به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی روزهای نارنجی بهکارگردانی آرش لاهوتی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. روزهای نارنجی توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم روزهای نارنجی را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. علیرضا قاسمخان تهیهکننده روزهای نارنجی این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. روزهای نارنجی در تاریخ 1399/06/26 پخش خود را توسط پخشکننده پردیس سینمای کورش در سینما آغاز کرد. در آن روزها روزهای نارنجی توانست آمار فروش 51،298،157 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم روزهای نارنجی چه کسانی هستند؟ در روزهای نارنجی بازیگرانی چون هدیه تهرانی، مهران احمدی، علیرضا استادی، لیلی فرهادپور، ژیلا شاهی، رویا حسینی و صدف عسگری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم روزهای نارنجی حدود 10 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان روزهای نارنجی را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم روزهای نارنجی باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا آرش لاهوتی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری روزهای نارنجی توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم روزهای نارنجی میتوان به سیامک ادیب، اکرم علمدار و علی مصفا اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم روزهای نارنجی چقدر اطلاع دارید؟
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان روزهای نارنجی منتشر شده است، میخوانیم: «درباره آبان زنی ۴۵ ساله است که واسطه استخدام کارگران فصلی است.»
فیلم روزهای نارنجی در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم روزهای نارنجی نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم روزهای نارنجی به طور متوسط فعالیت 20ام بازیگران این اثر است.
همچنین براساس امتیاز مردم فیلم روزهای نارنجی بدترین اثر صدف عسگری در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین آرش لاهوتی کارگردان روزهای نارنجی اولین همکاری خود با بازیگرانی چون هدیه تهرانی، مهران احمدی، علیرضا استادی، لیلی فرهادپور، ژیلا شاهی، رویا حسینی، صدف عسگری، سیامک ادیب، اکرم علمدار و علی مصفا را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران روزهای نارنجی نیز 34 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 10 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 34 همکاری برای اولینمرتبه در روزهای نارنجی رخ داده است. مانند: هدیه تهرانی و مهران احمدی، علیرضا استادی و ژیلا شاهی، لیلی فرهادپور و رویا حسینی، صدف عسگری و سیامک ادیب، اکرم علمدار و علی مصفا.
اگر از تصویربرداری فیلم روزهای نارنجی خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن فرشاد محمدی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم روزهای نارنجی چیست؟ تدوین روزهای نارنجی را مهدی حسینیوند انجام داده است. اگر صدای روزهای نارنجی بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم روزهای نارنجی یعنی حسن شبانکاره آشنا میکنیم. فاضل ژیان طراحی صحنه فیلم روزهای نارنجی را انجام نموده و فاضل ژیان طراحی لباس فیلم روزهای نارنجی را انجام داده است. شهرام خلج چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم روزهای نارنجی را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم روزهای نارنجی اثر مهیار علیزاده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمدرضا اصلی دستیار اول کارگردان فیلم روزهای نارنجی، اشاره کرد. در مجموع بیش از 27 نفر در تولید فیلم روزهای نارنجی نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم روزهای نارنجی 3 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از روزهای نارنجی پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم روزهای نارنجی در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم روزهای نارنجی 15 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم روزهای نارنجی 2 عدد، در بخش حواشی فیلم روزهای نارنجی 4 عدد، در بخش نقد فیلم روزهای نارنجی 1 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم روزهای نارنجی، سوتی فیلم روزهای نارنجی هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
یک داستان زنانه با بازی هدیه تهرانی که انتظار بیشتری از ایشان میرفت.
فیلم ریتم کندی دارد.
تکانهای دوربین سرسامآور وتهوعآور است برای نشاندادنِ اضطراب؛ گویی که تمام بارِ فیلم (بازیگری، تدوین و کارگردانی) بر دوش فیلمبردار است.