به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، مطالب جدید دو روزنامه را در ادامه بخوانید:
روزنامه جوان نوشت:
«رفتارهای این روزهای مهناز افشار، بازیگر سینمای ایران نشان میدهد امر بر وی مشتبه شده و فرض را بر این گرفته که میشود هم برای عناصری از میان دشمنان ملت ایران ابراز موفقیت کرد و هم در سطحی بالا از سینمای ایران فعالیت داشت.
مهناز افشار در شبکه اجتماعی توئیتر تولد احمد باطبی را تبریک گفته و نوشته «الهی شاد باشی» یعنی خانم افشار نمیدانند تنها راهی که منجر به شادی باطبی میشود تحریم بیشتر ملت ایران است. اینکه علاقه قلبی سلبریتی سینمای ایران به دشمن ملت ایران دقیقاً از کجا ناشی میشود سؤال مهمی است. احمد باطبی یکی از اصلیترین عناصر فعال دو دهه اخیر ضد منافع ملت ایران بوده است. مروری بر عملکردهای ضد ملی باطبی یک سیاهه پروپیمان از انواع خیانتها را نشان میدهد که از آخرین آنها میتوان به درخواست رسمی از دونالد ترامپ برای تشدید تحریمها علیه ملت ایران یاد کرد.
احمد باطبی یکی از همان ۳۰ عضو گروههای ضدانقلاب است که با روی کار آمدن دونالد ترامپ در نامهای به رئیسجمهور منتخب امریکا، از وی خواستهاند ضمن تجدید نظر در توافق هستهای، تحریمهای تازهای علیه ایران وضع کند.
در متن انگلیسی که احتمالاً از شدت شرمندگی از رسوایی در نسخه فارسی حذف شده بود، نویسندگان مدعی میشوند جمهوری اسلامی ایران با حمایت از گروههایی مثل حماس و حزبالله «موجب کشتهشدن هزاران سرباز شجاع! امریکایی» شده است.
در نامه کذایی به دونالد ترامپ برای تحریم بیشتر ملت ایران آمده بود: «در خلال رقابتهای انتخاباتی، ما و میلیونها ایرانی، دیدگاههای صریح شما در اعتراض به توافق اتمی رئیسجمهور اوباما با حاکمان جمهوری اسلامی ایران را دنبال میکردیم و امیدواریم با انتخاب شما، رئیسجمهور منتخب و کنگره ایالات متحده برای نخستین بار فرصت بیابند که پیامدهای بینالمللی و منطقهای آن توافق فاجعهبار را همانطور که به رأیدهندگان وعده دادهاند بدون ملاحظه و پردهپوشی بررسی کنند.»
کسی که برای تشدید تحریم ملت ایران به ترامپ نامه مینویسد به طور قطع یک وطنفروش است اما نام کسی که برای چنین شخص وطنفروشی پیام تبریک فرستاده و آرزوی شادکامی میکند را باید چه چیزی گذاشت؟»
روزنامه جام جم متعلق به صدا و سیما نوشت:
در سالهای بعد از شهریور ۱۳۲۰ بود که شرایط اجتماعی خاص آن دوران تیپهای مخصوصی را بهوجود آورد معروف به داش مشدیها، کلاه مخملیها، بزن بهادرها و. .. این داشمشدیها آدمهایی در محلهها بودند که بعضی از آنها جوانمرد و دستگیر بودند و بعضی دیگر ناجوانمرد و گردنهبگیر.
آنها سر گذر خیابانها میایستادند، کلاه سرشان را میگذاشتند، یقه باز میکردند، با مردم حال و احوال میکردند و بیدلیل و بادلیل در هر کاری دخالت میکردند. در کنار اینها شخصیتهایی موسوم به «لوطی» هم بودند که ظاهرا قرار بود بازمانده جوانمردان و نیکان سیرتان باشند. کسانی که اصل کار و زندگی شان بر پایه احترام به مردم و یاد بزرگان بود و این را به عنوان سرلوحه زندگیشان هم عنوان میکردند.
قصه فیلمهای سینمایی آن دوران هم از زندگی همین مردم گرفته میشد و شخصیتهای اجتماعی تاثیرگذاری مثل همین لوطیها که در جامعه نقش پررنگی هم داشتند، کم کم در فیلمها سروکلهشان پیدا شد. داستان قهرمانیها و مردانگیهای این لوطیها بر پرده نقرهای سینما خیلیها را به سینما و بازیگری علاقه مند کرد و توانست خیل عظیمی از تماشاگران و علاقهمندان را به سالنهای سینما بکشاند. ناصر ملکمطیعی، محمدعلی فردین، بهروز وثوقی و... عمدتا نماینده قهرمانان تهیدست و حاشیهنشینان شهری بودند که با جذابیت فوقالعاده در رفتار و منش بر دل تمامی مردم اعم از خاص و عام نشستند و حتی کیفیت نه چندان بالای فیلم هایشان هم نتوانست از علاقه مردم به این قهرمانان کم کند.
سینمای عامهپسند و اصطلاحا فیلمفارسی آن دوران با محوریت داستانهای سرراست و استفاده از موضوعاتی تکراری و حتی کلیشهای و بعضا به دور از واقعیت فیلمهای را تولید میکرد که گرچه محتوای خاص آنچنانی نداشت و سطحی بود، اما در نهایت مردم را به سالنهای سوت و کور سینما میکشاند. این روند البته طی سالهای بعد از فرط تکرار به بیمحتوایی کامل کشیده شد و در سال ۱۳۴۸ با ظهور فیلمهایی مانند «گاو» و «قیصر» جریان تازهای شکل گرفت که موج نوی سینمای ایران نامیده شد.
شاید بتوان گفت که سینمای موج نو بهعنوان جریان مقابل سینمای فیلمفارسی آینه خوبی برای ترسیم بخشی از واقعیات تاریخی و اجتماعی دوران خود بود، اما هیچگاه نمیتوان نقش پررنگ ستارگان فیلمفارسی را که عامه مردم به عشق تماشای آنها جلوی سینماها صف میکشیدند نادیده گرفت. ستارههایی که در سالهای اخیر خیلی از آنها آرامآرام از دنیا رفتند اما کمتر سینمادوست و علاقهمند به تاریخ سینماست که از آنها به نیکی یاد نکند.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
با همه افکار و عقاید خانم افشار ، سخت موافقم.