوهر خیراندیش، هانیه توسلی و امیر جعفری همکاری داشت.
در این سالها عمار تفتی با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران آتیلا پسیانی با 3 مرتبه، امیرمحمد زند با 3 مرتبه، نفیسه روشن با 3 مرتبه، امیررضا دلاوری با 3 مرتبه و محمد عمرانی با 3 مرتبه بیشترین همکاری را با عمار تفتی داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی عمار تفتی آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. عمار تفتی را باید بیشتر بازیگر تلویزیون بدانیم چرا که 57% آثار وی تلویزیونی و 43% آثارش سینمایی است. در واقع عمار تفتی از مجموع 23 اثری که در کارنامه دارد، در 13 اثر در تلویزیون با نامهای سریال پرواز در ارتفاع صفر، سریال پریا، سریال آسمان من، سریال زمستان گرم، سریال برابر با اصل، سریال گامهای معلق، سریال ساختمان ۸۵، سریال کلانتر ۳، سریال خانهساحلی، سریال گلهای گرمسیری، سریال روبات، سریال میوه ممنوعه و سریال پای پیاده نامهای و در 10 اثر در سینما با نامهای فیلم آخرین بار کی سحر را دیدی؟، فیلم شاید یک معجزه، فیلم مزار شریف، فیلم به تهران خوش آمدید، فیلم ترانه پائیزی، فیلم شرقی، فیلم خواب زمستانی، فیلم ارتفاع 6/45، فیلم نان و عشق و موتور 1000 و فیلم نون و گلدون بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 37 ساله و بیوگرافی عمار تفتی آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی عمار تفتی و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار عمار تفتی در منظوم سر بزنید. همه 23 اثر مهم عمار تفتی در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار عمار تفتی در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر عمار تفتی در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی عمار تفتی درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی عمار تفتی بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال پریا محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی عمار تفتی کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم شاید یک معجزه محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی عمار تفتی نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران عمار تفتی کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی عمار تفتی، آثار عمار تفتی، جوایز عمار تفتی، همکاران عمار تفتی، گالری عکس عمار تفتی، قد عمار تفتی، وزن عمار تفتی، رنگ چشم عمار تفتی، وضعیت تأهل و همسر عمار تفتی، فرزندان عمار تفتی، حواشی عمار تفتی و کودکی عمار تفتی میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
وی در 10 سالگی (سال 1371)، با ایفای نقش در فیلم «ایلیا، نقاش جوان» به کارگردانی ابوالحسن داوودی، قدم به عرصهی سینما گذاشت.
تفتی در سال 1385 با بازی در مجموعهی «زیر زمین» به چهرهای شناختهشده مبدل شد.
تفتی علاوه بر بازیگری به عنوان دستیار صحنه، دستیار کارگردان و طراح صحنه و لباس فعال است و در زمینهی تدریس بازیگری تئاتر نیز سابقهی فعالیت دارد.
عمار تفتی در تلهفیلمهایی نظیر؛ «حرف مردم» (1390)، «توپ، شوت، شیشه» (1390)، «نقاب پوشالی» (1391) و «به رنگ انار» (1391)؛ و مجموعههایی نظیر؛ «پای پیاده» (1384)، «میوهی ممنوعه» (1386)، «ساختمان 85» (1388)، «خط سوم» (1389) و «رنگ شک» (1393)؛ بازی کرده است.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «نون و گلدون» (1374)، «نان، عشق، موتور 1000» (1379)، «جایی برای زندگی» (1382)، «خواب زمستانی» (1386)، «به تهران خوش آمدید» (1391) و «مزارشریف» (1393-1392) به نقشآفرینی پرداخته است.
عمار تفتی، جایزهی بهترین بازیگر نقش اول مرد برای نمایش «دشت مینو» از سومین همایش آیینهای عاشورایی را در کارنامه دارد.