به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی زرد بهکارگردانی مصطفی تقی زاده در 5 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه درام تولید شده است. زرد که اولین فیلم مصطفی تقی زاده محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.2 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم زرد را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. کامران مجیدی تهیهکننده زرد این فیلم را، بهعنوان محصول مانی تصویر هنر و کشور ایران تهیه کرده است. زرد در تاریخ 1397/04/08 پخش خود را توسط پخشکننده فیلمیران در سینما آغاز کرد. در آن روزها زرد توانست آمار فروش 4،818،049،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم زرد چه کسانی هستند؟ در زرد بازیگرانی چون بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، شهرام حقیقتدوست، ساره بیات، بهاره کیانافشار، حسین مهری و علیرضا استادی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم زرد حدود 18 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان زرد را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم زرد باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا مصطفی تقی زاده بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری زرد توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم زرد میتوان به آناهیتا درگاهی، امیرعلی نبویان، سیدعلی صالحی، فرهاد مهدوی، متین ستوده، شهروز دلافکار، مرتضی تقیزاده و رومینا رفیعا اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم زرد چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه زرد توسط مصطفی تقی زاده نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان زرد منتشر شده است، میخوانیم: «آدمهای عجیبی هستیم... امروزمون با فردا خیلی فرق میکنه...»
فیلم زرد از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم زرد عبارت است از: فیلم لابی، فیلم شماره 17 سهیلا، فیلم لاک قرمز، فیلم من و فیلم جاودانگی.
فیلم زرد در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم زرد نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم زرد به طور متوسط فعالیت 12ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم زرد یکی از 4 اثر شاخص آناهیتا درگاهی و شهروز دلافکار در حرفه بازیگری محسوب میشود.
4 تن از بازیگران زرد، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در زرد 4 فیلم اولی بودهاند: مرتضی تقیزاده، رومینا رفیعا، رضا شمسالدین و حسین نائینی.
همچنین مصطفی تقی زاده کارگردان زرد اولین همکاری خود با بازیگرانی چون بهرام رادان، مهرداد صدیقیان، شهرام حقیقتدوست، ساره بیات، بهاره کیانافشار، حسین مهری، علیرضا استادی، آناهیتا درگاهی، امیرعلی نبویان، سیدعلی صالحی، فرهاد مهدوی، متین ستوده، شهروز دلافکار و مانی مجیدی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران زرد نیز 135 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 18 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 135 همکاری برای اولینمرتبه در زرد رخ داده است. مانند: بهرام رادان و ساره بیات، مهرداد صدیقیان و بهاره کیانافشار، شهرام حقیقتدوست و حسین مهری، علیرضا استادی و آناهیتا درگاهی، امیرعلی نبویان و سیدعلی صالحی.
عوامل تولید و بازیگران زرد در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 14 نفر از این هنرمندان به بیش از 12،711،753 نفر میرسد. بنابراین زرد ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم زرد به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم زرد قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 80% مخاطبان معقدند فیلم زرد ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم زرد نسبتا خوشساخت هست زیرا 73% مخاطبان عقیده دارند فیلم زرد از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم زرد نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 72% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم زرد نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم زرد نسبتا خلاقانه هست زیرا 50% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم زرد غیرتکراری و جدید است.
فیلم زرد نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 62% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم زرد مفید و ارزشمند هست.
فیلم زرد نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 59% نظردهندگان بعد پایان فیلم زرد به آن فکر میکردند.
فیلم زرد نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 58% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم زرد با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم زرد نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 27% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم زرد مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم زرد خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مسعود سلامی بوده است. اگر صدای زرد بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم زرد یعنی مهدی ابراهیمزاده و حمید محمودی و صداگذار آن یعنی علی سوهانی آشنا میکنیم. محمدرضا میرزامحمدی طراحی صحنه فیلم زرد را انجام نموده و محمدرضا میرزامحمدی طراحی لباس فیلم زرد را انجام داده است. سودابه خسروی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم زرد را برعهده داشت.
از دیگر عوامل اثر میتوان به فائزه گرکانی منشی صحنه فیلم زرد و اشاره کرد. در مجموع بیش از 33 نفر در تولید فیلم زرد نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از فیلم زرد یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم زرد 137 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از زرد پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم زرد، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، خوب، بیات، ساره، خوبی، صدیقیان و مهرداد. تاکنون پژوهشگران 1 برچسب در فیلم زرد از نظر ساختاری و محتوایی شناسایی نمودهاند که عبارت است از: اجتماعی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم زرد در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم زرد 45 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم زرد 5 عدد، در بخش حواشی فیلم زرد 10 عدد، در بخش نقد فیلم زرد 13 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم زرد، سوتی فیلم زرد هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
بازیگراش هم تقریبا خوب بازی کردن مخصوصا مهرداد صدیقیان برعکس خیلی از نقشای دیگش
اون سکانسی ک ساره بیات میره ک خدافظی کنی خیلی دردناک بود واقعا
درکل خوب بود
شما از بین اجزای تشکیل دهنده فیلم؛ فقط بازی رو دیدی. بقیه ارکان فیلمسازی چی میشه پس؟ بازیگر فقط ویترین فیلمه. فیلمنامه اصلشه این فیلم از فیلمنامه خوب و جدیدی برخوردار نبود.
بهتر بود اسم فیلمو میذاشتن قهوه ای یا سورمه ای یا کبود.
نه تنها وقتم رو تلف کردم. که مغزمم تلف کردم. متاسفم برای میلیاردهایی که رفت تو جیب تهیه کننده اش.
زرد به بخش ها و گره های مهم فیلم نامه اش کم اهمیت میده. مثل کشته شدن اون بچه. واقعا این بخش به پرداخت بیش تر نیاز نداشت؟ با یک گره گشایی یا غافلگیری منطقی این بخش میتونست خیلی به فیلم نامه جلا بده ولی در نهایت این قسمت فقط با یه داد و بیداد توی بیمارستان خاتمه پیدا میکنه!
در عوض دقایق زیادی از فیلم شاهد اینیم که کاراکتر های فیلم دنبال رو انداختن به این و آن برای گرفتن پول هستن . در حالی که این قسمت ها میتونست توی تدوین بیرون بیاد، این جوری هم داستان از ریتم نمی افتاد هم وقت الکی تلف نمیشد.
در نهایت فیلم خوبی نبود.
موافقم.شدید.
بهرام رادان فقط خوب بازی کرد.
ساره بیات بخوبی موجبات خواب آلودگی رو فراهم میکرد با اون عناصر سرد توی صورتش...یخ کردیم بخدا
اما این همه بلا یکم غیر طبیعی بود
بازی ها جالب و دوست داشتنی بود
صحنه ها رو باید دقت میکردی و مفهمومی بود دقیقا مدلی ک دوست دارم مثلا اون صحنه ک خاک میریزن قشنگ نشون داد ک شوهرش میمیره و دارن خاکش میکنن
بازی صدیقیان و بیات از همه قشنگ تر بود مخصوصا صدیقیان
پایان یکم تا مفهوم بود ک هیچ عیب خاصی تو زیبایی فیلم ایجاد نمیکنه ی جا هایی ارتباط با بیننده قطع میشد اما سریع درست میشد
درکل جالب بود ارزش دیدن داره 👌👌👌
منبع: آرمان عسگری
خیلی شخصیت بدی بهش داده بودن تو عاشقانه ! کاملا منفور بود !
آخه گوشی زنگ خورد آخر فیلم نوشت رحیم کبد
بعدم با توجه به اتفاقات آخر فیلم یعنی بارش تگرگ و... و همینطور علاقه بهرام رادان به ساره بیات میشه اسنتباط کرد که میخواست پولو پس بده که همه چی خوب تموم شه
کاش یکی پیدا بشه ما رو از این وضع نجات بده
اصاب خورد کنه
دلنشین بود
بازی ها خصوصا بازی اقای رادان و خانم بیات هم عالی بود.
داستانش یکم شبیه فیلم یک روز بخصوص بود ولی از اون قوی تر بود،بازی ها هم همه حرف نداشتن،پایان بندیش هم خیلی خوب بود
بازیها درجه یک بود اما هیچ هیجانی برای مخاطب نداشت به خاطر تکراری بازی کردن بازیگرها (بهرام رادان،ساره بیات)
درکل باید بها داده بشه به این جور فیلمها تا انگیزه کارگردان رو برای ساختن فیلمی جذاب تر تحریک کنه!!!
لوگوی فیلم رو خیلی دوست دارم با اینکه خیلی سادس
انتخاب بازیگراش حرف نداشته اما اگه من بودم به جای آقای حقیقت دوست بازیگر دیگری رو انتخاب میکردم که بیشتر به خانم ساره بیات بیاد
بازی ها خیره کننده بود همه عالی بودن حتی اونایی که فقط به اندازه یک سکانس بازی داشتن مخصوصا خانم بیات و آقای صدیقیان
کارگردانی خیلی خیلی خیلی خوب بود و به قول آقای عسگری خدا رو هزار مرتبه شکر که کارگردانای جوون و فیلم اولی انقدر جذاب و دقیق دارن کار میکنن مثل آقای روستایی، آقای مهدویان، همین آقای تقی زاده، خانم قیدی و...
متن بسیار دقیق نوشته شده بود. من که جواب همه سوالامو طی مدت فیلم گرفتم
در کل همون طوری بود که فکر میکردم عالی
ترکیبی از مشکلات اجتماعی،اقتصادی،فرهنگی و البته مقداری خیلی کمی طنز
توصیه میکنم حتما ببینیپ حتما
خیلی منتظرش بودم
دوشنبه ٢٤ مهر
ساعت ٢٠:٣٠ و ٢١ پردیس سینمایی چارسو
موضوع فیلم تکراری ، درحدی که تو همین سبک و موضوع فیلم فراوون بوده
از دقیقه 10 تا آخر هم فقط 1 سری آدم میبینید که به درودیوار میزنن و دنبال پول میگردن!
هی میرن پیش اینو و اون و میگن 10میلیون داری،20 میلیون داری 40 میلیون داری!!!
معمولا هم اینجور فیلما مدلش اینجوریه مثلا 1 گرفتاری پیش میاد 500 میلیون پول باید 1 خانواده متوسط جورکنن وگرنه چنین و چنان میشه بعد تو 80 دقیقه فیلم 499 میلیون جورمیشه با بدبختی اون 10 دقیقه آخرفیلم لنگه 1میلیون میمونن تا اونا توسط امدادغیبی ازآسمون جورمیشه و....
اگه بیکارید و میخواید وقت بگذرونید توصیه میکنم ببینید!!!!