به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
علیرضا برازنده مدیر فیلم برداری سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1356 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار علیرضا برازنده میتوان به فعالیت در فیلم هزار پا، فیلم بیست و یک روز بعد و فیلم سیانور اشاره کرد.
علیرضا برازنده کار حرفهای خود را از سینما آغاز کرد و سال 1390 در 34 سالگی در فیلم پله آخر به کارگردانی علی مصفا به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم هزار پا، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای علیرضا برازنده محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون لیلا حاتمی، احسان امانی، کیانوش گرامی و نظامالدین کیایی را تجربه کرد.
علیرضا برازنده در سال 1396 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در تولید آثار مهمی حضور داشته است. او در این سال در 3 فیلم مهم سینما حضور داشت و خود را به جامعه هنرمندان معرفی کرد. آثار مهم علیرضا برازنده در این سال، فعالیت در فیلم هزار پا به کارگردانی ابوالحسن داوودی، فعالیت در فیلم دارکوب به عنوان مدیر فیلم برداری و فعالیت در فیلم دو طبقه روی پیلوت به عنوان مدیر فیلم برداری محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی علیرضا برازنده فعالیت در فیلم هزار پا بوده است. علیرضا برازنده سال 1396 در 40 سالگی در فیلم هزار پا به عنوان مدیر فیلم برداری فعالیت داشته است که توانست با مهارتش، جای خود را میان اهالی فضای سینما مطرح کند. علیرضا برازنده توانست با فعالیت در فیلم هزار پا تجربه حرفهای موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگران بزرگ و باتجربهای نظیر رضا عطاران، جواد عزتی، سارا بهرامی و لاله اسکندری توانست سطح کاری او را متحول کند.
علیرضا برازنده علاوهبر فیلم هزار پا، سال 1395 در 39 سالگی در فیلم بیست و یک روز بعد نیز فعالیت داشته است. علیرضا برازنده اینبار با سیدمحمدرضا خردمندان یعنی کارگردان فیلم بیست و یک روز بعد و هنرمندانی چون ساره بیات، حمیدرضا آذرنگ، امیرحسین صدیق و مهدی قربانی همکاری داشت.
با اینکه علیرضا برازنده را بیشتر بعنوان مدیر فیلم برداری میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. علیرضا برازنده علاوهبر مدیر فیلم برداری بهعنوان گروه فیلمبرداری، دستیار اول فیلمبردار و دستیار دوم فیلمبردار نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار علیرضا برازنده در حرفهی گروه فیلمبرداری، فیلم چهارشنبه سوری، فیلم کلاه قرمزی و سروناز و فیلم دختر شیرینی فروش است. مهمترین آثار علیرضا برازنده در حرفهی دستیار اول فیلمبردار، فیلم طلا و مس و فیلم درباره الی است. مهمترین آثار علیرضا برازنده در حرفهی دستیار دوم فیلمبردار، فیلم زیر درخت هلو و فیلم خیلی دور، خیلی نزدیک است.
علیرضا برازنده سال 1393 در 37 سالگی برای فیلم دوران عاشقی به کارگردانی علیرضا رئیسیان توانست در 33مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری برنده شود.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی علیرضا برازنده آن هست که در مدت زمان فعالیت خود، هم در تلویزیون و هم در سینما حضور داشته است. علیرضا برازنده را باید بیشتر مدیر فیلم برداری سینما بدانیم چرا که 96% آثار وی سینمایی و 4% آثارش تلویزیونی است. در واقع علیرضا برازنده از مجموع 25 اثری که در کارنامه دارد، در 24 اثر در سینما با نامهای فیلم زعفرانیه 14 تیر، فیلم هزار پا، فیلم دارکوب، فیلم دو طبقه روی پیلوت، فیلم هجوم، فیلم لابی، فیلم بندر تهران، فیلم بیست و یک روز بعد، فیلم 50 کیلو آلبالو، فیلم سیانور، فیلم عادت نمیکنیم، فیلم بوفالو، فیلم تگرگ و آفتاب، فیلم دوران عاشقی، فیلم شیفت شب، فیلم مبارک، فیلم ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه، فیلم آرایش غلیظ، فیلم پنج تا پنج، فیلم فصل فراموشی فریبا، فیلم یک، دو، سه،... پنج، فیلم پله آخر، فیلم جیب بر خیابان جنوبی و فیلم یک فرار از بگبو فعالیت داشته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال جلالالدین فعالیت داشته است.
در مجموع در کارنامه 41 ساله و بیوگرافی علیرضا برازنده آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی علیرضا برازنده و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار علیرضا برازنده در منظوم سر بزنید. همه 25 اثر مهم علیرضا برازنده در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار علیرضا برازنده در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر علیرضا برازنده در آثار ارزشمندتری فعالیت کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی علیرضا برازنده درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی علیرضا برازنده بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، فیلم هزار پا محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی علیرضا برازنده کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم زعفرانیه 14 تیر محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی علیرضا برازنده نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران علیرضا برازنده کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی علیرضا برازنده، آثار علیرضا برازنده، جوایز علیرضا برازنده، همکاران علیرضا برازنده، گالری عکس علیرضا برازنده، قد علیرضا برازنده، وزن علیرضا برازنده، رنگ چشم علیرضا برازنده، وضعیت تأهل و همسر علیرضا برازنده، فرزندان علیرضا برازنده، حواشی علیرضا برازنده و کودکی علیرضا برازنده میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
علیرضا برازنده از مدیر فیلم برداریها و هنرمندان جویای نام کشور عزیز ما ایران است و آیندهی درخشانی در عرصه سینما و تلویزیون دارد. ناگفته نماند که علیرضا برازنده به عرصه تئاتر و هنرهای نمایشی نیز بیتفاوت نیست و به این بخش علاقمند هست. فیلم زعفرانیه 14 تیر و سال 1397 پایان فعالیتهای علیرضا برازنده نیست، کارشناسان معتقد هستند شاخصهای هنری و فنی علیرضا برازنده پختهتر میشود و بهزودی او را با فعالیتهای درخشانتری در عرصه سینما و تلویزیون خواهیم دید.
وی به عنوان دستیار فیلمبردار در فیلمهایی نظیر؛ «آدمکش» (۱۳۸۸)، «تردید» (۱۳۸۷)، «درباره الی» (۱۳۸۷)، «طلا و مس» (۱۳۸۷)، «دیوار» (۱۳۸۶)، «بچه های ابدی» (۱۳۸۵)، «چند روز بعد« (۱۳۸۵) و «قفل ساز« (۱۳۸۵) و به عنوان دستیار دوم فیلمبردار در فیلمهایی نظیر؛ «به آهستگی» (۱۳۸۴)، «به نام پدر» (۱۳۸۴)، «زیر درخت هلو» (۱۳۸۴)، «خیلی دور، خیلی نزدیک» (۱۳۸۳)، «بوی بهشت» (۱۳۸۰) و «نیمهی گمشده» (۱۳۷۸)، حضور داشتهاست.
برازنده در فیلمهایی نظیر؛ «رقص در غبار» (۱۳۸۱)، «کلاه قرمزی و سروناز» (۱۳۸۱)، «دختر شیرینی فروش» (۱۳۸۰)، «شام آخر» (۱۳۸۰)، «صنوبر» (۱۳۸۰) و «عزیزم من کوک نیستم»، عضو گروه فیلمبرداری بودهاست.
علیرضا برازنده مدیر فیلمبرداری فیلمهایی نظیر؛ «سیانور» (۱۳۹۴)، «عادت نمیکنیم» (۱۳۹۴)، «بوفالو» (۱۳۹۳)،«تگرگ و آفتاب» (۱۳۹۳)، «دوران عاشقی» (۱۳۹۳)، «شیفت شب» (۱۳۹۳)، «مبارک» (۱۳۹۳)، «آرایش غلیظ» (۱۳۹۲)، «ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه» (۱۳۹۲)، «پنج تا پنج» (۱۳۹۲)، «فصل فراموشی فریبا» (۱۳۹۲)، «یک، دو، سه،... پنج» (۱۳۹۱)، «پلهی آخر» (۱۳۹۰)، «جیب بر خیابان جنوبی» (۱۳۹۰) و «هفت دقیقه تا پاییزب (۱۳۸۸) و فیلمبردار فیلمهایی نظیر؛ «رستاخیز» (۱۳۹۲)، بودهاست.
علیرضا برازنده، سیمرغ بلورین بهترین فیلمبرداری از سی و سومین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «دوران عاشقی» (1393)، را در کارنامه دارد.