به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، اگر پیگیر اخبار فضای مجازی باشید، قطعا واکنش های مختلف و بعضا تند اهالی سیاست، فرهنگ و هنر و همچنین کاربران عادی را به پخش اعترافات یک دختر نوجوان در صدا و سیما را دیده و شنیده اید.
ماجرا از آنجا آغاز شد که مستند «بی راهه» که تمرکزش روی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ناشی از فضای مجازی و استفاده نادرست از آن تولید و پخش می شود، در یکی از قسمت های خود سراغ چند جوان معروف فضای مجازی رفت و صحبت های یک دختر نوجوان که در اینستاگرام ویدئوهای رقص خود را منتشر می کرد را پخش کرد. آنطور که شنیده شده، سازندگان این مستند قرار بوده با هدف قرار دادن برخی افراد معلوم الحال با نام عمومی «شاخ های اینستاگرام» و پخش صحبت های ندامت بار آنها و آسیب هایی که به خودشان و دیگران وارد کرده اند، مردم و بخصوص جوانان را از خطرات استفاده نادرست از فضای مجازی آگاه کنند، اما ظاهرا خود سازندگان هم در میان راه به «بی راهه» رفته اند و به جای اینکه سراغ افراد بی بند و بار که گاهی اوقات فیلم های به معنای واقعی مستهجن از خود و دیگران به اشتراک می گذارند و با پول و تبلیغات برای خودشان باند درست کرده اند، بروند، بنا به دلایل نامعلوم به اعتراف گیری از چند دختر که ویدئوهای رقص منتشر می کردهاند بسنده کرده اند.
این اتفاقات در حالی رخ داد که بسیاری از افراد به این اقدام تلویزیون واکنش نشان دادند و عنوان کردند با اینکه کار این دختر کار درستی نبوده، اما بهتر بود به جای این نوع برخورد با یک دختر نوجوان به خاطر چند کلیپ رقص، مفسدان اقتصادی و اخلاقی واقعی و شاخ های اینستاگرامی بی بند و بار که فضای واقعی و مجازی جامعه را به لجن کشیده اند را بی آبرو می کردید.
روزنامه ایران در این باره نوشت:
مائده هژبری حالا دیگر در فضای مجازی ناشناخته نیست. دختر 17 سالهای که قرار بود روند به اشتراک گذاشتن ویدئوهایش مسدود و در گوشه ذهنش خاک بخورد حالا نه تنها شهرت بیشتری یافته بلکه بواسطه اقدام صدا و سیما مورد حمایت برخی نیز قرار گرفته است.
مائده در این برنامه تلویزیونی اعلام کرد: «با گروه یا کسان دیگری همکاری نکرده و قصدم فریب یا ترویج بیبند و باری نبوده. فقط افرادی از من خوششان میآمد و من هم با آهنگهای مختلف میرقصیدم. این کار را چهار سال پیش ابتدا برای سرگرمی انجام دادم اما بعد از مدتی متوجه شدم آمار فالوئرهایم بالا میرود.»
همین جملات کافی بود تا کاربران شبکههای اجتماعی با استفاده از هشتگ مائده هژبری و برقص تا برقصیم نسبت به این موضوع واکنش نشان دهند. یکی از کاربران فعال توئیتر نوشت: «کسی یادش میآید آخرین باری که یکی از مفسدان اقتصادی در صدا و سیما برای ابراز پشیمانی گریه کرده، کی بوده؟» کاربر دیگر تأکید کرد: «انتظار داشتیم صدا و سیما اعترافات جاسوس هستهای یا اخلالگر نظام بانکی یا خریدار هزاران سکه و اینها رو پخش کند؟! الان وقت پخش این موضوع بود؟»
کاربر دیگری به بیتدبیری رسانه ملی اشاره کرد و نوشت: «مائده هژبری نهایتاً چند هزار فالوئر داشت اما به حسن تدبیر شما، رقصهایش رو میلیونها نفر دیدند.ای بسا دختران زیادی ازش الگو گرفتند و حتماً، کسانی که در رقص توانایی دارند به کارشان مصممتر شدند. ممنون آقای صداوسیما مثل دفعات قبل، همان کاری رو کردی که میخواستی نکنی!»
برخیهای دیگر هم با اشاره به مفسدان اقتصادی و متجاوزان که دادگاه هایشان غیرعلنی برگزار میشود در فضای مجازی نوشتند: «دادگاه شیرخشکهای فاسد، متهمان تجاوز در ایرانشهر و تعرض در مدرسه مرزداران راغیرعلنی برگزار میکنید تا آبرویی از آنها نرود اما برای دختری که میرقصد اینطور بر طبل رسوایی میزنید.»
کاربر دیگری هم تأکید کرد: «بدهکاران بانکی و سوءاستفادهکنندگان از ارز دولتی، متخلفان املاک نجومی، زمینخواران و اختلاسگران آزادند، دختری را به جرم رقصیدن بازداشت کردند و در تلویزیون نشان دادند تا درس عبرتی شود برای سایرین.»
روزنامه شهروند نوشت:
پخش مستندی از تلویزیون ایران درباره شبکههای اجتماعی که با هدف نشان دادن اثرات منفی این شبکهها تهیه شده بود، بار دیگر حساسیتها را برانگیخت که صداوسیما به کجا میرود؟ این شبه مستند نه تنها با واکنش بسیار منفی منتقدان مواجه شد، بلکه حتی نزدیکان به این رسانه نیز از جمله رئیس دانشکده صداوسیما از آن ابراز برائت کردند و به نوعی تهیه و انتشار این گونه برنامهها را مسبوق به سابقه دانسته و محکوم کردند. پرسش اساسی این است که رسالت صداوسیما و سیاست رسانهای آن چگونه تعریف شده است؟ تا کی میتوان با تحقیر و توهین به دیگران و تبدیل این رسانه ملی به ابزاری برای تحقیر جوانان و دیگر شهروندان، تهمانده اعتبار احتمالی این رسانه را نیز از میان برد؟
مسأله دفاع از کار آن دختر جوان نیست که فیلم رقص خود را در شبکههای اجتماعی قرار داده است. مسأله این است که در این شبکهها هر لحظه دهها و صدها از این ویدیوها تهیه و منتشر میشود. نه فقط از این فیلمها بلکه انواع و اقسام فیلمهای بدآموز یا آموزنده و مفید نیز نه تنها در سطح ایران منتشر، بلکه در سطح بینالمللی انجام میشود. و اگر قرار باشد که فقط با دیدن این فیلمها مردم منحرف شوند، تا به حال همه عالم بویژه کشورهایی که این شبکهها در دسترس همه هستند، به طور کامل منحرف شده بودند.
تهیه مستند یا گزارش درباره شبکههای اجتماعی و بسیاری از امور دیگر از جمله فسادهای کلان و فقر و نابرابری، بیآبی و خشکی و بیعدالتی و... همگی خوب است هر چند این موارد در صدا وسیما جایگاه بایستهای ندارند، ولی اگر در این میان تصویر و فیلم در خدمت تحقیر افراد برآید، به طور قطع اثر معکوس خواهد گذاشت. سالها پیش رسم شده بود که برخی از افراد قلدر و لات را در محلات تهران میگرفتند و با پوشاندن لباس زنانه و با انداختن آفتابه به گردن آنان و یا معکوس سوار الاغ کردن و گرداندن آنان در شهر و محله قصد تحقیر و ذلیل کردن آنان را داشتند. نتیجه آن سیاستها چه شد؟ این که امروز یک سرکرده گندهلات و قاتل؛ در زندان و به دست رقبای لات کشته میشود، سپس تشییع جنازه او بسیار باشکوهتر میشود. چرا؟
ذهنیتی وجود دارد که تربیت اجتماعی و اصلاح امور را مبتنی بر تحقیر و توهین و ذلیل کردن افراد میداند. این ذهنیت که خود را در دفاع از مجازاتهای خشن نیز بازتاب میدهد، مربوط به جامعه جدید نیست. در جامعه جدید، مردم خواهان مجازات مجرمان هستند ولی در عین حال خواهان حفظ حرمت و شخصیت انسانی آنان نیز هستند. یکی از اهداف مجازات، تربیت است ولی اگر کسی تحقیر شود، تربیت او بلاموضوع محسوب میشود. بهویژه تحقیر اجتماعی بسیار خطرناک است. وقتی که یک دختر نوجوان را در صفحه تلویزیون و با تصویربرداری سیاه نشان میدهند و او را حقیر میپسندند تا با گریه و زاری توبه کند و کار خود را اشتباه معرفی کند، این کار جز ایجاد نفرت و کینه در او و در نزد دیگران نتیجه دیگری ندارد. کینه اجتماعی و فردی ویرانگر روابط سالم اجتماعی خواهد بود.
روزنامه شهروند در مطلب دیگری در این باره نوشت:
روزی که عضو سابق شورای شهر تهران از شکستن شاخ این و آن گفت، گمان نمیکردیم این رجزخوانی و معرکهگردانی به گود سیاست بچرخد و زور سیاست به جبر سودجویان اقتصادی بچربد. همه آن روز به صحبتهای عباس جدیدی خندیدند و آن را نمادی از لمپنیسم سیاسی خواندند. با این حال امروز شاهد شکستن شاخهایی هستیم که ممکن است دوباره رشد کنند. ماجرا به دختری هفده ساله به اسم مائده هژبری برمیگردد. دختری که صاحب یکی از پربازدیدترین صفحات اینستاگرام بود و صفحهاش را مجال نمایش رقصهای گاهوبیگاهش کرده بود و از هشدار رئیس پلیس فتا هم قاعدتا بیخبر بود. دختری دهه هشتادی که نه اهل سیاست بوده، نه دانش و بینشی داشته تا از این رفتارها کناره گیرد و بیجهت معرکه نگیرد. با این حال دختر هفدهساله از سوی پلیس فتا دستگیر شد، روی صندلی نشانده شد، اعترافاتی از او گرفته شد، در اختیار صداوسیما قرار داده شد و تمام این غائله تحت عنوان برنامهای به نام «بیراهه» از شبکه یک سیما پخش شد. البته ماجرا فقط به او ختم نمیشد؛ در برنامه ٣٠ دقیقهای جمعه شب، دو دختر و یک پسر هم با چهرههای شطرنجی و مشبک حضور داشتند، اظهار ندامت میکردند و اعترافاتی داشتند. در این برنامه نامی از اینها برده نشد اما کاربران فعال شبکههای اجتماعی همهشان را میشناختند: مائده هژبری، الناز قاسمی، شاداب و کامی! این چهار نفر به این القاب شهره بودند ولی عجیب اینجاست که در این میان مائده هژبری پیشتر از سوی برنامه «بازیشو» در آپارات دعوت شده و بهعنوان نماینده پارکورکاران مصاحبهای انجام داده بود. عجیبتر اینکه رشته پارکور اواخر خرداد ماه همین امسال زیرشاخه فدراسیون ژیمناستیک قرار گرفته بود. در هر حال که هژبری و سه نفر دیگر، بعد از دستگیری و اعتراف و پخش تلویزیونی به قید وثیقه آزاد شدند اما دیگر خبری از صفحاتشان در اینستاگرام نیست و همگی حذف شدهاند. اگر چه این حذف همزمان شد با شروع اعتراضها و انتقادها به عملکرد صداوسیما؛ در طیف وسیع منتقدان اینبار غیر از سلبریتیهایی نظیر پرستو صالحی، امیرمهدی ژوله و پرستو گلستانی، چهرههای مذهبی و سیاسی نیز حضور داشتند. درواقع ابعاد انتقادها رفته رفته فراتر رفت و همچنان ادامه دارد.
واکنش هنرمندان چه بود؟
امیر مهدی ژوله در صفحه اینستاگرامش نوشت:
«چرا دزدها نمی رقصند؟
کاش دزدها و رانت خوارها و اختلاس گرها و بی عرضه ها و بی شرف های مملکت همه زن بودند.
بالاخره فیلم یه طره مویی،سازی،رقصی،اوازی،لبخندی ،چیزی ازشان درمی آمد، به فارسی سخت از وسط جر داده میشدن...
خدارو شکر از وقتی این رقاصه ها رو گرفتن بازار چه رونقی گرفته، دلار مفت.برقمون اومده، آب هم زیاد شده!»
پرستو گلستانی هم تأکید کرد:
«ای مجرم ای مفسد اقتصادی ای کودک آزار ای اختلاسگر... خوب شد زندانی شدی تا درس عبرت شوی.»
پرستو صالحی نوشت:
نمی تونم نگم یعنی نگم از خودم شرمم میشه دو تا دختربچه که جای دختر خود من می تونن باشن رو نشوندین از اشک ریختنشون فیلم میگیرین؟! غرور و شخصیتشونو خورد میکنین؟! گیرم خطا کار ، البته از نظر شما، به چه حقی اینکارو میکنی انسان ؟!؟! کدوم دفعه این رسانه ی میلی یک اختلاس گر یک مفسد اقتصادی و آورد معرفی کرد نشوند بگه غلط کردم؟! کدوم وقت همدل و همراه مردم نشون دادین خودتون رو ؟! این بچه ها دخترانِ سرزمین ما هستن ناموس خود ما هستن البته سرزمینی که شما تبدیل کردین به یک جامعه دل مرده ی بی انگیزه که به هر چیزی متوسل میشه بلکه بخنده بلکه خودشو نجات بده .... شرم بر من که سالها تو سفره ی فیلم ها و سریال های شما شریک بودم امروز پشیمون تر از همیشه ام ، کاش از شرم بمیرین که دزدا و اختلاس گرا و دشمنان واقعی رو ول کردین پاتونو گذاشتین رو خرخره ی مردم بی دفاع حرفم بزنیم میشیم منافق و معاند و اغتشاش گر و مفسد فی الارض اوف بر شما اوف... تو مسابقه ی کی از همه نفرت انگیز تره جلو زدین ایوالله
امیر جعفری سکانسی از فیلم «پستچی سه بار در نمیزند» را منتشر کرد و نوشت:
«ما گر ز سر بریده میترسیدیم ...در محفل عشاق نمیرقصیدیم ....
پی نوشت: سکانسی از فیلم پستچی سه بار در نمیزند( ۱۳۸۷ )»
واکنش سیاستمداران در فضای مجازی
موضوع مائده هژبری البته از نگاه سیاستمداران و خیلی از چهرهای مطرح اجتماعی هم دور نماند و برخی از سیاستمداران، استادان دانشگاه و روزنامه نگاران هم در فضای مجازی و در گفتوگو با برخی از سایتهای خبری نسبت به این اقدام رسانه ملی واکنش نشان دادند.
دکتر حسام الدین آشنا درباره پخش فیلم اعترافات مائده هژبری که در برنامهای با نام «بیراهه» از شبکه یک سیما پخش شد، گفت:
«در موارد پخش تصاویر مربوط به افراد در حالات غیر عادی، از جمله در بیمارستان، کلانتری یا بازداشتگاه، نیاز به هماهنگی میان قوه قضائیه، سازمان صداوسیما و رضایت فردی است که از او تصویربرداری میشود. شورای نظارت بر صداوسیما این امکان را فراهم میکند تا به هر شکایتی از طرف افراد در مورد عدم رضایتشان نسبت به پخش تصاویر آنان در تلویزیون رسیدگی کند.»
این توییت وقتی اهمیتی بیشتری پیدا میکند که به جایگاه آشنا به عنوان عضو شورای نظارت بر صداوسیما نیز دقت کنیم.
علی مطهری:
«صداوسیما با پخش اعترافات بدون اجازه متهم، مرتکب جرم شده است /صداوسیما ید طولایی در این رویه دارد.»
حجتالاسلام محمدرضا زائری یکی از چهرههای سرشناس فرهنگی و رسانهای در صفحه شخصی خود در واکنش به بازداشت هژبری و پخش اعترافات او نوشت: «قرنها ادبیات اباحی و جنسی آیا چیزی از اقتدار و صلابت فکری دینی کاست؟ غالب شعرا هزلیات دارند و غالب تصویرگران، نقشهایی که قابل نشر نیست! قرنها مردم رقصیدند و برهنه شدند و رفتند و آمدند اما دین آسیبی ندید! چرا بزرگان مدعی این نکته ساده و کوچک را نمیفهمند؟ آنچه دین و ایمان را متلاشی و نظام را نابود میکند، لرزش کمر دختری نوجوان نیست لغزش قلم قاضی کهنسال است!»
«چند دختر دستگیر شدهاند به اتهاماتی و تلویزیون یک جنس مصاحبه پخش میکند. تا مدیران تلویزیون این گونه رفتار میکنند، نه اقتداری نمایش داده میشود برای جامعه، نه توجیه اقناع کنندهای تراشیده میشود برای عوام.»
عباس عبدی هم نوشت:
«وجود آسیب مختص شبکههای اجتماعی نیست و هر پدیده دیگری هم منافع و هم آسیب دارد. مسأله اصلی این است که چگونه ما میتوانیم این آسیبها را کم کنیم؟ انگیزه ما برای کمکردن این آسیبها به خودی خود دلیل نمیشود که ما هر کاری را به نام مبارزه با آسیبهای اجتماعی انجام دهیم و توجیه کنیم. هنگامی که فیلم اعترافات دختری که رقصش منتشر شده را پخش کردند، چرا فکر نکردند این اعتراف صداوسیما علیه خودش است؟ چون رفتار آن دختر چیز پنهانی نداشت. این اقدام نشان داد آنان درکی از نتایج اخلاقی و حتی عملی رفتارشان ندارند. سقوط آزاد سیاست رسمی رسانهای در ایران مدتها است که آغاز شده.»
شهاب اسفندیاری، رئیس دانشگاه صداوسیما هم درباره این رفتار رسانه ملی در صفحه توئیترش نوشت:
من هیچ مسئولیتی در صدا و سیما ندارم. در دانشگاه صداوسیما کار میکنم. با دیدن این کلیپ منتشر شده، متأسف و ناراحت شدم. نه اخلاقی بود، نه حرفهای. و رسانه ملی بابت پخش این قبیل مصاحبهها در گذشته هزینه سنگینی داده است.
آذرمنصوری قائم مقام دبیر کل حزب اتحاد ملت هم در اینستاگرامش نوشت:
مدیران و سیاستگذاران رسانه ملی اگر قائل به پاسخگویی هستند به این سؤال پاسخ دهند برنامههایی مانند اعترافگیری از دختری که اتهامش نمایش رقص خود در اینستاگرام است، با تکیه بر کدامیک از مبانی اخلاقی و انسانی و دینی ما تولید و از فراگیرترین رسانه رسمی کشور پخش میشود؟ فاین تذهبون؟
حجتالاسلام فاضل میبدی استاد حوزه و دانشگاه هم در گفتوگو با سایت اعتماد آنلاین اعلام کرد:
کار صداوسیما مصداق اشاعه فحشا بوده، این کار صداوسیما خلاف سیره پیامبر(ص) است و متأسفانه اثرات سوء بسیاری هم دارد. باید با مسئولان صداوسیما و برنامه اعترافات این زن، برخورد حقوقی صورت بگیرد؛ در قانون داریم که اگر کسی اشاعه فحشا کرد و آبروی فردی را برد، باید با او برخورد حقوقی شود و در اسلام هم داریم که این عمل، گناه است. خیلی از کارهایی که در صدا وسیما انجام میشود خلاف سنت اسلام و پیغمبر (ص) است.
سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در توییتی نوشت:
پخش اعترافات در تلویزیون نیازمند مقررات تقنینی است. سلیقه یک قاضی و یا مجری پخش نباید معیار باشد. اتفاقات مکرر، نیاز به قانون را جدیتر میکند.
محمود صادقی، عضو فراکسیون امید مجلس نیز در صفحه توییتر خود مطالبی با این مضمون نوشت:
«به رئیس محترم صداوسیما توصیه میکنم که دستور دهد یک مصاحبه هم با قربانیان آزارهای جنسی مربی صوت و لحن انجام شود.»
دکتر اکبر نصراللهی، استاد ارتباطات و مدیریت رسانه نیز با اشاره به دستگیری و پخش گریه و اعترافات مائده هژبری در کانال شخصی خود نوشت:
«دستگیری و پخش گریه مائده هژبری از تلویزیون بار دیگر ثابت کرده است که قوه قضائیه، ناجا و صداوسیما در۳۰ سال قبل ماندهاند، افکار عمومی، اولویتها و زمان مناسب را نمیدانند. بیتردید مقابله با مفسدان اقتصادی و مدیران نالایق و تجارت آشکار جنسی در اینستاگرام بر دستگیری این دختر اولویت دارد. این نوع اقدامات حتی اگر شرعی و قانونی باشد، غیرحرفهای و در زمان نامناسب صورت گرفت و با قاطعیت، بازی در زمین دشمن است و ایران و اسلامهراسی را تقویت و خوراک مناسبی را برای رسانههای مغرض و دشمن آماده میکند. توصیههای اخیر مقاممعظم رهبری به قوه قضائیه را یادآوری و پیشنهاد میکنم اگر دوستان صداوسیما خود را عقل کل و بینیاز از نقد و تغییر میدانند، حداقل قوه قضائیه و ناجا در تیمرسانهایشان تجدید نظر کنند و قضات و فرماندهان پلیس هم خود را بینیاز از فراگیری اصول و تاکتیکهای رسانهای ندانند.»
محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات:
«پیش کشیدن موضوع دختر خانمی که در اینستاگرام فعال بود و فیلتر این شبکه اجتماعی، حاصل تصمیم اتاق فکرهایی بود که منافعشان از موضوع شفافسازی ارزی به خطر افتاده است.»
واکنش مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما به این اتفاقات
محمد حسین رنجبران مدیرکل روابط عمومی صداوسیما در پاسخ به واکنشها به پخش مستند «بیراهه» از شبکه یک سیما، اظهار کرد: این وظیفه ذاتی رسانه ملی و خواست مردم به ویژه خانواده هاست که اطلاعات بیشتری درخصوص آسیبهای فضای مجازی داشته باشند و نمی توانیم وقتی مسئولان مربوط در حوزه فضای مجازی به وظایف خود در ساماندهی فضای مجازی عمل نمیکنند ما هم بنشینیم و دست روی دست بگذاریم و برنامههای آگاهی بخش به خانوادهها ارائه نکنیم.
او ریشه اصلی این معضل را بی قاعده و قانون بودن فضای مجازی کشور دانست و تصریح کرد: بارها بر این مسئله تاکید شده است که نباید فضای مجازی افسارگسیخته باشد و مثل همهجای دنیا باید قواعد و قانون مشخصی داشته باشد و منتشر کنندگان محتواهای نامناسب در این فضا بدانند که چه هزینههایی در انتظارشان است، اما گویی ارادهای در این زمینه بین مسئولان مربوط وجود ندارد و این جای تاسف است.
محمد حسین رنجبران با تاکید بر این که این برنامه محصول معاونت اجتماعی نیروی انتظامی بوده است، افزود:یکی از مهمترین مسئولیتهای مشترک ما و ناجا حرکت در مسیر پیشگیری است و همان طور که گفتم بسیاری از خانوادهها با ما تماس میگیرند و مطالبه جدی در زمینه برنامههای آگاهی بخش در حوزه فضای مجازی دارند.
او افزود:برخی خانوادهها با ما تماس میگیرند و به صراحت میگویند ما خانوادهای مذهبی نیستیم، اما به خانواده و حفظ حیا و حرمت خانواده اعتقاد داریم و همکاران ما را قسم میدهند که برنامههایی بسازید تا جلوی این عرصه افسارگسیخته فضای مجازی را بگیرد و به خانوادهها آگاهی دهد.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی به برخی شایعات در خصوص نبود حکم قضایی برای این کار اشاره کرد و گفت: بر اساس صحبتی که با مسئولان ناجا داشتم برای این افراد حکم قضایی صادر شده بوده و حتی مقام قضایی درخواست کرده بوده است تا موضوع این افراد حتما رسانهای شود.
محمد حسین رنجبران با بیان اینکه از حملات غرض ورزانه برخی در داخل و خارج کشور اصلا متعجب نشدم تصریح کرد: تقریبا برای مردم عادی هم مشخص شده است که این موج رسانهای علیه رسانه ملی عادی نیست و با نقد و انتقاد سازنده فاصله بسیار دارد وای کاش برخی دوستان دلسوز هم به اندازه همین مردم عادی تحلیل داشتند یا اینکه منافع شخصی و گروهی خود را اینقدر پررنگ و حیاتی نمیدیدند.
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی با بیان اینکه متاسفانه در این فضای آلوده رسانهای، صدای نقدهای دلسوزانه وکارشناسی شنیده نمیشود گفت:در میان تخریبهای فراوانی که این روزها دیدم برخی به روش ساخت برنامه انتقاد رسانهای داشتند و معتقد بودند که این امکان بود تا از راههای دیگری برای انتقال درست پیام استفاده کرد اما این یک بحث کارشناسی است و ممکن است خود من هم در جایگاه یک برنامه ساز حرفهایی در این حوزه داشته باشم.
او برخی نقدها در خصوص اولویت داشتن پرداخت به مفاسد اقتصادی به جای اینگونه مفاسد فرهنگی را قابل تامل دانست و افزود: به نظرم هر موضوعی جایگاه و اهمیت خود را دارد و نباید به بهانه پرداخت ضعیف به مفاسد در حوزهای،مفاسد در عرصههای دیگر را که مثل خوره به جان بنیان خانوادهها افتاده است را فراموش کرد.
رنجبران تاکید کرد: رسانه ملی در این سالها در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی همواره در خط مقدم بوده و حتی باعث باز شدن پروندههایی شده است که شاید بسیاری از افراد فکرش را هم نمیکردند اما با این وجود مسئولان سازمان معتقدند هنوز جای کار بیشتر و جدی تری در این زمینه وجود دارد به شرط آنکه مسئولان بزرگوار قضایی برای هر کدام از پروندههای مفاسد اقتصادی یک پیوست رسانهای مشخص داشته باشند.
مهراب قاسمخانی در پست اینستاگرامیاش به صحبت های رنجبران کنایه زده و نوشته است:
«آخی... خب مردم هی زنگ میزنن، از این بیچاره ها میخوان اگه میشه یکم اعترافات مائده پخش کنید ... چیکار کنن طفلیا؟ پخش نکنن؟ به حرف مردم گوش ندن؟ پس وظیفه شون به عنوان رسانه ملی چی میشه؟ وجدان چی میشه؟... پ.ن اول: فقط جسارتاً خانواده های دیگه هم میتونن تماس بگیرن، هر برنامه ای خواستن سفارش بدن؟ یا فقط برنامه های مورد علاقه خانواده های خاصی رو پخش میکنید؟
پ.ن دوم: خداوند شغل مدیر روابط عمومی صدا و سیما رو نصیب هیچ بنده ای نکنه که مجبور بشه صاف صاف توی چشم مردم نگاه کنه...»
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
خیلی از تصمیمات قبیل از فیلتر تلگرام توسط دولت دوم گرفته شده که رئیس جمهور رو پوششی کردن برای اعمال خودشون.
به خدا من مطمئنم در دستگیری و اعتراف گیری از مائده هم به آقای روحانی اجازه ذره ای دخالت داده نشده.
تا وضعیت این طور باشه رای های ما چس مثقال (شرمنده برای استفاده از این اصطلاح) ارزش نداره ، چون اگه خودشون دولت رو نخوان اجازه دخالت بهش نمیدن
دقیقا این چ کشوریه نمیدونم بر اساس چ قوانینی اداره میشه نمیدونم !!!
درضمن روحانی فقط بازیچست،بازیچه یه سری دستهای پشت پرده !!!
که ما رو بازی میدن و افتادن به ببر و بخور
اصلا من کار این دختر بچه رو تایید نمیکنم، که یه مبحث جداست بخواهیم در مورد رقص بحث کنیم و قضاوت کنیم!
به عنوان یک ارزشی و مذهبی و جوون کاملا امروزی، کسی که اصول و ایدئولوژی به شدت پایبنده، اعلام برائت میکنم از همچین نادون هایی !
ما به عنوان شیعیان اهل بیت، از ائمه معصوم پیروی میکنیم و میدونیم که اخلاق حرف اول و آخر رو تو روش و منش این حضرات میزده.
به نظرم صدا و سیما اسلامی، دقیقا کاری که اصحاب پیامبر در راس اسلام با اسلام کردند رو الان داره با حکومت شیعی اسلام میکنه ! یک سازمان بسیار و به شدت پر هزینه و نا کارآمد ! سازمانی که پول بیت المال رو هزینه میکنه خروجیش یا میشه ستاره های بخش خصوصی یا مفت خور های دولتی (خود صدا و سیما) ! اینقدر که صدا و سیما و کاراش واسه شیعه و اسلام خطرناکه حتی من و تو جم و بی بی سی نیست !
این توضیح اولیه !
ولی اصل قضیه ! اصل قضیه چیزه دیگه ایه !
شده قضیه اینکه گلو یکی رو بگیری و فشار بدی بعد با یه نیشگون ازت و درد و قرمزی اون ناحیه کلا طرف رو ول کنی و بگی نیشگونت اصلا درست نبود، جاش میمونه، فلان میشه بصار میشه !
مردم ما متاسفانه مظلم شدن، ستم دیدن رو یاد گرفتن و در نهایت سکوت رو خیلی خوب بلدن ! متاسفانه هر از گاهی موجی از حق خواهی بلند میشه که با حاشیه و اغتشاش و نادانی همین مردم دوباره همه چیز ساکت میشه !
مردم نباید فریب بخورن، فقط همین امسال رو بخوام در موردش حرف بزنم؛ از قضیه تلگرام بگیرید که دولت شریف آقای روحانی مطرح کرد که پاره شدن برجام دیده نشه، فیلتر شدن ایسنتاگرام برای فراموشی لیست شرکت هایی که دلار 4200 گرفتن و جنس وارد کردن و با دلار 8000 تومن تو بازار فروختن، که امروز دوباره مبحث فیلتر شدن تلگرام طلایی و هاتگرام مطرح شد که باز ذهنیت ها از fatf و غول سکه های طلا دور بشه !
این مطرح شدن قضیه مائده هژبری فقط جهت عدم توجه به گرد و غبار اهواز و آب خرمشهر بود !
البته که فقط روحانی نه، قوه قضاییه، آقایان لاریجانی ها، جناح راست ، جناح چپ و ...
همه این عزیزان خون مردم رو در شیشه کرده اند !!!!!!!!!!!!!!!!!! و مهره های بازی این عزیزان هم همین سلبریتی های عزیز هستند :) ( نه همه و کاملا معلومه کیارو میگم)
پس لطفا گول نخورید و حق طلبی کنید.
جلوی میلیون ها نفر می رقصند
هرکسی توی هرجا میبینی برا ماشده قاضی!!!
کاملا با حرفات موافقم
امیدوارم بتونیم جامعه فمنیست ها رو گسترش بدیم
اما این خانم هر کاری کرده به کسی ربطی نداشته
کسی اجازه نداشته اینطور آبروی ایشونو بریزه و ازشون اعتراف بگیره اونم کی؟
عزیزان صدا و سیما؛ چه بزرگانی!!
اگر این ماجرا به کسیم ربط داشته اون قانون بوده و لا غیر... صدا و سیما مرز های حماقت و پررویی و گردن کلفتی رو جا به جا کرده
باید باهاشون برخورد بشه باید
تازه این کارشون باعث چی شد؟ چه هدفی داشت؟ فرهنگ سازی در اوج بی فرهنگی.... مسخرس واقعا... یاد مثال زنبور بی عسل افتادم
مدیران و مسئولان عزیز تر از جان صدا و سیما این کار شما فقط باعث ریختن آبروی نداشته خودتون و بالارفتن تعداد فالوئر های این دختر اختلاس گر و دپو کننده سکه و دزد و جانی و قاتل و باعث کمبود برق و آب و باعث هوای گرم شده
دستتون درد نکنه بازم به عقل ناقص خودتون اومدین ابرو رو درست کنید، کور کردن چشم که سهله، زدید کلا سر رو قطع کردید
خسته نباشید دلاوران خدا قوت پهلوانان
این موج نارضایتی مردم آخرش کاری دستشون میده..😏