به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی قانون مورفی بهکارگردانی رامبد جوان در 3 سال پیش یعنی سال 1397 در گونه حادثهای، فانتزی و کمدی تولید شده است. قانون مورفی توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم قانون مورفی را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. محمد شایسته تهیهکننده قانون مورفی این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. قانون مورفی در تاریخ 1397/10/12 پخش خود را توسط پخشکننده هدایت فیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها قانون مورفی توانست آمار فروش 9،611،924،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم قانون مورفی چه کسانی هستند؟ در قانون مورفی بازیگرانی چون محمد شیری، امیرحسین قدسی، مهناز افشار، ناهید مسلمی، کریم قربانی، رضا شادمان و حامد افضلی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم قانون مورفی حدود 35 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان قانون مورفی را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم قانون مورفی باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رامبد جوان بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری قانون مورفی توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم قانون مورفی میتوان به ندا عقیقی، بهزاد قدیانلو، امیر جدیدی، قباد شاهپوری، ابوالفضل دیندار، ارشا قدسی، محمد معتضدی و حسین شاهرخنیا اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم قانون مورفی چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه قانون مورفی توسط سید محمدعلی حسینی و پوریا شجاعی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان قانون مورفی منتشر شده است، میخوانیم: «این فیلم داستان فرد بدشانس و دردسرسازی به نام فرخ را روایت میکند که برای کمک به همکار سابقش، به رشت سفر میکند ...»
فیلم قانون مورفی از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم قانون مورفی عبارت است از: فیلم قانون مورفی2: خاندان فرخ، فیلم گشت 2، فیلم مشت آخر، فیلم بارکد و فیلم یک دزدی عاشقانه.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم قانون مورفی نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم قانون مورفی به طور متوسط فعالیت 12ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم قانون مورفی یکی از 4 اثر شاخص ندا عقیقی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
14 تن از بازیگران قانون مورفی، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در قانون مورفی 14 فیلم اولی بودهاند: ارشا قدسی، محمد معتضدی، حسین شاهرخنیا، امین عمیدیان، آبتین یغمائیان، سعید نعمتی، مانیا عمونژاد، پیام شهرتی، احمد براتی، مقداد مهدوی، فرشید ناصری، وحید صداقتی، میلاد صادقی و سعیده اللهدادی.
همچنین رامبد جوان کارگردان قانون مورفی اولین همکاری خود با بازیگرانی چون محمد شیری، امیرحسین قدسی، ناهید مسلمی، کریم قربانی، رضا شادمان، حامد افضلی، ندا عقیقی، قباد شاهپوری و ابوالفضل دیندار را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران قانون مورفی نیز 567 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 35 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 567 همکاری برای اولینمرتبه در قانون مورفی رخ داده است. مانند: محمد شیری و امیرحسین قدسی، مهناز افشار و ناهید مسلمی، کریم قربانی و رضا شادمان، حامد افضلی و ندا عقیقی، بهزاد قدیانلو و امیر جدیدی.
عوامل تولید و بازیگران قانون مورفی در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 17 نفر از این هنرمندان به بیش از 27،760،874 نفر میرسد. بنابراین قانون مورفی ظرفیت مناسبی برای دوباره دیدن شدن در میان عموم مردم و طرفداران این هنرمندان دارد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم قانون مورفی به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم قانون مورفی قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 77% مخاطبان معقدند فیلم قانون مورفی ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم قانون مورفی نسبتا خوشساخت هست زیرا 74% مخاطبان عقیده دارند فیلم قانون مورفی از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم قانون مورفی قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 76% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم قانون مورفی نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم قانون مورفی تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 76% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم قانون مورفی غیرتکراری و جدید است.
فیلم قانون مورفی نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 40% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم قانون مورفی مفید و ارزشمند هست.
فیلم قانون مورفی نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 55% نظردهندگان بعد پایان فیلم قانون مورفی به آن فکر میکردند.
فیلم قانون مورفی نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 61% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم قانون مورفی با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم قانون مورفی نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 50% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم قانون مورفی مناسب کودکان است.
آیا به نظر کارشناسان در فیلم قانون مورفی سوتی، خطا یا اشتباهی وجود داشته است؟ یکی از سوتیهای فیلم قانون مورفی که در منظوم دایرةالمعارف آنلاین سینما، تلویزیون و تئاتر ثبت شده عبارت است از: «وای این همه گاف داشت حالا یکی هم اینجا نیست».
اگر از تصویربرداری فیلم قانون مورفی خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن حسین جلیلی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم قانون مورفی چیست؟ تدوین قانون مورفی را میثم مولایی انجام داده است. اگر صدای قانون مورفی بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم قانون مورفی یعنی رشید دانشمند آشنا میکنیم. امیرحسین قدسی طراحی صحنه فیلم قانون مورفی را انجام نموده و رعنا امینی طراحی لباس فیلم قانون مورفی را انجام داده است. سعید ملکان چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم قانون مورفی را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم قانون مورفی اثر امیر توسلی است. طراحی جلوههای ویژه بصری فیلم قانون مورفی توسط جواد مطوری بهثمر نشسته است. جلوههای ویژه میدانی فیلم قانون مورفی نیز توسط مجید حیدری، مرتضی رمضانیترنج، اشکان کرمیان و مهدیار محمدی انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به احسان برآبادی طراح پوستر فیلم قانون مورفی، امین خنکال دستیار اول کارگردان فیلم قانون مورفی، مریم دلغمین و مصیب عمویی مسئول هنروران فیلم قانون مورفی، فرامرز کرامتی و حامد محمدیان مدیر صحنه فیلم قانون مورفی، غزل رشیدی منشی صحنه فیلم قانون مورفی و اشاره کرد. در مجموع بیش از 96 نفر در تولید فیلم قانون مورفی نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم قانون مورفی یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم قانون مورفی 211 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از قانون مورفی پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم قانون مورفی، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، قانون، مورفی، خوب، کمدی، رامبد و جوان.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم قانون مورفی در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم قانون مورفی 16 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم قانون مورفی 9 عدد، در بخش حواشی فیلم قانون مورفی 5 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم قانون مورفی 3 عدد، در بخش سوتی فیلم قانون مورفی 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای و نقد فیلم قانون مورفی هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فیلم کمدی خوبی داشت
مرسی از اقا رامبد گل
که همیشه ما را خندانده
اواخر که کلا دیگه تخیلی بود
میتونستن بهتر جعمش کنن
در کل متوسط بود
در کل فیلم خوب بود ولی عالی نبود
از تصویر گستر پاسارگاد
کمی طنز،کمی اکشن،کمی فانتزی
حقیقتا فیلم از یه جایی به بعد انقدر در هم و بر هم میشه و شوخی هاش کم میاد که برای خنده مخاطب به سکانس های رقص رو میاره.
فیلمی که خودش ذاتا از اون سکانس رفیق کشی بیش از حد غیر قابل درک میشه و حالا این غیر قابل درک بودن با توهم شخصیت فرخ هم قاطی میشه و میشه یک وضعیت غیر قابل وصف!!!!
و به همین خاطر نقش امیر جدیدی رو هر بازیگر دیگه هم میتونست انجام بده چون هیچ سمپاتی ای به خاطر مغشوش بودن بیش از حد اش ایجاد نمیکنه!
فرخ کیه؟ واقعا یک آدم بد شانسه؟ هر چقدر تلاش برای گشنه نشون دادن فرخ تصویریه، تلاش برای بد شانس نشون دادن اش و پشت بند اش وارد کردن قانون مورفی به داستان تحمیلی شده است!
قانون مورفی جذاب نیست، چندان خنده دار نیست، چندان تکلیف اش با خودش مشخص نیست با این همه اما فیلم بدی نیست!
میشه به خاطر چند سکانس حرفه ای تعقیب و گریز حرفه ای و بازی های نسبتا خوب بازیگراش دنبال اش کرد ولی همه ی ضربه رو فیلم از عدم شناخت نسبت به حرفی که میخواد بزنه میخوره.
من به عنوان یک مخاطب برای فیلم فقط نتیجه ی کار رو قضاوت کردم !
قرار هم نیست که چون کار سختی انجام شده ضعف های کار گفته نشه !
فقط اسم رامبد جوان میتونه باعث بشه مردم بیان این آشغال رو نگاه کنن
حیف پول حیف وقت
برای خودم و مردمم متاسفم که بخاطر نبود فیلم های خوب میریم و به امید دیدن یه فیلم خوب این آشغال هایی که هیچی نه یاد میده نه تاثیری داره و نه حتی خنده ای میتونه رو لب بشونه مجبوریم نگاه کنیم
و حیف اون همه پولی که این فیلم تو گیشه درمیاره چون حقش نیست اینجور فیلم ها باید زمین میخوردن تا دیگه نه کارگردان نه تهیه کننده و نه نوسنده ها جرات کنن همچین خزعبلاتی رو بسازن و بخورد مردم بدن
رای من به این فیلم صفر مطلق هست
کمدی جدید و با حال. بازیگری خیلی خوب امیر جدیدی امیر جعفری ..فیلمبرداری عالی .کارگردانی عالی از نظر داستان یک مقدار غیر واقعی ولی چون فیلم کمدی است باعث زیبایی فیلم میشه دیالوگ های خنده دار .سه ستاره برای بازی ها سه ستاره برای کارگردانی دو ستاره برای فیلمنامه در کل 8 ستاره
بازی امیر جدیدی هم بی نظیره
فیلم سرگرم کننده و جذاب و شوخی های هوشمندانه سینمای ایران به قانون مورفی های بیشتری نیاز داره
منتها توی داستان و فیلم نامه ضعف داشت که سعی کرد با انداختن تیکه های 18+ و ادا واطوار و رقص بازیگرا زیاد به چشم نیاد و تا حدودی هم موفق بود
این اثر هم مثل بقیه فیلم های جوان متفاوت بود
و دارای لحظه های خنده دار و تعقیب و گریز های حرفه ای
تبریک به امیر جدیدی که خوب از پس نقشش بر اومد
موضوع این فیلم که پرداختن به طرز تفکر بعضی از افراد که به اصطلاح بد اندیش است اما دلایل من برای دادن این نمره به این فیلم عبارتست از موارد زیر
۱.چه اتفاقاتی برای فرخ(امیر جدیدی)پیش آمده که نسبت به زندگی این طرز تفکر را دارد
۲.چگونگی آشنایی وی با مورفی و قانونش
۳.چگونگی استخدام وی در نیروهای پلیس با این حجم از بی لیاقتی(بی کفایت نشان دادن نیروهای پلیس)
۴.بازی ضعیف امیر جعفری در نقش بهمن(انگار نه انگار بچه اش رو دزدیدن)
۵.کلیشه ای بودن داستان
۶.معلوم نبودن قصد منوچهر(رامبد جوان)از دزدیدن دختر بهمن(آدم ربایی یا انتقام)
۷.کسالت آوری داستان
۸.پایان بندی ضعیف
۹.اشتباهات کارگردانی(تغییر رنگ ماشین از سیاه به آبی)
در آخر باید بگم که انتقاد حق تمامی مخاطبین سینماست و این نظر شخصی بنده هستش و طرز صحبت هر کس نشانه ادب و شخصیت اوست و نظر من درباره فیلم هست و نه درباره شخص آقای جوان
قانون مورفی تلاش بر این دارد که فرم و محتوای نسبتا متفاوتی با دیگر فیلم های مبتذل سینما داشته باشد ! درضمن فراموش نکنیم که فیلم ، فانتزی هست و مثل هر اثر دیگری موافق و مخالف خاص خودش را دارد
مخصوصا امیر جدیدی
مثل سیخه
میشه دست بزنم پره
درمیارم مادرتو خواهرتو زنتو زن سابقتو شوهر زن سابقت رو چک میدم
هرکی که از کمدی رامبد خوشش بیاد از این فیلم هم خوشش میاد
جالبش اینجاست رامبد جوان گفته بود فیلم کاملا خانوادگیه
ولی بازی امیر جدیدی حرف نداشت
شوخی های نخ نما مثلا در حد فیلم مومیایی دهه 70 یا یک نسخه 10 پله پایین تر از خوب بد جلف (حالا خود همین چی بود مگه؟!!)
البته تا زمانی که هستن آدمایی که با دیالوگ های زیر نافی قهقهه میزنند تو سینما بازار این سبک فیلم داغ خواهد ماند متاسفانه
ای کاش ستاره دادن رو یاد بگیریم ...
یعنی میگی که کم دیده شده این سریال یا نه کلا واکنش نشون ندادن بچه ها ؟
اهان بله درست میفرمائید ! نظر منو هم متوجه نشدید البته !
میگم فیلیمی که تو پیش از اکران این همه کامنت داشته، چرا کم ستاره و کامنت داشته پس از اکرانش ! آیا فیلم دیده نشده یا بچه ها کامنت نذاشتن ! نظرتونو خواستم !
پ.ن:ولی مغزها و ابد و یک روز همه ده بدید😓😂😂
ولی جدی ده نده !
فک کنم کلا به شیش تا فیلم و سریال ده دادم
حتی ارزش چندبار دیدنم داره
من که خوشم اومد
شما هم برین ببینین
یاشاسین رامبد جوان
رامبد جوان از تنها و تنها کارگردانان سینمای ایران است که همواره علاقه شدیدی به ایجاد فضایی فانتزی و متفاوت و تنوع در کارنامه خود دارد ، از "پسر آدم،دختر هوا" آن کمدی عاشقانه که نظیرش کم پیدا میشد ، تا "ورود آقایان ممنوع" که همواره فیلم محبوب تماشاگران و منتقدان بوده و از بهترین کمدی های تاریخ سینمای ایران لقب گرفت ؛ تا این اواخر "نگــار" که تجربه ای شگرف از سینمای نوآر و پلیسی_اکشن است !!!
حال اینبار با "قانون مورفی" فیلمی پربازیگر طرف هستیم که مملوء از لحظات و ایده های خنده دار و کم پیدا در سینمای کم جان ما است ! فیلم با ریتمی سریع و به اصطلاح چکشی ، مرا یاد کمدی هایی فانتزی نظیر آثار گای ریچی و ادگار رایت (البته نه به اندازه آنها قدرتمند و خوب) انداخت ! تدوین سریع به اصطلاح شلاقی ، افکار دیوانه وار کارگردان و فیلمنامه نویس ؛ به همراه ادای دین خاص فیلمساز به سری فیلم هایی نظیر " اَره " و " سریع و خشن" که در ساخته های قبلی وی اللخصوص فیلم "نگار" کاملا مشهود بود !!!
بازی خوب امیر جدیدی که تلاشش برای رسیدن به کارکتر کاملا واضح و قابل تحسین است ؛ که یادآور بازی های جیم کری در " احمق و احمق تر" و "ایس ونچورا" است ، امیر جعفری نیز که درکنار او زوج جذاب و خوبی را تشکیل داده است !!!
اما مهم ترین نقطه ضعف فیلم ، فیلمنامه ضعیف و نپخته آن است ! به گونه ای که ایده های فرمی و بصری زیادی در کنار هم بدون پیوند درستی در فیلمنامه قرار گرفته اند که به ویژه در اواخر آن ، به فیلم لطمه زیادی را وارد می کند !!!
ضعف فیلمنامه باعث شده که فیلم یکدست و هموژن نباشد و عدم تمرکز بر روی روایت اصلی ، باعث شده که لحظاتی نظیر تعقیب و گریز در میدان اصلی شهر ، زیاده از حد و طولانی از آب درآید !!! همچنین استفاده بسیار از نماهای هوایی و هلی شات ؛ باعث دور شدن هرچه بیشتر مخاطب از داستان شده است .
اما همچنان "قــانون مورفی " یک کمدی قابل احترام است که میتوان در سینما از آن لذت برد و فیلم کاملا متفاوتی را در سینما تجربه کرد !!!
دوستش در شمال به دنبال باند خلافکار آدم ربا می گرده ولی ...
خیلی از دوستان می گفتند : که این فیلم در حد ورود آقایان ممنوع نبود !
خب ، در جواب این دوستان باید بگوییم که : ما نمی تونیم یک فیلم اکشن کمدی رو با فیلم کمدی اجتماعی مقایسه کنیم احتمال زیاد دوستان منظورشون از مقایسه این دو فیلم و این که در حد اون نبود منظورشون از کمدی فیلم بوده ! ولی خب همین الان اگر نگاهی به بعضی از فیلم های حال حاضر سینما کنیم می بینیم فیلم های هم اکنون در حال اکران هستند که در یک کلام : آبروی سینمای ایران رو میبرند!
منظورم این نیست که فیلم قانون مورفی فیلم بی نقص و بی عیبی ست و ...... نه ! منظورم اینه که دیگر فیلم های الان دیگر اون جون قدرت رو ندارند که ذهن مخاطب رو درگیر کنند و این درباره ی بیشتر فیلم ها صدق می کند !
در کلام آخر باید بگوییم : آخرین ساخته رامبد جوان تنها محدود به خنده است و گاهی شوخی های جنسی که البته از هوشمندی رامبد جوان سریع ازش میگذرد که به شما مهلت فکر ندهد ! اگر از ورود آقایان ممنوع راضی بودید از این کار هم راضی خواهید بود ولی از این فیلم انتظار یک کمدی تمام عیار و پر محتوا نداشته باشید !
بهترین فیلم تو سینما بنظرم همین قانون مورفی هست
یعنی میشه از بهترین های رامبد جوان نام برد.
میتونم بگم عالی بود.
کارگردانی که عالی . فیلمبرداری عالی. بازیگرا هم خوب بازی کرده بودن. فیلم خوبی بود ارزش دیدن داشت.
آقای جوان بازم عالی بودین
گروه نیست که اینجا خخخخ
منم دلم واست تنگ شده بود.
نظرت در مورد مورفی چیه ؟
خوش برگشت باشی.
قوانین مورفی از کجا آمد؟
قانون مورفی در سال 1949 در پایگاه نیروی هوایی ادوارز شکل گرفت. سرگرد ادوارد مورفی مهندس هوافضا بود که روی یک پروژه کار میکرد. در یکی از سختترین آزمایشهای پروژه یک تکنسین سیمها را برعکس وصل کرد و آزمایش خراب شد. مورفی درباره این تکنسین گفت: "اگه یه راه برای خراب کردن چیزی وجود داشته باشه اون همون یه راه رو پیدا میکنه" و این اولین قانون مورفی بود.
قوانین مورفی ابتدا در فرهنگ فنی مهندسین رواج پیدا کرد و بعد به فرهنگ عامه راه پیدا کرد.
-قانون صف: اگر شما از یک صف به صف دیگری رفتید، سرعت صف قبلی بیشتر از صف فعلی خواهد شد.
-قانون تلفن: اگر شما شمارهای را اشتباه گرفتید، آن شماره هیچگاه اشغال نخواهد بود.
-قانون تعمیر: بعد از این که دستتان حسابی روغنی شد، بینی شما شروع به خارش خواهد کرد.
-قانون کارگاه: اگر چیزی از دستتان افتاد، قطعاً به پرتترین گوشه ممکن خواهد خزید.
-قانون معذوریت: اگر بهانهتان پیش رئیس برای دیر آمدن پنچر شدن ماشینتان باشد، روز بعد واقعاً به خاطر پنچر شدن ماشینتان، دیرتان خواهد شد.
-قانون حمام: وقتی که خوب زیر دوش خیس خوردید تلفن شما زنگ خواهد زد.
-قانون روبرو شدن: احتمال روبرو شدن با یک آشنا وقتی که با کسی هستید که مایل نیستید با او دیده شوید افزایش مییابد.
-قانون نتیجه: وقتی میخواهید به کسی ثابت کنید که یک ماشین کار نمیکند، کار خواهد کرد.
-قانون بیومکانیک: نسبت خارش هر نقطه از بدن با میزان دسترسی آن نقطه نسبت عکس دارد.
-قانون تئاتر: کسانی که صندلی آنها از راهروها دورتر است دیرتر میآیند.
-قانون قهوه: قبل از اولین جرعه از قهوه داغتان، رئیستان از شما کاری خواهد خواست که تا سرد شدن قهوه طول خواهد کشید.
متشکرم از این اطلاعات خوبت 👏👌
برای رامبد جوان از لحاظ کارگردانی قدمی رو به جلو است...
فیلمبرداری فوقالعاده و متفاوت که در سینمای ایران و ژانر کمدیاش بینظیر بود...
صحنههای اکشن بسیار خوبی دارد که نسبت به "نگار" پیشرفت قابل قبولی محسوب میشود...
ولی از فیلمنامه به شدت ضربه میخورد!!! فاقد محتوا و داستان است!!!
توی ۴ روز یک میلیارد فروش رفت 😵😁
تنها چیزی که از آن لذت بردم کارگردانی خوب بود و همچنین مشخص بود چه زحمت های فروانی در روند ساخت فیلم کشیده شده است.
آیت بی غم نیست … محمد معتضدی و بهزاد قدیانلو هستن
این فیلم خلاصه داره ! لطفا بزار
......
ممنونم 🙏
برای من مترو وقتی زود حرکت میکنه که دیر برسم!
مورفی درباره این تکنسین گفت: "اگه یه راه برای خراب کردن چیزی وجود داشته باشه اون همون یه راه رو پیدا میکنه" و این اولین قانون مورفی بود.
فقط کسی میتونه به من بگه <<قانون مورفی >> یعنی چی؟؟؟
پ.ن :نظرات پایین رو خوندم ولی چیزی از معنیش نفهمیدم :)
بینظیر بود
اسم فیلم(قانون مورفی) یعنی چی؟
به نونت مربا زدی میافته رو زمین از طرف مربا ییش میافته زمین هر چیز خوبی یا ضرر داره یا بده یا چاق کننده است.
ادوارد مورفی
نمیدونستم من اینو :|
از حسن نظر و گزارشتان بسیار متشکریم.
بازیگران جدید به این اثر اضافه شدند.
موفق باشید.
لطفا منبع حرفتون رو ذکر فرمائید.
به نظرم حوصله سر بر میشه
ولی در کل امیدوارم فیلم خوبی باشه :)
اصلا جذابیت نداره
واقعا متاسفم