به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، نگاهی داریم به جدیدترین اخبار و حواشی مهم دنیای هنر در روزهای اخیر:
آخرین وضعیت سلامتی جمشید مشایخی
جمشید مشایخی که چندی پیش به دلیل عمل دستگاه گوارش دوباره در بیمارستان بستری شده و در بخش مراقبت های ویژه بود، روز گذشته ۱۵ بهمن به بخش عمومی بیمارستان آتیه منتقل شد.
در مدتی که این بازیگر پیشکسوت در بیمارستان بستری شده است، هنرمندان و مسئولان به عیادت وی نرفتهاند.
گریم متفاوت احمد مهرانفر در «کاتیوشا»
احمد مهرانفر جدیدترین بازیگری است که در آخرین روزهای پیش از آغاز فیلمبرداری به جمع تیم «کاتیوشا» به کارگردانی علی عطشانی پیوسته است.
«کاتیوشا» کمدی پربازیگر علی عطشانی است که خودش تهیهکنندگی آن را نیز بر عهده دارد.
فیلمنامه «کاتیوشا» را مهدی علی میرزایی بر اساس طرحی از مهراب قاسمخانی نوشته است.
پیش از این سیما تیرانداز، ارژنگ امیرفضلی، لیلا اوتادی، قاسم زارع، لیندا کیانی، میترا حجار، مهران رجبی، خشایار راد، بیژن بنفشهخواه، امید منصورفلاح و سید علیرضا مطهری به عنوان بازیگران «کاتیوشا» معرفی شدند و به زودی یک بازیگر دیگر به عنوان نقش اصلی فیلم به جمع بازیگران این فیلم اضافه و معرفی خواهد شد.
در خلاصه قصه کمدی «کاتیوشا» آمده است: «من اگه بخوام توی زندگیم موفق باشم حتما نباید اونجوری به زندگی نگاه کنم که تو نگاه میکنی».
علی مطهری در یادداشتی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده است، نظر خود درباره آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا را اعلام کرد.
متن یادداشت به این شرح است:
«بسمه تعالی
فیلم سینمایی «به وقت شام» را دیدم. از نظر فنی و جلوههای ویژه در سطح خوبی بود. تفکر و ایدئولوژی داعش را برای بیننده روشن میکرد. همین طور خطر آنها را برای دنیای اسلام و کل جهان آشکار میکرد و اساساً انسان را به فکر فرو میبُرد که چگونه چنین گروهی که شاید اکثر آنها به راه خود ایمان دارند در دنیای اسلام پدید آمد. قبلاً فکر میکردیم پیدایش خوارج در صدر اسلام امر غریبی بوده ولی امروز با پیدایش داعش، دیگر ظهور خوارج در زمان علی علیهالسلام عجیب به نظر نمیرسد.
از سوی دیگر این فیلم فداکاریها و مجاهدتهای مجاهدان ایرانی و افغانی و پاکستانی و لبنانی و مدافعان حرم را به خوبی تصویر کرده است که انسان را از بینش قوی و شجاعت آنها به اعجاب وا میدارد. نفوذ غربیها در داعش نیز در این فیلم به خوبی نمایش داده شده است. این فیلم آن اصل کلی مورد تأکید استاد شهید مطهری را خوب تجسم کرده است که همیشه مقدسان نادان ابزار دست منافقان زیرک واقع میشوند و به اسلام ضربه میزنند. باید از جناب آقای حاتمیکیا و همکارانش تشکر ویژه کرد.»
رضا ناجی، بازیگر جدید «لازانیا»
رضا ناجی ایفاگر یکی از نقش های اصلی «لازانیا» به تهیه کنندگی احمداحمدی و کارگردانی حسین قناعت شد.
«لازانیا»در حالی کلید خورده که دیگر بازیگران و عوامل کامل آن طی روزهای آینده اعلام می شوند. حضور عبدالله اسکندری به عنوان طراح گریم، امیر معقولی به عنوان مدیر فیلمبرداری، محمد توکلی به عنوان تدوینگر و هاشم علی اکبری به عنوان مدیر تولید در این فیلم سینمایی قطعی شده است.
«لازانیا» فیلمی در کارنامه حسین قناعت است و برای اکران سال ۹۷ سینماها آماده می شود.
آیا کپی رایت ترانه «لاتاری» رعایت نشده؟
یکشنبه شب فیلم سینمایی «لاتاری» ساخته محمدحسین مهدویان در پردیس سینمایی ملت برای منتقدان و خبرنگاران به نمایش درآمد. چند روزی است در فضای مجازی پیرامون ترانه اصلی فیلم سینمایی «لاتاری» و عدم رعایت کپی رایت آن پخش شده است.
این ترانه که با صدای روزبه بمانی بر روی تیتراژ فیلم لاتاری منتشر شده است مربوط به فیلم ربوده شده ساخته بیژن میرباقری است و بدون اجازه او در فیلم مهدویان استفاده شده است. موضوعی که باعث شد تا مهدویان نیز نسبت به آن واکنش نشان دهد.
محمدحسین مهدویان درباره موسیقی فیلم «لاتاری» با صدای روزبه بمانی در خبری که در کانال تلگرامی روزنامه صبا منتشر شده است گفت: کانسپت آهنگ به فیلم ما می خورد و تا امروز نمی دانستیم قبلا استفاده شده و ما رایت آهنگ را از خواننده خریده ایم و باید ببینیم بعد جشنواره چه می شود.
واکنش روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد به مهران مدیری
روزنامه آفتاب یزد نوشت:
«مهران مدیری در برنامه «هفت» روز شنبه چهرهای متفاوت با آنچه از او دیده بودیم داشت. در برنامه «هفت» رضا رشیدپور به عنوان مجری و مهران مدیری به عنوان مهمان در مقابل هم قرار گرفتند رشیدپور که بعداز گفتگویش با رئیس جمهور مورد نقد رسانهها و مردم بود و اجرایش در آن برنامه نیز با گافهای زیادی همراه شد، اینبار در برابر مهران مدیری تلاش کرد تا جبران مافات کند. او با در پیش گرفتن یک مصاحبه چالشی و بی پرده سعی داشت رقیب تلویزیونی خود را به عنوان مصاحبه شونده در آمپاس قرار دهد. رشیدپور از همین رو سوالاتش را در قالب انتقادهایی که مردم از مهران مدیری دارند مطرح کرد و به این پرسش رسید: «چرا از بین همه نهادها فقط از دولت انتقاد میکنید ؟» اما پاسخ مدیری، صادقانه ترین جواب در طول مدت حضور اخیر وی در تلویزیون بود: «مگر میشود از فلان نهادی انتقاد کرد؟ به غیر از دولت که از جای دیگری نمیگذارند انتقاد کنیم.»
این اواخر آنقدر آش مهران مدیری در نقدهایش از دولت - بدون گوشه چشمی انتقادی به سایر نهادها - شور شده بود که عدهای از مدیری به عنوان ملعبه دست رسانه ملی یاد کرده و میگفتند او از جهت حفظ منافع شخصی خود و ماندگاری برنامه اش در تلویزیون است که اینگونه بی محابا به حسن روحانی و وزرایش میتازد.
او بارها و بارها شخص حسن روحانی را از وعدههای انتخاباتیاش تا تکهکلامهای او را به طنز و جدی مورد نقد قرار داد و دولت را سست و کاهل و فراموشکار نامید. تقریبا در تمام قسمتهایی که مدیری روی تلویزیون میبرد، یا از اصلاح طلبان نقدی بود یا از عملکرد دولتمردان نشانی. انتقادهایی که البته به حق هستند و بیتردید باید هم بیان شوند اما از آنجایی که نقد مهران مدیری فقط یک جناح را میدید این موضوع اصلا به دل بسیاری از مردم نمینشست چرا که مردم ضمن باور به اینکه کشور پر از اشکال است میدانستند که همه مکافاتها و مشکلات را هم نباید بر سر دولت و یک جناح کوبید که اگر اینچنین است، عین سیاسیکاری است.
باید گفت بیتردید سخنان اخیر مدیری در برنامه «هفت» قابل تقدیر است، سخنانی که در قالب توضیحات او مطرح شده و بیتردید میتواند جو منفی افکار عمومی نسبت به سیاسیکاریهای او را کاهش دهد. از سویی همه میدانند که لازمه طنز، نقد است و وقتی محدودیت در نقد باشد حاصلش آنی میشود که در «دورهمی» میبینیم.
اما سخنان مدیری را باید از زاویه دیگری نیز بررسی کرد، از این زوایه که در حال حاضر دیواری کوتاهتر از دیوار دولت و اصلاح طلبان برای نقد وجود ندارد. این روزها مظلومیت دولت و جریان چپ، شاید در همین موضوع بیش از گذشته عیان شود. اینکه رسانههای مختلف حتی رسانههای همجناح و همعقیده با دولت و اصلاح طلبان تنها در نقد دولت دست و بالشان باز است و میتوانند علیه دولت و خودشان تا میتوانند بتازند (!) اکنون باید به مهران مدیری نیز این نکته را یادآور شد که اگر چه در شرایط فعلی برای طنز و نقد چارهای جز حمله یکسویه به یاران حسن روحانی نیست اما این هم عادلانه نیست که به دلیل کوتاه بودن دیوار دولتیها، آنها جور انتقادهای سایر نهادها و بخشهای دیگر را نیز در طنزها و هجمههای مدیری تاب بیاورند. خوب است که مدیری در کنایهها و گلایههایش از دولت شرط انصاف را رعایت کند و به اندازه لازم به نقد دولت بنشیند و نه آنکه همه کاسه کوزههای مشکلات کشور را بر سر روحانی خرد کند به این بهانه که غیر از روحانی نمیتوان از کسی دیگر انتقاد کرد. مدیری اگر میخواهد صدای واقعی ملت باشد و نه صدای گروهی خاص، اکنون با مصاحبه اخیر خود در برنامه «هفت»؛ گام نخست را برداشته و با تغییرات و ملاحظاتی در برنامه «دورهمی» ضمن تداوم انتقادهای لازم و واجب میتواند انگ سیاسیکاری و وابستگیاش به جناحی خاص و رسانه ملی را نیز از سر خود وا بکند.
مهران مدیری خوب میداند که تنها دلخوشی مردم به صداو سیما همین معدود برنامهها از جمله برنامه «دورهمی» است ولی حالا که خود نیز درباره دلیل انتقادات یکسویه اش توضیح داده باید بداند که تریبون فعلی و نقد از دولت، شجاعت و یا حرف دل مردم را زدن نیست... مدیری باید بداند شجاعت وقتی معنا میدهد که حرفهایی را که نمیگذارند، بزنی و زمانی صدای مردم هستی که مردم و صداهایشان را گزینش نکنی و همه اعتراضات را منعکس کنی و نه فقط اعتراضات ضددولتی را.»
واکنش سخنگوی قوه قضاییه به اظهارات مهران مدیری
همچنین محسنی اژه ای در واکنش به سخنان مهران مدیری مبنی بر اینکه هیچکس نمیتواند در مورد قوه قضائیه سخن بگوید گفت: پس این همه حرف در مورد قوه قضاییه می زنند چیست؟ خود شما خبرنگاران که سخنان و انتقاداتی را وارد و مطرح می کنید، آدم نیستید؟ فرشته هستید؟!
هدیه اکبر عبدی برای الناز شاکردوست
هدیه ای که اکبر عبدی برای الناز شاکردوست فرستاد.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.