به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
علیرضا خمسه بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. وی سال 1331 چشم به جهان گشود. از مهمترین آثار علیرضا خمسه میتوان به بازیگری در سریال پایتخت 5، سریال مرد هزارچهره و سریال پایتخت ۳ اشاره کرد.
علیرضا خمسه نخستین بار در تلویزیون حضور یافته و سال 1360 در 29 سالگی در سریال هوشیار وبیدار به کارگردانی محمد اوزی و صادق عبداللهی بازی کرده است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند سریال پایتخت 5، بیشتر نبود اما تجربه خوبی برای علیرضا خمسه محسوب میشود و همکاری با هنرمندانی همچون محسن یوسف بیک و بهروز کریمی را تجربه کرد.
علیرضا خمسه در سال 1396 دورهی پرتلاشی را در عرصه سینما و تلویزیون گذراند و در آثار مهمی بازی کرده است. او در این سال با بازی در 3 فیلم و سریال مهم سینما و تلویزیون خود را به مردم معرفی کرد. آثار مهم علیرضا خمسه در این سال، بازیگری در سریال پایتخت 5 به کارگردانی سیروس مقدم، سریال زندگی از نو به کارگردانی علیمحمد قاسمی و فیلم چارلی در تهران به کارگردانی مهدی آقا بابایی محسوب میشود.
شاید یکی از مهمترین بخشهای بیوگرافی علیرضا خمسه بازی در سریال پایتخت 5 بوده است. علیرضا خمسه سال 1396 در 65 سالگی در سریال پایتخت 5 نقش مهمی بازی کرده است که توانست با مهارت خود، آن نقش و همچنین خودش را میان مخاطبان تلویزیون مطرح کند. او در این سریال با سیروس مقدم همکاری داشته است. علیرضا خمسه توانست با بازی در سریال پایتخت 5 تجربه بازیگری موفقی برای خود رقم بزند و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر محسن تنابنده، ریما رامینفر، احمد مهرانفر و هومن حاجی عبداللهی بر تجارب او افزود.
علیرضا خمسه علاوهبر سریال پایتخت 5، سال 1387 در 56 سالگی در سریال مرد هزارچهره نیز بازی کرده است. علیرضا خمسه اینبار با مهران مدیری یعنی کارگردان سریال مرد هزارچهره و هنرمندانی چون مهران مدیری، پرویز فلاحیپور، پژمان بازغی و سیامک انصاری همکاری داشت.
با اینکه علیرضا خمسه را بیشتر بعنوان بازیگر میشناسیم، اما در حرفههای دیگر نیز فعال بوده است. علیرضا خمسه علاوهبر بازیگر بهعنوان نویسنده و مجری نیز در سینما و تلویزیون فعالیت داشته است. مهمترین آثار علیرضا خمسه در حرفهی نویسنده، فیلم معجزهی خنده و فیلم بوی خوش زندگی است. مهمترین اثر علیرضا خمسه در حرفهی مجری، برنامه ثانیهها است.
علیرضا خمسه سال 1387 در 56 سالگی برای فیلم بیست به کارگردانی عبدالرضا کاهانی توانست در 27مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش دوم مرد برنده شود. همچنین علیرضا خمسه سال 1372 در 41 سالگی برای فیلم چشم شیطان به کارگردانی حسن هدایت توانست در 12مین دوره جشنواره فیلم فجر در بخش سودای سیمرغ برای جایزه سیمرغ بلورین نقش اول مرد نامزد شود.
در این سالها علیرضا خمسه با هنرمندان بسیاری تجربهی کار داشته است اما جالب است بدانید که در میان بازیگران صدیقه کیانفر با 7 مرتبه، بهنوش بختیاری با 7 مرتبه، اکبر دودکار با 6 مرتبه، ریما رامینفر با 5 مرتبه و فرخلقا هوشمند با 5 مرتبه بیشترین همکاری را با علیرضا خمسه داشتهاند.
یکی از ویژگیهای حرفهای بیوگرافی علیرضا خمسه آن هست که در مدت زمان بازیگری خود، هم در تلویزیون و هم در سینما بازی کرده است. علیرضا خمسه را باید بیشتر بازیگر سینما بدانیم چرا که 63% آثار وی سینمایی و 37% آثارش تلویزیونی است. در واقع علیرضا خمسه از مجموع 57 اثری که در کارنامه دارد، در 36 اثر در سینما با نامهای فیلم چارلی در تهران، فیلم جنجال در عروسی، فیلم وروجکها، فیلم عملیات مهد کودک، فیلم نیکان و بچه غول، فیلم دختر شاه پریون، فیلم سلام بر فرشتگان، فیلم قبرستان غیرانتفاعی، فیلم خوابهای دنباله دار، فیلم شکلات داغ، فیلم عروسک، فیلم نخودی، فیلم ورود زنده ها ممنوع، فیلم بیست، فیلم میزاک، فیلم قاعده بازی، فیلم یکی بود یکی نبود، فیلم کلید ازدواج، فیلم مینا و غنچه، فیلم پاکباخته، فیلم ماهپیشونی، فیلم بوی خوش زندگی، فیلم من زمین را دوست دارم، فیلم مهریهی بیبی، فیلم چشم شیطان، فیلم چهارشنبهی عزیز، فیلم دلاوران کوچهی دلگشا، فیلم مأموریت آقای شادی، فیلم دو نفر و نصفی، فیلم جیب برها به بهشت نمی روند، فیلم آپارتمان شمارهی 13، فیلم شکار خاموش، فیلم روز باشکوه، فیلم لنگر گاه، فیلم شاید وقتی دیگر و فیلم مرگ یزدگرد به ایفای نقش پرداخته و در 21 اثر در تلویزیون با نامهای سریال پایتخت 5، سریال زندگی از نو، سریال پایتخت ۴، سریال میکائیل، سریال عشق تعطیل نیست، سریال کوچه مروارید، سریال پایتخت ۳، سریال پایتخت ۲، سریال عصر پاییزی، سریال پایتخت 1، سریال مهمانان ویژه، سریال دارا و ندار، سریال همه بچههای من، سریال مرد هزارچهره، سریال یک مشت پر عقاب، سریال یک مشت پر عقاب، سریال عسلها و مثلها، سریال هتل پیاده رو، سریال ماجراهای آقای دوستی، سریال روزنامه و سریال هوشیار وبیدار بازی کرده است.
در مجموع در کارنامه 65 ساله و بیوگرافی علیرضا خمسه آثار مهمی وجود دارد. اگر میخواهید با بیوگرافی علیرضا خمسه و زندگی حرفهای و آثار او بیشتر آشنا شوید، حتما به صفحه هر یک از آثار علیرضا خمسه در منظوم سر بزنید. همه 57 اثر مهم علیرضا خمسه در منظوم یک پروفایل اختصاصی دارند که اطلاعات کامل معرفی آنها تهیه شده است. امتیازی که هر یک از آثار علیرضا خمسه در منظوم دارند، نمره و امتیازی است که مردم از یک تا ده به آنها دادهاند. در واقع هر چقدر علیرضا خمسه در آثار ارزشمندتری بازی کرده باشد، توانسته نمرهی بیشتری از سوی مردم بگیرد، در نتیجه سوابق کاری و بیوگرافی علیرضا خمسه درخشانتر خواهد شد. مثلا اثری که در بیوگرافی علیرضا خمسه بیشترین امتیاز را از مردم گرفته است، سریال پایتخت 5 محسوب میشود و اثری که در بیوگرافی علیرضا خمسه کمترین امتیاز را گرفته است، فیلم چارلی در تهران محسوب میشود.
اگر در مورد بیوگرافی علیرضا خمسه نکات بیشتری میدانید حتما برای ما ارسال کنید تا کمکی بزرگ به همه مخاطبان و طرفداران علیرضا خمسه کرده باشید. مثلا اگر اطلاعاتی دقیقتر در مورد بیوگرافی علیرضا خمسه، آثار علیرضا خمسه، جوایز علیرضا خمسه، همکاران علیرضا خمسه، گالری عکس علیرضا خمسه، قد علیرضا خمسه، وزن علیرضا خمسه، رنگ چشم علیرضا خمسه، وضعیت تأهل و همسر علیرضا خمسه، فرزندان علیرضا خمسه، حواشی علیرضا خمسه و کودکی علیرضا خمسه میدانید حتما برای ما ارسال کنید.
خمسه در سال (1357)، پس از اخذ مدرک کارشناسی، به فرانسه رفت و یک سال و نیم در مدرسهی "ون سن"، آتلیهی "اگوستوبوال" و آتلیهی "سیته یونیورسیته" پاریس، دورههای مربوط به پانتومیم، حرکات بدنی و بازیگری را فراگرفت.
وی در سال (1359) به ایران بازگشت و در سال (1360) برای اولین بار مقابل دوربین سینما رفت و در فیلم «مرگ یزدگرد» بازی کرد.
نوع خطوط چهرهی خمسه و تسلط وی بر حرکات صورت (میمیک) و نرمیای که در حرکات بدنش وجود دارد، از همان ابتدای ورود او به حیطهی بازیگری، توجه کارگردانهای کمدیساز را به خود جلب کرد و بعد از فیلم جدی «مرگ یزدگرد»برنامهسازان تلویزیون سراغ وی رفتند و در برنامههایی مانند «نوروزنامه»، «هوشی و موشی»، «بورزید و بخندید»، «حواستو جمع کن» و «نگاه سوم» به اجرای قطعات نمایشی طنز پرداخت.
بازی در مجموعهی تلویزیونی «هوشیار و بیدار» که سال (1367) از تلویزیون پخش شد، خمسه را به شهرت رساند.
علیرضا خمسه، تدریس رشتهی بازیگری در دانشگاههای مختلف و مراکز آموزش سینمایی از جمله: دانشگاه "تهران"، دانشگاه "سینما و تئاتر"، مرکز آموزش عالی سینمایی "سوره" تهران و اصفهان، عضویت در هیئت مؤسس انجمن بازیگران سینمائی کشور، عضویت در شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمائی کشور (از بدو تأسیس تا سه دوره بعد)، عضویت در هیئت حل اختلاف صنفی مجمع تهیه و تولید و پخش فیلمهای ایرانی (۳ دوره)، عضویت در هیئت مدیره تعاونی مسکن خانهی سینما – از بدو تأسیس تا انحلال، عضویت در هیئت داوری و حل اختلاف خانهی سینما (یک دوره -سال ۱۳۸۹–۱۳۹۰)، بازرسی انجمن بازیگران سینمای ایران (از سال ۸۵ تاکنون – ۳ دوره) و همچنین عضویت در هیئت داوران فیلمهای ایرانی شرکتکننده در هشتمین جشنوارهی بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان (1371)، عضویت در هیئت داوران هفتمین جشنوارهی سراسری نمایشهای مذهبی، آیینی و سنتی (1374)، عضویت در هیئت داوران جشنوارههای سینمای جوان (1375)، عضویت در هیئت داوران جشنوارههای سینمای جوان (1376)، عضویت در هیئت داوران جشنوارههای سینمای جوان (1376)، عضویت در هیئت داوران جشنوارههای سینمای جوان (1377)، عضویت در هیئت داوران جشنوارهی فیلمهای کودک و نوجوان (1377)، عضویت در هیئت داوران اولین و دومین جشنوارهی بینالمللی پانتومیم (1379) و (1380)، عضویت در هیئت داوران تئاترهای استانی در سالهای مختلف، عضویت در هیئت داوران دومین جشنوارهی سینمای کمدی (1379)، عضویت در هیئت داوران هفتمین و هشتمین جشن سینمای ایران (1382) و (1383)، عضویت در هیئت داوران دومین جشنوارهی بینالمللی نمایشهای طنز (1382)، عضویت در هیئت داوران نخستین جشنوارهی بینالمللی طنز (1382)، عضویت در هیئت داوران هفتمین جشنوارهی سراسری تئاتر تجربه (1383)، عضویت در هیئت داوران دو دوره جشنوارهی نمایشنامهخوانی (1385) و (1386)، عضویت در هیئت داوران جشنوارهی بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان (1387)، عضویت در هیئت داوران جشنوارهی سینمای جوان (1387)، عضویت در هیئت داوران بخش جنبی جشنواره ی بینالمللی فیلم فجر (1386) و (1387)، عضویت در هیئت داوران تئاتر تک نفره (1389)، عضویت در هیئت داوران سومین جشنوارهی بینالمللی پانتومیم، عضویت در هیئت داوران سومین جشنوارهی فیلمهای ایرانی تورنتو (کانادا) (2011)، عضویت در هیئت داوران بخش بینالملل بیست و پنجمین جشنوارهی بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان (1392) و تأسیس آموزشگاه بازیگری کودکان و نوجوانان "مکتب سینما" در سال (1378)، را در کارنامه دارد.
علیرضا خمسه بهعنوان مجری در برنامههای تلویزیونی نظیر؛ «ثانیهها» (۱۳۹۴)، «ستارهها» (1375)، «رنگینکمان» (1374)، «حواستو جمع کن» (1364)، «سالاد فصل» و «آریشگاه»حضور داشتهاست.
وی در فیلمهایی نظیر؛ «طاهر» (۱۳۵۲) و «گریز از مرگ» (۱۳۵۲)، دستیار کارگردان و در فیلمهایی نظیر؛ «ماه پیشونی» (۱۳۷۴)، بازیگردان بودهاست.
علیرضا خمسه نویسندگی فیلمنامههایی نظیر؛ «معجزهی خنده» (۱۳۷۵)، «بوی خوش زندگی» (۱۳۷۳) و «آپارتمان شمارهی 13» (۱۳۶۹) و بازنویسی فیلمنامههایی نظیر؛ «مأموریت آقای شادی» (۱۳۷۱) و «جیببرها به بهشت نمیروند» (۱۳۷۰)، را برعهده داشتهاست.
خمسه کارگردانی، نویسندگی و بازیگری در برنامههایی نظیر؛ «جمعه تعطیل نیست» (1381-1383)، «آریشگاه» (1383)، «معجزه ازدواج» (1379)، «سیاحتنامه» (1377)، «بهارنامه» (1377)، «بشین، پاشو، بخند» (1376) و «سلامتی چه خوبه!» (1368)، را در کارنامه دارد.
علیرضا خمسه در سریالهایی نظیر؛ «پایتخت» سیروس مقدم (1390-1394)، «میکائیل» سیروس مقدم (1394)، «جلالالدین» شهرام اسدی (1393)، «تهران پلاک یک» مهدی مظلومی (1391)، «مهمانان ویژه» سید جواد رضویان (1390)، «دارا و ندار» مسعود دهنمکی (1389)، «همهی بچههای من» مرضیه برومند (1388)، «شب هزار و یکم» علی بهادر (1388)، «مرد هزارچهره» مهران مدیری (1386)، «یک مشت پر عقاب» اصغر هاشمی (1384)، «فیلبانان» کاظم راستگفتار (1383)، «مسافر زمان» مسعود نوابی (1382)، «عسلها و مثلها» مجتبی یاسینی (1381)، «میگی نه؟ نگاه کن!» کاظم بلوچی (1378)، «ب مثل بهار» مسعود شاهمحمدی (1375)، «ماجراهای آقای دوستی» مسعود نوابی و مسعود رشیدی (1367)، «هوشیار و بیدار» صادق عبداللهی و محمد اوزی (1365-1367)، «خانه در انتظار» منوچهر عسگرینسب (1365)، «جُنگ هفته» اسماعیل شنگله (1364)، «نگاه سوم» (1363)، «بورزید و بخندید» بهروز خوش رزم (1363) و «نوروزنامه» بهروز خوشرزم (1361)، سریالهای شبکهخانگی نظیر؛ «عشق تعطیل نیست» بیژن بیرنگ (1393) و «کوچه مروارید» سعید سالارزهی (1393) و تلهفیلمهایی نظیر؛ «به من نگو قراضه» محسن یوسفی (1393)، «ورود زندهها ممنوع» جواد مزدآبادی (1392)، «داستان عوضی» فریدون جیرانی (1391)، «رباعی» محسن دامادی (1391)، «گنج پنهان» بابک محمدی (1390)، «تنها حامی» بیژن شیرمرز (1389)، «دزدان غیر دریایی» بیژن شیرمرز (1389)، «بلور باران» شاهد احمدلو (1389)، «ما خونه نیستیم» شاهد احمدلو (1388)، «فرزند افیون» مجید جوانمرد (1388)، «روز هشتم» مهدی کرمپور (1388)، «بلور باران» شاهد احمدلو (1388) و «جا مانده» بهروز شعیبی (1388)، بازی کردهاست.
وی همچنین در فیلمهایی نظیر؛ «جنجال در عروسی» (۱۳۹۴)، «وروجکها» (۱۳۹۳)، «عملیات مهد کودک» (۱۳۹۱)، «دختر شاه پریون» (۱۳۸۹)، «سلام بر فرشتگان» (۱۳۸۹)، «قبرستان غیرانتفاعی» (۱۳۸۹)، «خوابهای دنباله دار» (۱۳۸۸)، «شکلات داغ» (۱۳۸۸)، «ورود زندهها ممنوع» (۱۳۸۸)، «بیست» (۱۳۸۷)، «میزاک» (۱۳۸۷)، «قاعدهی بازی» (۱۳۸۵)، «کلید ازدواج» (۱۳۷۶)، «مینا و غنچه» (۱۳۷۵)، «پاکباخته» (۱۳۷۴)، «ماه پیشونی» (۱۳۷۴)، «بوی خوش زندگی» (۱۳۷۳)، «مهریهی بیبی» (۱۳۷۳)، «چشم شیطان» (۱۳۷۲)، «من زمین را دوست دارم» (۱۳۷۲)، «چهارشنبهی عزیز» (۱۳۷۱)، «دلاوران کوچهی دلگشا» (۱۳۷۱)، «مأموریت آقای شادی» (۱۳۷۱)، «جیببرها به بهشت نمیروند» (۱۳۷۰)، «دو نفر و نصفی» (۱۳۷۰)، «آپارتمان شمارهی 13» (۱۳۶۹)، «زیر بامهای شهر» (۱۳۶۸)، «شکار خاموش» (۱۳۶۸)، «روز باشکوه» (۱۳۶۷)، «لنگرگاه» (۱۳۶۷)، «شاید وقتی دیگر» (۱۳۶۶) و «مرگ یزدگرد» (۱۳۶۱)، به نقشآفرینی پرداختهاست.
علیرضا خمسه، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل مرد از دهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «دو نفر و نصفی» (1370)، جایزهی بهترین بازیگر مرد از جشنوارهی بینالمللی فیلم پیونگیانگ برای فیلم «آپارتمان شمارهی ۱۳» (۱۳۷۱)، نامزدی دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از دوازدهمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای بازی در فیلم سینمائی «چشم شیطان» (۱۳۷۲)، لوح تقدیر از احمد مسجدجامعی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی (۱۳۸۲)، لوح تقدیر از هفتمین جشنوارهی تئاتر تجربه کوتاه (۱۳۸۳)، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد مکمل از بیست و هفتمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر برای فیلم «بیست» (۱۳۸۷) و تقدیرنامه از بیست و چهارمین جشنوارهی بینالمللی فیلمهای کودک و نوجوان همدان (۱۳۸۹)، را در کارنامه دارد.
.... برای مانکن هایی که فکر می کنن هنرمند هستند
..... برای مدیران پول پرست و پول دوستی که سینمای ایران رو تبدیل به قمارخونه کردند
...... برای مردمی که این مانکن ها رو با ارزش تر از بازیگر های واقعی میدونند
..... برای مردمی که چهره واقعی این مانکن ها رو نمی بینند
..... برای میلیارد ها تومانی که فقط خرج این مانکن ها می شود
...... برای سینمای ایران که هنوز در حال و هوای سینمای صامت نود سال پیش امریکا مانده و به خود زحمت یادگیری فیلمسازی از استنلی کوبریک و کریستوفر نولان و اصغر فرهادی و عباس کیارستمی و علی حاتمی و کوینتین تارانتینو و دیوید فینچر را به خود نمی دهد.
...... برای اینستاگرام که پیج شما خود شیفته ها رو تیک دار کرد و تیک رسمی خود را ندانسته بی ارزش کرد
...... برای خیل عظیمی از کلاس های بازیگری کشور که خودشون نمیدونن دقیقا چی آموزش بدن و خیل عظیمی از فیلم هایی که یک ساله تاریخ انقضا شان می گذرد!
...... برای خود شما مانکن ها که خود نمی دانید چجوری زندگی کنید و زندگی واقعی تون کاملا پوچ و بی ارزش هست.
....... برای خودم که ناتوان هستم از نجات دادن این هنر از هم گسیخته!!!! و قانع کردن این مردم و شما
توی یکی از استندآپ ها برای ایرانیان مقیم کانادا خوب شخصیت خودش رو نشون داد...
به خصوص وقتی میخواد با گفتن فرق کلاغ ایرانی و کانادایی خنده بگیره !
واقعا متاسفم که امثال این آقا توی کشور خودشون نون در میارن ولی خارج از مرز های ایران به وطن فروشی مشغول میشن !
خانم وروجک خیلی خوبین به معنای واقعی کلمه خودتون بیاین بازی کنین
نع میزان علاقتون نسبت بهشون