به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی سوءتفاهم بهکارگردانی احمدرضا معتمدی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. سوءتفاهم توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.1 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم سوءتفاهم را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. جلیل شعبانی تهیهکننده سوءتفاهم این فیلم را، بهعنوان محصول سازمان هنری رسانهای اوج و کشور ایران تهیه کرده است. سوءتفاهم در تاریخ 1397/11/24 پخش خود را توسط پخشکننده بهمن سبز در سینما آغاز کرد. در آن روزها سوءتفاهم توانست آمار فروش 321،130،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم سوءتفاهم چه کسانی هستند؟ در سوءتفاهم بازیگرانی چون مریلا زارعی، کامبیز دیرباز، پژمان جمشیدی، اکبر عبدی، هانیه توسلی، مهدی فخیمزاده و آرش نوذری به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم سوءتفاهم حدود 7 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان سوءتفاهم را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
متوسط سن بازیگران سوءتفاهم براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 52 سال است که نشان میدهد بازیگران سوءتفاهم عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم سوءتفاهم چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه سوءتفاهم توسط احمدرضا معتمدی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان سوءتفاهم منتشر شده است، میخوانیم: «تازه ترین فیلم سینمایی سازمان هنری رسانهای اوج که از آبان 1396 در شهر تهران کلید خورد، مضمونی اجتماعی دارد و گروه تولید فیلم در تلاش هستند «سوء تفاهم» را به جشنواره فیلم فجر برسانند.»
فیلم سوءتفاهم از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم سوءتفاهم عبارت است از: فیلم راه رفتن روی سیم، فیلم عکس خصوصی، فیلم ماه گرفتگی، فیلم اسرافیل و فیلم زیر سقف دودی.
فیلم سوءتفاهم در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 5 مورد نامزد کسب جایزه شود. در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، سارا سمیعی نامزد جایزه بهترین طراحی لباس، کیوان مقدم نامزد جایزه بهترین طراحی صحنه، مهران ملکوتی نامزد جایزه بهترین صدابرداری، پژمان جمشیدی نامزد جایزه نقش دوم مرد و هانیه توسلی نامزد جایزه نقش اول زن برای فیلم سوءتفاهم شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم سوءتفاهم نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم سوءتفاهم به طور متوسط فعالیت 47ام بازیگران این اثر است.
براساس امتیاز مردم فیلم سوءتفاهم یکی از 4 اثر شاخص احمدرضا معتمدی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
فیلم سوءتفاهم براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص احمدرضا معتمدی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
همچنین احمدرضا معتمدی کارگردان سوءتفاهم اولین همکاری خود با بازیگرانی چون مریلا زارعی، کامبیز دیرباز، پژمان جمشیدی، هانیه توسلی، مهدی فخیمزاده و آرش نوذری را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران سوءتفاهم نیز 13 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 7 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 13 همکاری برای اولینمرتبه در سوءتفاهم رخ داده است. مانند: مریلا زارعی و پژمان جمشیدی، مریلا زارعی و آرش نوذری، کامبیز دیرباز و پژمان جمشیدی، کامبیز دیرباز و هانیه توسلی، کامبیز دیرباز و مهدی فخیمزاده.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم سوءتفاهم به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم سوءتفاهم نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 53% مخاطبان معقدند فیلم سوءتفاهم ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم سوءتفاهم نسبتا خوشساخت نیست زیرا تنها 38% مخاطبان عقیده دارند فیلم سوءتفاهم از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم سوءتفاهم قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 81% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم سوءتفاهم نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم سوءتفاهم نسبتا خلاقانه هست زیرا 66% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم سوءتفاهم غیرتکراری و جدید است.
فیلم سوءتفاهم نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 31% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم سوءتفاهم مفید و ارزشمند هست.
فیلم سوءتفاهم نسبتا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 42% نظردهندگان بعد پایان فیلم سوءتفاهم به آن فکر میکردند.
فیلم سوءتفاهم نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 53% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم سوءتفاهم با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم سوءتفاهم اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 15% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم سوءتفاهم مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم سوءتفاهم خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن پیمان شادمانفر بوده است. فیلم سوءتفاهم صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری مهران ملکوتی است. کیوان مقدم طراحی صحنه فیلم سوءتفاهم را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و سارا سمیعی طراحی لباس فیلم سوءتفاهم را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. مهرداد میرکیانی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم سوءتفاهم را برعهده داشت.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمد تقی پور طراح پوستر فیلم سوءتفاهم، اشاره کرد. در مجموع بیش از 18 نفر در تولید فیلم سوءتفاهم نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم سوءتفاهم یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم سوءتفاهم 18 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از سوءتفاهم پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم سوءتفاهم در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم سوءتفاهم 96 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم سوءتفاهم 16 عدد، در بخش حواشی فیلم سوءتفاهم 9 عدد، در بخش نقد فیلم سوءتفاهم 4 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم سوءتفاهم، سوتی فیلم سوءتفاهم هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فیلم سینمایی «سوتفاهم» به کارگردانی احمدرضا معتمدی و تهیه کنندگی جلیل شعبانی نیمه دوم آذرماه در سینماهای کشور اکران خواهد شد.
خانه هنرمندان
باید دید و بعد قضاوت کرد.
بحث اول شما درباره تخصص بازیگری بود که مثلا پژمان جمشیدی با این که بازیگری تخصص اش نیست بازیگری اش خوبه. منم میگم یکسری هایی که تخصص شون همینه و دکترا هم گرفتن به جز یکسری بازی های تکراری و بی حس و حال چیکار کردن؟ مثل آقای محمود عزیزی یا محمد صادقی که بازی هاشون واقعا نکته چندان خاصی نداره!
ولی بعد شما اومدی بحث رو به یه سمت دیگه بردی که ما توی ایران بازیگر خوب زیاد داریم که توی این مورد من کامل حرف شما رو رد نکردم!
از این جهت که بازیگر هایی که یک نقش رو خوب بازی میکنن ولی هی تکرارش میکنن رو نمیشه کلا گفت خوب! مثلا علی صادقی یا امین حیایی بازی خوبی دارن ولی چند دفعه تکرارش کردن؟ اگه کلا بخوایم به این دو تا لقب خوب بدیم جفا در حق کسایی مثل پرویز پرستویی یا هومن برق نورد نیست که نقش های کمدی رو متفاوت و با ظرافت بازی کردن؟
اگه به حساب کاربری من نگاه کنین من یه سری بازیگر هایی رو دنبال کردم که بازی شون رو کامل و همه جانبه می پسندم . پس منم مورد علاقه های خودم رو دارم و روی کل بازیگر های ایران عیب نذاشتم.