به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی زیر سقف دودی بهکارگردانی پوران درخشنده در 4 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه درام تولید شده است. زیر سقف دودی توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.1 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم زیر سقف دودی را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. پوران درخشنده تهیهکننده زیر سقف دودی این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. زیر سقف دودی در تاریخ 1396/03/17 پخش خود را توسط پخشکننده حوزه هنری در سینما آغاز کرد. در آن روزها زیر سقف دودی توانست آمار فروش 2،794،998،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم زیر سقف دودی چه کسانی هستند؟ در زیر سقف دودی بازیگرانی چون مریلا زارعی، فرهاد اصلانی، ابوالفضل میری، لاله مرزبان، بهنوش طباطبایی، مریم بوبانی و آزیتا حاجیان به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم زیر سقف دودی حدود 17 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان زیر سقف دودی را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم زیر سقف دودی باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا پوران درخشنده بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری زیر سقف دودی توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم زیر سقف دودی میتوان به سیدحسام نوابصفوی، هوشنگ توکلی، هادی مرزبان، رسول نجفیان، شهرام حقیقتدوست، فریبا متخصص، فرشید زارعیفرد و نفیسه روشن اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران زیر سقف دودی براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 54 سال است که نشان میدهد بازیگران زیر سقف دودی عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم زیر سقف دودی چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه زیر سقف دودی توسط پوران درخشنده نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان زیر سقف دودی منتشر شده است، میخوانیم: «شیرین که در زندگی خانوادگی با فرزند و همسرش به تدریج دچار مشکل میشود، به دنبال پیدا کردن راهی برای ایجاد ارتباط با آنهاست، که موفق نمیشود و به بحران میرسد. تلاش مجدد او برای خارج شدن از این بحران او را با چالش جدیدی رو به رو میکند. »
فیلم زیر سقف دودی از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم زیر سقف دودی عبارت است از: فیلم آتش بس، فیلم خصوصی، فیلم خشکسالی و دروغ، فیلم زندگی خصوصی آقا و خانم میم و فیلم پاپیتال.
فیلم زیر سقف دودی در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 4 مورد نامزد کسب جایزه و برای 2 بار برنده جایزه شود. در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، پوران درخشنده نامزد جایزه بهترین فیلم، پوران درخشنده نامزد جایزه بهترین کارگردانی، عباس رستگارپور نامزد جایزه بهترین صدابرداری، محمدرضا دلپاک نامزد جایزه بهترین صداگذاری و میکس، مریلا زارعی برنده جایزه نقش اول زن و ایمان امیدواری برنده جایزه بهترین چهرهپردازی برای فیلم زیر سقف دودی شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم زیر سقف دودی نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم زیر سقف دودی به طور متوسط فعالیت 27ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم زیر سقف دودی بهترین اثر ابوالفضل میری و یکی از 4 اثر شاخص ابوالفضل میری و لاله مرزبان در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم زیر سقف دودی یکی از 4 اثر شاخص پوران درخشنده در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
فیلم زیر سقف دودی براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص پوران درخشنده در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
1 تن از بازیگران زیر سقف دودی، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در زیر سقف دودی 1 فیلم اولی بوده است: فریبا جمور.
همچنین پوران درخشنده کارگردان زیر سقف دودی اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فرهاد اصلانی، بهنوش طباطبایی، مریم بوبانی، هوشنگ توکلی، رسول نجفیان، شهرام حقیقتدوست، فریبا متخصص، فرشید زارعیفرد، نفیسه روشن و حاتم میرزایی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران زیر سقف دودی نیز 100 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 17 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 100 همکاری برای اولینمرتبه در زیر سقف دودی رخ داده است. مانند: مریلا زارعی و ابوالفضل میری، فرهاد اصلانی و لاله مرزبان، بهنوش طباطبایی و آزیتا حاجیان، مریم بوبانی و سیدحسام نوابصفوی، هوشنگ توکلی و رسول نجفیان.
عوامل تولید و بازیگران زیر سقف دودی در اینستاگرام نیز فعال هستند و مجموع میزان فالوئرهای اینستاگرام 16 نفر از این هنرمندان به بیش از 9،600،721 نفر میرسد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم زیر سقف دودی به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم زیر سقف دودی قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 84% مخاطبان معقدند فیلم زیر سقف دودی ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم زیر سقف دودی نسبتا خوشساخت هست زیرا 73% مخاطبان عقیده دارند فیلم زیر سقف دودی از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم زیر سقف دودی قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 82% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم زیر سقف دودی نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم زیر سقف دودی نسبتا خلاقانه هست زیرا 55% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم زیر سقف دودی غیرتکراری و جدید است.
فیلم زیر سقف دودی تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 79% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم زیر سقف دودی مفید و ارزشمند هست.
فیلم زیر سقف دودی نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 66% نظردهندگان بعد پایان فیلم زیر سقف دودی به آن فکر میکردند.
فیلم زیر سقف دودی نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 61% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم زیر سقف دودی با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم زیر سقف دودی اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 17% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم زیر سقف دودی مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم زیر سقف دودی خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مسعود سلامی بوده است. فیلم زیر سقف دودی صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری عباس رستگارپور است. حجت اشتری طراحی صحنه فیلم زیر سقف دودی را انجام نموده و گلناز گلشن طراحی لباس فیلم زیر سقف دودی را انجام داده است. باورپذیری و منحصربهفرد بودن طراحی چهرههای بازیگران زیر سقف دودی نظر بسیاری را بهخود جلب میکند و این هنر ایمان امیدواری در مقام چهرهپرداز یا طراح گریم فیلم زیر سقف دودی است. در مجموع بیش از 28 نفر در تولید فیلم زیر سقف دودی نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 5 لیست از فیلم زیر سقف دودی یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم زیر سقف دودی 44 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از زیر سقف دودی پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم زیر سقف دودی، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بازی، خوب، جامعه، درخشنده، عالی، زارعی و اصلانی. تاکنون پژوهشگران 2 برچسب در فیلم زیر سقف دودی از نظر ساختاری و محتوایی شناسایی نمودهاند که عبارت است از: روابط زناشویی و طلاق.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم زیر سقف دودی در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم زیر سقف دودی 99 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم زیر سقف دودی 5 عدد، در بخش حواشی فیلم زیر سقف دودی 10 عدد، در بخش نقد فیلم زیر سقف دودی 9 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم زیر سقف دودی، سوتی فیلم زیر سقف دودی هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
متن آهنگ زیر سقف دودی سینا سرلک
خیلی روانشناسی طور هست ولی بسیار کارآمد
مسائل داخل خانه های امروزی رو به زیبایی نمایش داد
مشکلاتی که مادر پدرهای بی فکر این روزها باعث تباهی فرزندانشون میشوند و ادعای بزرگ بودن و فهمیده بودن دارند کاش کمی بفهمند که چه میکنند با آینده فرزندانشان و از کله خر بودن دست بکشند
و همینطور بدانستن رفتارهای زن های بی فکر و بی توجه به شوهر که از همه بدتر بعد ایراد از مردهای هوس باز میگیرند،هیچ مردی اگر خانه اش گرم باشه سراغ کس دیگه ای نمیرود
مریلا زارعی عالی بود
فرهاد اصلانی عالی
در کل قشنگ بود
پوران درخشنده و تهمینه میلانی جزو ارگردان هایی هستند که درباره ی حقوق زنان فیلم میسازند
پوران درخشنده را کمتر کسی می شناسد. زنی با پرستیژ کاری مخصوص خودش و دیسیپلین خاصِ سینمایی. او همواره تلاش کرده است باندازه توان خویش مشکلات جامعه را بررسی و پاسخی درخور شأن مخاطب به وی ارائه دهد. هیچگاه فیلمهای او از پاسخ خالی نبوده اند. او اهل عمل است و می داند کجای کار خویش قرار دارد.
"زیر سقف دودی" یک اثر ملودرام اجتماعی ست که مانند باقی آثار کارگردان، محتوی مهمترین بخش آن است. گویی خانم درخشنده احساس نیازی به اجرای قوی بازیگرانی که انتخاب می کند ندارد و برایش مهم است که هدف و سخن فیلم دیده شود تا طنازی و قدرت نمایش بازیگران. این موضوع بارزترین شاخصه او ست. اگر او را یک روانشناس بدانیم در سینما؛ می توان به جرأت گفت دکترای روانشناسی در فیلم را داراست. سه خصلت را در ایشان بشدت دوست دارم" بسیار با سواد است و اهل مطالعه" / " دنبال جنجال و هیاهو و شلوغ بازی نیست" / " خودش است و نقابی به صورت ندارد"
پوران درخشنده به کَرات نشان داده دلَ ش برای جامعه ایرانی و قشر عظیم جوانان می تَپَد. دغدغه اَش نیازهای جوانان؛ معضلاتِ شان؛ عدم دیده شدنِشان؛ دستگیری از آنها و یافتن پاسخی برای ایشان است. بدون اینکه بخواهد چاپلوسی و تملق کند و با رانت های دولتی و آقازاده بازی بدنبال گیشه باشد. هیچکس را سراغ ندارم که اینگونه دغدغه مند بدنبال حوداثی باشد که در کمین جوانان است.
اما او در این فیلم به سراغ مشکلی عجیب در جامعه است. طلاق های عاطفی، طلاق های سپید و دوری اعضای خانواده از یکدیگر. شاید بگویید چرا یک خانواده متمول و مایه دار را برگزیده و این مشکل در قشر متوسط و ضعیف جامعه بیشتر دیده می شود؟ مهم نیست کاراکترهای این فیلم در چه طبقه ای از اجتماع حضور دارند؛ مهم هدف فیلم است که میخواهد هشداری برای والدین و فرزندان باشد. که از دیدگاه بنده بخوبی به آن پرداخته است. و محتوی مفید و ارزشمند این اثر؛ 99درصد کار را شامل می شود و اهمیت نوع فیلمبرداری و بازی ها و صداگذاری و غیره را به 1 درصد کاهش میدهد. بطور قطع کسی که فیلم خانم درخشنده را برای دیدن انتخاب میکند؛ دنبال دیدن اکشن های هیجان انگیز و صحنه های عاشقانه نیست و نباید باشد. پس در این فیلم مات و مبهوت؛ تنها بدنبال سخنی باشید که کارگردان سعی دارد به مخاطب بگوید.
در آخر غمگینَ م از اینکه این بانوی هنرمند در میان همکاران خویش کمتر مورد توجه قرار میگیرد و بایستی او را به برنامه های مختلف صداوسیما دعوت کنند تا تجارب خویش را با ما در میان بگذارد.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟