به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی جهان با من برقص بهکارگردانی سروش صحت در 2 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه پویانمایی و کمدی تولید شده است. جهان با من برقص که اولین فیلم سروش صحت محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم جهان با من برقص را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. بدینترتیب این اثر در زمان خودش ظهور کارگردانی آیندهدار را در ایران نوید داده است. محمدرضا تختکشیان تهیهکننده جهان با من برقص این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. جهان با من برقص در تاریخ 1398/10/11 پخش خود را توسط پخشکننده رسانه نمایش گستران در سینما آغاز کرد. در آن روزها جهان با من برقص توانست آمار فروش 6،752،150،000 تومان را به ثبت برساند.
از محتوا و داستان فیلم جهان با من برقص چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه جهان با من برقص توسط سروش صحت و ایمان صفایی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان جهان با من برقص منتشر شده است، میخوانیم: «دوستان جهانگیز برای آخرین تولد او دورهم جمع شدهاند. این موقعیت موجب میشود آنها درباره زندگی و خودشان فکر کنند.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم جهان با من برقص نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم جهان با من برقص به طور متوسط فعالیت 18ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم جهان با من برقص بهترین اثر بهار کاتوزی و یکی از 4 اثر شاخص مهراب قاسمخانی و شیوا بلوچی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران جهان با من برقص، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در جهان با من برقص 1 فیلم اولی بوده است: مهیار پوربابایی.
همچنین سروش صحت کارگردان جهان با من برقص اولین همکاری خود با بازیگرانی چون علی مصفا، جواد عزتی، مهراب قاسمخانی، هانیه توسلی، بهار کاتوزی، رامین صدیقیان، پاوان افسر و شیوا بلوچی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران جهان با من برقص نیز 55 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 12 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 55 همکاری برای اولینمرتبه در جهان با من برقص رخ داده است. مانند: علی مصفا و پژمان جمشیدی، جواد عزتی و کاظم سیاحی، سیاوش چراغیپور و مهراب قاسمخانی، هانیه توسلی و بهار کاتوزی، رامین صدیقیان و پاوان افسر.
عوامل تولید و بازیگران جهان با من برقص در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 12 نفر از این هنرمندان به بیش از 8،406،760 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم جهان با من برقص به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم جهان با من برقص قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 86% مخاطبان معقدند فیلم جهان با من برقص ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم جهان با من برقص قطعا خوشساخت هست زیرا 81% مخاطبان عقیده دارند فیلم جهان با من برقص از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم جهان با من برقص قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 79% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم جهان با من برقص نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم جهان با من برقص تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 79% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم جهان با من برقص غیرتکراری و جدید است.
فیلم جهان با من برقص تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم جهان با من برقص مفید و ارزشمند هست.
فیلم جهان با من برقص نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 67% نظردهندگان بعد پایان فیلم جهان با من برقص به آن فکر میکردند.
فیلم جهان با من برقص نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 68% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم جهان با من برقص با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم جهان با من برقص نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 25% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم جهان با من برقص مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم جهان با من برقص خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن سینا کرمانیزاده بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم جهان با من برقص چیست؟ تدوین جهان با من برقص را خشایار موحدیان انجام داده است. اگر صدای جهان با من برقص بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم جهان با من برقص یعنی امین میرشکاری آشنا میکنیم. مهدی موسوی طراحی صحنه فیلم جهان با من برقص را انجام نموده و رعنا امینی طراحی لباس فیلم جهان با من برقص را انجام داده است. موسیقی متن فیلم جهان با من برقص اثر مازیار یونسی است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به سیاوش تصاعدیان طراح پوستر فیلم جهان با من برقص، اشاره کرد. در مجموع بیش از 31 نفر در تولید فیلم جهان با من برقص نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 8 لیست از فیلم جهان با من برقص یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم جهان با من برقص 58 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از جهان با من برقص پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم جهان با من برقص، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: جهان، خوب، صحت، سروش، بازی، جاده و زندگی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم جهان با من برقص در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم جهان با من برقص 24 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم جهان با من برقص 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم جهان با من برقص، حواشی فیلم جهان با من برقص، سوتی فیلم جهان با من برقص و نقد فیلم جهان با من برقص هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
بازی هانیه توسلی هم طبق همیشه طبیعی بود. مخصوصا جیغ هاش وقتی با باسن میرفت روی خره می نشست!! خخ
بازی ها نسبتا خوب بودن و انتخاب علی مصفا هم به خاطر درون گرایی اش برای این نقش کاملا مناسب و درست بود
سوژه میتونست بهتر بسط پیدا کنه و خیلی از مسائل به جای دیالوگ وارد فاز ماجرایی بشن و اینطوری به نظرم بهتر میشد
بازی بازیگران عالی بود
کارگردانی خیلی خوب و قوی بود (دم آقای صحت گرم)
ولی به نظرم نقش حمید رو که سیاوش چراغی پور بازی کرده بود می تونست یه بازیگر دیگه بهتر بازی کنه
اگه ندیدین حتما ببینین
شاید همین باعث بشه به مزاج بعضی ها خوش نیاد:/
بازی بازگران عالی بود
کارگردان کارش خیلی قوی بود
و محیط داستان هم جذاب بود
ولی بی صلیقه توی جامعه زیاد شده:/
و اگه کسی نظر
منفی داد بهش توجه نکنید پیشنهاد می کنم فیلم رو
ببینید:)
هیچ چیز مانند جاده تنها نیست
می رود ولی همیشه هست
می برد ولی همیشه هست
حالا از آن روزها سالهاست که می گذرد. نشسته ام جلوی تلویزیون و نگاه می کنم به مینی بوس قرمزی که هر از گاهی در نمای دور یا نزدیک از وسط یا کنار فیلم می گذرد. جاده ی باریک را طی می کند و از آن سوی قاب تصویر خارج می شود. بی انکه بداند جهان دارد تمام میشود. بی انکه بداند جهان دارد کنار دوستانش، آخرین جشن تولدش را می گرید، بی انکه بداند جهان دارد درد دلهایش را با گاوش می گوید و بی انکه بداند جهان دارد آخرین یاداشتش را می نوسید. مینی بوس قرمز همچون خون، درون رگ های جاده راه می رود بی انکه چیزی بداند. بی آنکه چیزی برایش مهم باشد. بی انکه بایستد. مسافری سوار می کند، می رود، پیاده می کند، می رود، گویا این وسیله ساخته شده است برای رفتن. برای در جریان بودن. برای نایستادن.
جهان با من برقص سروش صحت هرچند یک فیلم کاملا متوسط است و ایده اش هم نیز خیلی بکر و تازه نیست اما روایت ساده و صمیمی اش همان حال و هوای نوشته ها و یاداشت های سروش صحت را دارد. آرام، ساده، بی الایش و خیلی روزمره! جدا از حرف های خیلی فلسفی به زور قرار داده شده در قاب دوربین. شاید همین سادگی و بی آلایشی به نقطه آشیل فیلم تبدیل شده باشد و آن را از این بخش آسیب پذیر کرده است. سوژه و موضوعی که آقای صحت انتخابش کرده است درست است که خیلی تکراریست اما می تواند بسیار جذاب و دیدنی باشد. دیدنی از این منظر که می تواند ما را به فکر فرو ببرد و به تامل وا دارد. به راستی اگر هرکدام مان روزی بفهمیم که دو ماه دیگر خواهیم مرد چه کار خواهیم کرد؟ چه کسانی را دوست داریم دوربرمان باشند؟ دوست داریم چه کار هایی را انجام دهم. اصلا آن چند روز و یا چند ماه چگونه طی خواهد شد. اندوهی که در عمق رفتار های جهان با بازی خوب علی مصفا دیده می شود، آیا در ما هم همانگونه چهره نمایان خواهد کرد؟ اعتراض مان به همانگونه خواهد بود. جایی از فیلم علی مصفا می گوید "همه ی چیزهای بد شهر و زندگی شهر نشینی را گذاشتم و امدم در دل طبیعت زندگی سالمی داشته باشم اما نتیجه اش این شد!" به راستی اگر هر کدام مان در این موقعیت قرار بگیرد چنین اندوهی در دلمان سایه می افکند؟ تا کی این اندوه ادامه خواهد داشت؟ آیا ما هم هرکاری می کنیم نخواهیم توانست مرگ رو دوست داشته باشیم؟ آیا ما هم در روزهای آخر، از مرگ نخواهیم ترسید همانگونه که جهان در یاداشت های آخرش نوشته بود. در آن روزهای اخر ما هم دوست داریم همه، توجه شان به ما باشد ؟ به راستی در مواجه با مرگ هرکدام مان چه شکلی خواهیم بود؟ دلمان برای کجا های زندگیمان تنگ خواهد شد؟مرگ همانجور که جهان می گوید دوست داشتنی نیست! سیاه است! زشت است! از هر منظری که بدان خیره شوی، بی قواره و دردناک است! ترس برانگیز است. اما جهان بدون جهان، جهان بدون ما هم ادامه خواهد داشت. مینی بوس قرمز بدون ما هم در جاده های سرسبز بی رحم راه خواهد رفت! سعید و رضا و محمد و هادی هم بدون من زندگی خواهند کرد همانطور که دوستان جهان هم بدون اون زندگی کردند، بعد از انها هم آدم های بعدی ،بعد آدم های بعدی! بعد آدم های بعدی!
همه ی ما خیلی زور بزنیم تا پدر بزرگ ها و مادربزرگ ها مان رو در یاد داشته باشیم و این غمناکی ما از مرگ را صد چندان می کند. جهان بدون ما بی هیچ گونه تغییری به راه خود ادامه می دهد! در توئیتر یکی نوشته بود: آرام باش! به هیچ چیز فکر نکن ! الان سال 1499 است . و ما سالهاست که مرده ایم! و چه اندوه بزرگی!
جهان با اینکه همه ی اینها را می داند، با اینکه اندوهگین است، با اینکه دلش برای همه چیز این دنیا تنگ می شود، با اینکه همه ی این دوستان به قول خودش گاوش! دلتنگش خواهند شد، در آخرین سکانس بر فراز کوه، جایی که آن سو تر سموفونی مرگ را برایش می نوازند و مینی بوس قرمز بی خیال از همه جا به راه خودش ادامه میدهد، ازجایش بلند می شود و دست در دستان پژمان جمشیدی الکی خوش! به رقص در می آید. "وقتی ای دل! به چشمان غزل خون میرسی خودت رو نگه دار! وقتی ای دل به گیسوی پریشون میرسی خودت نگه دار! ای دل دیگه بال و پر نداری....
دوربین به عقب می رود. صدای خواندن دوستان جهان روی سمفونی نوازان مرگ تمام میشود و بی وقفه ای در موسیقی فیلم ،صدای رقص جهان به سمفونی مرگ پیوند می خورد. با خاطره ای از جهان که در آن از اولین اجاره خانه اش می گوید و اینکه پول پیش را از یکی از دوستانش قرض کرده بود و بعد وقتی که می خواست برگرداند، دوستش نگرفت و به او گفت : این قرض تویه به نفر بعدی و اون به نفر بعدی. فیلم با آخرین جمله ی جهان تمام می شود: الان دارم فکر می کنم من تو زندگیم چیزی به بعدی ها دادم؟ کاش داده باشم بعد برم! ..... کاش قبل از اینکه به انتهای سفرمون تو این جهان برسیم به این فکر کنیم که آیا چیزی به بعدی ها دادیم یا خیر؟...
جهان با من برقصِ سروش صحت، هرچند یک فیلم متوسط است،هر چند می توانست بهتر و زیبا تر باشد اما چیزی است که سروش صحت به بعدی ها داده است! هرچند یک چیز کوچک! درست مانند آن برنامه کتاب بازش که گوشه ای از کتابی را می خواند و کنار میایستاد تا ما خودمان بقیه اش را بخوانیم و از آن لذت ببریم. به عقیده من دیالوگ های خوب، بازی های تقریبا خوب که تلاش می کردند خیلی معمولی به نظر بیایند، موضوع خوب و تلنگر خوبی که سروش صحت به ما زد می توانست از این بهتر و قشنگ تر شود اگر نویسندگی قوی تر و محکم تری داشت. ضعفی که همیشه تاریخ گریبان آثار ایرانی را گرفته است و خواهد گرفت.
جهان با من برقص سروش صحت را دوست داشتم و با جهانش روزهای آخر زندگی ام را کنار دوستانم و آنهایی که دوست شان دارم، زندگی کردم، دلتنگ شدم،به کار دنیا و سرنوشت لعنت فرستادم،ترسیدم از سیاهی مرگ،با آن کنار آمدم و پذیرفتم که مینی بوس قرمز رنگ چه من باشم و چه نباشم در جاده های زیبای پر پیچ خم به راه خودش ادامه خواهد داد.
با جهان با من برقص سروش صحت دلم برای دوستانم تنگ شد و آرزو کردم کاش بتوانم چیزی در پایان این سفر به بعدی داده باشم....
بازیگراشم خیلی خوب بازی کردن در کل قشنگ و دیدنی بود
من دوسش داشتم:-)
به نظرم دلیل اینکه سینما مون پسرفت کرده و به ابتذال محض کشیده شده همین سلیقه ها و کامنت های .............
اونوقت آشغالی مثل اخراهی ها اینهمه امتیاز داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر میخوای اشغال مثال بزنی ناردون و... رو بگو
اون همه سروصدا و رنگ و لعابی که تبلیغات این فیلم داشت توقع من رو خیلی بیشتر از بالابرده بود ولی فیلمی صامت بدون فراز و فرود و بی معنی و تا حدودی هم خیالی
یسری بازیگر که انگار دور هم جمع شدن بی برنامه یسری دیالوگ بهم میگن که مثلا فیلمی تولید بشه
خداشکر پولمون رو برای اینجور فیلمها سال هاست دور نمیریزم و فقط نگرانم که حتی دیدن این فیلمها بصورت رایگان ارزش وقت تلف کردن هم ندارد
لات مجازی من پست میزارم یادت نره بیای گوه خوری کنی عقب نمونی دلگیر میشم :)))))))))))))))))
اینجا کف کوچه نیست چادر ببندی دور کمرت بشینی سبزی پاک کنی و سرک بکشی تو حرف و بررسی دیگران سرت رو بکن تو آخوور خودت
ااااافتتتتااااااااااد؟؟؟!!!!