به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران:
شهروند: تصویربرداری از برنامه با هندی کم بوده! حراس جلوی این کار نگرفته!
روزنامه شهروند نوشت:
با وجود ممنوعیت حمل موبایل در برنامه دورهمی، کسی بتواند دور از چشم حراست با هندیکم تصویری را ضبط کند، اگرچه با کیفیت پایین. عجیب اینکه دوربین گاهی به سمت تماشاچیها هم میرفت، یعنی احتمالا خیلیها متوجه وجود او بودند، ازجمله ماموران حراست سالن.
پس از پخش تصویر ملکمطیعی، شنیدهها حاکی از آن است که حراست صداوسیما برای بازخواست از عوامل دو برنامه به تکاپو افتاده است که فیلم از کجا لو رفته. بههرحال ب؛ بنابراین شایعه شد کسی که فیلم گرفته، غیر خودی نبوده است. رقابت برای خرید این فیلم از ماههای قبل در میان دو شبکه برونمرزی در جریان بود، اما طپش برنده شد.
داستان یک گفتوگوی جنجالی
داستان گفتوگوی زندهیاد ناصر ملکمطیعی از روز ٢٥ آذر آغاز شد. چند روز مانده به شب یلدا که این هنرپیشه کهنهکار پای دوربین آرش ظلیپور در برنامه من و شما نشست و ناگفتههای ٤٠سال را با دوستدارانش در میان گذاشت. از فردای آن روز تحرکات برنامه دورهمی شروع شد که از ناصر ملکمطیعی میخواستند در برنامه شب یلدای دورهمی حضور داشته باشد.
اول بار در ٢٧آذر بود که ناصرخان در تماس با سازندگان ما و شما خبر از اصرارها و فشارهای عوامل دورهمی داد و درنهایت نیز این اتفاق افتاد؛ که این باعث پاتک من و شما شد، که با اطلاع از پخش برنامه دورهمی در ٢٩آذر چند ساعتی قبل از آن برنامه ما و شما را روی آنتن فرستادند؛ که مدیری با امداد روابط شخصی و مسائل اسپانسرینگ از علیعسگری دستور قطع پخش آن برنامه را گرفت.از آن به بعد خیلی چیزهای پشتپرده درباره این برنامه شنیده میشد. اینکه یکی از عوامل نزدیک به دورهمی دربه در دنبال خریدار برای نسخهای از آن گفتوگو میگردد.
شنیدهها حکایت از معامله ٥٠٠میلیون تومانی تصاویر ناصرخان ملکمطیعی میکنند
تصاویر از ردیف ویآیپی عوامل دورهمی گرفته شده
تصاویر نه با موبایل بلکه با هندیکم ضبط شده.
کیهان: طرح مسائل کذب در جهت تبلیغ مشکوک یک واکسن خاص
«با وجود گذشت چند روز از ماجرای طرح مسائل کذب در جهت تبلیغ مشکوک یک واکسن خاص در برنامه «ماه عسل» شبکه سوم سیما، هنوز هیچ واکنشی از سوی مراجع قضایی صورت نگرفته است.
یکی از مهمانان برنامه هشتم خرداد «ماه عسل» مدعی ابتلا به بیماری ناشناخته با علائمی مشابه ایدز شد! او ادعا کرد که این بیماری به صورت یک سونامی در ایران فراگیر خواهد شد. در نهایت نیز صحبتهایی در جهت تبلیغ مشکوک یک واکسن خاص و در راستای سند 2030 طرح نمود. این درحالی است که اظهارات متناقض وی از سوی کارشناسان تکذیب شد.
جالب اینکه مهمان ماه عسل خارج از استودیوی این برنامه و به دور از تصویر رسانهای که از او ارائه شد در اقدامی همسو با سند 2030 مشغول ارائه آموزش جنسی به کودکان تحت عنوان جلوگیری از کودکآزاری است و معلوم نیست که وی با چه مجوزی اقدام به دایر کردن چنین کلاسهایی کرده است!
اما پرسش مهم این است که چگونه با گذشت بیش از دو هفته از بیان مطالب دروغ، آن هم در جهت طرحی سیاسی در یک برنامه زنده تلویزیونی، هنوز حراست صداوسیما و قوه قضاییه واکنشی نشان ندادهاند؟
کیهان بارها نسبت به دعوت از مهمانان و همکاران در برنامههای صداوسیما هشدار داده بود و اینکه افراد مدعو باید دارای شاخصهها و صلاحیت لازم باشند. اما متأسفانه به خاطر سهلانگاری و عدم رعایت نکات لازم بارها شاهد اتفاقات مشابهی بودهایم. همچنان که اخیرا به خاطر استفاده از یک عنصر بدسابقه به عنوان «نویسنده همکار» در یکی از سریالهای مناسبتی سیما شاهد ایجاد حاشیههایی علیه سیما هستیم. بیان مطالب کذب در برنامه «ماه عسل» نیز یکی از موارد آشکار عدم رعایت شاخصهای لازم در دعوت از مهمانان به یک برنامه زنده تلویزیونی است.
گفتنی است بخش اجتماعی کیهان، فردا در صفحه هشت خود گزارشی را درباره آنچه در برنامه ماه عسل رخ داد، منتشر خواهد کرد.»
روزنامه جوان: سریال های رمضان، مخصوص محرم است!
جبار آذین، منتقد پیشکسوت در گفت و گو با «جوان»می گوید: در سالهای نه چندان دور، سیما حرکتی دیگر داشت و میکوشید تا دست کم در مناسبتهای دینی همگام و همسو با دیدگاههای جامعه و فرهنگ مردم حرکت کند، اما این اقدام فرهنگی مناسب، سالهاست در تلویزیون دیده نمیشود. یکی از مناسبتهای مهم و تأثیرگذار و شادی آفرین ماه مبارک رمضان است که متأسفانه افزون بر اینکه از نگاه مناسب و بهنگام مسئولان صداوسیما فاصله دارد، دستاندرکاران سیما این ماه تکامل بخش و سازنده را با ایام ماه محرم و عزاداری اشتباه گرفتهاند. نمونه شاخص این نوع نگاه سریالهای رمضان امسال است.
وی با بیان اینکه امسال سه سریال متوسط غیرمناسبتی هیچ ربط معنایی و محتوایی با ویژگیها و مختصات ماه مبارک رمضان ندارد، میگوید: سراسر این سریالها مشحون از غم و اندوه و مرگ است؛ مجموعه هایی که به دلیل ضعف مفرط در سوژه، داستان پردازی، شخصیتسازی و استاندارد نبودن ساختار هنری، باعث شده مخاطبان سیما از تماشای آنها خودداری کرده و گروهی به ناچار به تماشای بازپخش چند باره پایتخت نشستهاند.
ایده ی طلایی «خندوانه» برای مقابله با منتقدان
بانی فیلم نوشت:
«کار اتاق فکر بود یا خود رامبد جوان به این نتیجه رسید، در هر حال ایده ای طلایی است. اینکه حرفهای منتقدان «خندوانه» را داغ داغ روی آنتن در دهان کاراکتر ارژنگ امیرفضلی بگذاری و آنرا هجو کنی. امیرفضلی در این قالب جدید هم به جلوگیری از افتادن ریتم برنامه در لحظاتی یاری رسانده و هم در قامت یک منتقد ایرادگیر و حراف، بدل به آینه مخالفان و منتقدان برنامه رامبد جوان شده.
ضمن اینکه در راستای از خجالت کامل منتقدان «خندوانه» در آمدن، گاف ها و اشتباهات کلامی هم برای این کاراکتر طراحی شده تا به اصطلاح عیار منتقدان دستمایه خنده و شوخی قرار گیرد و جدیت کلامشان زیر سوال رود. امیرفضلی در نکوهش مسابقه ای که «خندوانه» با حضور نوزادان برگزار می کند و اخیراً محل اعتراض نسبت به شباهت کارکردش با برنامه «کودک شو» شبکه نسیم بود، مثلاً واژه «آنتریک» را به اشتباه «آنتریکس» تلفظ می کند تا قشری که نمایندگی شان می کند را به چالش بکشد!
جوان و نویسندگانش با طراحی این کاراکتر در عین ادای شوخی با منتقدان، دست به هجو نقدهای منفی زده اند تا در گرد و غبار ناشی از آن، هر نظر مخالفی مضحک و بی ربط جلوه کند. امیرفضلی هم با اجرای دقیقش ایده مذکور را به خوبی اجرایی و حق مطلب را در گرفتن حال جبهه مخالف ادا کرده است!
با این وصف از لابه لای نق زدنها و ایراد گرفتن های امیرفضلی به «خندوانه» گهگاه حرفهای نیشدار و به حقی هم شنیده می شود که البته برای جوان حکم خودزنی را دارد!»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
ولی اینکه بیاییم یک سری آموزه از غرب که جنون جنسی و حرامزادگی جنسی (باهم باشی)، درش بیداد میکنه، بیگیریم و تو تعالیم دینی خودمون لحاظ کنیم، حماقت محضه !
چون که ته اون آموزه ها، میخواد برسه به قبول کردن رابطه جنسی ، هم جنس گراها، هموسکشوآل ها و بایسکشوآل ها و ... که تناقض ایجاد میکنه با آموزه های بیسیک دینی ما.
اما واقعا به نظرت ازدواج دخترا توی ۹ سالگی خیلی چیز خوبیه؟
یه سری مسائل تو وقت ناهنجاری هستن و وقتی فرهنگ سازی میشه گوشزد کردنشون یه کار بی معنی میشه.
مثلا زمانی که اسلام این مسئله رو مطرح کرده، دختران 9 ساله از لحاظ بلوغ جنسی و ذهنی ، واقعا یک خانم کامل بودند و یا حتی من حدس میزنم که شاید این مسئله وجود داشته که کودکان زیر 9 سال رو هم به همسری میبردن که اسلام این چارچوب رو برای نجات این کودکان ایجاد کرده.
قانون (که تو دین بهش میگن احکام)، باید جامعیت رو در نظر بگیره، قطعا دختران الان دیرتر به بلوغ ذهنی و جنسی میرسند، ولی آیا میتونیم تاکید داشته باشه که 100% واسه همه اینطوره ؟ هنوزم هستن خانم هایی که تو سن پایین به کمال مورد نظر ازدواج میرسن.
حالا اسلام با دادن این حق ، به اونا کمک میکنه و با تعریف جایگاه عقل و اجبار نکردن ازدواج تو 9سالگی، این موضوع رو مطرح کرده که هرکسی خواست میتونه تو این سن ازدواج کنه نخواست هم صبر کنه بزرگتر بشه و ازدواج کنه !
سعی کردم کامل منظورم رو توضیح بدم. امیدوارم زیاده گویی الکی نشده باشه.
به نظر من اگه ضبط این برنامه توسط عوامل خود دورهمی با هندی کم صورت گرفته باشه سه تا احتمال وجود داره:
۱-این کار همیشه صورت میگرفته که البته غیر ممکنه چدن تعداد بسیار زیادی برنامه از دورهمی سانسور شد
۲-عوامل دورهمی یا از عمد جلوی پخش برنامرو گرفتن که بتونن بعدا با پخشش به هدف مشخصی برسن
۳-عوامل از سانسور این برنامه مطمئن بودن که در این صورت احتمال اعمال نفوذ برای پخش نشدن من و شما کمرنگ میشه