به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
از فجر تا اسکار؛ از اسکار تا کن
قباد این روزهای شهرزاد که با بازی در نقش یک سوپراستار خودش هم تبدیل به سوپراستار شد. او بعد از آن بازهم در نقش یک سوپراستار ظاهر شد و خوش درخشید. این بار نه یک سوپراستار سینما بلکه یک ابرقهرمان ملی به نام شهید عباس بابایی که ضامن آسمانهای ایران در دوران دفاع مقدس بود.
سید شهابالدین حسینی تنکابنی، 14 بهمن 1352 در خانوادهای فرهنگی در تهران متولد شد. در دوران کودکی کم شیطنت نداشت، بهطوری که میگوید: «روزی که به خاطر سربازی سرم را با نمره ۴ اصلاح کردم، دیدم سرم از ۹ ناحیه شکسته است. با توجه به اینکه 4-5 مورد از این شکستگیها را به یاد نمیآورم، باید آنها را به دوران کودکیام نسبت داد.» پس از گذراندن سال اول ابتدایی به خاطر کار مادرش که یک امدادگر بود، به خرمآباد نقلمکان کردند. شهاب 7-8 ساله 2 سال بعدی زندگیاش را دور از تهران نیمه آرام و اکثریت فامیل در یک محیط جنگی گذراند. خاطرات ناراحتکنندهی دوران جنگ از همان روزها به یادش مانده و همینها باعث شد بعد از بازگشتش به تهران احساس غریبی کند و به نقل خودش در کلاس پنجم شاگردی آرام و گوشهگیر باشد. دوران نوجوانیاش حولوحوش خیابان فاطمی گذشت. دیگران نه آنقدر آرام و گوشهگیر بود و نه آنقدر شر. دایره ارتباطاتش بهتدریج گسترش مییافت و درهمان دوران یکی از بهترین دوستانش را به خاطر اعتیاد از دست داد. شهاب که دیپلم انسانی داشت در دانشگاه آزاد برای رشته بازیگری قبول شد اما ازآنجاکه آن روزها بازیگری برایش آنچنان مطرح نبوده منتظر نتایج کنکور سراسری میماند. با قبولی در رشته روانشناسی راهی دانشگاه تهران میشود. آنجا را هم بعد از ۲ سال تحصیل به هوای مهاجرت به کانادا نیمهتمام رها میکند. ما همان ۲ سال میراثی برای او باقی میگذارد که زندگیاش را تغییر میدهد. یکی بازیگری در تئاتر که در دانشگاه آغاز کرده بود و دیگری آشناییاش با «پریچهر». آشنایی همانا و عاشق شدن همانا. شهاب حسینی پس یک سال تلاش ناموفق برای مهاجرت و گذراندن یک دورهی وحشتناک سربازی به میراثش بازمیگردد و حالا آنها جز اصلی زندگیاش شدهاند. یکی بهعنوان حرفه و دیگری بهعنوان همسر.
شهاب حسینی و آغاز راه عاشقی
او که کلاسهای بازیگری استاد سمندریان را در سالهای 71-72 گذرانده بود و در دانشگاه تجربه بازی روی صحنه را پیداکرده بود، با پشتوانهای تقریباً خوب در جهت حرفهای شدن قدم برداشت. از جوانانی که در آن دوران با آنها همبازی بوده پارسا پیروزفر و یوسف تیموری نیز بازیگرانی مطرحی شدهاند. شهاب که حالا 3 سال است با عشق دوران دانشجوییاش، پریچهر ازدواج کرده، فعالیت هنریاش را با گویندگی رادیو در سال 77 از سر میگیرد. سپس با برنامهای به نام اکسیژن که آن روزها خوب هم مخاطب پیدا کرد، برای اولین بار در تلویزیون ظاهر میشود. فعالیتش بهعنوان مجری تلویزیونی با برنامههای «برپا برپا»، «رنگ صبح» و «سایهروشن» ادامه پیدا میکند.
پیش بهسوی سوپراستار شدن
شهاب جوان که بهعنوان یک مجری-بازیگر خوشچهره و پرانرژی در تلویزیون دیدهشده، در سال 79 با سریال «پس از باران» پا به عرصه بازیگری میگذارد. البته در نقش کوتاه. همان نقش کوتاه کار خودش را میکند و شهاب حسینی سال بعد با دو پیشنهاد تلویزیونی و سینمایی روبهرو میشود. سال 80 را با پلیس جوان به تلویزیون و با «رخساره» امیر قویدل به پردههای سینما میرود. به قول خودمان خیلی زود روی غلتک افتاد تقریباً هرسال با 2 الی 3 کار در سینما و تلویزیون دیده میشد. در همان سالهای ابتدایی تجربه بازیگری برای کارگردانان مطرحی مثل تهمینه میلانی، پوران درخشنده و سیروس الوند را پیدا کرد. در سال 82 برای اولین بار، نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد «جشن خانه سینما» برای بازی در فیلم واکنش پنجم شد. بعد از آنهم دو سال پیاپی در جشنواره فیلم فجر برای باز در فیلمهای «شمعی در باد» و «رستگاری در هشت و بیست دقیقه» نامزد سیمرغ بلورین نقش مکمل بود. سرانجام در سال 87 با سوپراستار آمد، سیمرغ بلورین نقش اول را گرفت، خودش هم سوپراستار شد.87-87 دوران اوج او بود و با آثاری بهیادماندنی همچون سوپراستار، درباره الی، پرسه در مه و دلشکسته پیش از پیش در دل طرفداران سینما جا باز کرد. البته بازی متفاوتش در سریال «مدار صفر درجه» در سال 86 هم قابلستایش است. از همان سالها دیگر دور موفقیتش در جشنوارهها هم روی غلط افتاد. تقریباً هرسال در جشنوارههای مختلف داخلی و بینالمللی جایزه گرفت یا نامزد بود. دریافت تندیس «خرس نقرهای» جشنواره بینالمللی فیلم برلین-2011 برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» و جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم «فروشنده» در «جشنواره فیلم کن» از مهمترین آنهاست. در دو سال اخیر نیز با ایفای نقش عماد و قباد در «فروشنده» و «شهرزاد» تحسین همگان را برانگیخته است.
کارگردانی و تهیهکنندگی
شهاب حسینی فعالیتش در سینما را تنها به بازیگری محدود نمیکند و درصدد ساخت اولین فیلم خود بهعنوان کارگردان برمیآید. سال 92 فیلم سینمایی «ساکن طبقه وسط» با کارگردانی شهاب حسینی اکران میشود. او همچنین در این فیلم بهعنوان بازیگر هم حضور دارد و در غالب 38 شخصیت ایفای نقش میکند که خود یک رکورد است. «ساکن طبقه وسط» داستان نویسندهی متفکری است که به دنبال نوشتن پایان جاودان برای داستانش، با اقامت در طبقه میانی یک ساختمان، بر اساس دریافتهایش از زندگیست و در قالب شخصیتهای مختلف یک سفر فلسفی را طی میکند. داستان کارگردانی سوپراستار محبوب به همینجا ختم نمیشود. دومی هم پس از ۴ سال درراه است. او اکنون در حال تولید دومین فیلم سینماییاش با عنوان «ساکنان ناکجاآباد» میباشد.
در سال 94 تولید فیلمی کلید خورد، که ما در آن شهاب حسینی را این بار در نقش تهیهکننده میدیدیم. فیلم «خورشید نیمهشب» به تهیهکنندگی شهاب حسینی و کارگردانی شبیر جهانبخشش شیرازی در سال 96 به اکران درآمد. البته این فیلم متعلق به «مجموعه شهر فرش» میباشد که شهاب حسینی مدیریت فرهنگی آن را به عهده دارد. او علاوه بر بازیگری و تهیهکنندگی، انتخاب بازیگر و بازیگردانی این فیلم را نیز بر عهده دارد.
شهزادهی رؤیای من شاید تویی...
قباد این شعر را خیل قبلتر برای شهرزاد قصه میخواند. البته مزاحی بیش نبود. همینطور که همه میدانید این ترانه یکی از بهیادماندنیترین ترانههای ایرانی است که شنیدن آن با صدای شهاب حسینی خالی از لطف نبود. شهزاده رؤیا در آن زمان خیلی گل کرد و همه صدای دلنشین او را تحسین کردند. البته فعالیت موسیقیایی شهاب حسینی به سالها پیش بازمیگردد. شهاب حسینی به همراه برادرش سید مهدی و چند تن از دوستانشان گروه موسیقی «هفت» را تأسیس کردند. تاکنون چهار مجموعه آلبوم از این گروه منتشر شده است. شهاب حسینی در آلبوم یک و دو به دکلمه پرداخته و در آلبومهای سه و چهار خوانندگی کرده است. هفتسین، وقت رفتن، پرواز، خدا و خداحافظ نام آهنگهایی است که شهاب حسینی در آلبوم شماره 3 گروه هفت خوانندگی کرده. او همچنین در آلبوم شماره چهار آهنگهای پریچهر، آشنای غریب و بدرود را خوانندگی کرده است.
تئاتر منزلگاه اول
از میراثی که دوران کوتاه دانشگاه برای شهاب حسینی بهجا گذاشته بود صحبت کردیم. در آن سالها او در نمایشهای «کرانه باد» و «افسانه» به کارگردانی مینا ابراهیمزاده، ایفای نقش کرد. شهاب حسینی هنوز از تجربه و خاطره آن روزهای دانشگاه تهران بهعنوان یکی از مفیدترین و لذتبخش لحظات زندگیاش یاد میکند. بعد از غیبت طولانی در تئاتر او در سال 87 با «کرگدن» به روی صحنه بازگشت. باآنکه شهاب حسینی به دلیل مشغلههای سینماییاش فقط توانست به مدت دو هفته در کنار فرهاد آییش و تیمش سر تمرینها حاضر شود، در زمان اجرا نشان داد که بهخوبی از پسکار درآمده. شهاب حسینی پسازآن در سال 91 در نمایش «ملاقات» که کار مشترک خودش و احمد ساعتچیان بود بازی کرد. در سال 96 با «اعتراف» او هم نوشت، هم کارگردانی کرد هم بازیگری. نمایش «اعتراف» آخرین کار تئاتری او تا این زمان است که البته احمد ساعتچیان در این نمایش هم با او همکاری داشته است. در «اعتراف» شهاب حسینی در نقش یک تبهکار در مقابل علی نصیریان به ایفای نقش میپردازد.
کافه هنر
شهاب حسینی شغل دیگری هم دارد که به گفته خودش در آنهم بهاندازه سینما جدی است. او کافه هنر را به همیاری همسرش اداره میکند و بیشتر اوقات غیر سینماییاش را در این کافه میگذراند. شهاب حسینی میگوید یکی از دلایلش برای روی آوردن به این شغل تعامل با مردم است. کافه هنر لواسان که توسط خود شهاب حسینی، طراحیشده حالا تبدیل به پاتوق کوچکی برای هنرمندان سرشناس شده است.
شبه حواشی
شاید کمتر کسی را بتوان پیدا کرد که با این حجم از محبوبیت و شهرت از آتشداغ حوادث در امان مانده باشد. شهاب حسینی اما به نظر من جزو آن دسته از سلبریتی هاست. البته اکثر سایتها و وبلاگها از برخی فعالیتهای او بهعنوان حواشی یادکردهاند که ما هم طبق سنت، این فعالیتها و اتفاقات را در قسمت حواشی میآوریم. مثلاً شهاب حسینی هم مثل خیلی(هنرمند) های دیگر در انتخابات سال 88 موضعش را برای مردم مشخص کرد و به حمایت از میرحسین موسوی پرداخت. یا بعد از دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد از فستیوال «کن» جایزهاش را به مردم ایرانزمین و بعدازآن به منجی بشریت «حضرت مهدی (ع)» تقدیم کرد که این اقدام او موردتوجه مطبوعات ایران و جهان قرار گرفت؛ و اما مورد دیگر، متنی است که شهاب حسینی در صفحه شخصی اینستاگرامش در واکنش به متن توهینآمیز نشریه یالثارات نسبت هنرمندان، به اشتراک گذاشت.
امسال سید شهاب الدین حسینی پرافتخارترین بازیگر تاریخ ایران افتخار حضور داده و باعث ارتقا کیفیت جشنواره میشه
این وسط یک اقازاده بی عرضه مثلا بازیگر که حضورش تو هر فیلم باعث تنزل اون فیلمه حسادت کرده و انصراف داده
پدرش هم که کارگردان پر اوازه ای هست همراهیش کرده و در یک حرکت سخیف بعد اینکه در جشنواره شرکت کرده انصراف داده و خودشو مقدس فرض کرده که کسی حق نظر دهی به اثارش نداره (کار به این نداریم اثار سالای اخیرش چنگی به دل نمیزد)
نیستوتوهمهسریالهاشمصنوعیو
آبگوشتیبازیمیکنند.
وبهنظرمنبایدکارگردانسریالشوقپرواز
ایشونرودرنقششهیدباباییقرارمیداد
بهنظرماگهآقایحمیدگودرزیتوشبازی
میکردفیلمپرطفدارترمیشدچونبهنظرم
ایشاندربازیگراصلاخوبنیستن.
ولیازاینخوشحالمکهآقایشهرامحقیقت
دوستدرسریالشوقپروازحضورداشتن
منخیلیکارهایآقایحقیقتدوسترا
دوستدارم
همقدهستندچونشمااینسریالرودیدید
وشکلوقیافهحسینییادتونهواگهآقای
گودرزیبازیمیکردندشماهمنظرمنروقبول
داشتید
ولیهزارتاحسینیهملیاقتآقایگودرزی
روندارن
و بر عکس هزار تا گودرزی لیاقت آقای حسینی را ندارن بعدشم شما که از آقای حسینی خوشت نمیاد نیا اینجا نظر بده
هملیاقتدیدنآقایگودرزیروندارهآخهاین
کیهدیگهاومدهبازیگرشدهبروباباتوچیمیگی
اینوسطجوگرفتتمیگیحسینیبهترهگودرزیعجباببینچیمیگه.
آخهتویهذرهفکرکنببینچقدرآقایگودرزی
خوشتیپوخوشگلترحسینیهستتازه
بازیاشهمازحسینیبهتره.
واقعاتوچیمیگیبراتمتاسفمکهاینجوری
فکرمیکنی.
اینحسینیبااینقیافهزشتشوبازیمزخرفشبیخودکردهاومدهبازیگرشدهوبیخودی
معروفشده.
ولیاینوبهتبگمفراموشنکنهرچقدراین
حسینیطرفدارداشتهباشهولیآقایگودرزی
۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰وبرابروبیشترازاون
طرفداردارهوسوپراستارهست.
خیلی هم راست گفتم شهاب حسینی نه خوشتیپه ونه خوب بازی میکنه
اصلامزخرف ترین بازیگریه که میشناسمش.
شماهم حق توهین کردن به اقای گودرزی رونداریداشغال
احترامگذاشتمولی مناومدمنظرمروگفتم
وفقطگفتمشهابحسینیبهدردنقشبابایی
نمیخوردوآقایگودرزیبهترمیتونستناین
نقشروبازیکنن.چیزبدینگفتمنظرخودم
روگفتمولیشمااولاومدینبحثروشروع
کردینوخودتونهمبایدبحثروتمومکنید
ولیمنالانممیگمکهآقایگودرزی۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰برابربیشترازحسینیمیارزه.
بعدشهمشمابهمنوآقایگودرزیتوهین
کردید.
52/11/14
تولدت مبارک پرافتخارترین و محبوب ترین بازیگر ایران
سلام شهاب حسینی عزیز تولدتون باتما وجود تبریک میگم انشالله که همیشه سالم و موفق باشین و همیشه شاهد موفقیت های روز افزونتون هم باشیم
شهاب عزیز من عاشق شما و صممیت گرم خانوادتون هستم و انشالله که این صمییت همیشه پایدار بمونه
راستی یادم رفت تولد پسرتون محمد امین هم به شما تبریک میگم و خییییلی باشکوه که پدر و پسر در یک رو متولد شده باشن😀
شهاب هر چقدر هم شما رو تحسین و توصیف کنم شما از تو صیفات هم بالاتر هستید
به امید دیدار شهاب حسینی عزیزم تا زمانی که بتوانم شما را از نزدیک ملاقات کنم😊
اما اینو می دونم که شهاب حسینی اونقدر عالیییی هستن که این شایعات براشون اهمیت ندارن
برنامه ی همرفیق بسیار عالیییییییی بود
انشالله که همیشه بدرخشین
دو سوپر در کنار هم فوقالعاده بود
چرا همرفیق توی منظوم صفحه نداره؟!؟!!؟
آرزو دارم که یک بار شما را از نزدیک ببینم . امیدوارم همیشه در کنار خانواده خوشبخت باشید. یا حق
شهاب حسینی شما همیشه در دل مردم هستید خواهید ماند
ارزوی موفیقت برای شما می کنم به امید دیداری که بتونم شما رو از نزدیک ملاقات کنم
من بهترین نقش اقای حسینی را قباد می نامن که دراین نقش بسیار زیبا درخشیدن نه تنها در شهرزاد حتی در بسیاری از فیلم هایشان
من همیشه دوست دارم اقای حسینی در پرتو خداوند سالم باشند و همیشه شاهد موفقیت ایشان باشیم
اولین مهمانانش: نوید محمد زاده و محسن تنابنده و نازنین بیاتی
رنکینگ شخصی من بین این 8 نفر به این ترتیبه:
1)شهاب حسینی
2)رضا عطاران
3)نوید محمد زاده
4)خسرو شکیبایی
5)مهران مدیری
6)بهروز وثوق
7)هومن سیدی
8)رضا گلزار
البته شخصا به جای 4 نفر آخر افراد زیر لایق تر هستند
پرویز پرستویی
اکبر عبدی
فرهاد اصلانی
هادی حجازی فر
البته هانده تو فیلم زشته گریمش😒☹️
با حرفتون موافقم گریمش یکم زشتش کرده ولی خوشگله
البته الان لاغر کرده نسبت ب قبل زشت شده ولی بازم جذابه
و این تفاوت دوتا حالت داره
یا واقعا فیلم خوب رو از بد تشخیص نمیده و همه رو قبول میکنه
یا این یکی از طرفندای اقای حسینیه که انقدر فیلم بازی میکنه تا یکیش شانسی خوب در بیاد/:
امثال ایشون هم زیاد داریم که هدر رفتن مثل حامد بهداد و فرهاد اصلانی
ولی خب تفاوت شهاب حسینی با امثالش اینه که پتانسیل بهترین بازیگر بودن ایران رو داره
فقط ای کاش فیلم هاش اسمش رو خراب نکنن
به دلیل اینکه توی دنیای واقعی و نه پشت دوربین آدمای درستی هستند توی دل ملت میرن و خاطره میشن (مدیری و حسینی از این دست هستند)
شهاب حسینی همین الانشم و با همه ی بازی هاش به نظرم بهترین ایرانه
(هم واقعی تر و ترسناک تر از محمد زاده نقش یک فرد عصبی رو بازی میکنه و هم جذاب تر و با حس تر از معادی نقش یک مرد شهری با فرهنگ رو)
قطعا خود شهاب حسینی از جایگاهی که پیش مردم داره و پتانسیلی که داره با خبره و نمی خاد اون هارو از دست بده
البته فیلم های ضعیف و متوسط هم تو این چند ساله داشته و شاید همین انتخاب هاش اون رو از گرفتن جایزه جشنواره فجر و حتی از خود جشنواره دور کرده به نظرم علت این نقش ها شاید تجربه کردن نقش های مختلف و متفاوت بوده یا یه چیزی اون فیلم و نقش داشته که او رو جذب کرده یا سبک فیلمسازی بعضی از کارگردان ها رو قبول نداره یا براش تکراری شده که رفته سراغ کارگردان های فیلم اولی و کمتر شناخته شده
البته اون بازیگری که رو زمین نمیمونه و با کمی صبر قطعا از کارگردان های مطرح و دستمزد های بهتر پیشنهاد دریافت میکنه
این رو هم در نظر بگیریم که چند فیلم خوب هم داشته این چند سال، مثل برادم خسرو و فروشنده و شهرزاد که در اوردن این نقش ها به ای خوبی کار هر بازیگری نبود به نظرم فروشنده یکی از بهترین بازی هاش بود و چند برابر از بازیگر رو به روش بهتر بازی کرد
به هر حال ما هم دوست داریم شهاب حسینی نقش پر رنگ تری در سینمای ایران ایفا کنه و اگر هم تو کارهاش از آزمون و خطا یه جاهایی استفاده میکنه این ترفند رو کنار بزاره
شهاب حسینی نماد اخلاق و هنر ایران.
بهترین بازیگر مرد ایرانی
منظوم خیلی سایتت کند شده
لج آدمو در میاره !!!!
منظوم جان اون مهمانو اصلاح کن وگرنه منم مهمونی زیاد رفتم میشم هنرمند !!!
به ظهور رساندن استعداد از همه مهم تره که شهاب حسینی به خوبی تونسته خودشو نشون بده.
۱۵ مرداد در شبکه نمایش خانگی:)
چون نمایش اعتراف تو منظوم صفحه نداشت خواستم اینجا بگم دوس داشتین ببینین
مرداد ماه در شبکه نمایش خانگی!!!!
ایول داری